|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
18.1.2009 12:22:31   
Ploha
mimi: ja čekiram, še na seznamu sm, ker sm na začetku še mal pisala pa so me babe fulll ignorirale user posted image user posted image user posted image (hecam se), ne u bistvu mi je fulll antipatičen forum, mi je RR veliko lepši in bolj domač,...

jst sm zdele peglala še plenice, drgač počutje pa ni za pohvalt, prehlajena sm pa prou grdo kašlam,...

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
18.1.2009 12:31:33   
uršika***
Očitno nobena danes ne bo doma kuhalauser posted image user posted image user posted image vsaj za nekaj so tašče dobreuser posted image
Jerči čestitke, da si postala mamica in da je tvoj Tadej tako pridenuser posted image

Ma men tut vsi težijo, pa me gledajo s takim pomilovanjem, kot da bom vsak cajt izdihnilauser posted image user posted image user posted image
Pa kar naganjajo me od mize, naj grem ležat v dnevno sobo, pa da mi ni treba sedet za mizo, pa take imajo... joj, komaj čakam, da bo konc, k vsi mislijo, kok strašn so pametni pa da sem jaz kot punčka iz porcelana, ki se bo vsak cajt razbila. Saj menda sama za sebe vem kako dolgo lahko sedim al ne???

Ulla kaj je res s tem nosom? Men se tut skoz mašiuser posted image user posted image user posted image , pa nisem prehlajena, samo zjutraj imam čep nekje not-globoko v lukniuser posted image , čez dan je pa vse ok.

Kayca še jaz ti lahko odgovorim: krvalela iz nosu sem samo enkrat, potim se kot slon, nogavice imam takoj mokre, če jih obujem, nekaj najbrž pripomore tudi zatečenost- pa vroče mi je skoz, da bom znorela
Glede srbeče kože pa: maži se s kakovostno kremo v zadostnih količinah. Kaj drugega ti ne vem povedat. Mene je srbelo zaradi ene kreme, ki mi ni odgovarjala in sem jo zamenjala. Od takrat naprej je vse ok.
Pa itak ne smetiš teme. Kaj ti pa je? Kar pridi nas še kaj pogledatuser posted image , bomo vesele. Srečno tudi tebi

Kathy moj je tut igrce špilu, pa se jaz samo prikažem na vratih sobe, pa takoj ve, da boljš da neha. Mu dam en ubijalski pogled, pa jeuser posted image . Pa reče, če bi kaj skup počelauser posted image . Seveda dragi, samo nehi mi s temi avtomobilčki pezdet, k se celo stanovanje treseuser posted image

A potem sem jaz tut lahko Ulla??? Ker sem Urška, pa je to drugače blo včasih Uršula??

Ulla ignorirala si moje vprašanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image ti ga bom še enkrat pripopala, ker vem, da boš ziher kaj pametnega napisalauser posted image
grem se počaaaaasiiii zrihtat za k taščiciuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3127
18.1.2009 12:33:05   
uršika***
Vprašanje:

Tiste, ki ste že dojile- ali ste kdaj spravljale svoje mleko v hladilnik??? Kako ste ga potem segrele na primerno temperaturo?? Ker men je ena zatežila, da se lahko greje samo v tistem posebnem grelniku za flaške pa jaz tole ne verjamem najbolj
Kaj pa zamrzovanje mleka?? Je katera to prakticirala?

Prosim Ulla, hvala Ullauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3128
18.1.2009 13:04:23   
PAJO
no se jaz se oglasim danes,da veste da sm se domauser posted image .
pocivam ze cel vikend drugac,nekej sm slaba,full mi dol pritiska
na cajte da kr mislm da se bo zacel,no upam da kmalu,ker sm sita
ze sama sebe,pa nc se mi ne da....

kako ste ostale kej?kaj kej pocnete danes?

lep dan vsem user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
18.1.2009 13:25:41   
Ploha

PDP 

Ime   (št.user posted image , št.user posted image )    starost     pregledi        spol     IME    porodnišnica

1.1.09    
jerči            (2,1 )    29       RODILA           user posted image   TADEJ                                  
metkica23   (1,0)    28        pregled:                     
detece       (1, 0)     25       RODILA            user posted image     RUJ           
mima 83   (1,0)     25         RODILA           user posted image    JAKOB                  
 2.1.09
uršap        (1, 0)     21       RODILA                user posted image      ŽIGA             
petra28    (2,1)       ?        pregled:                user posted image
tančkaa    (  ,   )      ?        pregled:                user posted image
 3.1.09
*m*o*j*c*a (1,0)  22       RODILA              user posted image     MEDEA     SG             
krtekxx     (3 ,2user posted image )  ?        RODILA               user posted image      BRITA       KR    
 4.1.09   
rosancy    (1,0 )     22     pregled:                  user posted image               
marjetica84 (1,0)  24     pregled:                   user posted image                    
pikapoka2   (2, 0)  26    RODILA                 user posted image   NEŽA    SG  

5.1.09    
ac           (2 ,1 )      35     RODILA                user posted image
6.1.09    
kinokija   (2 ,1 )      ?      RODILA                  user posted image
OLjica    ( 1,0) )     28     RODILA              user posted image     FILIP         
sasa78  (3, 2user posted image )  30        RODILA             user posted image     ANŽE     NM
african queen(3, 2user posted image )32       RODILA        user posted image     NOAH    PO
acitak   (1 , 0 )      ?                RODILA        user posted image     NIKO      
7.1.09 
štrukelček (1, 0 )  25     RODILA              
user posted image       TAJ      
8.1.09  
dejcka      (3, 2)     ?      pregled:                  user posted image
mariolinka(1,0)      24    pregled:                  user posted image
9.1.09
niia       (1 ,0)       26     RODILA                   user posted image        OSKAR
magor  (5 , 4)      35      pregled:                 user posted image
vita_kp (2, 1)        ?      pregled:                  user posted image
10.1.09
babuška84(1 ,0)   ?     pregled:                                            
11.1.09
tjoka        (1,0)    32     pregled:                   user posted image
12.1.09
dušk@     (1,0 )     ?     pregled:                   user posted image
tadeja81 (  ,  )      ?     pregled:                   user posted image
mavrica24 (1,0)    29   RODILA               user posted image     MARKO
jancci       (1,0)     31    pregled: 12. 1.        user posted image            KR
14.1 09
petra88    (1,0) )  20  RODILA                 user posted image      DAVID  NG
15.1.09   
barba     (2,1)     27    pregled:  14.1           user posted image           KR
16.1.09
snežinka7(1,0)    27  pregled:                     user posted image           MS
snikolina  (1,0)    29   pregled:                     user posted image              
17.1.09
Ronja       (3,1user posted image )  30  RODILA                   user posted image   LEJLA  LJ    

via_2      (2,1)      32  pregled:                      user posted image  
najki        (1,0)    28    pregled:                    user posted image  
Kiara24   (1,0)    24    pregled: 8.1              
           KR
18.1.09
_kathy_   (1,0)      ?    pregled:                     user posted image           CE
trebušolinka(1,0)) ?   pregled:                      user posted image
limona     (2,1user posted image )  30  pregled:                    user posted image   LIA
srečnica   (  , )        ?   pregled:                    
19.1.09 
pebi       (3,1)       ?   pregled:                      user posted image
soncnica (2,1)      ?    pregled:                      user posted image
20.1.09
uršika***(1,0)  24   pregled:                       user posted image ALEN  BREŽICE
barbž      (1,0)    24  pregled:                       user posted image
haidi       (2,1)    26   pregled:                       user posted image
Petri_    (2,1 )     ?     pregled:                      user posted image

22.01.09
sončica23 (?, ?)   ?   pregled:                       user posted image
lunica 12  (1, 0)  21 RODILA                    user posted image   ANINA   CE
23.01.09
temtem (1,0)     27   pregled:                       user posted image          LJ

24.1.09
Zvezdica (3,1user posted image )30 pregled:    22.1            user posted image         LJ 
*m*t*    (1,0)    23  pregled:                        user posted image
marusa80( x ,  x )?  pregled:                        user posted image            
25.1.09     
aleksandras (1,0) 28 pregled:                     user posted image
vrtnica84  (1,0 )  ?    pregled:                      user posted image   ANA
26.1.09
nina166  (2,,1user posted image ) 25 pregled:                    user posted image DAŠA  CE    
sončni žarek(2,1)29  pregled:                     user posted image                                                                  

27.1.09
drdra      (2,1)   ?     pregled:                      user posted image
sonček33 (1, 0)  29 pregled: 13. 1.            user posted image
crtka       (2,1 )    ?  pregled:                       user posted image
khurde   (1,0)   25   pregled: 16. 1.            user posted image                     
28.1.09
hijacinta (1,0)   ?    pregled:                       user posted image
29.1.09    
symona  (2,1)   28  pregled:                      user posted image
ploha      (1,0 )  21 pregled: 21.01., 19.1   user posted image      
30.01.09
m333       (x , x ) ?  pregled:                       user posted image
anej01     (2,1)  ?   pregled:                       user posted image
PAJO       (2,1)     22    pregled:                 
31.01.09
ULLA80 (2 ,1user posted image ) 28 pregled:                      user posted image        CE 
mimi 30 (2,1user posted image )  ?  pregled:19.01              user posted image       CE

Dobrodošle na seznamu !!!!
 Trenutno nas je 69!
Pričakujemo:
9=user posted image
13=user posted image
47= user posted image

user posted image
1.12. 08      DETECE                        user posted image   RUJ     2660g      49 cm     user posted image user posted image    PDP (1.1.2009)
19.12.08     AFRICAN QUEEN        user posted image    NOAH  3090g    50 cm      user posted image user posted image   PDP (6.1.2009)

21.12.08     AC                              user posted image     MAJA   3060g      51 cm      user posted image user posted image   PDP (5.1.2009)

24. 12. 08   KINOKIJA                                                                      user posted image user posted image    PDP (6. 1. 2009)

24. 12. 08   URŠAP                       user posted image      ŽIGA    3500g   51 cm         user posted image user posted image   PDP (2. 1. 2009)

29.12.08    MAVRICA24                  user posted image      MARKO  3600g   52 cm     
user posted image   user posted image     PDP (12.1.2009)
31.12.08    M*O*J*C*A               user posted image     MEDEA  3580g     48 cm     user posted image user posted image   PDP (3.1.2009)
01.01.09    MIMA83                      user posted image     JAKOB   3900g     52 cm     user posted image user posted image      PDP  (2.1.2009)
03.01.09     OLJICA                        user posted image      FILIP    3450g      52 cm  user posted image   user posted image    PDP (6.1.2009)    

03.01.09      RONJA                        user posted image       LEJLA   3520g    53 cm    user posted image user posted image      PDP (17.1.2009)

04.01.09      KRTEKXX                   user posted image        BRITA   3390g    54 cm   user posted image   user posted image     PDP (3.1.2009)

06. 01. 09  
   SAŠA78
                  user posted image        ANŽE   4210g    53 cm      user posted image user posted image     PDP (6. 1. 2009)

07.01.09        PIKAPOKA2           user posted image        NEŽA   3280g     50 cm     user posted image user posted image      PDP (4.1.2009)

07.01.09         JERČI                    user posted image       TADEJ    3650g     52 cm     user posted image user posted image     PDP (1.1.2009)

11.01.09        ŠTRUKELČEK          user posted image         TAJ      4040g    55 cm      user posted image user posted image     PDP  (7.1.2009)

12.01.09       ACITAK                   user posted image         NIKO    3400g     51 cm     user posted image user posted image       PDP (6.1.2009)

12.01.09       NIIA                       user posted image          OSKAR   3740g     54cm     user posted image user posted image        PDP (9.1.2009)

15.01.09       LUNICA12              user posted image         ANINA      2800g    48cm   user posted image user posted image      PDP (22.1.2009)

17.01.09       PETRA88                user posted image     DAVID                                  user posted image   user posted image    PDP (14.1.2009)         

user posted image user posted image user posted image user posted image    ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
18.1.2009 14:38:33   
barba
Zvezdica - niti mal se ne sekiram zarad tašče. Kakor je zamirla bo pa še odmerla. user posted image  Tud če smo v isti hiši še ne pomen, da se morem pol njej klanjat in vsako njeno muho ustrežt.

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
sam bo pa kriza, če smo se pr spolu slučajno zaje.baliuser posted image user posted image ker nimava alternative, tud približno neuser posted image

Pr nas bo tud en šmoren, če se je G zmotil za spol user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30
moj user posted image mi je tud reku, da bi blo fajn, če bi blo marca. Zdej še ni pripravljen user posted image ,.. prej bi študirala user posted image user posted image

Mal nam matematka šepa za marca, edin če bomo nosile 11 mesecev kot slon. user posted image user posted image user posted image  Sej pr nas bi mogla pa lih matematka bit na višku, sam kaj ko je kovačeva kobila bosa user posted image user posted image user posted image

Mi gremo na obisk k prijateljici k ma 2 meseca starega sinčka ... vas berem še zvečer.

Pa ker nej gre rodit, k je že mal dolgcajt tle ... jst namreč še ne grem. user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
18.1.2009 14:47:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Vprašanje:

Tiste, ki ste že dojile- ali ste kdaj spravljale svoje mleko v hladilnik??? Kako ste ga potem segrele na primerno temperaturo?? Ker men je ena zatežila, da se lahko greje samo v tistem posebnem grelniku za flaške pa jaz tole ne verjamem najbolj
Kaj pa zamrzovanje mleka?? Je katera to prakticirala?

Prosim Ulla, hvala Ullauser posted image

sem se hotla zmuznituser posted image user posted image hec....ne, nisem si nikol spravljala mleka, tamala itak ni hotla iz flaše pit, tko da se mi je brezveze zdelo...pa tud nikakor mi ni šlo črpanje....to sem šele pol osvojila, k je blo res nujnouser posted image k smo začeli hrano uvajat in sem ji zarad alergije vse z mojim mlekom pripravljalauser posted image drgač sem pa skoz vlačla s sabo tko joške kt otrokauser posted image in ni blo panikeuser posted image

pogret ga je pa najbolje v vreli vodi pomojeuser posted image direkt zavret ga ne smeš, tko da najboljš dat flašo v vročo vodo in počakat, da se pogreje...

Ulla kaj je res s tem nosom?

menda tud to od pojačane prkrvavitve, se odebeli sluznica tud v nosuuser posted image sm mela pr uli tud čist zabasan nos, pa polet je blouser posted image

zabušavam drgač donsuser posted image grem  nadaljevatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3132
18.1.2009 14:58:17   
Zvezdica
Bemti..... jast sem pa hotla tole uredit za kri iz popkovnice, za javno banko. Pa sem verjetn prepozna a ne?
Ka katera ve kaj kako kam, kok časa traja?

Pa lep dan vsem skupaj.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
18.1.2009 15:04:04   
Jancci
Ooj, a se kje kej dogaja user posted image

Pri nas nič posebnega.. že cel dan se valam tle okol in razmišljam kam naj grem.user posted image
Prej sva se edin do trgovine odvlekla in nekaj drobnarij nabavla.. potem kosilo, zdej pa spet kavč, tv... A ima kera kšno pametnejšo idejo??

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
18.1.2009 15:06:16   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Bemti..... jast sem pa hotla tole uredit za kri iz popkovnice, za javno banko. Pa sem verjetn prepozna a ne?
Ka katera ve kaj kako kam, kok časa traja?

Sori, o tem jest ne vem kej dost.. v bistvu se nikol nisem zanimala.. tko da, žal.. karkol bi rekla bi se zmislila. Mal poguglej!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
18.1.2009 15:34:15   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Ooj, a se kje kej dogaja user posted image

Pri nas nič posebnega.. že cel dan se valam tle okol in razmišljam kam naj grem.user posted image
Prej sva se edin do trgovine odvlekla in nekaj drobnarij nabavla.. potem kosilo, zdej pa spet kavč, tv... A ima kera kšno pametnejšo idejo??

Jej, spi in se svaljkaj po kavčuuser posted image
Jast bi se, pa mi tamal ne da miruuser posted image . Skoz bi nekaj, mu je tok dolgčas, da sam ne ve kaj bi s sabo.

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
18.1.2009 15:52:03   
Ploha
jst sm pa spala zdele,...kaj bi naprej pa ne vem, učit se morm pa se mi ne da,...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
18.1.2009 16:47:40   
lunica12
No evo mene punceuser posted image se vam samo na hitro javim...no danes sem vglavnem prisla iz porodnisnice z novim clanom druzine,ki je res prava strucka...Drugace v porodnisnico sem sla 14.1.ker sem pac sla na pregled in nasledni dan so mi dali gel da se zacnem odpirat ker so sumili da mi pocasi plodovnica odteka...Drugace porod je bil hiter..sem rojevala samo uro in 20 min,ker je pupika kr sama ven lezla...no kaj vec vam se napisem zdj se grem pa samo mal spocit

Aja pa slikce tudi dobiteuser posted image

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

Neposredna povezava do sporočila: 3138
18.1.2009 16:51:14   
_kathy_
Iiii lunica12, kk lepo. Pa res ful hiter porod si imela. Tudi jst si želim vsaj malo tako hitrega kot ti.user posted image
Ja, komaj čakamo na slikiceuser posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
18.1.2009 16:52:31   
_kathy_
Aja, ko bo pri meni kaj novega, boste zasledile pri Celjankah. Ok?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
18.1.2009 16:56:34   
Ploha
lunica: super za tako hter porod   user posted image user posted image , daj povej recept???

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
18.1.2009 17:17:02   
sonček33
lunicauser posted image user posted image user posted image user posted image
slikice komaj čakamo
uf, hiter porod...sej zgleda da januračice in janurački kar ven padajo...bog dej, da tudi naš fant en dva tri ven prikuka

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
18.1.2009 18:04:40   
Limona
18.1.09
_kathy_ (1,0) ? pregled: CE
trebušolinka(1,0)) ? pregled:
limona (2,1 ) 30 pregled: LIA
srečnica ( , ) ? pregled:

Danes imamo me rok, je katera že odšla v rim? user posted image
Jaz sem imela CTG v porodnišnici pa se nič ne dogaja, plodovnice je dovolj, pa še težo je malo prečekirala in naj bi bila 3200 g.

Vse čestitke vsem, ki ste na novo mamice user posted image user posted image

Vprašanje: URŠIKA***

Kaj pa zamrzovanje mleka?? Je katera to prakticirala?  Na to ne znam odgovorit, ker nisem dojila.

Kayica24:

-zamašen nos-konstantno in krvavenje iz njega: zamašen nos imam tudi jaz, krvavim ne dosti sem pa nekaj na začetku
-srbeča koža-najbolj zvečer in po trebuhu: tega nisem imela, imam pa zdaj v 2.nosečnosti strije, kar v prvi nisem imela.
-rahlo potenje ponoči: potenje pa je prisotno čez cel dan ne samo ponoči

Zvezdica:
Za banko matičnih celic tudi jaz ne vem. Sem nameravala poklicat, pa do zdaj še nisem uspela user posted image

Če sem kaj pozabila in nisem odgovorila se opravičujem user posted image

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up.

Lp
Limona

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
18.1.2009 18:33:17   
uršika***
MAMI LUNICA VELKOM BEKuser posted image (tole je varianta piši kao što govoriš- bosanska verzija)
Ja, slikice hočemo videt!!!!!!! Ko boš imela čsa jih hitro nalep, ker me smo firbčne babeuser posted image
Super za hitr porod!! Kaj pa zdaj, te še fejst boli?? Kako si se navadila na novega člana??

Jej, spi in se svaljkaj po kavču dober nasvet, se strinjamuser posted image

Zvezdica, jaz ti tudi ne vem povedat za tole popkovnicouser posted image jaz tut nisem imela časa tole uredit(če verjameš) Ampak sem res kura no. Itak sem pa zdaj prepozna. Pa saj je že bilo govora o tem, ampak jaz sem kar odlašala. Zdaj sem pa jezna sama na sebeuser posted image

sem se hotla zmuznit - saj vem, Ulla, takšna si. Ignoriraš nasuser posted image - joj, kolk se men dopade tale beseda zadnje dniuser posted image user posted image user posted image Hvala, da si si vzela čas in mi strokovnouser posted image odgovorila na zastavljeno vprašanje. Cenim touser posted image

Mal nam matematka šepa za marca, edin če bomo nosile 11 mesecev kot slon.    Ja, Barba, ampak če prov vem, slon nosi še malo dlje- 22 mescev- tole bi Ronja vedla. Ampak sem skor 100%, da 2 mesca manj kot dve leti- no tole sem pa res čist po nosečniško zakompliciralauser posted image

Pajo živjo, jaz sem fajnuser posted image

Ploha helouuser posted image

(odgovor članu Limona)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
18.1.2009 18:35:10   
_kathy_
Limona, jst sm še kar tu. Kot vidim, ti tudi. No, jst pa danes nisem imela ctg-ja, ga imam pa v torek, ker takrat dela moja G in mi bo naredila še uz.

(odgovor članu Limona)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
18.1.2009 18:49:54   
Ploha
uršika: se mi zdi da si naspidirana danes oz. zdele,....drgač pa helou nazaj user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
18.1.2009 18:55:03   
Limona
Jaz pa več nimam nobenega pregleda pri svoji G, mi več ne pripada user posted image
V MB je tako, da imaš CTG na predviden PDP v porodnišnici, potem pa tem tudi oni dalje naročijo, tako da v torek grem spet v porodnišnico na CTG.
UZ pa mi je tudi danes naredila, ker ni mogla verjet, da se lahko user posted image še vedno tako giba. Ves CTG se je  user posted image premikala in kot da bi zanalašč brcala, tako da ni šlo vredu posnet, eno uro mi je snemala pa ni bilo vredu. user posted image
To bo en divji otroček user posted image

Držim pesti, da bo hitro in lepo potekalo user posted image

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up.

Lp
Limona

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
18.1.2009 19:07:19   
Ploha
limona: to se tudi pri meni dogaja, kadar poslušam srček z AS vedno pobrca in začne divjat notri, pa zadnjič ko sem bila na CTG-ju ene 20 minut je ves čas migala, to se mi je v celi nosečnosti tako redko zgodilo, zgleda jih mot ko jim prisluškujemo user posted image user posted image

(odgovor članu Limona)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
18.1.2009 19:52:54   
lunica12
V albumu maste dve slike,ostlo pa drugicuser posted image

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
18.1.2009 19:53:38   
Hijacinta
Živ sotrpinke :) Tudi jaz sem še kar tukaj, vas kar redno berem samo nisem ravno čveka. Raje čvekam ob kafetki v živo. Takrat me je pa kar težko ustavit user posted image

Ker sem videla da vas zanima javna banka sem vam hotla povedat, da sem jaz to zrihtala ravno prejšnji teden pa sem tudi bila že pozna. Poklicala sem na tel. št. ki jo je dala Ulla (žal je nimam več-Ulla pls objavi še enkrat), povedala da se mi mudi in so bili zelo prijazni in sem vse uredila v enem dnevu. Samo sem pa osebno šla tja. Obrazce so mi poslali po mejlu, sem izoplnila in nesla tja. Tko da še ni prepozno.

Lep pozdravček vsem, pa upam da se dobimo tudi v živo na kakšnem klepetku. sem mamicam pa iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?