![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:41:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ti je ne? eh,jaz kupim,je najbolj ainfoh
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 29.12.2008 23:42:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya o bog mi pomagaj,kaj sem naredla................... črne cote sem šla ven skuhat in jih oprat na 90,zdaj me je skoraj kap............... in kake so zdaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 29.12.2008 23:43:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya o bog mi pomagaj,kaj sem naredla................... črne cote sem šla ven skuhat in jih oprat na 90,zdaj me je skoraj kap............... skozlane cele Pa dve termoflis jakni od mojega...... in kake so zdaj
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:46:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst pa spet Titanik gledam.... in jočem... zakaj se matraš Ma zato, ker mi paše, da se mal zjočem...,
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:47:15
|
|
|
|
arabela*
|
pa daj,lara..............
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:47:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst pa spet Titanik gledam.... in jočem... zakaj se matraš Ma zato, ker mi paše, da se mal zjočem..., titanik je kao kamuflaža....... ...... pomaga pa res....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:48:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa daj,lara.............. pride tako leto....kaj češ
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:49:16
|
|
|
|
arabela*
|
ma jaz se itak cmerim preveč sploh zdaj,kar takoj lahko jokam............
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:51:18
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz se zadne čase full izogibam sploh poročilom,,ker me bedirajo,pa v slabo voljo spravljajo,pa žalostnim filmom,ker sem po porodu malo bolj dovzetna. Sem včasih glede vsega preveč optimistična in flegmatična
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:53:32
|
|
|
|
arabela*
|
madonca,sploh nisem zaspana,ko sem danes do dvanajstih spala . Pa učit se mi tud ne da,pucat tud ne.....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:53:50
|
|
|
|
gold fish
|
babike....fajn se imejta..jaz grem..... pod tuš, pa ajči bajči....da se ne zbudi spet.... aja, mty..... da še prideš.....jaz sem se od začetka tud sekirala, al me katera pogrunta tu gor.....sploh na oni prvi temi...upajmo... ..zdaj pa kot pravita lara in saraya..... leda - jaz sem tud bla pionirka ( al nisem )...pa se ne spomnim te himne, pa moj tud ne ....oba pa nisma prešpricala ... ..do kdaj je to blo
< Sporočilo je popravil gold fish -- 29.12.2008 23:56:42 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 30.12.2008 0:37:19
|
|
|
|
arabela*
|
nič punce,grem probat malo zaspat. Mirno noč vsem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 6:38:52
|
|
|
|
ključek
|
Danes pa praznuje.............. Gabriel.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 8:30:01
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznuje.............. Gabriel. Pa dobro jutro vsem!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 9:38:09
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro ali dober dan. Karkoli vam ustreza. Meni je kar dan že. MTY ma kaj potem, če so te spoznale. Nič takega ne napišeš kar ni za v javnost, ti se kar lepo še druži z nami, ker si prijetna. Verjetno si tudi tistima dvema, ki sta te odkrili in te bereta. Gold fish lepa potička. Potice pa jaz še nisem pekla, bom pa probala, če ne prej ko za veliko noč. Tudi jaz se ne spomnim tiste pionirske pesmice. Saraya ja bog pomagaj za cote. Kaj češ, to se lahko vsakemu naredi. Trenutek nepazljivosti in je to, to. Moji tašči se to naredi vsaj 1 x tedensko. Pa se ne hecam. Ko jih pere jih zbarva, ko jih suši v sušilcu pa iber skrči. Gabriel
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 9:42:33
|
|
|
|
pf
|
Mi trije pa gremo danes verjetno v Muelerja po pleničke, bom poskusila njihovo blagovno znamko, ker te pamperske ko sem jih toliko nakupila so adijo. Čez dan bodo, za noč pa nikakor niso. Danes ponoči sem jo dvakrat preoblekla, je imela napito pleničko in čisto mokro pižamico obakrat. Pa ji lepo gor nastavim, ne vem no. Ob treh in ob sedmih sem ji zamenjala. Res pa je, da naša babi ful lula in ful kaka. Po tri, štirikrat na dan in to ornk. Pa kak potiska zraven. Pa po špecerijo bomo še danes šli, ker jutri bo po moje norišnica.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 10:10:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznuje.............. Gabriel.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 10:17:33
|
|
|
|
gold fish
|
dobro jutro ..... naš pikec ga pa zdaj kaki teden malo sračka..... se že okrog 1 zbuja ...pa mu ne dam za jest, ker ne fehta...samo tak nekak čudo, nemirno spi...kot da se mu nekaj sanja ...sem ga pol ven vzela, pa je meni na trebuhu zaspal....čisto umirjen.... Pa fu je začel se odkrivat...tak dolgo binca po kinderpetu, da se odkrije, pol se pa reži .....glede hranjenja ....se dere (ne vedno) ko mu daš flašo, pol čez čas pa začne lepo pit ...., je pa zdaj začel ful gledat če kdo od nas kaj je, mu prav v usta gleda ....zdaj gleda prazne flaške, pa ne vem kaj bi rad...mu grem malo čaja dat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 10:29:55
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 10:30:39
|
|
|
|
arabela*
|
Gabriel
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 10:41:00
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznuje.............. Gabriel.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 10:43:00
|
|
|
|
petra1978
|
Leda, jaz se tud ne spomnim tiste pionirske pesmi, pa sem bila pionirka. Midva z Galom boma pa jutri sama dočakala novo leto. Je
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 10:45:55
|
|
|
|
petra1978
|
- no pa nadaljujmo - moj v nočni. Sma se zmenila, da bo letos delal, da bo lahko drugo leto prost in bomo kam šli. Ker letos tako še ne moremo nikamor z Galom. To bo prvo Novo leto, ki ga bom preživela sama. Pa še napit se ne morem .
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 10:48:32
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Pa fu je začel se odkrivat...tak dolgo binca po kinderpetu, da se odkrije, pol se pa reži Mi smo tudi danes ob 5h slišali iz kinderpeta neko gruljenje. Pa ga grem pogledat in se ful pogovarja s svojo ninico.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 10:49:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pri nas bo pa tako.... Lara bo vse skupaj prespala..... mi dva pa bova lepo vsak za svojim laptopom...
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.