![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 22:55:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Gloria in Fisšica - a ste ok? rastete? Zdravi? imejte se lepo v teh prazničnih dneh. Kaj pa mi drugi? vas drugih pa ne pozna , me smo frendice še iz one teme upajmo skupaj...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 22:56:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Če katera potrebuje BabyCentrove, Šparove... - z veseljem pošljem! jaz tud mam 5 živkotov (al kak se jim reče ) viška...če katera rabi...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 22:57:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kje pa se naša *bubi* potepa??? pa KAHLO?? bubi mislim, da ima veseli december.... kahlo pa ni bla nazadnje na štajerju , če ne je pa s tisto frendico z vozičkom nekje po LJ
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 22:58:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* Ines ma dva dni full zamašen nos pa ji ga ne morem očistit,ko pa se ji nekje notri nabira,kaj nardit???Ko jo full moti se začne jokat. ...daj jo kravice past, pred tem ji pa fajn nos našpricaj.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:00:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sem vse nabavla z ježki in to tiste tavelike slinčke.So res super .....sploh nisem vedela, da obstajajo ..... Kje se jih pa dobi? babe Ne res,nisti za zavezat so meni res nevarni.Sploh pa naša je znorela,ko sem ji to montirala. V šparu imajo tam pri flaškah po tri pakirane ali pan po dva,pa v müllerju zraven plenic .Pa lepo široki so po celem fajn
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:01:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sem vse nabavla z ježki in to tiste tavelike slinčke.So res super .....sploh nisem vedela, da obstajajo ..... Kje se jih pa dobi? Ma jaz imam tudi te z ježki... pa mi niso všeč, ker se ne da regulirat... tko da so ji preveliki in ji ne zatesnijo vratu..
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:01:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ..................kak si kaj?? v redi...kot na bledi ... ...ma sem se prijavila že enkrat opoldne, do rač. pa prišla komaj zdaj ...... ....sem malo pekla......spet potico, ker smo ono prejšnjo že požrli ...evo je.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:03:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ne res,nisti za zavezat so meni res nevarni. Ma zakaj bi bli nevarni? No, ne vem... jaz ji slinček itak dol dam, ko gre spat.... drugače jo imam pa itak vedno na očeh...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:03:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma jaz imam tudi te z ježki... pa mi niso všeč, ker se ne da regulirat... tko da so ji preveliki in ji ne zatesnijo vratu.. meni pa je fajn,ker ma malo fraj,je ne tišči vrat,pa ji ga lahko pustim tud ko počiva
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:04:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
m malo pekla......spet potico, ker smo ono prejšnjo že požrli Pridna..... moj mož jo pa kr kupi.... je glih tk dobra.... Meni se je pa francoska zluštala, sem jo prej naredila en malčk....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:04:41
|
|
|
|
arabela*
|
fiši,ti pa si res pridna.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:05:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pridna..... moj mož jo pa kr kupi.... je glih tk dobra.... Meni se je pa francoska zluštala, sem jo prej naredila en malčk.... jaz pa ne jem potice sama si delala francosko,pridna
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:07:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma zakaj bi bli nevarni? No, ne vem... jaz ji slinček itak dol dam, ko gre spat.... drugače jo imam pa itak vedno na očeh... ne vem,jaz sem alergična na kake trakove in vrvice okol vratu,prav tako sem na kapicah,ki so za zvezat,vse trake zrezala......................
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:25:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
sama si delala francosko,pridna To je pa res enostavno.... Jst pa spet Titanik gledam.... in jočem...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:28:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst pa spet Titanik gledam.... in jočem... zakaj se matraš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 29.12.2008 23:30:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz bom pa verjetn nehala čvekat z vami................ ................ker so me že 2 kolegice "najdle" tle gor in mi je butast pisat, če kaj tacga napišeš, pa nočeš da ve vsak k te pozna. ...pa ne no
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:33:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish delajo ...tud 31. ..sicer skrajšano ali ipak, pa pol spet 3.1 saj prav,naj delajo dedci ma ne, jaz bi rada, da je doma.....mi je bolj fajn....se lahko cartam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 29.12.2008 23:34:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ups se je zbudila naš tud zdaj..., nekaj prdi......pa ne vem od česa.....če pa tak vedno samo to am mleko pije
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 29.12.2008 23:35:04
|
|
|
|
arabela*
|
o bog mi pomagaj,kaj sem naredla................... črne cote sem šla ven skuhat in jih oprat na 90,zdaj me je skoraj kap...............
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:36:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya V šparu imajo tam pri flaškah po tri pakirane ali pan po dva,pa v müllerju zraven plenic .Pa lepo široki so po celem fajn ...nisem bila niti v enem niti v drugem ...pojma nimam kak dolgo... bom šla...prej si bo pa prepisala kje točno so
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:36:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ma ne, jaz bi rada, da je doma.....mi je bolj fajn....se lahko cartam fiši,to ponoči delaj
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:39:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya fiši,ti pa si res pridna. ma, včasih sem bla bolj.....sem še kake kekse spekla...tiste čist navadne......modelčke...sma s pikecom ustvarjala....srčke, pa zvezdice, pa ateja pa mamo , drugih pa nisma imela ...modelčkov mislim... .. ...francosko smo pa tud meli, pa pojedl, pa biftek tud ...pol
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:39:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sama si delala francosko,pridna ti je ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:40:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft sama si delala francosko,pridna To je pa res enostavno.... Jst pa spet Titanik gledam.... in jočem... ..jaz sem pa operacijo triump gledala, pa sem pozabila.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 23:41:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ma ne, jaz bi rada, da je doma.....mi je bolj fajn....se lahko cartam fiši,to ponoči delaj to itak, samo čez dan je tud fajn
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.