|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
29.12.2008 17:57:58   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: tia

Naj mojega sinčka Maj-a pohvalim se malce považiva danes sva dobila prvi zobek,hitro a ne?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
29.12.2008 17:59:25   
ključek
še jutri, potem pa že novo leto...................kako hitro je minilo tole 2008.............lani ob tem času sem nestrpno čakala na user posted image , in potiho upala, da bomo delali test.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
29.12.2008 18:01:55   
arabela*
našauser posted image pa tud že sto let ni bla na sprehodu.
V sredo je sonce kao napovedano,pa bomo šle malo šetat.
Zdaj pa je zadremala,Aneja se igra,jaz pa malo pospravljam.
Moj user posted image pa gre jutri delat,bomo spet same babe.

Včeraj me je tašča vprašala,kaj bomo kuhali na silvestrovouser posted image
A se je kaj posebnega al kako??Za mene je to dan,kot vsi ostaliuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
29.12.2008 18:01:59   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

.... ima stalno moker slinček

naša je pa alergična na slinček. si ga prav vleče dol.user posted image
ji ga čisto na rahlo zavežem, ker je močna in prou ornk zagrabi za slinček.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
29.12.2008 18:03:55   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

še jutri, potem pa že novo leto...................kako hitro je minilo tole 2008.............lani ob tem času sem nestrpno čakala na user posted image , in potiho upala, da bomo delali test.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni se pa ko tako pomislim,ne zdi da je šlo tako hitro naokoli.Kolk vsega se je dogajalo.
Test pa sem naredla jaz na 31.12,pol pa direkt na fešto.
Še napit se ga nisem smela od srečeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
29.12.2008 18:04:01   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Včeraj me je tašča vprašala,kaj bomo kuhali na silvestrovouser posted image
A se je kaj posebnega al kako??Za mene je to dan,kot vsi ostaliuser posted image

mah, eni delajo ful fensi šmensi večerje pa to. jaz sem se odločila, da bova letos imela narezek (pršut, šunka v kosu), 4 vrste sira, francoska solata, kruh, in pecivo-ledeni srčki. nič kej posebnega.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
29.12.2008 18:05:10   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

.... ima stalno moker slinček

naša je pa alergična na slinček. si ga prav vleče dol.user posted image
ji ga čisto na rahlo zavežem, ker je močna in prou ornk zagrabi za slinček.

jaz sem slinčke za zvezat vse v koš zmetala.ma naša bi znorela.Sem vse nabavla z ježki in to tiste tavelike slinčke.So res superuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
29.12.2008 18:06:05   
ključek

Test pa sem naredla jaz na 31.12,pol pa direkt na fešto.

jaz tudi 31.12.. ker prvič sem prehitevala in ga naredila okrog 28.12., pa je bil negativen. ampak M pa še ni bilo, je pa že kar nekaj časa zamujala. zato sem potem 31.12. naredila ponovno test, pa 2.1. prav tako..................user posted image user posted image user posted image user posted image  čeprav je že 31.12. pokazal plusek..................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
29.12.2008 18:06:44   
arabela*

mah, eni delajo ful fensi šmensi večerje pa to. jaz sem se odločila, da bova letos imela narezek (pršut, šunka v kosu), 4 vrste sira, francoska solata, kruh, in pecivo-ledeni srčki. nič kej posebnega.

ja,saj ne rečem,če praznuješ ok.Če pa ti je dan,kot vsak,user posted image grejo spat potem pa tak brezveze.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
29.12.2008 18:07:30   
ključek

jaz sem slinčke za zvezat vse v koš zmetala.ma naša bi znorela.Sem vse nabavla z ježki in to tiste tavelike slinčke.So res superuser posted image

zadnjič sem enega kupila v H & M. mislm, kok micen slinček..............user posted image user posted image user posted image user posted image ..........ni šans, da bi ln to lahko imela gor............kje pa si kupila te tavelike???

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
29.12.2008 18:08:31   
ključek

ja,saj ne rečem,če praznuješ ok.Če pa ti je dan,kot vsak,user posted image grejo spat potem pa tak brezveze.

a vidva ne bosta nič praznovala, bosta šla kar normalno spati??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
29.12.2008 18:09:04   
arabela*
joj,kak mi grejo na jetra,ti ko pokajo zunaj.Pa cel ljubi dan že neke petarde al kaj pokajo.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
29.12.2008 18:10:26   
ključek

joj,kak mi grejo na jetra,ti ko pokajo zunaj.Pa cel ljubi dan že neke petarde al kaj pokajo.user posted image

pri nas isto. pa smo kao na vasi doma, pa boh pomagi, kot sredi največje evropske prestolnice. kaj bo šele 31?????????user posted image user posted image user posted image user posted image  me kr skrbi zaradi ln.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
29.12.2008 18:10:45   
Olivija*
Ima mogoče katera viška eno dm-ovo nalepko? Meni manjka ravno še ena...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
29.12.2008 18:11:14   
arabela*

zadnjič sem enega kupila v H & M. mislm, kok micen slinček..............user posted image user posted image user posted image user posted image ..........ni šans, da bi ln to lahko imela gor............kje pa si kupila te tavelike???

v Šparu imajo potri pakirane,pa v Müllerju imajo tud.Res so super,taki večji in tak fajn mehki.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
29.12.2008 18:12:14   
arabela*

a vidva ne
kaj naj praznujem??user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
29.12.2008 18:14:06   
arabela*

pri nas isto. pa smo kao na vasi doma, pa boh pomagi, kot sredi največje evropske prestolnice. kaj bo šele 31?????????user posted image user posted image user posted image user posted image  me kr skrbi zaradi ln.

nam so predlani v hausturu metali petarde.
letos bom kar policijo klicala,če bo krizauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
29.12.2008 18:14:12   
ključek
no praznuješ............malo narobe sem napisala............ali ne počakata do polnoči?? tko sem mislila!!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
29.12.2008 18:15:25   
ključek

nam so predlani v hausturu metali petarde.
letos bom kar policijo klicala,če bo krizauser posted image

petrade so letos tako ali tako zakonsko prepovedane.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
29.12.2008 18:18:10   
leda

mam. celo dve.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
29.12.2008 18:19:49   
arabela*

no praznuješ............malo narobe sem napisala............ali ne počakata do polnoči?? tko sem mislila!!

user posted image ja to itak,saj pred eno,pol drugo tak nikoli ne grem spat.
Čist isto bo,pit itak ne smem,drugače bi še kaj nazdravlauser posted image ,moj bo avtka šraufal,jaz pa lenarla zravenuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
29.12.2008 18:21:06   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: leda

mam. celo dve.

ne,mam pa šparove.user posted image ,še rabiš?

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
29.12.2008 18:22:34   
ključek
kaj je blo včeraj..............user posted image user posted image user posted image .............gremo na obisk. in imajo majhne user posted image . in otrok hodi sem in tja z fiziološko raztopino v roki, odprto. in kar naenkrat odpre usta, nagne flaško in celo fiziološko spije. njegova mami pa nič. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
29.12.2008 18:23:22   
ključek
ma, jz bom živčnga fasala. še na enem prstu se mi zanohtnica dela.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še te nisem pozdravila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
29.12.2008 18:24:25   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

Veš, da imaš čas samo do 31., da jih unovčiŠ? Pojdi v DM in ti bojo tisto eno sigurno dali.... Vsaj meni je tako rekla enkrat, ko sem kupla za 8€, točke pa mi ni hotla dat... user posted image

NO, jaz nimam več niti ene, sem jih vse pošenkala...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.