|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
21.12.2008 22:28:46   
arabela*
me to you,drži se,saj bo boljeuser posted image .

Jaz nebi upala it,sem prevelik šajseruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
21.12.2008 22:33:48   
gloria
....punce sam da vas pozdravim...končno pridem do računalnika pa se tamali zbudiuser posted image ......se tipkamo te dneve ko bo ati doma pa bo imela mami proste roke....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
21.12.2008 22:34:46   
gold fish
čer še od meneuser posted image

.... mi smo danes tud nekam leteči...... se je cel dan nekaj dogajalo...., malo smo bili zunaj, sta dečka še smrekice okrog hiše okrasila, zdaj pa nas čaka samo še smrekica....notranjauser posted image ...še vedno se je nismo lotili...vse je perajt, bunkcie, okraski, samo akcija še manjka.....   imamo sicer eno malo v otroški sobi, tiste "ta prave" pa še ne......

..drugače sem bila pa pridna, sem vse oprala in zlikala - 4 stroje perila...

...grem še pomivalca nafilat, pa voščilnice pripravit, mogoče pridem še kaj nazaj....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
21.12.2008 22:42:35   
gold fish
...aja,  naše detece  je pa blo na današnji dan pred enim letom spočeto....user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
21.12.2008 23:03:49   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...aja,  naše detece  je pa blo na današnji dan pred enim letom spočeto....user posted image

Pol je Lara vseeno nekaj dni starejša.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 1555
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
22.12.2008 0:32:13   
Lara Croft
Danes praznuje..... nobeden.... user posted image user posted image user posted image Septembrčki imajo pavzo.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 1556
22.12.2008 8:20:41   
ključek
jutro.............

danes je pa dolga noč za mano, ker ko je inekcija popustila...............auva................user posted image user posted image user posted image ..............sem mogla dva tableta vzet, pa tok težko sem ležala, ko sploh nisem vedela, kam in kako naj nogo dam. no, zdej je že boljše..............user posted image user posted image user posted image ..........že letam po stanovanju............user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1557
22.12.2008 9:30:46   
pf
Jutro.
Me to you zdaj vsaj veš, da si rešena. Bolečina še mine in si zmagala. Bolje tak, ker te je res že dolgo matralo. Tudi jaz sem nujno potrebna pedikerja.
Drugače pa Meta zadnjič ko smo se debatirale glede spanja naših user posted image . Lovro res špica spi, samo jaz mislim da je le to malo povezano tudi, če je otrok hranjen po flaški ali dojen. Tisti ki ajajo celo noč so bolj kot ne vsi na flaški se mi zdi, tudi tukaj pri septemberkah, no razen mala Lara je izjema. To pa itak kapo dol. Mislim, da se dojeni ne nasitijo tak, ali v čem je finta. Res redko kateri prespi celo noč. Mogoče nimam prav, ampak imam pa občutek, da je to malo povezano.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
22.12.2008 9:42:47   
pf
No drugače pa naša zdaj tudi potegne prvo rundo do pol dveh, dveh, drugo do okrog četrte, pol pete in potem do pol osmih, osmih. Sem zadovoljna glede na to, da smo še pet dni nazaj se po štirikrat zbudili do pol osmih. Glede na to, da je naša babika bolj lahke kategorije in še ni niti pri šest kilogramov mora jest tudi ponoči, ker drugače bi bila prevelik suhec. Samo dvakrat ima čisto zadosti. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
22.12.2008 9:45:35   
pf
Kaj še vse spite ali ste že zunaj z user posted image ? Lana je zaspala pred desetimi minutami, ko se zbudi se najeva in tudi midve greva ven, popoldne pa še enkrat. Kosilo imam že kuhano. Hvalabogu. Zadnjič enkrat mi je bilo tečno, ko je bil dež in sem skuhala troje različnih kosil v enem dnevu. Za tisti dan in še dvakrat za v skrinjo. Juhu, ker pride prav. user posted image  user posted image  user posted image Tak da bomo danes jedli goveje zrezke v omaki, bel kruhec zraven in zeleno solatko. Zdaj ko je tako lepo vreme in ni tak mrzlo se boma čimveč potepali.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
22.12.2008 9:49:39   
pf
Monologe imam, ampak dobro.
Saraya veš sem razmišljala o tvoji pupiki. No upam, da nimate vročine. Napisala si, da jo ponoči zvija, kaj pa če bi ji dala kake vetrovne kapljice. A uporabljaš kaj proti krčem? Mogoče nima ravno krčev, ampak ji kaj v trebuščku nagaja. Naša nima krčev, pa ji vseeno parkrat na dan dam na dudo kapljico, dve vetrovnih koroških kapljic in se lažje pokaka, vetrovi jo ne dajejo in je nikoli ne zvija. Ne bom ti pametovala, ker ti najbolje veš kaj bi ji lahko bilo, ampak kaj če bi poskusila. Mogoče zato ne more zaspati, ker jo boli trebušček.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
22.12.2008 10:06:36   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Lovro res špica spi, samo jaz mislim da je le to malo povezano tudi, če je otrok hranjen po flaški ali dojen. Tisti ki ajajo celo noč so bolj kot ne vsi na flaški se mi zdi, tudi tukaj pri septemberkah, no razen mala Lara je izjema. To pa itak kapo dol. Mislim, da se dojeni ne nasitijo tak, ali v čem je finta. Res redko kateri prespi celo noč. Mogoče nimam prav, ampak imam pa občutek, da je to malo povezano.

A veš, da sem tudi jaz že to razmišljala. Pa po moje je res. Ker so dodatki bolj hranljivi kot mleko samo in bolj dolgo zdržijo otroci.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
22.12.2008 10:12:30   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Lovro res špica spi, samo jaz mislim da je le to malo povezano tudi, če je otrok hranjen po flaški ali dojen. Tisti ki ajajo celo noč so bolj kot ne vsi na flaški se mi zdi, tudi tukaj pri septemberkah, no razen mala Lara je izjema. To pa itak kapo dol. Mislim, da se dojeni ne nasitijo tak, ali v čem je finta. Res redko kateri prespi celo noč. Mogoče nimam prav, ampak imam pa občutek, da je to malo povezano.

A veš, da sem tudi jaz že to razmišljala. Pa po moje je res. Ker so dodatki bolj hranljivi kot mleko samo in bolj dolgo zdržijo otroci.

Kaj pa vem. Moj je samo dojen in zaspi okoli 9-10h, spi do 5h, ziza in pol spi do 7,30-8h.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
22.12.2008 10:18:13   
maruškaŠ
Aja, drugače pa pravijo, da se od dodatka bolj nasiti in posledično več spi.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
22.12.2008 11:06:24   
arabela*
dobro jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
22.12.2008 12:20:43   
*bubi*
Pozdravljene user posted image

Mi smo v veselem decembru in zelo leteči (bolj zaradi starejšega navihanca user posted image ), tak da je bolj malo časa za RR.

Čestitke vsem, ki so v teh dneh praznovali 3 mesece (oz. celo 4 user posted image ) user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
22.12.2008 12:23:01   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

no da se še jaz vključim.... naš je na flaški..... je prejšnji teden -cca 1 teden že ful lepo spal...tam nekje od 22 pa do 5, 5.30.....  Sedaj pa ga že par dni spet serje....zaspi okrog 22, prvič buden okorg 3, pa pol okrog 6...je imel že prej taki ritem in zdaj spet....pa sem se že tak veselila, da bo pa te zdaj končno malo več spanja.....   no saj, če bi šla jaz tiud takrat spat kot on bi že nekak šlo...hodim pa tam okrog 24..pol je pa malo kriza.......
..treba se disciplinrat... user posted image

.... no v bistvu...tud z flaško...ne spijo celo noč...to sem hotla povedatuser posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
22.12.2008 12:53:19   
ključek

Se podpišem pod zadnji stavek iz posta od user posted image .........user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1568
22.12.2008 14:01:13   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

me to you,drži se,saj bo boljeuser posted image .

Jaz nebi upala it,sem prevelik šajseruser posted image

user posted image

če sem jaz upala iti, bi ti tudi šla............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
22.12.2008 15:16:56   
gloria
user posted image hvala...sem brala da te je Blanka klicala....mene tudi me je skor kap ko se je predstavla user posted image ....sem se kr fajn zgovarjala zakaj nisem poslala da sem rodilauser posted image ....
....nam bo pa v sredo 24 eno leto ko je Nik spočetuser posted image .....
....pozdravček vsek letim pečt piškoteuser posted image ....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
22.12.2008 15:48:56   
amor real
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Danes praznuje..... nobeden.... user posted image user posted image user posted image Septembrčki imajo pavzo.... user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1571
22.12.2008 15:57:54   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

sem se kr fajn zgovarjala zakaj nisem poslala da sem rodilauser posted image ....

..mene nič ni vprašala...jaz pa tud nisem pol komentirala....user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
22.12.2008 16:01:53   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

sem se kr fajn zgovarjala zakaj nisem poslala da sem rodilauser posted image ....

..mene nič ni vprašala...jaz pa tud nisem pol komentirala....user posted image

...ja jaz sem se pa šla kr zgovarjat kolk sem bila zmedena....ta prvo sem mislila da me kličejo z infekcijske za izvideuser posted image ...sem rabla da sem skapirala za kaj gre....

Neposredna povezava do sporočila: 1573
22.12.2008 16:04:50   
sonček33
gloria in gold fish - pridni bodita, pa lepe praznike s novima članoma.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1574
22.12.2008 16:07:32   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

gloria in gold fish - pridni bodita, pa lepe praznike s novima članoma.

...tebi tudi....sem te mal pri januarčicah špejala....komi čakam tvojga sončka.....S in K tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image ,me večkrat vprašajo za te,...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.