pf
|
Gold fish in Me to you tudi jaz imam probleme z vraščanjem in bolj trde nohte imam in to od zanositve dalje. Me to you čestitke so čudovite, ampak ne tako kot Lana Neja. Emi bravo za tako lepo napredovanje Ines. Hvala, da ste se spomnile na najino spanje. Danes je babi pojedla spet 140 ml in aja pridno že. Bomo videli. Samo prej, ko sem jo šla hraniti sem si slekla majico, ker sem bila od kopanja mokra, jo vzela k sebi in je revica kar k ziziki šla z glavico in ni šlo čez modrc. Se mi je kar malo zasmilila, ampak pol je mami dala drugo papico in je bilo glih tak njami, njami. Drugače pa imam danes slab dan, verjetno najslabši v tem letu. Ne verjetno, sigurno. Sprla sem se z mamo. Pa jaz se ful ne kregam rada, v bistvu se skoraj ne, razen če je neizogibno, pa še takrat se ne derem, ampak komuniciram bolj na normalni ravni, ker vpitje in besedičenje kar tja v en glas sovražim. V glavnem mama mi vsak dan od kaj sem se začela zdraviti za umetno oploditev teži z kilogrami. Namreč zdravila so name tako vplivala, da je šlo deset kilogramov gor v letu dni. Pa ne od obilice hrane, ampak hormoni naredijo svoje. Je pa to tak odvisno od človeka do človeka, eni se zredijo za deset, dvajset, trideset kil, drugi nič, ali pa gredo v minus. Skratka od takrat dalje mi teži kako sem debela, ker prej sem imela lepo postavo. V nosečnosti sem dobila še nekje 13, 14 kilogramov, ki pa sem jih po porodu že izgubila, ostali pa so še kg, ki so bili že prej. Vsak dan: "kaj si jedla, kaj še boš, kaj si se zvagala, kak si debela, trije so mi rekli, da si debela, zapacana si, nič ti ne paše - obleko je mislila, zapustila si se itd. ,itd.". Ljudje so mi rekli, da voziš otroka v največjem dežju po mestu, premalo jo oblačiš, en dan je presuha, drugi predebela, skratka kaj vam čem več razlagati, da vam ne pokvarim večera. Ko sem ji svoje povedala, da naj ne gnjavi več vsak dan z istimi forami, ker mi ni tega za poslušati, ker sem prišla na obisk z otrokom in da greva na sprehod je še kar govorila in ni nehala. Bila sem vse možne oblike kletvic. V tistem momentu sem se odločila da grem domov in da mi tega ni potrebno poslušati, spravila , poklicala naj pride po naju in smo šli. Ker sva bile z malo prej zunaj mi je lupinico dala pred vrata in jih tudi zaprla, tako da sem otročka iz vozička pred hišo devala v lupinico. No pa še to mi je rekla, da naj več ne hodim. Zdaj sem tako razočarana, da mogoče pa res več ne bom, se bo mogla ful opravičiti, da bom prestopila prag, če se pa bom odločila, da še grem, bom pa šla zaradi očeta, ki obožuje . Upam, da vam nisem zatežila, ampak mogla sem nekomu povedati. Z mojim sva se že prej pogovarjala in sem kot dež. In zaklela sem se, da ne bom nikoli taka mama svojemu otroku, ker raje umrem.
|