|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
20.12.2008 17:51:14   
morango
Jaz sem pa letos naredila čestitke z Lenino fotko. So mi prav fajn uspele. Jaz pa tko rada počnem kaj takega, malo limam, izrezujem, rišem ... Komaj čakam, da bova lahko z malčico skupaj packali.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
20.12.2008 18:04:13   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

mi smo se pa prej 3 ure sprehajali.........user posted image user posted image user posted image ............vse bi bilo fajn, sam če ne bi mene prst še vedno bolel...............user posted image user posted image user posted image

imaš vnet prst?

noht je zdej ok, me pa okoli ta koža boli pa takšna rdeča in trda je, po moje je gnojno spodaj............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
20.12.2008 18:11:38   
ključek
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

so božično-novoletne, vabila za rojstni dan in čestitke za rojstni dan............user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
20.12.2008 18:12:17   
ključek
user posted image

naša bejba, dolga kot ponedeljek..............ali kako se že reče..............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
20.12.2008 18:30:10   
emi*
Večer!

Evo mi pa smo mimo že drugemu cepljenju,pri Ines nobenih simptomov.Dobra je,včeraj je samo spala,prav pridna je bla.user posted image Vsake 4h se je zbudila da poje in spet zzzzz.user posted image Budna je bla le kaki 2h v celem dnevu.

Evo zdaj mi tudi spi že 2h.Zredila se je za 600g in velika je 63cm.Vse je lepo in prav.user posted image Zdravnica pravi,da je vse ok,naslednji mesec pa maže tretje cepljenje.Ma kako gre to hitro.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
20.12.2008 18:54:45   
petra1978
MTY, ful lepe čestitke. Lahko kakšno idejo ukradem?

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
20.12.2008 19:16:32   
gold fish

mi smo se pa prej 3 ure sprehajali.........user posted image user posted image user posted image ............vse bi bilo fajn, sam če ne bi mene prst še vedno bolel...............user posted image user posted image user posted image

imaš vnet prst?

ma meni se isto vsake toliko ponovi...baje, da so to krivi hormoni, da nohti začnejo nekak navnoter rastuser posted image ...pedikerka tako...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
20.12.2008 19:47:04   
pf
Gold fish in Me to you tudi jaz imam probleme z vraščanjem in bolj trde nohte imam in to od zanositve dalje.
Me to you čestitke so čudovite, ampak ne tako kot Lana Neja.
Emi bravo za tako lepo napredovanje   Ines. user posted image user posted image user posted image
Hvala, da ste se spomnile na najino spanje. Danes je babi pojedla spet 140 ml in aja pridno že. Bomo videli. Samo prej, ko sem jo šla hraniti sem si slekla majico, ker sem bila od kopanja mokra, jo vzela k sebi in je revica kar k ziziki šla z glavico in ni šlo čez modrc. user posted image Se mi je kar malo zasmilila, ampak pol je mami dala drugo papico in je bilo glih tak njami, njami.
Drugače pa imam danes slab dan, verjetno najslabši v tem letu. Ne verjetno, sigurno. Sprla sem se z mamo. Pa jaz se ful ne kregam rada, v bistvu se skoraj ne, razen če je neizogibno, pa še takrat se ne derem, ampak komuniciram bolj na normalni ravni, ker vpitje in besedičenje kar tja v en glas sovražim. V glavnem mama mi vsak dan od kaj sem se začela zdraviti  za umetno oploditev teži z kilogrami. Namreč zdravila so name tako vplivala, da je šlo deset kilogramov gor v  letu dni. Pa ne od obilice hrane, ampak hormoni naredijo svoje. Je pa to tak odvisno od človeka do človeka, eni se zredijo za deset, dvajset, trideset kil, drugi nič, ali pa gredo v minus. Skratka od takrat dalje mi teži kako sem debela, ker prej sem imela lepo postavo. V nosečnosti sem dobila še nekje 13, 14 kilogramov, ki pa sem jih po porodu že izgubila, ostali pa so še kg, ki so bili že prej. Vsak dan: "kaj si jedla, kaj še boš, kaj si se zvagala, kak si debela, trije so mi rekli, da si debela, zapacana si, nič ti ne paše - obleko je mislila, zapustila si se itd. ,itd.". Ljudje so mi rekli, da voziš otroka v največjem dežju po mestu, premalo jo oblačiš, en dan je presuha, drugi predebela, skratka kaj vam čem več razlagati, da vam ne pokvarim večera. Ko sem ji svoje povedala, da naj ne gnjavi več vsak dan z istimi forami, ker mi ni tega za poslušati, ker sem prišla na obisk z otrokom in da greva na sprehod je še kar govorila in ni nehala. Bila sem vse možne oblike kletvic. V tistem momentu sem se odločila da grem domov in da mi tega ni potrebno poslušati, spravila user posted image , poklicala user posted image naj pride po naju in smo šli. Ker sva bile z malo prej zunaj mi je lupinico dala pred vrata in jih tudi zaprla, tako da sem otročka iz vozička pred hišo devala v lupinico. No pa še to mi je rekla, da naj več ne hodim. Zdaj sem tako razočarana, da mogoče pa res več ne bom, se bo mogla ful opravičiti, da bom prestopila prag, če se pa bom odločila, da še grem, bom pa šla zaradi očeta, ki obožuje user posted image . Upam, da vam nisem zatežila, ampak mogla sem nekomu povedati. Z mojim sva se že prej pogovarjala in sem user posted image kot dež. In zaklela sem se, da ne bom nikoli taka mama svojemu otroku, ker raje umrem.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
20.12.2008 19:52:09   
ključek
joj pf................user posted image user posted image user posted image ...........................močno upam, da si se že pomirila in da se boste z mami tudi pogovorili in rešili težve. glej, četudi bi imela 30 kg več, bi bila še vedno fejst punca. kile pa res niso pomembne. in konec koncev jih ti nosiš, ne pa tvoja mami, kajne??? a ona je pa manekenske postave ali kako??? verjetno je tudi ona bila malo tečna in potem hitro pride do štrajta. res upam in želim, da se vse uredi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
20.12.2008 19:52:12   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft
Skupaj tko skoraj nikamor več ne gremo...

zakaj pa niste vsi skupaj šli na špranciruser posted image

Ma zaradi več razlogov....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
20.12.2008 19:52:47   
arabela*
me to you,user posted image user posted image user posted image
pa kak lep kompletek ima oblečenuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
20.12.2008 19:54:03   
arabela*

Ma zaradi več razlogov....

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
20.12.2008 20:00:19   
Lara Croft
In zaklela sem se, da ne bom nikoli taka mama svojemu otroku, ker raje umrem.

Moja mat je tudi tak zmaj.... na žalost sem v vseh letih pobrala veliko njenih vzorcev.... se močno, močno trudim, da nisem taka kot ona.... čeprav mi v kakšni krizi butne tudi to na dan...
Zato tudi ninava veliko stikov... in še ti so zelo uradni... Od Larinega rojstva sem bla enkrat pri njih....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
20.12.2008 20:01:39   
Lara Croft
so božično-novoletne, vabila za rojstni dan in čestitke za rojstni dan............

MTY... ful lepo.... bravo, bravo..... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
20.12.2008 20:04:49   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Večer!

Evo mi pa smo mimo že drugemu cepljenju,pri Ines nobenih simptomov.Dobra je,včeraj je samo spala,prav pridna je bla.user posted image Vsake 4h se je zbudila da poje in spet zzzzz.user posted image Budna je bla le kaki 2h v celem dnevu.

Evo zdaj mi tudi spi že 2h.Zredila se je za 600g in velika je 63cm.Vse je lepo in prav.user posted image Zdravnica pravi,da je vse ok,naslednji mesec pa maže tretje cepljenje.Ma kako gre to hitro.

ja super, da je tako pridna...............user posted image user posted image user posted image user posted image ...............in da je vse ok z njo.................super..................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
20.12.2008 20:05:18   
arabela*
pf,ne sekiraj se,ker ni vredno.
Mene tud velikokrat zabolijo besede mojih staršev,žalostno je,da so starši lahko tako brezčutni.Jaz tud osebno vem,da bom otrokom vedno stala ob strani v dobrem in slabem in da bosta vedno miji maziki,pa čeprav čez nevem koliko let.
Ni se vredno sekirat.jaz sem ugotovila,da sem raje tiho in si svoje mislim.
Tisti,kateri ne dela prav,vedi,da se bo na koncu kesaluser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
20.12.2008 20:06:25   
pf
Hvala Me to you. Ma ja ima neko normalno postavo, jaz pa ima deset kg več, ki jo očitno grozno motijo. Ni to slab dan, to se vleče že dalj časa. Opažam, da ji nič na meni ni všeč, čeprav sem pri ljudeh priljubljena, drugih mislim in imam veliko prijateljev. Tudi sorodniki me imajo radi, ona, ki pa je moja mama najde na meni sto napak. Vsak dan sto napak, to ni več slab dan. Pa tudi na mojem jih, ampak mu nisem kaj tega govorila, ker me je strah bilo da bi se ji gor postavil, kar bi se  ji sigurno. Danes je tak jezen, je rekel da hitro ne gre blizu. Lepe praznike je priredila moji mali družinici. Pa naj še kdo reče, da smo edinci razvajeni. Hitler ni takega terorja zganjal.
Lara prav si naredila, da si se distancirala, če je bilo isto. Bom videla, mogoče se bom tudi jaz.

Neposredna povezava do sporočila: 1492
20.12.2008 20:10:33   
arabela*

Zato tudi ninava veliko stikov... in še ti so zelo uradni... Od Larinega rojstva sem bla enkrat pri njih....

pri meni pa je problem,ker smo zlo blizu doma in sta oba čist nora v user posted image user posted image .
Ampak pri nas je toliko stvari,npr.zakaj sem user posted image tako oblekla,nima lepe frizure,hlače so ji premale(čeprav ji niso),zakaj ti mamica tega in tega ne kupi,vedno moraš biti lepo zrihtana,si mala manekenka in še sto drugih stvari,ki me neverjetno motijo pri vzgojiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1493
20.12.2008 20:12:05   
arabela*
pf,ti si tud edinkauser posted image ?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
20.12.2008 20:16:24   
emi*

ja super, da je tako pridna...............user posted image user posted image user posted image user posted image ...............in da je vse ok z njo.................super..................user posted image user posted image user posted image

Hvala hvalauser posted image
Nič grem jaz pečt palačinke,bye!!user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
20.12.2008 20:23:53   
arabela*
Našauser posted image pa je danes katastrofa.Samo joče,pa tečka.
Sem ji namerila 37.6 temperature,upam da še ne narasteuser posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
20.12.2008 20:28:47   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Hvala Me to you. Ma ja ima neko normalno postavo, jaz pa ima deset kg več, ki jo očitno grozno motijo. Ni to slab dan, to se vleče že dalj časa. Opažam, da ji nič na meni ni všeč, čeprav sem pri ljudeh priljubljena, drugih mislim in imam veliko prijateljev. Tudi sorodniki me imajo radi, ona, ki pa je moja mama najde na meni sto napak. Vsak dan sto napak, to ni več slab dan. Pa tudi na mojem jih, ampak mu nisem kaj tega govorila, ker me je strah bilo da bi se ji gor postavil, kar bi se  ji sigurno. Danes je tak jezen, je rekel da hitro ne gre blizu. Lepe praznike je priredila moji mali družinici. Pa naj še kdo reče, da smo edinci razvajeni. Hitler ni takega terorja zganjal.
Lara prav si naredila, da si se distancirala, če je bilo isto. Bom videla, mogoče se bom tudi jaz.

če pa traja že dalj časa.................user posted image user posted image user posted image ...............samo po pisanju sodeč................oprosti, kot bi bila ljubosumna nate................čeprav ne razumem............saj je tvoja mami...............jaz imam srečo, saj je moja mami ful fajna, nč ne teži, rada nas ima vse.............je pa druga pesem tašča, za katero nikoli nisem bla- in tudi ne bom, dost dobra.............ampak se ne sekiram več...........jaz ti predlagam, da jo pustiš pri miru, naj ona prva pokliče, pa naj vam to ne uniči praznikov. sedaj ste VI TRIJE dužinica............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
20.12.2008 20:36:47   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Večer!

že 2 cepljenje ..

midva sva bila prva cepljena, pa imama 2cepljenje  komaj 12 januarja....user posted image    Vi pa takrat že 3user posted image

kako da tak hitro?

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
20.12.2008 20:44:29   
petra1978
PF user posted image user posted image user posted image

MTY, pravi cukerček je Lana Neja

Jaz sem pa danes Gala prvič sama kopala. Moj je v nočni, pri sosedih (starši in sestra) ni nikogar doma, pa sma se sama spravla. Pa ni bil problem. Ponavadi se pa potem takoj po kopanju prilepi na zizo, se naje in kar zaspi. Danes pa, ne vem, al je bil tako utrujen al kaj, prvo je 20 minut kričal in čisto nič ni pomagalo. Tako da sem že na koncu jaz user posted image z njim. No, potem nama je končno uspelo, da se je najedel in zaspal. Včasih se revček tako joka, pa mu nič ne pomaga. Mislim pa da takrat, ko je ful utrujen, ker potem po tem joku vedno zaspi. Božček moj mali, meni pa se tako smili polek.
Pa cela neka čudna sem danes. Kar nekaj bi se čmižla. Prej sma z Galom pela in je bila ravno pesmica Mamica je kakor zarja, pa sem tako user posted image  zraven kot dež. Ne vprašajte me zakaj, ker ne vem. Mogoče še hormoni delujejo.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
20.12.2008 20:46:51   
gold fish

so božično-novoletne, vabila za rojstni dan in čestitke za rojstni dan............

MTY... ful lepo.... bravo, bravo..... user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.