Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:11:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saj to mi je ravno čudno Gold fish kako to, da naša ne spi dalj, ker tudi ko se dojiva, kar je na dve uri sesa intenzivno deset minut, no minuto gor dol. Tak je, da je bela okrog ust ko muc, ko pije mlekeca. Kar zaletava se ji včasih tak se zraven spravi. naša pa bolj bogo,se bolj carta se mi zdi.Pol pa itak vedno zaspi.Se samo odstavima in že spima naprej
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:12:49
|
|
|
|
pf
|
Saraya ti, ti. A pod odejo? Ona varianta - bog je rekel tema.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:13:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara zdaj še pa Jezuščka v jaslice dat in ste kompletni. Ne najdem jaslic.... ko smo prenavljali smo vse znosili v klet.... komaj, da sem prišla do jelke in balkic... sem mislila,da so tudi jaslice v tisti škatli, ma zgleda, da je še kej novoletnih rekvizitov dol.... bomo pa brez.... bom Laro dala spodaj... jaz mislim, da je pf..nekaj druga mislila ...ali Babe smotane....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:14:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..pf...jaz pa grem jutri na r.d....pa mi ni...pa že študiram, kaj si bom zmislila, ker me razjezi, ker vedno malega tak vlačijo.... zmisli si,da nista nič spala ponoči in da nista sposobna it.pika
< Sporočilo je popravil Saraya -- 19.12.2008 23:26:55 >
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:14:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ti jih ne najdeš Lara, tvoj bi jih pa že najdel, če bi mu pustila, da išče. Jooooooooooooooooooooooooooj....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:15:04
|
|
|
|
pf
|
Mene pa ne bolijo zize, če ležim na trebuhu, meni začnejo spušat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:15:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
PF..... kaj pomeni tvoj nik?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:17:57
|
|
|
|
pf
|
Gold fish če ti ni za iti si pa res nekaj zmisli. Kot je rekla Saraya, da niste spali, ali pa da ti nekaj fali. Pa saj ti res, zobje te bolijo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:18:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babe smotane.... ...če pa je petek, dan za metek..... pa kolkrat sem že to tu gor napisala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:19:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft PF..... kaj pomeni tvoj nik? po moje njene kratice
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:19:28
|
|
|
|
pf
|
p ime in f priimek Polona sem, priimek pa naj ostane skrivnost. Beden nik, ampak takrat ko sem se prijavila mi ni kaj druga kanlo v glavi, tak da je to, to.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:20:09
|
|
|
|
gold fish
|
naš veliki pikec še ne spi , kaj pa naš jezušček ...do kdaj bo moral čakat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:21:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish če ti ni za iti si pa res nekaj zmisli. Kot je rekla Saraya, da niste spali, ali pa da ti nekaj fali. Pa saj ti res, zobje te bolijo. Ma kaj pa, če poveš po pravici? Zakaj so izgovori vedno boljši, kot resnica?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:22:44
|
|
|
|
gold fish
|
..babike.... zakaj se mi na trebuhu...vsake toliko naredi kot en mozoljček..ne prav mozolj, neke vrste podkožno/nadkožni ... Pa nikol nisem to mela...Kaj to se res kri čisti teh hormonov.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:23:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf p ime in f priimek Polona sem, priimek pa naj ostane skrivnost. Beden nik, ampak takrat ko sem se prijavila mi ni kaj druga kanlo v glavi, tak da je to, to. Ma nisi primorka, ne? Vem da obstaja ena Polona, ki se piše na F... in je primorka...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:23:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish če ti ni za iti si pa res nekaj zmisli. Kot je rekla Saraya, da niste spali, ali pa da ti nekaj fali. Pa saj ti res, zobje te bolijo. Ma kaj pa, če poveš po pravici? Zakaj so izgovori vedno boljši, kot resnica? jaz mam rajši resnico, samo v tem primeru je boljše izgovor
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:24:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz sem pa smrekco naraedila do konca.... ma me pijaži dosti, dosti... je taka črno - belo - srebrna.... yihaaa
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:24:57
|
|
|
|
pf
|
Zdajle sem spila dober liter čaja v uri in pol. Mlekarne delajo s fulom, bo imela miša kaj za delat. Da si ne bom kje še želela, da se zbudi za eno uro.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:26:19
|
|
|
|
gold fish
|
mi pa še nič ....... no nekaj že imamo okrašeno...girlando z lučkami...da naš mali pikec lahko gleda, ko mu ta veliki menjava program , pa balkone zunaj...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:26:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya ti, ti. A pod odejo? Ona varianta - bog je rekel tema. ma ej,po devetih mescih suše,pa če sekire letijo
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:26:40
|
|
|
|
pf
|
Lara čistokrvna pohorka sem. Če pa ne bi bila štajerka, bi pa rada bila primorka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:27:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..babike.... zakaj se mi na trebuhu...vsake toliko naredi kot en mozoljček..ne prav mozolj, neke vrste podkožno/nadkožni ... Pa nikol nisem to mela...Kaj to se res kri čisti teh hormonov..... Pojma nimam.... Jaz čakam, kdaj se mi bojo začeli spet mozolji po faci delat....tok lepa koža mi je ratala med nosečnostjo... zdej sem sicer še vsa neka presušena...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:27:55
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lana če sedaj Jon spi, ga sedaj prestavi v posteljico. Da se ti ne bo navadil in bo , ko bo hotel . Jaz imam pa gleda tega strogo. Kinderpet, malo lučko vžgem, božam jo po bučki, jo primem za rokico, zaželim sladke sanje, dam lubija in šaltam vrtiljak do 5 x, če še čukec bedi pa še do 2 x zvezdico zaspanko, če pa še takrat ni haska, kar se je do sedaj zgodilo le dvakrat, pa dam ziziko in se žulimo. Ponavadi omaga že pri tretjem vrtiljaku. ...je blo fajn dokler je trajalo...zdaj pa tud če zaspi, se zbudi čez 10 min, trdno zaspi le poleg mene...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:27:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Mene pa ne bolijo zize, če ležim na trebuhu, meni začnejo spušat. ,ti pa maš pol res mleka,ej.Jaz nebi nič dodajala na tvojem mestu
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 19.12.2008 23:28:03
|
|
|
|
gold fish
|
..jaz pa nisem čistokrvna , pa primorka tud nisem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.