|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
19.12.2008 23:11:35   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Saj to mi je ravno čudno Gold fish kako to, da naša ne spi dalj, ker tudi ko se dojiva, kar je na dve uri sesa intenzivno deset minut, no minuto gor dol. Tak je, da je bela okrog ust ko muc, ko pije mlekeca. Kar zaletava se ji včasih tak se zraven spravi. 

naša pa bolj bogo,se bolj carta se mi zdi.Pol pa itak vedno zaspi.Se samo odstavima in že spima naprejuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
19.12.2008 23:12:49   
pf
Saraya ti, ti. A pod odejo? Ona varianta - bog je rekel tema. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
19.12.2008 23:13:10   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Lara zdaj še pa Jezuščka v jaslice dat in ste kompletni. user posted image  user posted image  user posted image

Ne najdem jaslic.... ko smo prenavljali smo vse znosili v klet.... komaj, da sem prišla do jelke in balkic... sem mislila,da so tudi jaslice v tisti škatli, ma zgleda, da je še kej novoletnih rekvizitov dol.... bomo pa brez.... bom Laro dala spodaj... user posted image

jaz mislim, da je pf..nekaj druga mislilauser posted image  ...ali user posted image

Babe smotane.... user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
19.12.2008 23:14:08   
arabela*

..pf...jaz pa grem jutri na r.d....pa mi ni...pa že študiram, kaj si bom zmislila, ker me razjezi, ker vedno malega tak vlačijo....

zmisli si,da nista nič spala  ponoči in da nista sposobna it.pikauser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 19.12.2008 23:26:55 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1379
19.12.2008 23:14:29   
Lara Croft

Ti jih ne najdeš Lara, tvoj user posted image bi jih pa že najdel, če bi mu pustila, da išče. user posted image  user posted image  user posted image

Jooooooooooooooooooooooooooj.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
19.12.2008 23:15:04   
pf
Mene pa ne bolijo zize, če ležim na trebuhu, meni začnejo spušat. user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
19.12.2008 23:15:52   
Lara Croft
PF..... kaj pomeni tvoj nik?

Neposredna povezava do sporočila: 1382
19.12.2008 23:17:57   
pf
Gold fish če ti ni za iti si pa res nekaj zmisli. Kot je rekla Saraya, da niste spali, ali pa da ti nekaj fali. Pa saj ti res, zobje te bolijo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
19.12.2008 23:18:11   
gold fish

Babe smotane.... user posted image user posted image user posted image

...če pa je petek, dan za metek.....user posted image

pa kolkrat sem že to tu gor napisalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1384
19.12.2008 23:19:01   
gold fish

PF..... kaj pomeni tvoj nik?

po moje njene kraticeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1385
19.12.2008 23:19:28   
pf
p ime in f priimek
Polona sem, priimek pa naj ostane skrivnost. Beden nik, ampak takrat ko sem se prijavila mi ni kaj druga kanlo v glavi, tak da je to, to.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
19.12.2008 23:20:09   
gold fish
naš veliki pikec še ne spiuser posted image , kaj pa naš jezuščekuser posted image ...do kdaj bo moral čakatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1387
19.12.2008 23:21:07   
Lara Croft

Gold fish če ti ni za iti si pa res nekaj zmisli. Kot je rekla Saraya, da niste spali, ali pa da ti nekaj fali. Pa saj ti res, zobje te bolijo.

Ma kaj pa, če poveš po pravici? Zakaj so izgovori vedno boljši, kot resnica?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
19.12.2008 23:22:44   
gold fish
..babike.... zakaj se mi na trebuhu...vsake toliko naredi kot en mozoljček..ne prav mozolj, neke vrste podkožno/nadkožniuser posted image user posted image ... Pa nikol nisem to mela...Kaj to se res kri čisti teh hormonov.....

Neposredna povezava do sporočila: 1389
19.12.2008 23:23:15   
Lara Croft

p ime in f priimek
Polona sem, priimek pa naj ostane skrivnost. Beden nik, ampak takrat ko sem se prijavila mi ni kaj druga kanlo v glavi, tak da je to, to.

Ma nisi primorka, ne? Vem da obstaja ena Polona, ki se piše na F... in je primorka... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
19.12.2008 23:23:22   
gold fish

Ma kaj pa, če poveš po pravici? Zakaj so izgovori vedno boljši, kot resnica?

jaz mam rajši resnico, samo v tem primeru je boljše izgovoruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1391
19.12.2008 23:24:05   
arabela*

Jaz sem pa smrekco naraedila do konca.... ma me pijaži dosti, dosti... je taka črno - belo - srebrna.... yihaaa

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1392
19.12.2008 23:24:57   
pf
Zdajle sem spila dober liter čaja v uri in pol. Mlekarne delajo s fulom, bo imela miša kaj za delat. user posted image  user posted image  user posted image Da si ne bom kje še želela, da se zbudi za eno uro. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
19.12.2008 23:26:19   
gold fish
mi pa še nič user posted image .......  

no nekaj že imamo okrašeno...girlando z lučkami...da naš mali pikec lahko gleda, ko mu ta veliki menjava programuser posted image ,  pa balkone zunaj...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
19.12.2008 23:26:28   
arabela*

Saraya ti, ti. A pod odejo? Ona varianta - bog je rekel tema. user posted image user posted image user posted image

ma ej,po devetih mescih suše,pa če sekire letijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
19.12.2008 23:26:40   
pf
Lara čistokrvna pohorka sem. Če pa ne bi bila štajerka, bi pa rada bila primorka. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
19.12.2008 23:27:16   
Lara Croft

..babike.... zakaj se mi na trebuhu...vsake toliko naredi kot en mozoljček..ne prav mozolj, neke vrste podkožno/nadkožniuser posted image user posted image ... Pa nikol nisem to mela...Kaj to se res kri čisti teh hormonov.....

Pojma nimam....

Jaz čakam, kdaj se mi bojo začeli spet mozolji po faci delat....tok lepa koža mi je ratala med nosečnostjo... zdej sem sicer še  vsa neka presušena...

Neposredna povezava do sporočila: 1397
19.12.2008 23:27:55   
lana17

Lana če sedaj Jon spi, ga sedaj prestavi v posteljico. Da se ti ne bo navadil in bo user posted image  user posted image , ko bo hotel user posted image . Jaz imam pa gleda tega strogo. Kinderpet, malo lučko vžgem, božam jo po bučki, jo primem za rokico, zaželim sladke sanje, dam lubija in šaltam vrtiljak do 5 x, če še čukec bedi pa še do 2 x zvezdico zaspanko, če pa še takrat ni haska, kar se je do sedaj zgodilo le dvakrat, pa dam ziziko in se žulimo. Ponavadi omaga že pri tretjem vrtiljaku.

...je blo fajn dokler je trajalo...zdaj pa tud če zaspi, se zbudi čez 10 min, trdno zaspi le poleg mene...

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
19.12.2008 23:27:57   
arabela*

Mene pa ne bolijo zize, če ležim na trebuhu, meni začnejo spušat. user posted image

user posted image user posted image user posted image ,ti pa maš pol res mleka,ej.Jaz nebi nič dodajala na tvojem mestuuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
19.12.2008 23:28:03   
gold fish
..jaz pa nisem čistokrvnauser posted image , pa primorka tud nisemuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.