Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 16:35:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe,mislite,da se mi splača kupovat ležalnik še Rabljen....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 17:01:47
|
|
|
|
amor real
|
Čestitke, LARA za pampersko :) So ratali naši sončki, kar nekam elegantni samo v pamperski
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 17:20:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Čestitke, LARA za pampersko :) So ratali naši sončki, kar nekam elegantni samo v pamperski Ma jst ji že cel mesec dajem samo pampersko.... sem si upala, ker je imela tiste prve izvide zelo v redu... Meni je bolj všeč taka drobna... No, prideš na torto? hehe...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 18:13:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
Baje, da ne bo letos Božička, niti dedka Mraza...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 18:42:35
|
|
|
|
petra1978
|
Če že ne bo skoraj konec tega grdega vremena, se bo meni in Galu . Danes sma pa šla kupit smrekico in vse okraske in jaslice. Komaj čakam, da jo postavimo, da bom imela vsaj malo tega božičnega vzdušja. Moj Gal pa ima neke izpuščaje na jajčkah . Sem mu namazala z Bepantenom in če ne bo bolje, ga grem jutri pokazat k pediatrinji. Upam, da ga ne srbi, pikec moj mali.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 19:53:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda za povrh pa sem ugotovila, da če jo pa še kravce dam past potem, se pa res spuca;) aja, pa smeji se zraven. pri nas tud to deluje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 19:54:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a je kej čudnega, če pa non stop zjamo v ta comp in RR................. ,jaz že tud nekam bogo vidim zadne čase Upam da imate LCD monitorje... jaz sem trenutno vsak dan na laptopu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 19:56:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz sem trenutno vsak dan na laptopu No sej laptop ima tudi LCD monitor...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 19:56:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft jaz sem trenutno vsak dan na laptopu No sej laptop ima tudi LCD monitor... vem ja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 19:57:33
|
|
|
|
gold fish
|
................................... .......... ..... razlaga jutri.. čao
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 20:10:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ................................... .......... ..... razlaga jutri.. čao karkoli je.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 20:10:58
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Čestitke, LARA za pampersko :) jz tud..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 20:11:43
|
|
|
|
pf
|
Gold fish ne vem, če imava iste. Jaz sem vzela ene, ko jih je šest skupaj pakirano, ker tiste ko ful vežejo niso zame. Ne maram, da me nekaj špana. Saraya v Dipotu imajo od chiccota ležalnike za 20 € in niso slabi za videt. Prejšnji teden sem bila tam in sem videla, da so jih ful kupovali. Pojdi pogledati. Pa še lepe barve je bil. Upam, da se ti bejbi pozdravita. Virtualna superca, da si sedaj vredu. Lara Croft za kolke. Mene tudi razjezi, da ti pri zdravniku ne dajo placa.V ponedeljek smo mi tudi v ptujski porodnišnici imeli podobno situacijo. Tam niso imeli previjalne, ampak bolniško postelji, tisto prenosno na kolesih. Na eni strani je ata sedel, na sredini mala ležala, na drugi mama sedela, starši pa so lahko pajacke slačili stoje. Sem šla tja in rekla, da bi rada oblekla, če bo šlo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 20:16:09
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz sem trenutno vsak dan na laptopu jz tud................. .............na svojem.................... sva tok hecna.................vsak na svojem koncu, s svojim laptopom............sam možek dela za službo, jaz pa tle kozlarije pišem.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 20:17:41
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Če že ne bo skoraj konec tega grdega vremena, se bo meni in Galu . enako.................. čeprav sva prej kr šibnili ven, ko je nehalo padati..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 20:19:40
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna No, v glavnem...zdaj sem "poslihtana", zdrava....in ponovno uzivam s svojo princesko ... ....................super, samo da si ok.................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 20:20:44
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe,mislite,da se mi splača kupovat ležalnik še Rabljen.... do kdaj pa se ležalnik sploh lohka uporablja???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 20:30:56
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe,mislite,da se mi splača kupovat ležalnik še Rabljen.... do kdaj pa se ležalnik sploh lohka uporablja??? Mi ga pridno uporabljamo že en čas. Gal prav uživa v njem in se igra z živalmi na loku.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 20:37:58
|
|
|
|
pf
|
Do koliko kilogramov so sploh ti ležalniki? Ne vem kje sem nekje zasledila, da so do devet kilogramov. Kam pa pol z našimi ? Stajice, prenosne postelje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 20:50:40
|
|
|
|
leda
|
čeprav sva prej kr šibnili ven, ko je nehalo padati.............. mi2 tut. k sreči se ni ponovila včerajšnja zgodba, ko z emi sediva pri men na kavi in ugotoviva, da je nehal scat. pa rečeva; hm, greva en krog. in sva dali tamali najprej na jošk, pol se je njena usrala, moja pobruhala in preden sva vse poštimali, se je spet uscal...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 21:14:18
|
|
|
|
lana17
|
Lara, kak lepa torta, pa dobra tud, sigurno...si mi gušte nardila ... za kakanje...jaz bi bla tud vesela...zadnjič so vsaj kamilce pomagale...dons pa nič ...flaška...mojtud noče...ne sam flaške...zmišljuje si iz katerga joška bo jedu ...jaz pa letos ne bom nič daril kupovala, bom le voščilnice poslala...sem jih včeraj kupila, zdaj jih moram sam še napisat jaz pa na enega ne morem. Pa saj mi je Lana najbolj pomembna, samo bi vseeno šla malo. ...sva že dve...razen, če bo Meta inštrukcije dala in bodo uspešne
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 21:39:59
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ve se že o službah menite? Meni se prav lepo ta porodniška izide, začnem 1. septembra. Oz. že malo prej, tisto kar je pač nuja. Verjetno mi bo nekaj dopusta propadlo Malo pa sem že začela.... zakaj bi ti dopust propadel Zato, ker meni minister predpiše, kdaj lahko dopust koristim. Do 4.8. imam porodniško, po 15.8. pa ne morem več koristit. zakaj ga ne moreš večkoristit? To pomeni, da bo men cel propadu alkaj?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 21:45:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
Če že ne bo skoraj konec tega grdega vremena, se bo meni in Galu Ma midve pa če se le da, vsak dan nekam greva.... pa magari k frendici v Koper ali v Postojno na kavo... ali v kak šoping center, če ima garažno hišo.... samo,da se nama nekaj dogaja pa sva zadovoljni... Ma kako gleda vse tiste okraske po stropih trgovin... bi jo rajši peljala na svež zrak, ma kaj čem... sej večno pa tudi ne more bit tako vreme... Jutri bova skočili na Opčine po čajček, če ne bo deževalo pa tudi v Trst... Mi je pa začelo mleka zmanjkovat.... že tri dni opažam,da ga je zvečer ful malo - premalo.... in glede na to, da se je zadnjič zbudila ponoči, sem ji zdej že dvakrat kr dodala.... in je spet spala do 8ih... Zadnjič, ko sem imela tisto krizo, se je začelo.... Je pa tudi res, da nič kaj dobro ne jem... danes sem spet jedla fast food...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 22:05:03
|
|
|
|
ključek
|
meni je pa prej kolegica rekla, kok sem neodgovorna mami, ker bo neja spala v svoji sobi. in da sem očitno nezrela za ...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 17.12.2008 22:08:23
|
|
|
|
lana17
|
Jaka.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......