Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 13:55:16
|
|
|
|
amor real
|
LARA, uau ke manjada bi bla s to torto
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 13:55:40
|
|
|
|
meta21
|
Jest grem pa zdele probat ajdove žgance nardit-upam da mi bojo ratal. Pridem spet zvečer!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 14:02:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Naša Marisa je včeraj zaspala ob 2.45. Skoraj šest ur se je matrala,da je končno zaspala.Katastrofa bogica...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 14:02:59
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jest grem pa zdele probat ajdove žgance nardit-upam da mi bojo ratal. Pridem spet zvečer! fajn skuhaj............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 14:06:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 gold fish, pamperske iz Mullerja nimajo tiste dišeče packarije pa majo dve sorti-aktiv fit in baby dry (al neki takega) ja,je razlika več kot očitna.Tiste z Müllerja so tak fajn mehke,pa še ne premočijo,vse ostale pamperske pa so ko ena plastika,pa še premočijo
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 14:07:06
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem morala kaz pizzo naročit,ko nisem mogla do štacune
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 15:31:37
|
|
|
|
pf
|
Lara lepo Kitty si spekla. Čudovita torta, prava mojstrovina. Pohvalno. Saraya upam, da se vam to porihta. To je pa res čudno. Držim pesti, da vama čimprej mine ta situacija. Zdaj pa grem nek kratek verz iskat na net za voščilnice. Počasi bo treba pripraviti , če želimo, da pride do božička. Danes sem pripravljala neka poslovna darila, sma z Lano bile malo po trgovinah dopoldne. Pa sva kupile pulover, majico in dvoje nogavic za božička. Sva mislile še boksarce, pa nisem hotela več revice matrat po trgovinah. Bova spet jutri krenile na pot, da še malo dokupiva. Lana bo pa dobila dinarje za božička, za miklavžka je dobila zajčka presenečenja, zdaj pa ne bomo kupovali več igračk, ker jih ima že ful. Od mojih staršev je pa dobila rentno mesečno varčevanje. Sem hotela Lani kupit božičkovo opravo, pa je nisem nikjer najdla. Vem, da jo imajo v H&M-u, ampak zadnjič je nisem kupila, ko sem bila tam, sem jo raje butl gledala, zdaj se mi pa ne da več hodit v MB. Bom pa sebi eno privoščila. Sem dobila danes idejo v New Yorkerju. Če bo katera kaj hodila po tej štacuni malo preglejte, pa boste takoj videle kaj sem imela v mislih.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 15:33:26
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa sem morala kaz pizzo naročit,ko nisem mogla do štacune pa sej je tud pizza ok, ne???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 17:16:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real LARA, uau ke manjada bi bla s to torto Skoraj skoraj mi je žal, da sem jo odnesla....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 18:22:34
|
|
|
|
petra1978
|
Moram vas na hitro pozdravit, dokler ne bo alarma. Zadnje čase tako redko pridem do računalnika. Potem pa zvečer pogledam kaj vse sem naredila, da nisem imela časa it na RR, pa se nikljer nič ne vidi. Zdaj bo pa še manj časa, ko so vsi ti prazniki. Lara, super torto si naredila. Vidim, da se spet nekaj pogovarjate o srečanju. Mogoče pa res ne bi bilo slabo, če bi bilo enkrat na štajerskem koncu. Bi pa še jaz prišla. Včeraj sem klicala, da bi Gala naročila za pregled kolkov, pa so me naročili pri 4 mesecih. Kao da prej nimajo prostega termina. Potem pa uporabim veze in mi rečejo, da lahko pridem že v ponedeljek. Saraya, upam da je Marisa že bolje. Se mi prav smili, revica. Meta, kako so uspeli ajdovi žganci? A ti lahko kdaj mojega na kosilo pošljem? On jih ima ful rad, jaz jih pa ne maram, zato jih tudi ne kuham. Pamperske - tudi mi uporabljamo tiste iz Mulerja (nemške) za ponoči, ker ga ne previjam, razen če je pokakan. Čez dan, ko pa se previjama kar pogosto, pa uporabljam ostale pamperske (polske), sem pa zadnjič probala ene Mulerjeve, pa so bile OK. Moram spet prit MB, da gremo malo v Muler po zalogo. Drugače pa mi uporabljamo že pampers 3, tak je naš Gal zrastel.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 18:23:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Bom pa sebi eno privoščila. Sem dobila danes idejo v New Yorkerju. Če bo katera kaj hodila po tej štacuni malo preglejte, pa boste takoj videle kaj sem imela v mislih. si kar mislim,kaj ti gre po glavi
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 18:53:28
|
|
|
|
petrax
|
Ojla! Kakšne probleme mamo pa mi zdej! Mali kr noče več jest iz flaške, sploh ne vem kaj mu je. Zdej ta teden sem mu večkrat dala čaj, pa ga ni hotu, pa sem misla da mu pač ne sede ta čaj. Danes sem šla pa k zobarju in sem si sčrpala, da bo mel kej jest. Ko sem domov prišla, je bil pa jok in stok, mojmu se je že kr mešal, ker ni hotu jest iz flaške. Tok je že kr kriču mali od lakote, iz flaške pa ne in ne. Kaj naj nardim????????? Pomoč prosim, ker mami bi rada še kam šla brez njega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 18:57:59
|
|
|
|
morango
|
Ojla! Ste prav pridno pisale te dni. Lara, super zgleda torta, obvladaš zadevo. Pa Lara je tud luškana božička. Škoda, ker sva se zgrešli za kolke. Jaz sem bla včeraj in naša mala je zdaj sam v pamperski, pa mi je kar čudno, ni nč za prjet, pa še bl dolga zgleda. Je blo v Postojni včeraj tud ful dojenčkov, smo se kar eno urco načakale. Je bla še sestra z mano, da sva šle pol še v tanovga Mercatorja. In ko sem šla z Leno na UZ, jo ena mami tko sočustvujoče, mojo sestro namreč, vpraša, če je moj otrok brez očeta, ker je ona z mano. Mislim, s čim si eni dajo opravka. Aja, končno sem sebi in Leni privoščla sling/pestunjo iz Pikapolonice in ga priporočam. Danes sva malo prošetali po hiši, ven je zarad megle in vlage nisem hotla vleč, in mi je že dvakrat zaspala v njem. Pa še lažje jo je nosit. V bistvu še zdaj tle spi v njej, sam na kavč sem jo položila. Sem pa ugotovila, da so se moji šoping izleti zdaj čist spremenili. Ulov vedno pripade Leni, zase pa skoraj nč več ne najdem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 19:00:31
|
|
|
|
morango
|
Amor real; Lena je samo prvi mesec spala na boku. Pol ji je na hrbtu postalo bolj všeč, jaz pa sem tud prebrala, da je ležanje na hrbtu čist ok, nekje ga celo bolj priporočajo kot na boku. Ko spi, ima itak glavco obrnjeno v levo ali desno. Od takrat je nič ne zadrži več na boku. Ponoči pa tud nikol ne polije.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 19:01:41
|
|
|
|
morango
|
Pa še za vse slikce malih septembrk in septembrčkov. So res lušni in navihani tile malčki palčki.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 19:03:33
|
|
|
|
morango
|
No, pa sem pri temi plenice. Jaz sem zlo zadovoljna z Müllerjevimi Beauty Baby al kaj so že. Se mi zdijo bolj naravne na otip. Kadar pa se mala odloči, da bo pokakana, pa ni veze, katere ima na sebi, nobene ne zadržijo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 19:05:55
|
|
|
|
morango
|
Zdaj pa še eno resno vprašanje. Je katera že dala cepit za rota virus al pa to namerava? Jaz se moram odločt do petka, ko imava 1. cepljenje. In v zadnjih dneh se spet nagibam, da je ne bi cepla. ITak lahko faše kak drug rota virus, pa tud nočem, da tolk enih cepiv, reva boga, kar naenkrat zaužije.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 19:09:08
|
|
|
|
morango
|
Sem se odločla, da bom zdaj kar pisala. Mala še kar spi, men se pa ne da nič druzga delat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 19:09:51
|
|
|
|
morango
|
Pa sam še štirje posti mi manjkajo do 300, pa dolgcajt mi je.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 19:19:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
vpraša, če je moj otrok brez očeta, ker je ona z mano. Mislim, s čim si eni dajo opravka. đizus, đozef end meri... Jst bom tud jutri sama šla tja.... glih še on da dela gužvo tam in zgublja cajt.... pa še zmenjena sem z eno bejbo, za čvek pol.... Ma če hočeš, se lahko dobiva en dan v Postojni, veš... sej smo se že menile, pol te pa nekaj časa ni blo.... pol svo se pa z Ledo in Emi kr v LJubljani dobile...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 19:27:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
No, pa sem pri temi plenice. Od kar kupujem Lari pleničke št. 3 ima Lara neke probleme s kožo..... čeprav ne vem, če je od številke odvisno.... sem mislila, da so krive pamperske iz merkatorja... ma sem ji potem dajala DMjeve za ponoči, čez dan pa beby love, te dvoje je imela tudi prej in ni nikoli blo problema.... pol pa ima še ponoči eno pleničko skoraj 12 ur gor, še dobro, da ne lula veliko med spanjem... ma ta rdečina po trebuščku ne mine in ne mine.... morda tisti zeleni gel v pamperskah pripomore k temu.... JUhuhu... DANes je po petih dneh spet kakala.... im jst sem bla vsa hepi med tistim drekom...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 19:27:52
|
|
|
|
gold fish
|
kaj je zdaj čvekice...kje ste
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 19:28:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
Me veseli,da vam je torta všeč.... je bla moja frendica ful vesela.... obožuje vse, kar je v zvezi z mucko kiti.....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 19:31:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish kaj je zdaj čvekice...kje ste Pa da nimaš cajta... hahah Jst sem tle... niti scat ne morem, ker mi Lara leži v naročju....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 19:34:28
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Jst sem pa Marijo mal ta večjemu dala da jo carta in nosi
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......