|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
12.12.2008 18:47:47   
Lara Croft
ima katera leg magic? bi ga imela, ma se bojim, da bo sameval kje, kot trampulin.. 

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 426
12.12.2008 20:06:30   
pf
Petra zdaj si me pa nasmejala s temi sukajočim se piskrom in belo kuhinjo. Glavno, da ste živi in zdravi. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 427
12.12.2008 21:13:42   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

....no, danes je spal do 5.30 ...rekord..... pa sem mislila tako kot ti..ga malo pustit, da vidim.....alarmauser posted image .....
je dobil porcijo in zaspal nazaj...

sma pa midva tud že fuuuuuuuuuuuuuuuuul dolgo na 130..pa enih 6-7 obrokov imama....

Ups!user posted image  Saj sem rekla, da če mu ne bo pasalo, bo zajokal. Prej ali slej pa ne bouser posted image

Glede obrokov pa... Na aptamilu piše, da bi mu zdaj mogla dat že 4x po 210ml. Si sploh ne morem predstavljat. Pri 130ml ponavadi ravno nehuje vlečt, ko zmanjka. Sploh ne vem, kako je lahko pred enim mesecem jedel po 170ml, ker zdaj ni šans, da spravim to v njega. Kero mleko mu pa ti daješ?

Neposredna povezava do sporočila: 428
12.12.2008 21:18:20   
lana17

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Kako narediš zeljne krpice?

zelje dam dušit, malo sladkorja, malo kumine, ....dušim....malo zalivam z vodo.... posebej skuham tiste kvadratkaste testinine....krpice in jih pol na koncu zmešam z zeljem...

aja zaradi moških...pa prepražim še mleto meso, dodam malo rdeče paprike, skor isto kot za špagete..samo ne toliko omake..... pa zmešaš to zelje in krpice not.....     ful gre zraven slivov kompot.....   smo mi v službi dobivali za malco....

alarm

jaz pa na olju dušim zelje, da postekli, popopram in dodam flikice. ..bi s fulom jedla, pa se ne upam zaradi popra...njami...se mi kr sline nabirajo...user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 429
12.12.2008 21:22:35   
meta21
Lana17, si že fraj? Mojega Lovra je po vajinem obisku že skoraj v banji zmanjkalo. Pol sem ga seveda še oblačila in nahranila in danes po enem mesecu moje "čaranje" ni zaleglo. Se je drl ko jesihar, ko sem ga dala spat.
Pol sem ga pa še mal podojila in komej da je zaspal. Tolk o tem-ku sem se hvalila kak spiuser posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 430
12.12.2008 21:29:43   
*bubi*
Dober večer.

Da vas malo pozdravim user posted image  Spet sem zadaj ostala user posted image  Tak pač je, ko imam že 3 dni bubija na bolniški. Se je treba tudi z njim ukvarjat, da ne sedi cel dan pred TVjem user posted image  No, k sreči je zdaj zdrav in gre v ponedeljek v vrtec user posted image

Jaz pa šibam v posteljo. Lahko noč!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 431
12.12.2008 21:48:09   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

ima katera leg magic? bi ga imela, ma se bojim, da bo sameval kje, kot trampulin.. 

Ne poznam, čeprav imam ali pa sem imela kar nekaj naprav, na katerih so potem cunje viseleuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 432
12.12.2008 22:04:57   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Glede obrokov pa... Na aptamilu piše, da bi mu zdaj mogla dat že 4x po 210ml. Si sploh ne morem predstavljat. Pri 130ml ponavadi ravno nehuje vlečt, ko zmanjka. Sploh ne vem, kako je lahko pred enim mesecem jedel po 170ml, ker zdaj ni šans, da spravim to v njega. Kero mleko mu pa ti daješ?

jaz tisto sploh ne gledam kaj piše o obrokih...sem mu 2x do zdaj naredila 150 pa je šlo vse ven....

Imama pa Aptamil 1...do nedavnega sem ga mešala še s Prematil (za nedonošenčke), ker so mi ostale 4 škatle - pa da nisem stran metala.......Sedaj je že en čas na A1.....
Saj zato sem te takrat spraševala kako lahko spravi v sebe 170...ker naš še zdaj včasih, ko mu ni pusti tudi 50ml.....   Midva jema na 3 ure čez dan...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 433
12.12.2008 22:08:15   
gold fish

ima moja kolegica....sem probala in je fajn...prav čutiš tiste mišice....

...sem hotla nabavit, pa pol nisem...ker sem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 434
12.12.2008 22:09:16   
lana17

Lana17, si že fraj? Mojega Lovra je po vajinem obisku že skoraj v banji zmanjkalo. Pol sem ga seveda še oblačila in nahranila in danes po enem mesecu moje "čaranje" ni zaleglo. Se je drl ko jesihar, ko sem ga dala spat.
Pol sem ga pa še mal podojila in komej da je zaspal. Tolk o tem-ku sem se hvalila kak spiuser posted image

...mi dela družbo...sva se že nevem več kolkrat dojila...spat  je šel ob 8, pa se je že dvakrat od takrat zbudil, zdej je pa pri men v naročju...a je še vedno polna lunauser posted image ...

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 435
12.12.2008 22:11:00   
lana17
...bova mogla danes kr skupaj zaspat...babuške lahko noč..

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 436
12.12.2008 22:12:06   
ključek

jaz ga imam, ga bo treba usposobit in začet pošteno migat..............

Neposredna povezava do sporočila: 437
12.12.2008 22:12:29   
ključek
cirila je zmagala na kmetiji, goran je pa avto dobil................

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 438
12.12.2008 22:13:25   
ključek
sem 2 banji cunj z kupčkom zlikala, pa kaj mi to pomaga, ko imam še goroooooooooooooooo perila za oprat in zlikati.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 439
12.12.2008 22:19:45   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

sem 2 banji cunj z kupčkom zlikala, pa kaj mi to pomaga, ko imam še goroooooooooooooooo perila za oprat in zlikati.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa ne likam cunjuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 440
12.12.2008 22:20:30   
meta21

jaz tisto sploh ne gledam kaj piše o obrokih...sem mu 2x do zdaj naredila 150 pa je šlo vse ven....

Saj zato sem te takrat spraševala kako lahko spravi v sebe 170...ker naš še zdaj včasih, ko mu ni pusti tudi 50ml.....   Midva jema na 3 ure čez dan...

Nimam pojma, kaj je blo takrat-zgleda, da je več rabil. Vedno sem se mu prilagajala. Ko sem vidla, da je mleka že zmanjkalo, on bi pa še kar vlekel, sem mu poskusila zvečat obrok in tako sva v 2 mesecih prišla iz 2 na 5 žličk. Pediatrinja mi je potem rekla, da naj poskusim zmanjšat na 4, pa se je vsakokrat drl, ko da bi ga s kože dajali. In sem mu še naprej delala po 5, dokler mi ni ene parkrat pustil 30ml v flaški. Takrat sem zmanjšala in dodala en obrok.

Drugače pa je kar pogosto, ker ima za 6 obrokov samo 12 ur: približno ob 8.30, 10.30, spi v vozičku, 13.30, 16.00, 18.00, 20.00. Pa brez skrbi, ni glih tko k v vojski, ampak nekak takole zahteva hrano. Včasih se vse tud do 2 uri zamakne (npr. včeraj, ko sem mogla dodat še en obrokuser posted image ). Je pa res, da jaz moram vse splanirat vnaprej in sem kar malo zgubljena, če nimam enga sistema, zato mava tak dokaj enak urnik vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 441
12.12.2008 22:24:21   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

...mi dela družbo...sva se že nevem več kolkrat dojila...spat  je šel ob 8, pa se je že dvakrat od takrat zbudil, zdej je pa pri men v naročju...a je še vedno polna lunauser posted image ...

Nimam pojma, kaj je. Lovro se je prvič od kar mi celo noč spi, zbudil po eni uri. Sicer sem mu šla samo dudo dat pa je nazaj zaspal ampak vseeno. A sem ga prehitr hvalila?user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 442
12.12.2008 22:34:20   
gold fish
user posted image

Drugače pa je kar pogosto, ker ima za 6 obrokov samo 12 ur: približno ob 8.30, 10.30, spi v vozičku, 13.30, 16.00, 18.00, 20.00. Pa brez skrbi, ni glih tko k v vojski, ampak nekak takole zahteva hrano. Včasih se vse tud do 2 uri zamakne (npr. včeraj, ko sem mogla dodat še en obrokuser posted image ). Je pa res, da jaz moram vse splanirat vnaprej in sem kar malo zgubljena, če nimam enga sistema, zato mava tak dokaj enak urnik vsak dan.

midva tud mama ene vrste ritem..glede na to, da je na flaški, tud če ne fehta ful, mu jaz tam na 3 ure cca...dam jest....včasih kot praviš, spi tud moj v vozičku user posted image , se mu obroki zamaknejo.....
je pa res, da se ne zbuja vsak dan enako, zato ne morem točno naprej vedet kako in kajuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 443
12.12.2008 22:52:44   
Lara Croft
PREKLETA MAČKA!!user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 444
12.12.2008 22:54:11   
Lara Croft
DA JIH NE BO ZEBLO... HAHAHA

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 445
12.12.2008 22:57:17   
arabela*
lara,nimaš možeka doma,da ti kozlarije grejo po glavi?user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 446
12.12.2008 22:59:25   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

lara,nimaš možeka doma,da ti kozlarije grejo po glavi?user posted image user posted image user posted image

jE JE.. mal prej je prišu....

To niso kozlarije... to so resne zadeve.... user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 447
12.12.2008 23:07:56   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jE JE.. mal prej je prišu....

To niso kozlarije... to so resne zadeve.... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 448
12.12.2008 23:08:19   
ključek
nočko..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 449
12.12.2008 23:09:37   
Lara Croft
Samo kakšen grd popek ima en tip... user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Letošnji dopust
Miška2006

Kje si boste privoščili letošnji dopust?

morje-SLO (14%)

morje-tujina (56%)

hribi (5%)

toplice (6%)

drugo (4%)

si ga ne bom privoščil (15%)

Število vseh glasov: 309

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!