Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 18:47:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
ima katera leg magic? bi ga imela, ma se bojim, da bo sameval kje, kot trampulin..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 20:06:30
|
|
|
|
pf
|
Petra zdaj si me pa nasmejala s temi sukajočim se piskrom in belo kuhinjo. Glavno, da ste živi in zdravi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 21:13:42
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....no, danes je spal do 5.30 ...rekord..... pa sem mislila tako kot ti..ga malo pustit, da vidim.....alarma ..... je dobil porcijo in zaspal nazaj... sma pa midva tud že fuuuuuuuuuuuuuuuuul dolgo na 130..pa enih 6-7 obrokov imama.... Ups! Saj sem rekla, da če mu ne bo pasalo, bo zajokal. Prej ali slej pa ne bo Glede obrokov pa... Na aptamilu piše, da bi mu zdaj mogla dat že 4x po 210ml. Si sploh ne morem predstavljat. Pri 130ml ponavadi ravno nehuje vlečt, ko zmanjka. Sploh ne vem, kako je lahko pred enim mesecem jedel po 170ml, ker zdaj ni šans, da spravim to v njega. Kero mleko mu pa ti daješ?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 21:18:20
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Kako narediš zeljne krpice? zelje dam dušit, malo sladkorja, malo kumine, ....dušim....malo zalivam z vodo.... posebej skuham tiste kvadratkaste testinine....krpice in jih pol na koncu zmešam z zeljem... aja zaradi moških...pa prepražim še mleto meso, dodam malo rdeče paprike, skor isto kot za špagete..samo ne toliko omake..... pa zmešaš to zelje in krpice not..... ful gre zraven slivov kompot..... smo mi v službi dobivali za malco.... alarm jaz pa na olju dušim zelje, da postekli, popopram in dodam flikice. ..bi s fulom jedla, pa se ne upam zaradi popra...njami...se mi kr sline nabirajo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 21:22:35
|
|
|
|
meta21
|
Lana17, si že fraj? Mojega Lovra je po vajinem obisku že skoraj v banji zmanjkalo. Pol sem ga seveda še oblačila in nahranila in danes po enem mesecu moje "čaranje" ni zaleglo. Se je drl ko jesihar, ko sem ga dala spat. Pol sem ga pa še mal podojila in komej da je zaspal. Tolk o tem-ku sem se hvalila kak spi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 21:29:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer. Da vas malo pozdravim Spet sem zadaj ostala Tak pač je, ko imam že 3 dni bubija na bolniški. Se je treba tudi z njim ukvarjat, da ne sedi cel dan pred TVjem No, k sreči je zdaj zdrav in gre v ponedeljek v vrtec Jaz pa šibam v posteljo. Lahko noč!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 21:48:09
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ima katera leg magic? bi ga imela, ma se bojim, da bo sameval kje, kot trampulin.. Ne poznam, čeprav imam ali pa sem imela kar nekaj naprav, na katerih so potem cunje visele
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 22:04:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Glede obrokov pa... Na aptamilu piše, da bi mu zdaj mogla dat že 4x po 210ml. Si sploh ne morem predstavljat. Pri 130ml ponavadi ravno nehuje vlečt, ko zmanjka. Sploh ne vem, kako je lahko pred enim mesecem jedel po 170ml, ker zdaj ni šans, da spravim to v njega. Kero mleko mu pa ti daješ? jaz tisto sploh ne gledam kaj piše o obrokih...sem mu 2x do zdaj naredila 150 pa je šlo vse ven.... Imama pa Aptamil 1...do nedavnega sem ga mešala še s Prematil (za nedonošenčke), ker so mi ostale 4 škatle - pa da nisem stran metala.......Sedaj je že en čas na A1..... Saj zato sem te takrat spraševala kako lahko spravi v sebe 170...ker naš še zdaj včasih, ko mu ni pusti tudi 50ml..... Midva jema na 3 ure čez dan...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 22:08:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ima katera leg magic? bi ga imela, ma se bojim, da bo sameval kje, kot trampulin.. ima moja kolegica....sem probala in je fajn...prav čutiš tiste mišice.... ...sem hotla nabavit, pa pol nisem...ker sem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 22:09:16
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Lana17, si že fraj? Mojega Lovra je po vajinem obisku že skoraj v banji zmanjkalo. Pol sem ga seveda še oblačila in nahranila in danes po enem mesecu moje "čaranje" ni zaleglo. Se je drl ko jesihar, ko sem ga dala spat. Pol sem ga pa še mal podojila in komej da je zaspal. Tolk o tem-ku sem se hvalila kak spi ...mi dela družbo...sva se že nevem več kolkrat dojila...spat je šel ob 8, pa se je že dvakrat od takrat zbudil, zdej je pa pri men v naročju...a je še vedno polna luna ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 22:11:00
|
|
|
|
lana17
|
...bova mogla danes kr skupaj zaspat...babuške lahko noč..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 22:12:06
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ima katera leg magic? bi ga imela, ma se bojim, da bo sameval kje, kot trampulin.. jaz ga imam, ga bo treba usposobit in začet pošteno migat..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 22:12:29
|
|
|
|
ključek
|
cirila je zmagala na kmetiji, goran je pa avto dobil................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 22:13:25
|
|
|
|
ključek
|
sem 2 banji cunj z kupčkom zlikala, pa kaj mi to pomaga, ko imam še goroooooooooooooooo perila za oprat in zlikati.................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 22:19:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you sem 2 banji cunj z kupčkom zlikala, pa kaj mi to pomaga, ko imam še goroooooooooooooooo perila za oprat in zlikati................. jaz pa ne likam cunj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 22:20:30
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz tisto sploh ne gledam kaj piše o obrokih...sem mu 2x do zdaj naredila 150 pa je šlo vse ven.... Saj zato sem te takrat spraševala kako lahko spravi v sebe 170...ker naš še zdaj včasih, ko mu ni pusti tudi 50ml..... Midva jema na 3 ure čez dan... Nimam pojma, kaj je blo takrat-zgleda, da je več rabil. Vedno sem se mu prilagajala. Ko sem vidla, da je mleka že zmanjkalo, on bi pa še kar vlekel, sem mu poskusila zvečat obrok in tako sva v 2 mesecih prišla iz 2 na 5 žličk. Pediatrinja mi je potem rekla, da naj poskusim zmanjšat na 4, pa se je vsakokrat drl, ko da bi ga s kože dajali. In sem mu še naprej delala po 5, dokler mi ni ene parkrat pustil 30ml v flaški. Takrat sem zmanjšala in dodala en obrok. Drugače pa je kar pogosto, ker ima za 6 obrokov samo 12 ur: približno ob 8.30, 10.30, spi v vozičku, 13.30, 16.00, 18.00, 20.00. Pa brez skrbi, ni glih tko k v vojski, ampak nekak takole zahteva hrano. Včasih se vse tud do 2 uri zamakne (npr. včeraj, ko sem mogla dodat še en obrok ). Je pa res, da jaz moram vse splanirat vnaprej in sem kar malo zgubljena, če nimam enga sistema, zato mava tak dokaj enak urnik vsak dan.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 22:24:21
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Lana17, si že fraj? Mojega Lovra je po vajinem obisku že skoraj v banji zmanjkalo. Pol sem ga seveda še oblačila in nahranila in danes po enem mesecu moje "čaranje" ni zaleglo. Se je drl ko jesihar, ko sem ga dala spat. Pol sem ga pa še mal podojila in komej da je zaspal. Tolk o tem-ku sem se hvalila kak spi ...mi dela družbo...sva se že nevem več kolkrat dojila...spat je šel ob 8, pa se je že dvakrat od takrat zbudil, zdej je pa pri men v naročju...a je še vedno polna luna ... Nimam pojma, kaj je. Lovro se je prvič od kar mi celo noč spi, zbudil po eni uri. Sicer sem mu šla samo dudo dat pa je nazaj zaspal ampak vseeno. A sem ga prehitr hvalila?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 22:34:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Drugače pa je kar pogosto, ker ima za 6 obrokov samo 12 ur: približno ob 8.30, 10.30, spi v vozičku, 13.30, 16.00, 18.00, 20.00. Pa brez skrbi, ni glih tko k v vojski, ampak nekak takole zahteva hrano. Včasih se vse tud do 2 uri zamakne (npr. včeraj, ko sem mogla dodat še en obrok ). Je pa res, da jaz moram vse splanirat vnaprej in sem kar malo zgubljena, če nimam enga sistema, zato mava tak dokaj enak urnik vsak dan. midva tud mama ene vrste ritem..glede na to, da je na flaški, tud če ne fehta ful, mu jaz tam na 3 ure cca...dam jest....včasih kot praviš, spi tud moj v vozičku , se mu obroki zamaknejo..... je pa res, da se ne zbuja vsak dan enako, zato ne morem točno naprej vedet kako in kaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 22:52:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
PREKLETA MAČKA!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 22:54:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
DA JIH NE BO ZEBLO... HAHAHA
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 22:57:17
|
|
|
|
arabela*
|
lara,nimaš možeka doma,da ti kozlarije grejo po glavi?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 22:59:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara,nimaš možeka doma,da ti kozlarije grejo po glavi? jE JE.. mal prej je prišu.... To niso kozlarije... to so resne zadeve....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 23:07:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara,nimaš možeka doma,da ti kozlarije grejo po glavi? jE JE.. mal prej je prišu.... To niso kozlarije... to so resne zadeve....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 23:08:19
|
|
|
|
ključek
|
nočko..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 23:09:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
Samo kakšen grd popek ima en tip...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Letošnji dopustMiška2006Kje si boste privoščili letošnji dopust?morje-SLO (
14%)
morje-tujina (
56%)
hribi (
5%)
toplice (
6%)
drugo (
4%)
si ga ne bom privoščil (
15%)
Število vseh glasov: 309Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!