Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 17:12:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ja, okrog 2. mesca je jedel 5x po 170ml, pol je pa sam začel puščat v flaši in sem mu zmanjšala obroke in enega dodala. Zdaj pa kar vztrajava na tem. Glede zbujanja ponoči pa jaz mislim, da ni nič narobe, če ga enkrat pustiš-probaj kaj bo, če mu ne bo pasalo bo itak zajokal. Ne vem, sama se odloči, ker ga najbolj poznaš. Je pa res, da zdaj je na 2 uri, ker ponoči 12 ur nič ne je. ....no, danes je spal do 5.30 ...rekord..... pa sem mislila tako kot ti..ga malo pustit, da vidim.....alarma ..... je dobil porcijo in zaspal nazaj... sma pa midva tud že fuuuuuuuuuuuuuuuuul dolgo na 130..pa enih 6-7 obrokov imama....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 17:18:40
|
|
|
|
RAČKAPK
|
punce a sploh kaj zaznate razliko da je vikend oziroma da ni?? men je čist vseeno oziroma sploh ne opazim, da je recimo danes petek buuu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 17:20:00
|
|
|
|
taja1235
|
js tud ... sploh ne locim dnevov no razn nedelje ko nas moja mami al pa tasca povabjo na kosilo takat vem da je nedelja he he...dns se mi pa dan tok vlece da ni res...groza.... ;((((
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 17:22:18
|
|
|
|
RAČKAPK
|
ja zopern dan je dons Marija mi zdajle spi in namesto, da bi kaj pametnega delala kr neki bluzim po stanovanju mislm......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 17:23:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK punce a sploh kaj zaznate razliko da je vikend oziroma da ni?? men je čist vseeno oziroma sploh ne opazim, da je recimo danes petek buuu jaz že,ker je moj doma
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 17:24:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 dns se mi pa dan tok vlece da ni res...groza.... ;(((( meni se pa nikoli noče
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 17:24:35
|
|
|
|
taja1235
|
js tud kr neki bluzim sploh nimam vole ne pospravlat ne likat nc....kr neki ..sedim jem gledam tv in bulim v laptopa vmes pa tamalo mal rihtam...moža pa še vedno ni in ni doma...ajoj....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 17:26:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK ja zopern dan je dons Marija mi zdajle spi in namesto, da bi kaj pametnega delala kr neki bluzim po stanovanju mislm...... čudn dan............................. . Meni je prej mikser razneslo,me je skoraj kap....................
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 17:27:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 moža pa še vedno ni in ni doma...ajoj.... moj pa je "prehitro"prišel.Sem kar po brzinsko palačinke zmetala skup
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 17:28:59
|
|
|
|
taja1235
|
mikser razneslo.....ja kaj si pa delala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 17:30:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ampak Lara jih pa res samo takrat tlači, ko je lačna... drugače pa ne...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 17:31:46
|
|
|
|
pf
|
Meni je tudi punce tak tečno, da ponoriš. Komaj čakam večer, res se vleče madonca. In ne, ne čutim razlike med vikendom in tednom, ker moj tudi čez vikend dela. Edino v nedeljo gremo dostikrat k mojim na kosilo, to je pa tudi to. Tak da isto lahko rečem bu. Če še bo pa dolgo deževalo se mi bo pa skadilo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 17:35:09
|
|
|
|
Bambi D
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Vidim, da velik pišete, da si roke v usta tlačijo, ker so lačni. Jaz sem nekje brala, da si roke in druge stvari tlačijo v usta, ker tako raziskujejo. sem isto prebrala............ Ja, to je v osnovi res, vendar če poleg tlačenja še glasno cucajo prstke, potem je to baje lakota. Moja začne ful cucat, kadar je lačna in takrat zelo hlastno tudi zgrabi jošk. Kadar pa ni lačna, si pa samo tlači prste in pest v usta in se z njimi hmal zaduši ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 17:35:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK mojga tut še ni domov mah bo že Meni je pa čist fajn, ku ga ni... Sva bli z Laro v Merkurju.... sem jo kr z lupinco nabasala v nakupovalni voziček in sva lutali tam.... sem žogice črne in srebrne kupla..... sem hotla samo črne, ker srebrnih imam malo morje... ma je blo samo v kompletu... Pa biskvit za torto sem naredila.... zdej ga bom par dni lepo pustila.... v ponedeljek bom pa kremo kuhala in pacala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 17:45:15
|
|
|
|
pf
|
Lara to si pametno naredila, da si popokala Lariko in sta šle na potep. Zdaj se jaz sprašujem zakaj še midve nisva šle malo v trgovino. Smotka sem. Pa jutri, itak je skozi dež napovedan in sneg. Tudi za cel prihodnji teden, tak da bo treba nekaj ukreniti, ker drugače bomo do novega leta not.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 17:49:30
|
|
|
|
taja1235
|
js mislm da nasa ko cuza prstke da je lacna zato tud josko tud tko zagrabi da je joj pol vse tece.. mene je pa tok dolgcas.... sm ze vse precekirala na netu... zdej ap gledam stuart litla na HBO COMEDY moja bejbi mi pa spi k angelcek... slism da mi je stroj opral cunje tko da jih bom mogla it obesit no vsaj neki da dns nardim ;) u merkur....js bi sla tud mal v soping..... a je katera ze nardila smetanovo strjenko??? punce na dan z recepti...sm neki gledala recepte sam so mi vsi nekam cudi,...bi jo pa ful nardial pa en vem kako nej se jo lotim??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 17:51:27
|
|
|
|
taja1235
|
js bi sla pa k frizerju k sm obupna ...morm drug teden poklicat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 17:54:18
|
|
|
|
petra1978
|
Tako, Gal spi, je pravkar odišel v službo, mami pa na RR, namesto da bi šla malo likat. Pa saj bo že. Danes sem se odločila, da pa jutri gremo na sprehod, pa če sekire padajo iz neba. Cel dan noter, to ni za nikamor. Saraya, zdaj ko si rekla, da ti je mikser razneslo sem se spomnila. Zadnjič sem nekaj pekla (Lara, posoda je super, hvala za točke) in sem hotela naredit sladko smetano, pa nisem vzela miksera (ne vem zakaj) ampak tisto metljico za stepanje, ki se lahko da tudi na palični mešalnih. Pa mi je sred stepanja metlica padla dol iz mešalnika in sem imela celo kuhinjo v smetani. Malo sem p....., pobrisala, popravila mešalnik in hotela dalje miksat, potem pa nisem prijela posode, v kateri je bila smetana in vklopila mešalnik in potem, kot v filmu se je posoda začela vrtet in spet je bila bela kuhinja. Saj zdaj mi je to smešno, samo takrat sem pa preklela vse mešalnike in smetane. Jaz tudi več ne opazim razlike med tednom in vikendom. Moj dela včasih tudi čez vikend.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 18:12:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 mikser razneslo.....ja kaj si pa delala nič,kar sam od sebe......................je že v smeteh
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 18:13:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni je pa čist fajn, ku ga ni... ,možgani na off
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 18:16:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Saraya, zdaj ko si rekla, da ti je mikser razneslo sem se spomnila. Zadnjič sem nekaj pekla (Lara, posoda je super, hvala za točke) in sem hotela naredit sladko smetano, pa nisem vzela miksera (ne vem zakaj) ampak tisto metljico za stepanje, ki se lahko da tudi na palični mešalnih. Pa mi je sred stepanja metlica padla dol iz mešalnika in sem imela celo kuhinjo v smetani. Malo sem p....., pobrisala, popravila mešalnik in hotela dalje miksat, potem pa nisem prijela posode, v kateri je bila smetana in vklopila mešalnik in potem, kot v filmu se je posoda začela vrtet in spet je bila bela kuhinja. Saj zdaj mi je to smešno, samo takrat sem pa preklela vse mešalnike in smetane. joj,zdaj sem se pa režala,ko eno budalo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 18:25:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
posoda začela vrtet in spet je bila bela kuhinja. Saj zdaj mi je to smešno, samo takrat sem pa preklela vse mešalnike in smetane. Ajuto... jst bi jokala ku dež... zadnjič mi je samo škrtoc s kosmiči na tla padel in je šlo malo po tleh, včeraj pa sem kuhala špargljevo juho, zraven solato prala in kakije člistla... jasno, da sem pozabla in je šlo ene pol juhe po štedilniku... joojk kok sem se cmerla.....sem tela izkoristit cajt, ku je bil z Laro tatko in naredit vse naenkrat, pol sem pa še več časa porabla z brisanjem... nedaj bože, da imam vse od smetane.... mami pa na RR, namesto da bi šla malo likat. Pa saj bo že. Jaz to vsakič naredim... cunje si vsak lika sproti, če rabi... drugače je pa cela golida za zlikat... Od lare cunj pa itak ne likam... Lara tudi čez dan malo spi, razen česmo zunaj... danes recimo je do zdaj spala dvakrat po ene 20 minut... zdej pa tudi ne vem, koliko časa ji bo ratalo... Ma kr nej bo budna in nej spi ponoči... Joj, veste kaj si jst kuham za večerjo.... to mi je mama kuhala, ko sem bla mala, mi je blo tako fino.... moko pošpricam z vodo, da ratalo potapljači in jih kuham v mleku... pa mleko rata tako lepo gosto.... njamsi, kak se mi je to zluštalo... Povejte mi, kaj nej naredim s kakiji...zdej sem jih malo pokuhala s cukrom, da se mi ne pokvarijo.... marmelado?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 18:39:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish držte pesti..... sem pisala na hauk za tisti del pri vozičku...... upam, da rata kaj.... Meni se je pa danes zgodilo nekaj neverjetnega. Pisala sem uvozniku za Tommee tippee in vprašala, če lahko dobim nov pokrov za mikrovalovni sterilizator, ker sem ga stopila (žar) ter seveda koliko stane. So mi odpisali, da naj sporočim naslov in da ga dobim brezplačno. Pa še vmes sem vidla, da je šef mejl nekomu posredoval in dopisal: Naj nekdo odgovoti Metki! Ti želim podoben razplet! ......sem si ravno prej študirala, da bi mi ga lahko poslali kostenlos , če bo ravno božiček pa to....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 12.12.2008 18:41:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Vidim, da velik pišete, da si roke v usta tlačijo, ker so lačni. Jaz sem nekje brala, da si roke in druge stvari tlačijo v usta, ker tako raziskujejo. sem isto prebrala............ jaz tud
|
|
|
Isto ime?Jaka RRSam sem razmišljal, da bi imel otrok isto ime kot jaz. (ga nima ;)) Kaj meniš ti?Jasno. Janko III. vedno užge ;) (
6%)
Ne. Totalno nekreativno. (
90%)
Če je istega spola. (
4%)
Število vseh glasov: 353Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!