|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
5.1.2009 14:20:49   
gloria
...dan...glih smo iz sprehodauser posted image user posted image user posted image user posted image ...zdej pa še mali spi jaz pa na hiterco tuki pokukamuser posted image ...pa mal naše hujšarce obiščem da vidim kako greuser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
5.1.2009 14:21:45   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...mogoče butasto vprašanje ampakuser posted image ...recimo ko začneš z GH se dojenje zmanjša ali se pa lahko daje v obroku oboje(v manjših količinah )user posted image

malo se zmanjša.....odvisno koliko poje Gh pri obroku......   , pol pa vedno manj...... Lahko pa daš oboje, sploh od začetka....

od začetka je GH samo za zraven. Naj bi dajala v vmesnem času, ne ob dojenju, še posebej, če se zaradi tega začne odstavljat (to je pri veliko mamicah problem). Potem pa je smiselno, da se komlet obrok zamenja, en po en...

...hvala user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
5.1.2009 14:22:40   
arabela*
držte pesti,grem zdaj na izpituser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
5.1.2009 14:24:36   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ali še kateri izpadajo lase??ampak mislim konkretno izpadajo.

....men groza...posebi ko si ih perem ih je polna banja,da ne govorim kolk ih je po stanovanju pa v pojstliuser posted image ....sem mal čitala tuki glede tega in marsikateri kr samo od sebe neha izpadatuser posted image ...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
5.1.2009 14:28:45   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

držimo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
5.1.2009 14:29:33   
gloria
mty skoz te pozabim vprašat če te še kaj boli od padca.....pa kako kuhna

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
5.1.2009 14:30:04   
emi*

IZVIRNO SPOROČILO: emi*

danes sem ji dodala še malo piškotka v kašico,kaka gosto,že ko velika.user posted image

...pa ona to že tak prav zna jest? Jaz sem našemu probala čisto malo banane dat..vrh žličke...pa sploh ne zna dol požret..potiska z jezičkom ven tak da nič not ne dobiuser posted image ... me je tak gledal, ko sem danes babano za zajtrk jedla z vilicamiuser posted image ...pa sem mu dala malo probat... Ma še ni zainteresiran, pa ne bom nikamor hitelauser posted image

ja ona kar papca ko nora,zaenkrat je vse ok,ni nobene reakcijeuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
5.1.2009 15:31:23   
gold fish

user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
5.1.2009 17:24:01   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ali še kateri izpadajo lase??ampak mislim konkretno izpadajo.

Men so začel, jih je vsepovsod zadost. Prava mora. Take tegobe se začnejo pa po porodu. Je ena kolegica dobila atopijski dermatitis.user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
5.1.2009 17:26:29   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Lana 17 in česa se moreš izogibati, da bo Jon bolje kakal? Naša sicer kaka, ampak me pa zanima, če bo kdaj to tudi pri nama problem.

svinjine, vegete, mleka, jajc, konzervansi E332, paštete, hrenovke, nič ocvrtega, med, oreščki, začimbe, jušne kocke, citrosi, zelje...

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
5.1.2009 17:31:45   
lana17

Kako je blo?

Rousseau

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
5.1.2009 17:36:03   
lana17
VPRAŠANJE:

Moja otroka (sin ima 6 let, hčerkica 8) sta neprestano prehlajena. Pazim, da sta dobro oblečena, dajem jima vitaminske dodatke in že od oktobra jim dajem kapljice ameriškega slamnika, a ne pomaga. Kaj še lahko storim, da okrepim njun imunski sistem?

Če vas zanima odgovor, si ga preberite:

http://www.zazdravje.net/vprasanja.asp?art=91;

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
5.1.2009 19:27:17   
pf
Saraya sem držala pesti in upam, da ti je šlo OK na izpitu.
Lana 17 je kar nekaj tega a ne? Pa nekaj še odpade če dojiš, potem se pa človek vpraša kaj sploh lahko.
Drugače tudi meni izpadajo lasje, ampak je že malo bolje. Sem nabavila pri frizerju šampon in ampule proti izpadanju od Revlona. Kar dobra zadeva.
Emi tvoja Ines je pa že prava babika da tako pridno papca. Midve bova še počakale en čas, čeprav imamo doma že žličke, posodice, dve kašici za probo, če nas zagrabi, da bi probali, ker mlekca  po žlički je včeraj probala in nama je šlo. Sem ji nalašč naredila malo AM, da sem videla kaj bo.
Drugače pa se mi je mlekec povrnil in ga je spet dovolj. Že par dni in sem vesela, ker je najslabše po moje oboje. Dojenje in dodatek. Pol je boljše ali eno ali drugo, ampak če ni pri mami dovolj je treba nekaj dati zraven.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
5.1.2009 20:30:44   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Men so začel, jih je vsepovsod zadost. Prava mora. Take tegobe se začnejo pa po porodu. Je ena kolegica dobila atopijski dermatitis.user posted image

meni pa so se lasje full popravili po porodu,ne izpadajo več.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
5.1.2009 20:31:57   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Kako je blo?

vredu.hvala vsem za pestke in poke

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
5.1.2009 20:35:55   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf
Drugače pa se mi je mlekec povrnil in ga je spet dovolj. Že par dni in sem vesela, ker je najslabše po moje oboje. Dojenje in dodatek. Pol je boljše ali eno ali drugo, ampak če ni pri mami dovolj je treba nekaj dati zraven.

jaz opažam,če malo pijem,je full malo meka.Pa enostavno mi mala noče čez dan zizat,pa si moram črpatuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
5.1.2009 20:55:10   
gold fish
...ma nekam malo pišete babikeuser posted image ...

...hitro na raport....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
5.1.2009 20:59:12   
meta21

jaz sem napisala, da si ti gor...se te spomnem...sediš na desni strani na sliki..... oliv hlače in črn pulover.....mi deluje spominuser posted image

Bravo, ribica!
Še dobro da se spomniš hlač in majce, ne pa rdečih ličk in napihane čupeuser posted image . Tam gor še sama sebe nisem prepoznala. user posted image

DRugač pa sem danes začela malo reducirat prehrano in uporabljat leg magic ampak malo morgen. To vse škriplje in poka-tud moje bogo telesce, ki je po dveh letih doživelo malo miganjauser posted image ampak tisti leg magic-i v reklami zgledajo tako lepo naoljeni, stopalke se kar same zapeljejo na sredino, ko stopiš dol, v resnici pa niti približno. Jaz sem oddalala prvo vajo in ga prinesla v garažo mojemu naj nekaj pogrunta, ker to ni za nikamor. Pa ne se zdaj smejat-sej vem, da nimam nobenih mišic ampak je tud moj gledal vadbo na dvd-ju, ker se je zraven igral s tamalim in je rekel, da je moj LM nekam zarustan. Bomo vidli, če se bo dalo kaj namazat.

Neposredna povezava do sporočila: 2693
5.1.2009 21:03:34   
arabela*

...ma nekam malo pišete babikeuser posted image ...

...hitro na raport....user posted image

user posted image                   user posted image                         user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2694
5.1.2009 21:05:29   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Bomo vidli, če se bo dalo kaj namazat.

vd

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
5.1.2009 21:06:04   
arabela*
naši otroci že spijouser posted image ,samo kako dolgo user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
5.1.2009 21:07:41   
meta21

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

jaz se tolažim s tem, da jo lahko ješ mislim da na škrobni dan

...ta dan je meni bil najboljšiuser posted image ...pol sem sam čakala gdaj bo spet škrobni...ma saj gre boš vidla....

a tak boste ve hujšale? Da si prilagajate jedilnike in čokolado na škrobni dan tiščite? user posted image user posted image user posted image  Čokolada je cuker, ogljikovi hidrati....

sem vidla, da sem jo narobe uvrstilauser posted image ...samo veš..škrob je pred OH...mogoče zatouser posted image

Pa saj škrob je ogljikov hidrat. Ne spomnim se več dobro ampak mislim, da je nekak tkole:

-ogljikovi hidrati:
           - monosaharidi (fruktoza, glukoza...)
           - polisaharidi (celuloza, škrob...)

Nikol mi pri tej dieti ni blo jasno zakaj se govori o škrobu in OH posebej, če je prvi samo del drugega. No, saj nima veze-jaz sem tud že velik shujšala s to dieto, samo vedno nazaj dobim.

Neposredna povezava do sporočila: 2697
5.1.2009 21:11:51   
meta21

IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Bomo vidli, če se bo dalo kaj namazat.

vd

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
5.1.2009 21:12:31   
meta21
Aja, wd-40? Prec ko sem vprašala, mi je vžgalo. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
5.1.2009 21:13:28   
arabela*
jauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?