|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Januarja 09
6.1.2009 18:14:15   
ella.
Giottek moj dragi,

jaz ti posodim dinarčke za Avstralijo...brez obresti...
danes je res prav butast dan, pa česi ga še tako barvam z nasmehom in mislijo na meni najljubšo kislo repo.

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 551
6.1.2009 18:16:23   
Nončika
Sulfinija, ona je pa en čas delala tudi pri nas. jaz se pa nameravam prepisat k Vojvodiću. ali pa ostanem pri Kousu, ne vem se odločit. sem mislila, da maš ti kako pametno idejo. baje Čopijeva ne sprejema paciente. eh, ne vem, no.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 552
6.1.2009 18:28:22   
giotti
ella., pa ti nisi nikoli resna user posted image

Sicer pa, imaš res rada kislo repo?? A prideš k meni z lonci in jo dobiš kolikor hočeš? Domača, od mamičinega vrta. Mi jo je mama toliko naredila, da bi bilo za celo rusko vojsko... user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 553
6.1.2009 18:37:02   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Sonček...a nam klele zaupaš spol svojega dojenčka? user posted image oblubm, da bom čisto tiho...res...jest vztrajam pri punčkiiiiiiiii :)))
dej no...sej aprilčice ne berejo tukaj... :)

oh verjemi da vsaka malo pokuka na kateri drugi temi.Naj malo še ostane skrivnost ,vsaj kak mesec potem vam pa povem.Pa brez zamereuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 554
6.1.2009 19:41:31   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

ella., pa ti nisi nikoli resna user posted image

Sicer pa, imaš res rada kislo repo?? A prideš k meni z lonci in jo dobiš kolikor hočeš? Domača, od mamičinega vrta. Mi jo je mama toliko naredila, da bi bilo za celo rusko vojsko... user posted image

Ja, pa tudi k nam lahko prideš. Jo tud dobiš, kolikor hočeš?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 555
6.1.2009 19:49:46   
Orhideje
Pozdravljene vse borke in navijačice. Že dolgo se nisem oglasila pri vas. Sedaj sva kar nekaj mesecev z dragim počivala in nisva nič delala na user posted image . Čas pa tak hitro teče, da enostavno nisem prilezla do RR. Za nazaj nimam časa brat. mal sem preletela in vidim, da je še kar nekaj starih tle gor.
Pa naš Sonček85 se tak pridno oglaša in navija za vse. PRIDNA. Res si pravi SONČEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vsem , ki še čakate na user posted image pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 556
6.1.2009 19:51:32   
Anonimen
Lepo da pridete tut stare bralke in borke mal nas tanove pogledat.user posted image

(odgovor članu Orhideje)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
6.1.2009 20:01:42   
sonček85
ojla orhidejca:joj tebe smo pa res pogrešale in kaj sedaj se bosta spet posvetila user posted image in nam rr ovkam.Ja jaz pa še kr vstrajam tukaj in veselo navijam za vsako posebaj ,kot ste  in so navijale prej zameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 558
6.1.2009 20:15:12   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oglaša se vam anonimna, ki se je vpisala na naš seznam 10.01user posted image

A uganete, kaj sem 15 minut nazaj videla? user posted image

Sem imela pred tremi dnevi rozast izcedek, malo rjav, malo... kaj pa vem kakšen in razpoloženje za user posted image .
In po izkušnjah iz prejšnje nosečnosti, sem predvidevala da semuser posted image . Šla sem v DM in kupila first sign in ga naredila prej v kopalnici in se je takoj pokazala močna črtica. Zdaj pa sedim zraven mojega dragega in si skor roke na ustih držim, da ne bi povedala. Bi ga rada kako lepo presenetila...kakšna ideja?
Pred 15 meseci sem mu dala dudico, kaj pa naj zdaj?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kar vpila biuser posted image

Aja, anonimna ne bom več, ko bom prepričana, da se nosečnost obdrži, ko bo potrjeno, da je vse uredu in pa, ko poveva staršem...moja mami zdaj namreč včasih pokuka na RR, pa še kdo drug tudi...kolegice itd.

Ko sem prvič zanosila, mi je plodek umrl, drugič sem krvavela, zdaj pa je pol leta po porodu in res upam, da bo vse uredu!

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 559
6.1.2009 20:22:01   
Anonimen
Ja držim pesti da bo tokrat sper vse Ok.
Ideje pa kake prov pametne nimam.
jaz bi zihr upila od navdušenja in ne bi mogla bit tiho kak dan. ni šans si ga preveč zelim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 560
6.1.2009 20:39:07   
Bojana82
No punce, mene lahko spet obarvate v modrouser posted image ......se selim v februar........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 561
6.1.2009 20:41:44   
charlyka
ojla punce,

spet se malo oglašam, v decembru smo videli user posted image in čez dva tedna imamo prvi pregled user posted image

sem prišla navijat za januarske borke - držimo pesti za vse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 562
6.1.2009 20:41:55   
Anonimen
Bojana82 upam da nisi preveč zalostna

(odgovor članu Bojana82)
  Neposredna povezava do sporočila: 563
6.1.2009 20:42:39   
Anonimen
Se že dolgo trudita.
SEj bo tut za naju posijalo sonce in bova srečke nosečke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 564
6.1.2009 20:45:33   
Bojana82
Ma, sem žalostna, čeprav se še ne trudiva dolgo, greva namreč v četrti krog......upam, da bo ta mesec kaj več srečeuser posted image !

Pa vidva imam občutek, da se že dlje trudita zauser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 565
6.1.2009 20:47:35   
Anonimen
Ja sva se že dve leti potem so mi pa lani odkril ciste k so ble vzrok da nisem zanosila zdej je pe četrti krog po laparo.

(odgovor članu Bojana82)
  Neposredna povezava do sporočila: 566
6.1.2009 22:52:25   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Vriskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam jeeeeeeeeeee punce user posted image  bije,veliki smo 2cm hi,hi.Jutri se naročim na nuhalno,kontrolo pri gin. pa imam 10.2. po nuhalni.Spasmex dalje,utrogestan porabim do konca potem pa nič več.Punce jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image  najina pikica raste hi,hi.

LP Mojcauser posted image 8t5dni,slikica celega plodeka bo v albumu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sulfinja čestitke za srček! Želim ti še 7 brezskrbnih mesecev in potem boš končno stisnila tvojega user posted image !

Najini princeski raseta...

Neposredna povezava do sporočila: 567
7.1.2009 6:00:22   
sonček85
anonimna:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in tokrat bo vse potekalo do konca kot mora, ti samo ostani pozitivna in se ne daj.
Ideja:ja kaj pa vem ,predno zleze danes zvečer v posteljo ,mu daj lepo na kovterček in ko bo šel spat bo spal najslajše kar se da(no če mu nisi že povedala do sedaj k jst to berem in ti)user posted image
charlyka:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image

ula in Bojana
:držita se in ne obupajta ,prej ali slej bo vajin mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hja mi pa spati ne moremo k je dragi šel delat in mamo takleuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 568
7.1.2009 7:12:27   
S*
user posted image   user posted image   user posted image  anonimna, čestitke user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   user posted image   user posted image  charlyka, čestitke user posted image   user posted image   user posted image

ula in bojana user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 569
7.1.2009 7:16:49   
kepica
Bravo punceuser posted image user posted image user posted image  Lepo in mirno nosečnost vam želim in naj vaši mali srčki lepo bijejouser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 570
7.1.2009 7:55:01   
S*
user posted image

JANUARJA 2009 PRIČAKUJEMO user posted image    oz. user posted image

user posted image                       user posted image        

XX.01. - aqua77 ( 1. krog po konizaciji)
XX.01. - barvar ( 8.krog )
XX.01. - natasa28 (1. krog)
XX.01. - metuLJchy
XX.01. - dysan
XX.01. - sontschica ( 2.krog ) srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
XX.01. - punčkica
XX.01. - Barbara_L
XX.01. - Tejchy25 ( 8.krog )
XX.01. - crvicek

XX.01. - dini
01.01. - srecna_zvezda user posted image  user posted image user posted image user posted image      v nove boje
01.01.- kepica 
srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
05.01. -  nony user posted image user posted image user posted image user posted image     v nove boje
05.01. - pipika123
06.01. - ziva1 (14. krog)  user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
08.01. - ursa30 (1. krog po HSC)
user posted image user posted image user posted image v nove boje
08.01. - Bojana82 (3. krog 9 ) user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje 
09.01. - baby1978 (4. krog)
10.01. - pikicao
10.01. - Matejčika (5. krog)
10.01. - METULJ1 ( 3. krog po LAP in HSC)
10.01. - Anonimen srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
11.01. - larilu
11.01. - lunika 

12.01. - S* (6. krog )
12.01. - BBP
14.01. - miskula
15.01. - tropical (2. krog)

15.01. - cori
15.01. - Anya22 (13. krog)
16.01. - Tanisha (3.krog )
17.01. - pikicaa25 (13.krog)

17.01. - Grethy
17.01. - KulGirl (2. krog s klomifenom )

20.01. - dreamz
21.01. - misk2
22.01. - Tiki55

22.01. - pikapolonica 24
23.01. - BEBIII
26.01. - strumf (2.krog)
26.01. - metuLJchy
26.01. - Anonimeni Vita
27.01. - Neja_teja_
( 2. krog po SS )
27.01. - giotti (7. krog po HSC)
28.01. - *csaje* (3. krog )
29.01. - Anuša*
30.01. - ula23 (4. krog po LAP )
30.01. - tane
31.01. - DOaisy (3. krog)
31.01. - limonita (10. krog)

JANUARK NAS JE 50 OD TEGA  3  SREČKE   user posted image

Modrih      5  

Roza          3

user posted image

NAVIJAČICE
*ella
*pikicao
*larilu
*sonček85
*spps
*bambinca
*MAŠKA
*bubulina
*eva Ana
*skrivnost
**manca*
*Anneri
*Arual
*Miklarom

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

JANUARSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  

JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................28,1% srečk nosečk
DECEMBER................................34,6% srečk nosečk
JANUAR......................................trenutno 37,35% srečk nosečk

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 571
7.1.2009 8:41:46   
Anonimen
jutro bejbike!!!
sonči jaz mislim da boš ti mela oziroma imaš punčkouser posted image a mam prov?user posted image
pr nam pa spet neki snežiuser posted image sam tok da bo vse zmrznel in bo poledica
drgač pa ob 12 morm poklicat da vidm za izvide pa da mi povejo če sm nardila zdravniškega tko da pol pa kr direktorico pokličem pa da se zmenim kako pa kaj naprej.
drgač pa mislim da bom jaz tud v teh dneh user posted image dobila k mislim da sva takrat mal zamudila k se ne men ne njemu ni dal na "silo" pa nama ne gre tko da bomo videl je reku ta slepuser posted image
giotti user posted image ni avstralijo no ampak mal toplej pa je le ta internetni objem aneuser posted image
cori ne smeš negativno razmišljat tko chin upuser posted image
zdej grem pa mal mojo larilu pomečkatuser posted image

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 572
7.1.2009 8:55:06   
Sulfinija
Ojla!

Dajmo januarke navijam za vskao posebej in za vse skupaj hkrati.Da bo vas čimveč user posted image  in ne user posted image .

Larilu,dolgujme ti odgovor glede slabosti.Rigam vska dan najbolj zjutraj,vendar danes je spet vse zletelo iz mene.Si bom sedaj en hoferjev kruhek spekla in upam,da bo bolje.Tole bruhanje potem mene ful zdela,da rabim celo dopoldne da pridem k sebi.Sicer pa mi je sedaj itak vseeno jutri dopolnim 9.teden,stopim torej v 10.teden in bo tole kmalu vse minilo.Tolažim le s tem,da vem da je najina user posted image  ok in,da lepo raste kljub mojim slabostim.Neverjetno lep občutek.

LP Mojcauser posted image 8t6dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 573
7.1.2009 8:55:11   
ella.
Jutro, frčafele moje,

giottek in orhideje; obožujem repo!!!! Jo naša babi nardi z žganci in seveda zraven turi svoje ocvirke, ki jih jaz sicer ne ljubim ravno in se jih zavoljo kil in mozoljčkov otepam, ampak njena repa je zakooooon. Tko da, dragi moji, kam lonce prinesem? ;))))

anonimna
, če je pa tako zgodaj se naredila prava črtica, potem si pa nosečka 100/h user posted image user posted image Čestitamin upam, da se nam kmalu razkriješ s pravim imenom user posted image

bojanca in cori, cmokec. Kmalu bo nov mesec naokoli in novi pluski.
larilu in Ursa, kako je danes kaj na vajinem koncu? Sta se že spoznali?

Sonček, veš da ne zamerim, ti nas kar pacaj malo v sladkem ugibanju. Verjetno si ji že izbrala ime, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 574
7.1.2009 8:57:10   
katka11
hej punce!
ja giotti, nevem kaj je to, tud mene dajejo bolj taksni filingi...
konc koncev enega skratka ze imam in ga seveda ljubim z vsem srcem in pac zakaj bi zdej neki forsirala... pac ne gre. ne da se mi niti kej prevec trudit za user posted image . moj je neki smotan ta teden, zvecer zaspi k klada ob pol devetih pred tv jem, ko jest se veselo skacem po stanovanju, pospravljam, kuham za naslednji dan, berem pravljice tamicenmu itd. pa se mi res ne da se njega animirat, da ne bi zaspal in se potem da bi user posted image . res ne, ceprav naj bi imela ta teden plodne dni. tko, da bodo sli ocitno mimo brez user posted image in seveda potem brez upanja.
ampak sej pravim, da me trenutno ne obremenjuje. premislujem, da enga ze mam, star bo ravnokar 4 leta, ce takoj zanosim bo razlika 5 let, kar mi je fuuuuul, stara sem tud ze skor 33... skratka brezveze, ocitno se pocasi privajam na misel d abi mela sam enega.
zato sem tudi manj tuki gor, sej sem na ringaraji, sam na drugih forumih, pa tud manj kot vcasih.
ja mogoce pride cas ko je treba spremenit zadeve v glavi, ko je treba zacet uzivat v stvareh, ki jih imas, ne pa psihirat zarad tistih, ki jih nimas.
ja nc punce lepo se mejte in CARPE DIEM!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?