|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
24.7.2009 20:31:02   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Zdaj pa je zatišje tu gor. Se vse hladite zdaj zunaj, ko je vročina malo ponehala?user posted image

Mi smo bli zdaj zunaj v peskovniku. Smo pacali po vodi. user posted image Najedli smo se. Zdaj pa sledi naš večerni ritual. user posted image
Tako da.....se mogoče potem še kaj javim....user posted image

Čao zaenkratuser posted image

Mi pa smo malo prej prišli iz trgovine, sva hodila v nabavo za jutri, ko bomo imeli piknikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Mnjami, upam samo da nebom lahko kaj uživala in ne samo streglauser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
24.7.2009 21:15:33   
smejčica

Joj, mižek....piknik bote meli jutri?

Ojoj, komu lepše. Pridemo takoj. user posted image user posted image user posted image user posted image

Upaj, da vam bo vreme služlo..user posted image

Nič, jaz sem si danes privoščila bambus. user posted image Njam, je bil dober. user posted image
Zdaj pa greva z mojim pred tv.

Lepo se imejte,
se beremo jutri.user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
25.7.2009 0:12:52   
andrejka_237
Hvala za čestitke!! user posted image user posted image

Donna, nič kaj ne bova komplicirala. Preprosto in popolno bo. Bolj tradicionalno. Sva najela agencijo Glamur, da nama pomaga. Mislim, da bo super. Ja ... Veliko organizacije me čaka. Hitro bo 17. 10. tu. user posted image In že komaj čakam. No, po 9. letih pa je že tudi čas ...

Lep pozdravček vsem in lahko noč
Andreja

12. 5. je v najina življenja posijala zvezdica Ines.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
26.7.2009 9:33:53   
barby_nik
dobro jutro...user posted image

smejčica...smo še v istem stanovanu...do septebra bom še doma...pol pa gre Nik v vrtec..to še bo ena nova situacija...user posted image

joj v toplicah je blo super..samo kaj, ko je moj revček fasal afte...tak, da smo zdaj bubani..user posted image revček, kak se smili...

kaj je mel ža kateri vaš otroček to nadležno stvar?

drugače pa sem ok...ma veš, da je blo en čas hudo brez neta..samo sem se pol že navadla...

nič lepo nedeljo vam želim...lp

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu andrejka_237)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
26.7.2009 14:23:37   
smejčica

Hej, hej.

Moj je ravno šel v bolnico, jaz pa imam malo časa...

Barbi
super, da gre Nikec v vrtec. Kak bo užival z drugimi otročki. user posted image

Afte je dobil? Ojoj, bogi. Te pa ma itak še vročino. user posted image Naša jih še ni imela. Jih je pa moj imel lep čas nazaj, pa je bil čist fertik. Tak je bil bogi. Pa je dobil antibiotike in se je stvar dokaj hitro izboljšala. Ni moglej jest nič drugega kot čokolino, pa še to je moglo bit skor mrzlo, drugače ga je vse peklo in bolelo. user posted image
Upam, da se čimprej pozdravi. user posted image

Tale vikend je minil takkoooooooooo hitro. Jutri imam pregled in mi je tako žal, da moja G. ne dela vedno ultrazvoka. Bi ga tako rada malo vidla. user posted image user posted image

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
26.7.2009 17:07:06   
mižek
hojla,

pa smo preživeli včerajšnji dan oz nočuser posted image user posted image user posted image user posted image . Bilo je super, jaz sem si včeraj po res dolgem času privoščila in sem malo preveč v kozarec pogledalauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Najprej sem seveda postregla goste nato pa smo ga žurili, vglavnem imeli smo se lepo, danes pa smo se vsi bogi vstaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

In kaj ste ve danes počele, ni vas nič kaj bilo goruser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
27.7.2009 9:12:17   
smejčica

Ojli.

Mi smo spali danes do osmih in zamudli risanko poko. user posted image
Z mojim sma splila kavico, malečka mlekeca.....zdaj bomo pa šli malo v šoping. user posted image

Uh, kako lepo vreme je. user posted image user posted image user posted image

Mižek.....a je blo fajn po dolgem času malo v zvezdicah bit? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čakaj poroko....bo spet tako. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
27.7.2009 13:39:00   
mižek

Ojli.

Mi smo spali danes do osmih in zamudli risanko poko. user posted image
Z mojim sma splila kavico, malečka mlekeca.....zdaj bomo pa šli malo v šoping. user posted image
Mi pa bomo se odpravili takoj ko se bo naš otrokec zbudiluser posted image
Uh, kako lepo vreme je. user posted image user posted image user posted image
Ja glih fajn je, ne prevročeuser posted image

Mižek.....a je blo fajn po dolgem času malo v zvezdicah bit? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čakaj poroko....bo spet tako. user posted image

A, ne takrat pa bo treba bit trezen, kak bi te to zgledalo, da se ga nevesta napijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
28.7.2009 20:43:29   
smejčica

Ojli,

ja kje pa ste?

Mi smo se danes šli kopat. Je malečka tak uživala. user posted image user posted image user posted image user posted image Midva pa tudi. user posted image user posted image user posted image

Tak hitro mineva sedaj, ko ima moj dopust. user posted image

Drugače pa lenarimo, se igramo, hodimo naokrog, ...

No, zdaj sem pa zmučena in počasi grem v posteljo...se beremo. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
29.7.2009 11:58:43   
mižek
hej

na hitro se oglašam, mi uživamo sedaj ko smo vsi trije in se družimouser posted image
Včeraj smo šli v M. Soboto, danes pa se tudi gremo kopatuser posted image

Joooooj kako je fajn ko smo vsi skupaj, ampak kaj če pa je že sredauser posted image

Tako se beremo kaj, sedaj grem kavice pit,.....user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
29.7.2009 20:16:54   
mižek
vidim da vas nikjer ni, mi smo se vrnili iz kopanja, uf je bila gužva, sedaj pa se gremo počasi spravljat v posteljo,....user posted image

se tipkamo spet kaj jutriuser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
31.7.2009 11:49:17   
smejčica

Ojli.

Se spet malo oglašam. user posted image

No, naša mala bejba se je te dni naučila sama it na tobogan in se dol spustit. Brez najine pomoči. user posted image
Pa do pet zna štet, potem pa reče 8,9. user posted image
Te dni se je naučila rečt tudi črko r. user posted image Kdo bi si mislil. In ker jaz rkam, tud mala rka. user posted image user posted image user posted image user posted image Kak je posrečena. user posted image

Danes se gremo spet kopat, seveda ko se naspi. user posted image

Tale teden je tako hitro minil, da mi je kar škoda, ko pomislim, da je že petek. user posted image user posted image user posted image Tak lušno je, če je moj doma. user posted image user posted image user posted image Zdaj bo pa kmalu mogo spet v službo. user posted image Ah, ej. user posted image

Kako ste pa kaj ostale?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
31.7.2009 12:37:27   
mižek

Ojli.

Se spet malo oglašam. user posted image

No, naša mala bejba se je te dni naučila sama it na tobogan in se dol spustit. Brez najine pomoči. user posted image

Ja pridna punca, naš mali že to kar nekaj časa počne sam, je taki živec, počakaj da se nauči, da če pesek posipa po toboganu, da gre hitrejeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Gal je to ugotovil sedaj pa nonstop pesek trosi po toboganuuser posted image user posted image user posted image
Pa do pet zna štet, potem pa reče 8,9. user posted image
Ja se je čist vrgla po atiju in mamici, ki sta oba pridna na šolskem področjuuser posted image
Te dni se je naučila rečt tudi črko r. user posted image Kdo bi si mislil. In ker jaz rkam, tud mala rka. user posted image user posted image user posted image user posted image Kak je posrečena. user posted image

user posted image user posted image user posted image Gal  pa še vedno noče nič govorit, jaz ne vem kaj je touser posted image

Danes se gremo spet kopat, seveda ko se naspi. user posted image

Tale teden je tako hitro minil, da mi je kar škoda, ko pomislim, da je že petek. user posted image user posted image user posted image Tak lušno je, če je moj doma. user posted image user posted image user posted image Zdaj bo pa kmalu mogo spet v službo. user posted image Ah, ej. user posted image

Kako ste pa kaj ostale?
ja me smo tukaj, kje pa si ti?user posted image user posted image user posted image user posted image  Hecam se, meni tudi paše,da je moj doma, ampak kaj ko je ta čas taaakooo hitro miniluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa saj sedaj nama bo vseh čas hitro mineval, potem pa bomo še imeli vikendeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jooooj malo še potem pa služba in porokaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
31.7.2009 13:16:06   
smejčica

Aja, pesek daje na tobogan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobro da vem, kaj nas čaka. user posted image user posted image user posted image user posted image
Naša je pa dobila tobogan šele ta teden....in se še uči. user posted image Bo trajalo nekaj časa da bo pogruntala to s peskom. user posted image

Ne sekiraj se. Bo Gal tudi počasi začel govorit. Te bo naenkrat tak preseneto, ko bo kar stavke začel govorit namesto besed. user posted image Če pediatrinja pravi, da je vse ok, potem se ne boj. Bo že. user posted image Še prehitro ga ne boš mogla ustavit. user posted image

Ja, vidiš, kak ti lepo gre. Zdaj ma tvoj dopust, potem služba, pol poroka, potem hiška, potem pa ziher še en bejbi. user posted image Kaj češ lepšega. Vmes bo pa itak še diploma. user posted image Moj bi se tudi poročil. Že nekaj časa nazaj je govoril, naj se civilno poročima, ker še birme ni imel. user posted image No, zdaj jo že ima.....user posted image

Komaj čakam, da pokažeš par slikic od poroke in poročaš, kak je bit gospa. user posted image user posted image

Nič, bejba se nama je zdaj zbudila. Gremo kosilat, pol pa na lušno. Se beremo...user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
31.7.2009 21:03:04   
spetko
dober večer..
spet jaz slabo čvekam...kako ste punce?

smejčica..kako si?kako se počutiš?kako napreduje nosečnost?

mižek...kaj pa tvoja poroka...je že bla?

drugo mi še ni uspelo prebrat...tako da nič ne morem komentirat..

mi smo super....sicer je vroče ampak bomo preživeli....
mali je tudi super...kar naprej neki novega...da se vedno nasmeješ in tako..

no se v javim še kej...
lep večer še naprej

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
31.7.2009 21:50:56   
smejčica

Ojli, večer.

Mi smo se naužili vode. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj bo za kak teden dovolj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj se pa z mojim že spravljava pred tv en film pogledat, da izkoristiva še te zadnje dopustniške dni. user posted image

Spletko
Lepo, da si se oglasila. Daj se več krat.
Daj pokaži kdaj spet kako slikco našega malega RR Tiana. user posted image Sploh ne vemo več, kako zgleda. user posted image Itak se otroci tako hitro spreminjajo. user posted image
Nosečnost poteka normalno. Vse tako kot treba in upam, da bo tako vse do konca in naprej. user posted image Mi sicer pritiska nabije ko sem v ambulanti, ampak je doma čist fajn nizek. user posted image Krči v nogah so moj stalni spremljevalec-tako je bilo tudi pri Lejli. Tudi kislina me na čase daje. Pa na čase mi že malo dol tišči. user posted image Ampak to so take stvari, ki se takoj po porodu nehajo. user posted image Počutje je pa odlično. user posted image
Zdaj sem že v 27 tedenu. user posted image Hitro mine, ja. user posted image

Nič, me moj kliče....morem it. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
31.7.2009 23:31:59   
spetko
dober večer..
evo mene spet...sem se natelovadla in zdej še tuki pogledam pa spat..

no super..me veseli da poteka vse ok...in res zelo hitro mine...
no samo tako naprej...da bo še vse ostalo blo še boljše...da te ne daje tolko kislina..pa da bo s pritiskom vse ok..

ja se bom oglasla večkrat..
ampak zdej izkoristimo te dni za plažo pa še sem bla nekaj dni pri tašči pa pri mami...
tako da zdej se bom ponovno spet več oglašala...ki je kdaj pa kdaj prevroče vzunaj za it na zrak...tako da bom takrat malo prišla pokukat na RR

ja res je da se hitro spreminjajo otroci...in hitro rastejo in vedno kaj novega...

evo tukaj je moj sonček Tian

user posted image

nočko

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
1.8.2009 11:17:52   
mižek
hej,

vidim da ste še včeraj kar klepetaleuser posted image . Mi smo včerajšnji dan preživeli doma, danes pa bova verjetno še zadnja vabila raznesla okroguser posted image

Spetko, poroke še ni bilo, je komaj oktobra, tako da malce več kot dva meseca še, potem pa NA NA NA, NA NA NA, NA NAN NA,...user posted image user posted image user posted image
Tako kot ti je že smejčica rekla se kar večkrat oglasi in nam delaj družbouser posted image . Sedaj bom pa še odšla jaz v službo in me nebo več toliko gor, tako da le glej da boš delala smejčici družbo, da nebo samauser posted image

Obljubim pa da bom se jaz tudi oglašala, moj šiht bo od 8-ih pa do 16-ih, tako da bom zjutraj imela čas pokukat sem gor, potem pa še zvečer malouser posted image

Ja smejčica vidim da ste se vi pa res ta teden nakopali, mi smo bili le enkrat, ker je prevelika gužva tu spodaj pa se nismo potem več šli, poleg tega pa mi malo ta pujsekova gripa dela skrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
2.8.2009 13:12:18   
mižek
kje pa ste danesuser posted image .
Mi smo imeli malo prej kosilo, sedaj sem dala malega spat in imam malo pavze, se bom danes psihično pripravljala na novo delovno mestouser posted image . Ker jutri je službauser posted image .
Sploh nimam nekih pričakovanj, upam samo da mi rata to službo obdržatuser posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
2.8.2009 16:06:14   
smejčica

Hej, hej

mi se danes bolj v hiši držimo, ker zunaj je res obupno vroče. user posted image
Prej smo imeli obiske, zdaj smo se najedli, .... in še malo, pa gre mala že spat. user posted image Jutri pa moj spet v službo. user posted image
Ima pa zdaj ta teden babi dopust. user posted image

In kako ste kaj?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
2.8.2009 16:09:33   
smejčica

Spletko

Hvala, tudi sama upam, da bo čim manj nosečniških težav. Bomo vidli. user posted image Sam, da bo vse ok. user posted image
Kak je tvoj Tian že velik. Pa luškan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mižek
Jutri pa le uživaj v slubi. Tako dolgo si upala, čakala, .... držim pesti, da ti bo všeč. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ne pozabi poročat. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
2.8.2009 16:20:57   
spetko
dober dan..

ja danes je res zelo vroče...mi smo tudi želeli it na plažo, pa je bilo prevroče tako da raje doma lenarimo pod klimo..pol pa zvečer na eno večerjo in sprehod...

aha..mižek ni sem vedela..sem mislila da je že bla ...malo sem zablodla mesece..:)))
no super..pol pa kmalu se bojo slišala zvonova:))))
no tudi iz moje strani srečno za službo...:)
no se bom potrudla čimveč delat družbo smejčici..tako ko bom imela čas se ji oglasim..

smejčica hvala..res je že velik pa priden ful...da potrkam..:)))
kako se držiš v teh vročih dnevih?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
2.8.2009 17:39:52   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: spetko

dober dan..

ja danes je res zelo vroče...mi smo tudi želeli it na plažo, pa je bilo prevroče tako da raje doma lenarimo pod klimo..pol pa zvečer na eno večerjo in sprehod...

Kak vam je fajn. Če hočete, grete lepo na plažo, če ne, pa ne. Joj, kak more bit zdaj lušno doli, ko je sezona. Sploh ob večerih. Si mi zdaj lušte nardila. user posted image user posted image user posted image user posted image
Meni je bil skoz užitek zvečer bit na morju. Ma ni ga boljšega.
user posted image

aha..mižek ni sem vedela..sem mislila da je že bla ...malo sem zablodla mesece..:)))
no super..pol pa kmalu se bojo slišala zvonova:))))
no tudi iz moje strani srečno za službo...:)
no se bom potrudla čimveč delat družbo smejčici..tako ko bom imela čas se ji oglasim..

Ja, to pa sploh ne bi blo slabo, ja. user posted image user posted image

smejčica hvala..res je že velik pa priden ful...da potrkam..:)))

Super, da je tako priden. Koliko je zdaj že star? Aja, 7 mesecev bo, ala. Joj, kak mine. In GH rad je? Se vama veliko zbuja ponoči? Se še dojita tudi?

kako se držiš v teh vročih dnevih?
No ja. V večini se noter držimo. Ker zunaj bit--meni itak ne paše, male pa tud nočem soncu in vročini izpostavljat. V bistvu nam noter nič ne manjka. Malo ustvarjamo, pa tako in mine. Sicer pa komaj čakam, da mine poletje in da pridejo hladnejši dnevi. Najboljše je pač le pomladi in jeseni. Takrat ni prevroče in ni premrzlo. user posted image
Se mi zdi, da zdaj tudi po večerih kar težko diham zunaj. In HB, da imamo klimo, ker drugače bi se skuhali noter. Že zjutraj mamo po 28 stopinj v stanovanju, preden shladimo. user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
2.8.2009 20:18:08   
smejčica

Hejli,

evo. Jaz sem malo že dala spat, sem tudi že pomila, flaške sprala, dala cote prat,... moj je pa eno rundo cot že ta čas obesil. user posted image
Zdaj še hitro malo za računalnik.....potem pa pred tv. user posted image

Jutri sma pa spet do pol štirih sami. user posted image No, se bo že treba spet navadit.

Nič, lepo mi bodite...se beremo.
Nočko

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
2.8.2009 20:45:58   
mižek
hej hej hej                                                                                    

sem cel dan preživela zunaj, sedaj pa tudi otrokeca spat in potem še mi ostaliuser posted image . Seveda da poročam kako bo jutriuser posted image , pa pa

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?