Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 24.7.2009 20:31:02
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Zdaj pa je zatišje tu gor. Se vse hladite zdaj zunaj, ko je vročina malo ponehala? Mi smo bli zdaj zunaj v peskovniku. Smo pacali po vodi. Najedli smo se. Zdaj pa sledi naš večerni ritual. Tako da.....se mogoče potem še kaj javim.... Čao zaenkrat Mi pa smo malo prej prišli iz trgovine, sva hodila v nabavo za jutri, ko bomo imeli piknik . Mnjami, upam samo da nebom lahko kaj uživala in ne samo stregla
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 24.7.2009 21:15:33
|
|
|
|
smejčica
|
Joj, mižek....piknik bote meli jutri? Ojoj, komu lepše. Pridemo takoj. Upaj, da vam bo vreme služlo.. Nič, jaz sem si danes privoščila bambus. Njam, je bil dober. Zdaj pa greva z mojim pred tv. Lepo se imejte, se beremo jutri.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 25.7.2009 0:12:52
|
|
|
|
andrejka_237
|
Hvala za čestitke!! Donna, nič kaj ne bova komplicirala. Preprosto in popolno bo. Bolj tradicionalno. Sva najela agencijo Glamur, da nama pomaga. Mislim, da bo super. Ja ... Veliko organizacije me čaka. Hitro bo 17. 10. tu. In že komaj čakam. No, po 9. letih pa je že tudi čas ... Lep pozdravček vsem in lahko noč Andreja
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 26.7.2009 9:33:53
|
|
|
|
barby_nik
|
dobro jutro... smejčica...smo še v istem stanovanu...do septebra bom še doma...pol pa gre Nik v vrtec..to še bo ena nova situacija... joj v toplicah je blo super..samo kaj, ko je moj revček fasal afte...tak, da smo zdaj bubani.. revček, kak se smili... kaj je mel ža kateri vaš otroček to nadležno stvar? drugače pa sem ok...ma veš, da je blo en čas hudo brez neta..samo sem se pol že navadla... nič lepo nedeljo vam želim...lp
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 26.7.2009 14:23:37
|
|
|
|
smejčica
|
Hej, hej. Moj je ravno šel v bolnico, jaz pa imam malo časa... Barbi super, da gre Nikec v vrtec. Kak bo užival z drugimi otročki. Afte je dobil? Ojoj, bogi. Te pa ma itak še vročino. Naša jih še ni imela. Jih je pa moj imel lep čas nazaj, pa je bil čist fertik. Tak je bil bogi. Pa je dobil antibiotike in se je stvar dokaj hitro izboljšala. Ni moglej jest nič drugega kot čokolino, pa še to je moglo bit skor mrzlo, drugače ga je vse peklo in bolelo. Upam, da se čimprej pozdravi. Tale vikend je minil takkoooooooooo hitro. Jutri imam pregled in mi je tako žal, da moja G. ne dela vedno ultrazvoka. Bi ga tako rada malo vidla.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 26.7.2009 17:07:06
|
|
|
|
mižek
|
hojla, pa smo preživeli včerajšnji dan oz noč . Bilo je super, jaz sem si včeraj po res dolgem času privoščila in sem malo preveč v kozarec pogledala . Najprej sem seveda postregla goste nato pa smo ga žurili, vglavnem imeli smo se lepo, danes pa smo se vsi bogi vstali In kaj ste ve danes počele, ni vas nič kaj bilo gor
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.7.2009 9:12:17
|
|
|
|
smejčica
|
Ojli. Mi smo spali danes do osmih in zamudli risanko poko. Z mojim sma splila kavico, malečka mlekeca.....zdaj bomo pa šli malo v šoping. Uh, kako lepo vreme je. Mižek.....a je blo fajn po dolgem času malo v zvezdicah bit? Čakaj poroko....bo spet tako.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.7.2009 13:39:00
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Ojli. Mi smo spali danes do osmih in zamudli risanko poko. Z mojim sma splila kavico, malečka mlekeca.....zdaj bomo pa šli malo v šoping. Mi pa bomo se odpravili takoj ko se bo naš otrokec zbudil Uh, kako lepo vreme je. Ja glih fajn je, ne prevroče Mižek.....a je blo fajn po dolgem času malo v zvezdicah bit? Čakaj poroko....bo spet tako. A, ne takrat pa bo treba bit trezen, kak bi te to zgledalo, da se ga nevesta napije
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 28.7.2009 20:43:29
|
|
|
|
smejčica
|
Ojli, ja kje pa ste? Mi smo se danes šli kopat. Je malečka tak uživala. Midva pa tudi. Tak hitro mineva sedaj, ko ima moj dopust. Drugače pa lenarimo, se igramo, hodimo naokrog, ... No, zdaj sem pa zmučena in počasi grem v posteljo...se beremo.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 29.7.2009 11:58:43
|
|
|
|
mižek
|
hej na hitro se oglašam, mi uživamo sedaj ko smo vsi trije in se družimo Včeraj smo šli v M. Soboto, danes pa se tudi gremo kopat Joooooj kako je fajn ko smo vsi skupaj, ampak kaj če pa je že sreda Tako se beremo kaj, sedaj grem kavice pit,.....
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 29.7.2009 20:16:54
|
|
|
|
mižek
|
vidim da vas nikjer ni, mi smo se vrnili iz kopanja, uf je bila gužva, sedaj pa se gremo počasi spravljat v posteljo,.... se tipkamo spet kaj jutri
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 31.7.2009 11:49:17
|
|
|
|
smejčica
|
Ojli. Se spet malo oglašam. No, naša mala bejba se je te dni naučila sama it na tobogan in se dol spustit. Brez najine pomoči. Pa do pet zna štet, potem pa reče 8,9. Te dni se je naučila rečt tudi črko r. Kdo bi si mislil. In ker jaz rkam, tud mala rka. Kak je posrečena. Danes se gremo spet kopat, seveda ko se naspi. Tale teden je tako hitro minil, da mi je kar škoda, ko pomislim, da je že petek. Tak lušno je, če je moj doma. Zdaj bo pa kmalu mogo spet v službo. Ah, ej. Kako ste pa kaj ostale?
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 31.7.2009 12:37:27
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Ojli. Se spet malo oglašam. No, naša mala bejba se je te dni naučila sama it na tobogan in se dol spustit. Brez najine pomoči. Ja pridna punca, naš mali že to kar nekaj časa počne sam, je taki živec, počakaj da se nauči, da če pesek posipa po toboganu, da gre hitreje . Gal je to ugotovil sedaj pa nonstop pesek trosi po toboganu Pa do pet zna štet, potem pa reče 8,9. Ja se je čist vrgla po atiju in mamici, ki sta oba pridna na šolskem področju Te dni se je naučila rečt tudi črko r. Kdo bi si mislil. In ker jaz rkam, tud mala rka. Kak je posrečena. Gal pa še vedno noče nič govorit, jaz ne vem kaj je to Danes se gremo spet kopat, seveda ko se naspi. Tale teden je tako hitro minil, da mi je kar škoda, ko pomislim, da je že petek. Tak lušno je, če je moj doma. Zdaj bo pa kmalu mogo spet v službo. Ah, ej. Kako ste pa kaj ostale? ja me smo tukaj, kje pa si ti? Hecam se, meni tudi paše,da je moj doma, ampak kaj ko je ta čas taaakooo hitro minil , pa saj sedaj nama bo vseh čas hitro mineval, potem pa bomo še imeli vikende Jooooj malo še potem pa služba in porokaaaa
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 31.7.2009 13:16:06
|
|
|
|
smejčica
|
Aja, pesek daje na tobogan. Dobro da vem, kaj nas čaka. Naša je pa dobila tobogan šele ta teden....in se še uči. Bo trajalo nekaj časa da bo pogruntala to s peskom. Ne sekiraj se. Bo Gal tudi počasi začel govorit. Te bo naenkrat tak preseneto, ko bo kar stavke začel govorit namesto besed. Če pediatrinja pravi, da je vse ok, potem se ne boj. Bo že. Še prehitro ga ne boš mogla ustavit. Ja, vidiš, kak ti lepo gre. Zdaj ma tvoj dopust, potem služba, pol poroka, potem hiška, potem pa ziher še en bejbi. Kaj češ lepšega. Vmes bo pa itak še diploma. Moj bi se tudi poročil. Že nekaj časa nazaj je govoril, naj se civilno poročima, ker še birme ni imel. No, zdaj jo že ima..... Komaj čakam, da pokažeš par slikic od poroke in poročaš, kak je bit gospa. Nič, bejba se nama je zdaj zbudila. Gremo kosilat, pol pa na lušno. Se beremo...
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 31.7.2009 21:03:04
|
|
|
|
spetko
|
dober večer.. spet jaz slabo čvekam...kako ste punce? smejčica..kako si?kako se počutiš?kako napreduje nosečnost? mižek...kaj pa tvoja poroka...je že bla? drugo mi še ni uspelo prebrat...tako da nič ne morem komentirat.. mi smo super....sicer je vroče ampak bomo preživeli.... mali je tudi super...kar naprej neki novega...da se vedno nasmeješ in tako.. no se v javim še kej... lep večer še naprej
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 31.7.2009 21:50:56
|
|
|
|
smejčica
|
Ojli, večer. Mi smo se naužili vode. Zdaj bo za kak teden dovolj. Zdaj se pa z mojim že spravljava pred tv en film pogledat, da izkoristiva še te zadnje dopustniške dni. Spletko Lepo, da si se oglasila. Daj se več krat. Daj pokaži kdaj spet kako slikco našega malega RR Tiana. Sploh ne vemo več, kako zgleda. Itak se otroci tako hitro spreminjajo. Nosečnost poteka normalno. Vse tako kot treba in upam, da bo tako vse do konca in naprej. Mi sicer pritiska nabije ko sem v ambulanti, ampak je doma čist fajn nizek. Krči v nogah so moj stalni spremljevalec-tako je bilo tudi pri Lejli. Tudi kislina me na čase daje. Pa na čase mi že malo dol tišči. Ampak to so take stvari, ki se takoj po porodu nehajo. Počutje je pa odlično. Zdaj sem že v 27 tedenu. Hitro mine, ja. Nič, me moj kliče....morem it. Nočko
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 31.7.2009 23:31:59
|
|
|
|
spetko
|
dober večer.. evo mene spet...sem se natelovadla in zdej še tuki pogledam pa spat.. no super..me veseli da poteka vse ok...in res zelo hitro mine... no samo tako naprej...da bo še vse ostalo blo še boljše...da te ne daje tolko kislina..pa da bo s pritiskom vse ok.. ja se bom oglasla večkrat.. ampak zdej izkoristimo te dni za plažo pa še sem bla nekaj dni pri tašči pa pri mami... tako da zdej se bom ponovno spet več oglašala...ki je kdaj pa kdaj prevroče vzunaj za it na zrak...tako da bom takrat malo prišla pokukat na RR ja res je da se hitro spreminjajo otroci...in hitro rastejo in vedno kaj novega... evo tukaj je moj sonček Tian nočko
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 1.8.2009 11:17:52
|
|
|
|
mižek
|
hej, vidim da ste še včeraj kar klepetale . Mi smo včerajšnji dan preživeli doma, danes pa bova verjetno še zadnja vabila raznesla okrog Spetko, poroke še ni bilo, je komaj oktobra, tako da malce več kot dva meseca še, potem pa NA NA NA, NA NA NA, NA NAN NA,... Tako kot ti je že smejčica rekla se kar večkrat oglasi in nam delaj družbo . Sedaj bom pa še odšla jaz v službo in me nebo več toliko gor, tako da le glej da boš delala smejčici družbo, da nebo sama Obljubim pa da bom se jaz tudi oglašala, moj šiht bo od 8-ih pa do 16-ih, tako da bom zjutraj imela čas pokukat sem gor, potem pa še zvečer malo Ja smejčica vidim da ste se vi pa res ta teden nakopali, mi smo bili le enkrat, ker je prevelika gužva tu spodaj pa se nismo potem več šli, poleg tega pa mi malo ta pujsekova gripa dela skrbi
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 2.8.2009 13:12:18
|
|
|
|
mižek
|
kje pa ste danes . Mi smo imeli malo prej kosilo, sedaj sem dala malega spat in imam malo pavze, se bom danes psihično pripravljala na novo delovno mesto . Ker jutri je služba . Sploh nimam nekih pričakovanj, upam samo da mi rata to službo obdržat
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 2.8.2009 16:06:14
|
|
|
|
smejčica
|
Hej, hej mi se danes bolj v hiši držimo, ker zunaj je res obupno vroče. Prej smo imeli obiske, zdaj smo se najedli, .... in še malo, pa gre mala že spat. Jutri pa moj spet v službo. Ima pa zdaj ta teden babi dopust. In kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 2.8.2009 16:09:33
|
|
|
|
smejčica
|
Spletko Hvala, tudi sama upam, da bo čim manj nosečniških težav. Bomo vidli. Sam, da bo vse ok. Kak je tvoj Tian že velik. Pa luškan. Mižek Jutri pa le uživaj v slubi. Tako dolgo si upala, čakala, .... držim pesti, da ti bo všeč. Pa ne pozabi poročat.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 2.8.2009 16:20:57
|
|
|
|
spetko
|
dober dan.. ja danes je res zelo vroče...mi smo tudi želeli it na plažo, pa je bilo prevroče tako da raje doma lenarimo pod klimo..pol pa zvečer na eno večerjo in sprehod... aha..mižek ni sem vedela..sem mislila da je že bla ...malo sem zablodla mesece..:))) no super..pol pa kmalu se bojo slišala zvonova:)))) no tudi iz moje strani srečno za službo...:) no se bom potrudla čimveč delat družbo smejčici..tako ko bom imela čas se ji oglasim.. smejčica hvala..res je že velik pa priden ful...da potrkam..:))) kako se držiš v teh vročih dnevih?
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 2.8.2009 17:39:52
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spetko dober dan.. ja danes je res zelo vroče...mi smo tudi želeli it na plažo, pa je bilo prevroče tako da raje doma lenarimo pod klimo..pol pa zvečer na eno večerjo in sprehod... Kak vam je fajn. Če hočete, grete lepo na plažo, če ne, pa ne. Joj, kak more bit zdaj lušno doli, ko je sezona. Sploh ob večerih. Si mi zdaj lušte nardila. Meni je bil skoz užitek zvečer bit na morju. Ma ni ga boljšega. aha..mižek ni sem vedela..sem mislila da je že bla ...malo sem zablodla mesece..:))) no super..pol pa kmalu se bojo slišala zvonova:)))) no tudi iz moje strani srečno za službo...:) no se bom potrudla čimveč delat družbo smejčici..tako ko bom imela čas se ji oglasim.. Ja, to pa sploh ne bi blo slabo, ja. smejčica hvala..res je že velik pa priden ful...da potrkam..:))) Super, da je tako priden. Koliko je zdaj že star? Aja, 7 mesecev bo, ala. Joj, kak mine. In GH rad je? Se vama veliko zbuja ponoči? Se še dojita tudi? kako se držiš v teh vročih dnevih? No ja. V večini se noter držimo. Ker zunaj bit--meni itak ne paše, male pa tud nočem soncu in vročini izpostavljat. V bistvu nam noter nič ne manjka. Malo ustvarjamo, pa tako in mine. Sicer pa komaj čakam, da mine poletje in da pridejo hladnejši dnevi. Najboljše je pač le pomladi in jeseni. Takrat ni prevroče in ni premrzlo. Se mi zdi, da zdaj tudi po večerih kar težko diham zunaj. In HB, da imamo klimo, ker drugače bi se skuhali noter. Že zjutraj mamo po 28 stopinj v stanovanju, preden shladimo.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 2.8.2009 20:18:08
|
|
|
|
smejčica
|
Hejli, evo. Jaz sem malo že dala spat, sem tudi že pomila, flaške sprala, dala cote prat,... moj je pa eno rundo cot že ta čas obesil. Zdaj še hitro malo za računalnik.....potem pa pred tv. Jutri sma pa spet do pol štirih sami. No, se bo že treba spet navadit. Nič, lepo mi bodite...se beremo. Nočko
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 2.8.2009 20:45:58
|
|
|
|
mižek
|
hej hej hej sem cel dan preživela zunaj, sedaj pa tudi otrokeca spat in potem še mi ostali . Seveda da poročam kako bo jutri , pa pa
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?