|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 22.7.2009 16:50:38
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek IZVIRNO SPOROČILO: donna22 Uf, se čveka tu zadnje dni Saj je prav Dopust ... Mogoče kak dan ali pa teden pri sorodnikih v Ankaranu, imava pa tudi možnost it zastonj v Crikvenico ali pa na Krk, samo še ne vema, ker je Zala še mogoče malo premala Čeprav se meni zdi, da ne bi blo panike ... Sicer pa jaz neki pretirani ljubitelj morja sploh nisem Poroka - jaz bi tudi Glede krsta pa se še odločam, če ja ali ne, meni sploh ni do tega, samo mi vsi pritiskajo Donna, glej če ti ne želiš, potem pač ne krsti, saj pa je to čisto tvoja odločitev, in kdo pravi da jo moraš krstit sedaj ko je še majhna, jaz poznam par, ki sta otroka dala krstit, ko je bil star eno leto Saj vem, da je moja odločitev, ampak se mi zdi, da bom kljub temu popustla Bomo vidli, mogoče pa res kdaj kasneje, ne vem ... Meni moji domači (starši, teta, babica itd.) pritiskajo, naj dam krstit, in to ne zato, ker bi bli tak verni, ampak ker je to lepi obred Od mojega mamo in babico pa je tudi skoraj kap, ko sta čule, da ne bi dala krstit male Tak da je kar težko ... Meni pa ni dolgčas, je moj pred kako uro prišel Samo se zdaj z maličko ukvarja, jaz sem že skoraj 3 tedne druga violina Mižek, ti pa uživaj danes s tvojim, upam da čimprej pride
|
|
|