|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
23.6.2009 20:33:24   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

hojla,

mi2 sva že lep čas nazaj, ampak sem morala skuhat mojemu muceku kosilo, sedaj pa sva se že najedla, jaz pa kuhal že za atija gulaž, mi2 z Galom pa bova ga ju3 jedla, ker da bi čakala tako dolgo da bo danes kuhan, bi že umrla od lakoteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem mu danes naredila ribico s kuhanim krompirjem in je pojedo dve palčki (vem da ni najbolj zdravo, ampak je hitro fertik), pa kar nekaj krompirja, danes je spet priden pri papanjuuser posted image .

Sedaj pa je malo pri omi in pri nečakinji, prej sta bila oba pri meni, sedaj pa sta tam, malo še potem pa si grem po njegauser posted image

Tako kot sem predvidevala mojega nebo še kar nekaj časa, tako da se nama bo malce vleklo, ampak nič zato, malo še bova risala, potem pa bo tak ura čas za kopanje in ajanje, ker smo danes bili že ob 12.30 pokonci od popoldanskega spancauser posted image

Njami, zdaj si mi pa lušte naredila z golažem. user posted image Bom se kar k tebi povabla na večerjo, al pa jutri na kosilo. user posted image
Nič bat, saj se hecam. user posted image
Zakaj pa naj ne bi blo zdravo? Ribice so zaželjene pri malih. Aja misliš ocvrte? Al kaj?
Uh, jaz moji tudi že vse dam. Na začetku sem še ful pazila, še po njenem prvem letu, saj se nikamor ni mudilo. Zdaj pa je že vse....od pohanega, do pomfrija(čeravno res redko), pa pico je že jedla, pa fižolo in različne solate, ... v bistvu vse. Pa saj včasih mora tud kaj nezdravega pojest, a ne. Tud mi se kdaj pregrešimo. Vse v mejah normale, pa bo. Moja je zadnjič enkrat imela prvič za malico napolitanke in mleko. Pa je preživela. user posted image user posted image user posted image Pa kak je uživala zraven, jo je blo kar veselje gledat. user posted image

Bravo za Gala, da je bil priden. Moja je pa pravi požeruh in mislim, da bom počasi res morala gledat, kaj ji dam in koliko ji dam, da ne bo preveč. Samo jedla bi celi dan, pa pila. user posted image

Moja je pa šla spat ob enih, pa je spala pol ure in konec. Bla ko nova. user posted image No, zdaj pa že pol ure spi in tako bo verjetno vse do devetih zjutraj. user posted image
Vi se vsaki dan kopate- Gala mislim. user posted image Midva sma malečko kopala vsaki večer tja do enega pol leta, mogoče malo dlje , kasneje pa več ne. Zdaj se kopamo ko nam je. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
24.6.2009 10:32:35   
mižek
dobro jutro,

sva spala danes do 10.30, ampak ga je nekje od petih nosntop nekaj mučlo, je jamral kar v spanju, vsako polno urouser posted image user posted image user posted image user posted image . Mislim da so kar ti naši zobeki, ki še nam manjkajouser posted image

Smejčica ti samo pridi, je golaž še ostal, tudi zateuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja kopama pa ga skoraj vsak dan, mogoče kak dan izpustimo, ko se kje malce dlje zadržimo, drugače, pa ga res vsak dan kopam, ker ko nonstop zunaj štrgoprka, je sran ko mali pujčekuser posted image user posted image user posted image user posted image , potem pa ga moram umituser posted image .

danes HB ne dežuje več, tako da ej Gl šel z omo malo ven, jaz pa bom spucala stanovanje in ga preluftala, da se bomo boljše počutiliuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
29.6.2009 13:06:17   
smejčica

Heej user posted image

Kje pa ste?

Sem na hitro prišla malo pokukat, kker malečka ravno aja.

Pa vidim, da se nič ne dogaja...user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
29.6.2009 19:01:04   
donna22
Tudi jaz sem prišla malo pogledat sem, ko je pa tako mirno user posted image user posted image

No, danes sem prišla s ctgja - malički se nič ne mudi ven, popadkov nobenih, še vedno pa je zelo živahna user posted image user posted image Tako da je dan D naslednji ponedeljek, 6.7., ko grem na CR - držite pesti za mene user posted image user posted image Ne morem verjet, da bom drugi teden ob takem času že mamica ...user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
29.6.2009 19:33:47   
smejčica

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Tudi jaz sem prišla malo pogledat sem, ko je pa tako mirno user posted image user posted image

No, danes sem prišla s ctgja - malički se nič ne mudi ven, popadkov nobenih, še vedno pa je zelo živahna user posted image user posted image Tako da je dan D naslednji ponedeljek, 6.7., ko grem na CR - držite pesti za mene user posted image user posted image Ne morem verjet, da bom drugi teden ob takem času že mamica ...user posted image

Res hitro mine. Tudi jaz ne morem vrjet, da je moja pupa stara že leto in pol.
Ja, super ....še malo pa bo to malo bitje pri vama. Pa kaka sreča, radost, ... uf, kaki občutki bodo prišli.
Prav zanimivo je, da že sedaj veš, kdaj se bo rodil-a. :)
Držim pesti zate. Pa ne pozabi se nam potem tudi kaj oglasit. user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
29.6.2009 20:18:37   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Res hitro mine. Tudi jaz ne morem vrjet, da je moja pupa stara že leto in pol.
Ja, super ....še malo pa bo to malo bitje pri vama. Pa kaka sreča, radost, ... uf, kaki občutki bodo prišli.
Prav zanimivo je, da že sedaj veš, kdaj se bo rodil-a. :)
Držim pesti zate. Pa ne pozabi se nam potem tudi kaj oglasit. user posted image

Bom se probala čimprej kaj oglasit user posted image Lahko pa mi katera od vaju (smejčica in mižek) na ZS pošlje tudi telefonsko, pa bom še hitreje obvestila user posted image

Joj, sem vznemirjena user posted image Nekaj je tudi straha zraven, ampak komaj čakam user posted image

Vedet vnaprej datum je pa tudi nekaj posebnega user posted image Mi je pa datum všeč user posted image

< Sporočilo je popravil donna22 -- 29.6.2009 20:20:14 >

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
30.6.2009 8:01:55   
smejčica

Ja, glej da se boš res! user posted image

Bom ti poslala telefonsko, seveda. user posted image Pa le javvi, kako in kaj.
Ime že imata zbrano? Že veta točno kaj bo?

Res more bit zanimivo, ja, ko veš datum. Morda še toliko bolj, ko pa če čakaš, da se začne dogajat. Pa čakaš, pa čakaš, ... pa kar nič, pa obremenjevanje kdaj bo, kako bo, a bodo sprožili, ...user posted image
Po eni strani si pa res lahko prav srečna, da bo CR. user posted image

In kateri datum bo? Aja 6.7. 09 user posted image
Če bi bil 7.7., bi blo še bolj kul. user posted image

Ja nič, držim pesti, da bo vse lavfalo, kot mora. Da bo z obema vse ok in da čimprej vidimo našega novega RR člana. user posted image

Jaz imam pa jutri pregled (še eno morfologijo). user posted image Upam, da bo tudi tokrat vse ok. Me je kar na vsakem pregledu strah, da ne bi šlo kaj narobe....user posted image Tako da jutri poročam. user posted image

Zaradi izpitov sem že prav tečna. Še trije mi ostanejo. user posted image Upam, da se jih kmalu znebim, ker nimam več volje, ne energije za to. user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
30.6.2009 8:02:24   
smejčica

Mižek, kje se skrivaš?

Si že v službi? user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
30.6.2009 9:06:18   
mižek
hej,

tukaj sem, sem že vse napisala, potem pa seja poteklauser posted image user posted image user posted image , jaz tudi ne vem kako to funkcionira

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
30.6.2009 9:09:53   
mižek

Mižek, kje se skrivaš?

ma kaki, sem se prehitro veselila po moje, sedaj pa bom na koncu dolgi nos imela, ker sem tako na veliko razglašala.
Nihče me ne pokliče in me očitno nima namena, ne vem z žensko s katero sem kontaktirala, je rekla da je ziher, ker je rekla da naj na zavodu rečem da pač grem v to vrjanto, ampak sedaj se mi nihče ne oglasiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
30.6.2009 9:14:11   
mižek
 nič oglašala, ker smo čez vikend naredili prvo ploščo, potem pa sva še z malim za piko na i imela oba vročino.
Mi je bilo kar slabo, tako vročino sem imela, kriza, sedaj je bolje, ampak grlo še me vedno boli.
Mali je HB ok, je bil že v nedeljo, jaz sem bila tak, takuser posted image

Donna jaz sem prepričana da bo vse ok in da boš drugi teden že presrečna mami, ki bo svojo štručko lahko občudovala.
Vidim da ti je smejčica dala tel. tako da bo lahko ona poročala, ko pa boš doma in boš prišla malo k močem, pa se kar sama oglasi malo pri nasuser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
30.6.2009 9:38:36   
smejčica

hej,

tukaj sem, sem že vse napisala, potem pa seja poteklauser posted image user posted image user posted image , jaz tudi ne vem kako to funkcionira

O, a da si tukaj. user posted image

Se zgodi ja, da poteče. Tudi mene je to že izučilo, ker se mi je kar nekaj krat zgodilo enako. Zdaj si običajno, sploh če veliko napišem za vsak slučaj kar kopiram, preden dam pošlji. Tako da imam vseeno shranjeno in mi ni potrebno ponovno pisati. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
30.6.2009 9:40:51   
smejčica

Mižek, kje se skrivaš?

ma kaki, sem se prehitro veselila po moje, sedaj pa bom na koncu dolgi nos imela, ker sem tako na veliko razglašala.
Nihče me ne pokliče in me očitno nima namena, ne vem z žensko s katero sem kontaktirala, je rekla da je ziher, ker je rekla da naj na zavodu rečem da pač grem v to vrjanto, ampak sedaj se mi nihče ne oglasiuser posted image user posted image user posted image

Saj boš vidla, kako bo. Malo dvomim, da je krivo to, da si na veliko razglašala. user posted image Jaz v to najbolj ne vrjamem.user posted image
Jih boš že dobila, večkrat poskusi, ... enkrat bo že. user posted image Držim pesti, da ne bo vse v vodo padlo. user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
30.6.2009 9:46:28   
smejčica

nič oglašala, ker smo čez vikend naredili prvo ploščo, potem pa sva še z malim za piko na i imela oba vročino.
Mi je bilo kar slabo, tako vročino sem imela, kriza, sedaj je bolje, ampak grlo še me vedno boli.

Donna jaz sem prepričana da bo vse ok in da boš drugi teden že presrečna mami, ki bo svojo štručko lahko občudovala.
Vidim da ti je smejčica dala tel. tako da bo lahko ona poročala, ko pa boš doma in boš prišla malo k močem, pa se kar sama oglasi malo pri nasuser posted image

Bravo, super! Pa še malo, pa bo hiška gotova. user posted image user posted image user posted image Bo hitro minlo, boš videla. user posted image
Kaj naj rečem, glavno, da sta sedaj že bolje. Tile prehladi zdaj sploh niso čudni, ko je tako spreminjajoče vreme. user posted image
In, vaju je dragi fejst crkljal sedaj, ko sta bila bolj boga? user posted image

Midve sma danes že od šestih pokonci. Je zgleda nekaj sanjala, in se v spanju drla. Sma jo komaj k sebi spravla....pol pa ni hotela več nazaj zaspati. user posted image Hja, tud to se zgodi. user posted image Bo pa zdaj šla prej in brez problema spat, pa bom jaz imela več časa za študij. user posted image
Včeraj sem imela šolo. Ene vaje še dam skozi, pa konec. user posted image

Tian tako brca in rita notri. Kak je posrečen...

Mala ponavlja vsako besedo, ki jo izrečemo....hecna je. user posted image

Drugače pa pri nas nič novega...

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
30.6.2009 11:12:45   
donna22
Res sta obe super user posted image user posted image Hvala za vzpodbudne besede user posted image user posted image

smejčica, sem ti poslala mojo številko ... Da se ne boš čudila, kdo ti pišeuser posted image

Dobila pa boma punčko ... Se je vse jasno vidlo že takoj, ko se je lahko (na NS), čeprav če bi bilo po moje, ne bi vedla do konca user posted image user posted image Potem sma se z mojim user posted image nekaj časa kregala okrog imena, ampak je na koncu on zmagal user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
30.6.2009 11:34:15   
mižek

Bravo, super! Pa še malo, pa bo hiška gotova. user posted image user posted image user posted image Bo hitro minlo, boš videla. user posted image
Kaj naj rečem, glavno, da sta sedaj že bolje. Tile prehladi zdaj sploh niso čudni, ko je tako spreminjajoče vreme. user posted image

Ja, no Gala sem en dan jaz, drugi je tak že bil zdrav, drugi dan pa se je on ukvarjal z galom da sem jaz imela miruser posted image

Midve sma danes že od šestih pokonci. Je zgleda nekaj sanjala, in se v spanju drla. Sma jo komaj k sebi spravla....pol pa ni hotela več nazaj zaspati. user posted image Hja, tud to se zgodi. user posted image Bo pa zdaj šla prej in brez problema spat, pa bom jaz imela več časa za študij. user posted image

mi2 sva se včeraj že ob sedmih zbudila, ga je tudi nekaj mučlo, ampak nisem pomislila na sanje, ker je kar preobrate delal na postelji pa se srl zraven z zaprtimi očmiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Tako sem jaz hotla dat Galu ime, pa moj ni hoteluser posted image
Gal pa je oni dan rekel mama, pa ata, pa teta,...... danes pa je že vse pozabiluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
30.6.2009 11:53:02   
mižek
tako pikolo mali aja, upam da mu bo ratalo dve uri, mami pa bo odmaralauser posted image user posted image user posted image ,

smejčica, vidim da nimaš take sreče, moraš še v prostem času delatuser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
30.6.2009 12:12:50   
mižek
punce poglejte, mojega princa še čisto mičkenega

http://www.bambino.si/porodnisnica_ptuj

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
30.6.2009 12:49:50   
donna22

'
A to sta vi2? Lepo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
30.6.2009 13:02:55   
mižek
ja najina malenkostuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
30.6.2009 13:17:58   
smejčica

Res sta obe super user posted image user posted image Hvala za vzpodbudne besede user posted image user posted image

smejčica, sem ti poslala mojo številko ... Da se ne boš čudila, kdo ti pišeuser posted image

Dobila pa boma punčko ... Se je vse jasno vidlo že takoj, ko se je lahko (na NS), čeprav če bi bilo po moje, ne bi vedla do konca user posted image user posted image Potem sma se z mojim user posted image nekaj časa kregala okrog imena, ampak je na koncu on zmagal user posted image

Ok, hvala. :)
A, pupa bo. user posted image Ime je zaenkrat še skrivnost?user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
30.6.2009 13:28:15   
smejčica

Ja, no Gala sem en dan jaz, drugi je tak že bil zdrav, drugi dan pa se je on ukvarjal z galom da sem jaz imela miruser posted image
Super, da je tako hitro ozdravel. user posted image

mi2 sva se včeraj že ob sedmih zbudila, ga je tudi nekaj mučlo, ampak nisem pomislila na sanje, ker je kar preobrate delal na postelji pa se srl zraven z zaprtimi očmiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ja, kak je to noro. Moji se tudi na čase to zgodi. Pol pa je sploh ne moreš umirit. Ne z dudo, ne s flašo, ne pusti se v naročje vzet, se dere, zvija, ... nič ne moreš. Očitno majo res naši maleni včasih čudne sanje. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Tako sem jaz hotla dat Galu ime, pa moj ni hoteluser posted image
O, jej. Kaj pa te? Ni mu všeč? Mu kar zamerim. user posted image
Eh, hecam se.
Gal je tud tak lušno ime.
V tej poplavi res ne veš, kak bi poimenoval svoje otroke. K sreči midva nisma ponovno izbirala, pa saj ne bi imela časa za to. user posted image user posted image

Gal pa je oni dan rekel mama, pa ata, pa teta,...... danes pa je že vse pozabiluser posted image user posted image user posted image
Saj bo, še ima čas.
Jaz sem včasih že prav jezna na mojo, ker mi vse nazaj pove. user posted image
Pol pa ji rečeš, pospravi igračke, pa reče ne, ne, pa gre. user posted image Ja, tak je to pri nas.
A boš vodo? Pravi neeeeeeee. A čaj? Neeeeeee. Kaj pa? Pa reče sok. In  potem (po
njeno) sok mora bit . Mislim....
Pa rečem, midva z atijem greva danes v šolo. (reče iua-kao učit user posted image ) Kam pa Lejla? Pravi k babi.
Pa spet rečem recimo a boš marmeladico papala na žemljo? Reče, ne, pašteto. user posted image

Pa take cake mama midva. Včasih je prav hecna, včasih pa prav smotana. Sploh zdaj, ker bi ona vse rada sama. In seveda Lejla ne zna rečt, pa reče, da bo bejbi to in ono....user posted image Ja, plenice si pa sama ne more oblečt. user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
30.6.2009 13:30:15   
smejčica

tako pikolo mali aja, upam da mu bo ratalo dve uri, mami pa bo odmaralauser posted image user posted image user posted image ,

smejčica, vidim da nimaš take sreče, moraš še v prostem času delatuser posted image

Res je. A ne več za dolgo. Še tja do polovice julija, pa konec s tem. user posted image Pol bom pa jaz lepo vse štiri od sebe dala, ko bo mala spala. user posted image

Komaj čakam.....že zdaj se sprašujem, kako bo. Po moje včasih ne bom vedla kam bi sama sebe vtaknila, ker ne bo več šole. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
30.6.2009 13:30:46   
smejčica

O, kak lušno. user posted image user posted image
Malo spominov....

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
30.6.2009 13:31:17   
smejčica

Tako, se še potem kaj javim, me mala kliče....user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.