|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
3.7.2009 13:33:36   
mižek
smejčica hvala za mail, sem že poslala smsuser posted image user posted image user posted image
Tvoja pipika je prava lepotička, se je čist po mamici vrglauser posted image

Ja smejčica kavč je že zaseden, tako da ti drugega ne preostane kot pa šotoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
3.7.2009 15:08:00   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

smejčica hvala za mail, sem že poslala smsuser posted image user posted image user posted image
Ni kaj. Veš da, vedno...
Oh, takšen kompliment dobit od ženke, je pa res kul. user posted image user posted image user posted image user posted image Si mi kar samozavest dvignila za 100 %. user posted image

Ja smejčica kavč je že zaseden, tako da ti drugega ne preostane kot pa šotoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma jaz se hitro zadovoljim. Ni panike. Nisem zahtevna. Rabim samo dobro družbo. user posted image

Aja, pa spletko......da se nam ne boš zdaj spet za par mesecev potuhnila, ker sma se z mižek tako lepo najavili. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
3.7.2009 17:28:49   
mižek

IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Ni kaj. Veš da, vedno...
Oh, takšen kompliment dobit od ženke, je pa res kul. user posted image user posted image user posted image user posted image Si mi kar samozavest dvignila za 100 %. user posted image

Ma jaz se hitro zadovoljim. Ni panike. Nisem zahtevna. Rabim samo dobro družbo. user posted image

Aja, pa spletko......da se nam ne boš zdaj spet za par mesecev potuhnila, ker sma se z mižek tako lepo najavili. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res, super, če sem ti dvignila samozavestuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja spetko tolko le glej, da nama neboš sedaj pobegnilauser posted image user posted image user posted image user posted image
Midve z smejčico pridema zadnji teden v julijuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
3.7.2009 21:09:28   
smejčica

Evo, z mojim mama zdaj pavzo. Sem ravno izpod tuša.

Kako ste kaj? Nobena se nič ne oglasi....a že vse spite? user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
3.7.2009 21:14:44   
mižek
evo me,.....

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
3.7.2009 21:16:54   
mižek
hej mislm da sem našla svojo poročno frizurco, edino kaj je sedaj vprašanje, če bom imela dovolj dolge lase do takratuser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
3.7.2009 21:23:05   
mižek
user posted image

kaj praviš, mi bo pasalo?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
3.7.2009 21:32:40   
spetko
heheheheh..ne bom se potuhnila...kr skoraj redno vas berem in komentiram..:))

vi kar pridite..:))..bom imela družbo za na plažo..

mižek žal ne vem kako izgledaš ampak frizura pa je lepa..:))

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
3.7.2009 21:54:56   
mižek
user posted image

moja malenkost, nimam prave slike da bi jo lahko pripopala sem gor

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
3.7.2009 22:02:06   
mižek
sedaj imam že daljše lase, pričakujem d abodo doolj dolgi za to frizurco, saj bom itak še šle prej na probo pa to,...
No malo me je strah če bodo zrasli pa to, ampak jaz mislim da se bo frizerka morala potruditi, da bo točno tak kot jaz želim.
Nazaj mi namreč ne paše frizurca, moram pa imeti dvignene lase, ker imam ovratnik na oblekci

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
6.7.2009 8:22:32   
smejčica

Dobro jutro, dober dan.

Midve sma se danes vstali ž pred sedmo uro. Tako da sma z user posted image skupaj spila kavico, preden je šel v službo. Tudi noč ni bila kaj obetavna. Ne vem zakaj, ampak zdaj ima takšno obdobje, ko slabo spi. Tu in am pride noč, ko se samo 1 krat zbudi. Pa je šla včeraj skoraj ob devetih spat. user posted image Upam, da se to obdobje kmalu porihta, ker zdaj je pa res res ....user posted image . No, bomo že pestali. Morda je samo preveč utrujena. user posted image Bo treba mal ekspirimentirat. user posted image

Drugače pa.....imam še dva izpita. Enega jutri, enega v pestek in to je to. Če bo šlo vse po sreči, seveda. Čeprav menim, da mi bo sedaj vsaj eden ostal. Preveč je bilo sedaj nagužvano in polno obveznosti. Glavno, da sma to skozi spravla. user posted image Tako, da ....še malo, še malo.....user posted image user posted image

Mali je vredu. Moram pa priznat, da je zaenkrat še bolj miren, kot je bila malečka. user posted image Ko se pa fajn razživi, pa cel buši miga. user posted image

V sredo imam spet pregled. Upam, da bo vse ok. user posted image

Kako ste pa kaj ve?

Mižek.....hitro povej, so kake novice?
Spletko.....a se z Tianom že sončita?
Donnna.....še malo, pa boš uživala s svojo malečko doma. Pridi nas kaj pogledat. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
6.7.2009 8:31:21   
smejčica

user posted image

Jaz mislim, da boš v tej frizurci res 1Auser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
6.7.2009 8:32:57   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: spetko

heheheheh..ne bom se potuhnila...kr skoraj redno vas berem in komentiram..:))

vi kar pridite..:))..bom imela družbo za na plažo..

Nimaš se kaj za bat. Sicer pa....morda se pa res kdaj srečamo. user posted image

mižek žal ne vem kako izgledaš ampak frizura pa je lepa..:))

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
6.7.2009 8:34:57   
smejčica

sedaj imam že daljše lase, pričakujem d abodo doolj dolgi za to frizurco, saj bom itak še šle prej na probo pa to,...
No malo me je strah če bodo zrasli pa to, ampak jaz mislim da se bo frizerka morala potruditi, da bo točno tak kot jaz želim.

Nič se ne sekiraj. Frizerke poznajo veliko trikov, kako prit do efekta, četudi so še malo kratki. Tako da brez skrbi.

Nazaj mi namreč ne paše frizurca, moram pa imeti dvignene lase, ker imam ovratnik na oblekci

Res je. Treba jih bo vzignit.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
6.7.2009 10:16:16   
mižek
hej,

čez vikend bilo malo zatišjauser posted image
Ja mi2 sva tudi bila leteča ta vikend, v soboto je imel moj neko predavanje v MB potem pa smo še hodili vabit in so me moji bratranci kar presenetili, smo se kar razgovorili vsepovsoduser posted image .Čeprav se nikoli nismo družili in so od mene starejši 10 in več let,..
Včeraj sva tudi bila na dveh obiskih, tako da smo prišli komaj ob devetih domov.
Mali je bil tak utrujen, da je brez da bi se bunil zaspal na hrbtuuser posted image user posted image
Ponoči pa ga je tudi matralo nekaj, kot da bi ga ščipalo v trebuhu, se je jokal in  brcal ko mali bikecuser posted image . Upam da ni nič kaj hujšega touser posted image
Smejčica polna luna bo kmalu, mogoče na tvojo malečko to vplivauser posted image . Drugače pa upam da se bo vam tudi to čimprej vse porihtalo.

Mi2 sva danes spala do 9.30user posted image user posted image user posted image , je bilo prav fajn, mojega vjutro sploh nisem slišala ko je šel, ko ga ponavadi vednouser posted image
Mali ima zajtrk, jaz pa pijem kavo in seveda še malo kukam na RRuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
6.7.2009 10:18:25   
mižek

user posted image

Ja meni je frizurca res fenomenalna, in sem se takoj zaljubila v njo, je spredaj točno tak kot sem želela imeti, zadaj pa tudi, tako da res upam da bo frizerka malo sčaralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
6.7.2009 10:24:16   
mižek
ja vidim da sva spet sami, kje pa je spetko?
Donna ima izostanek opravičenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
6.7.2009 10:55:40   
smejčica

hej,

Ja mi2 sva tudi bila leteča ta vikend, v soboto je imel moj neko predavanje v MB potem pa smo še hodili vabit in so me moji bratranci kar presenetili, smo se kar razgovorili vsepovsoduser posted image .Čeprav se nikoli nismo družili in so od mene starejši 10 in več let,..
Včeraj sva tudi bila na dveh obiskih, tako da smo prišli komaj ob devetih domov.
Mali je bil tak utrujen, da je brez da bi se bunil zaspal na hrbtuuser posted image user posted image
Ponoči pa ga je tudi matralo nekaj, kot da bi ga ščipalo v trebuhu, se je jokal in  brcal ko mali bikecuser posted image . Upam da ni nič kaj hujšega touser posted image
Smejčica polna luna bo kmalu, mogoče na tvojo malečko to vplivauser posted image . Drugače pa upam da se bo vam tudi to čimprej vse porihtalo.

Mi2 sva danes spala do 9.30user posted image user posted image user posted image , je bilo prav fajn, mojega vjutro sploh nisem slišala ko je šel, ko ga ponavadi vednouser posted image
Mali ima zajtrk, jaz pa pijem kavo in seveda še malo kukam na RRuser posted image

Aha, pol ste se meli pa prav fino čez vikend. Midva sma bila v večini delovna.
Mislim, da polna luna pri naši dranli ni kriva. Se to zdaj že par dni dogaja. user posted image
Pa zdaj mi je šla spat že ob desetih in mi je spala glih 40 minut. user posted image Resnično upam, da so krivi zobki in da kmalu zrastejo. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
6.7.2009 10:56:08   
smejčica

user posted image

Ja meni je frizurca res fenomenalna, in sem se takoj zaljubila v njo, je spredaj točno tak kot sem želela imeti, zadaj pa tudi, tako da res upam da bo frizerka malo sčaralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bo že mogla. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
6.7.2009 10:56:54   
smejčica

ja vidim da sva spet sami, kje pa je spetko?

Bi rekla, da uživa, glede na to, kje stanuje.user posted image

Donna ima izostanek opravičenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jap, zdaj še.....user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
6.7.2009 12:28:30   
mižek

hej,

Aha, pol ste se meli pa prav fino čez vikend. Midva sma bila v večini delovna.
Mislim, da polna luna pri naši dranli ni kriva. Se to zdaj že par dni dogaja. user posted image
Pa zdaj mi je šla spat že ob desetih in mi je spala glih 40 minut. user posted image Resnično upam, da so krivi zobki in da kmalu zrastejo. user posted image

Se mi res smiliš, ker vem koliko mi pomeni, da mi spi vsaj uro in pol na dan. No če še nimate vseh zobkov, potem res zna biti da so krivi le-tiuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
6.7.2009 12:43:16   
smejčica

Ja, ni fajn tole, da ne spi. Pa kaj čem. Do sedaj mi je pasalo, da je vsaj zvečer šla bolj hitro spat in je ponoči dobro spala. Zdaj ko bo šole konec, se bomo pa itak probali čist njen prilagajat, čeprav nek red bo vseeno moral biti. user posted image

Bo že.

Ma, ko prav vidim, kako je utrujen, spat pa ne. Mislim. Saj ne vem, al naj jo še silim al naj jo pustim do večera. Najbolj smotano je tak to, ko pridejo obdobja pri otroku in ne veš kaj naj.
Pa se jočejo, pa ne veš zakaj, kako naj pomagaš,
pa so bolani, pa so sprt bogi, ker ni nekih ekstra zdravil za njih,
pa nikoli ne veš, al imajo preveč spanja ali pa so morda preutrujeni,

....in še in še.user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
6.7.2009 12:44:08   
smejčica

Se k dežu napravlja....user posted image
Pa lep čas že tako grmi, čeprav je do sedaj blo sonce. Zdaj pa piha.....

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
6.7.2009 14:10:02   
mižek
tako, sem dala Gala ajat, sedaj pa upam da bo vsaj uro in pol miruser posted image .
Imamo neke obiske pa mi ni tam za bituser posted image
Pri nas pa je tak sparno, bo po moje zvečer tudi dež. Danes še imava namen it k eni moji sestrični, da še tam dama vabilo, ker mi je že tečno to, ko ni in ni konec tega letanja, da se potem lahko skoncentriram na druge stvariuser posted image

Me spet en kup cot gleda, ki bi jih mogla pospravit pa se mi neda,user posted image user posted image

Ja smejčica, tako to je z našo dečico, ko so zdravi so navihani, ko so bolani, so bogi ampak brez njih pa nebi bilo nikoli več istouser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
7.7.2009 9:54:41   
mižek
dobro jutro,

no dober dan. Kje ste punce? Mi2 sva že imela zajtrk, sedaj pa sem vas prišla malo pogledatuser posted image

No upam da se tekom dneva katera javi, da kako rečemouser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.