|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
30.6.2009 13:39:47   
mižek
Pol pa ji rečeš, pospravi igračke, pa reče ne, ne, pa gre. user posted image Ja, tak je to pri nas.
A boš vodo? Pravi neeeeeeee. A čaj? Neeeeeee. Kaj pa? Pa reče sok. In  potem (po njeno
) sok mora bit . Mislim....
Pa rečem, midva z atijem greva danes v šolo. (reče iua-kao učit user posted image ) Kam pa Lejla? Pravi k babi.
Pa spet rečem recimo a boš marmeladico papala na žemljo? Reče, ne, pašteto. user posted image

Pa take cake mama midva. Včasih je prav hecna, včasih pa prav smotana. Sploh zdaj, ker bi ona vse rada sama. In seveda Lejla ne zna rečt, pa reče, da bo bejbi to in ono....user posted image Ja, plenice si pa sama ne more oblečt. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mislim vaju dve bi človek lahko cel dan poslušal, kako se pogovarjata in pogajatauser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
30.6.2009 15:10:45   
smejčica

Je, res naju zna bit zanimivo poslušat. user posted image

Ma ful ma jezik mala. Pa fore take, da dol padeš.

Si bo nekaj zabila v glavo, pa ne bo odstopla od tega. user posted image Pol pa zna bit včasih prav hudo. user posted image

Zdaj mi že diktira, koga naj pokličem po telefonu. user posted image

In ja, ona bo povedala kero knjigico bova gledali, kero risanko, kaj bo jedla, pila, kaj bi delala, kero pesmico boma zapeli, kaj bova poslušali, ... svašta. Pravi diktator je. Zato pa mamo zdaj včasih veselo doma, ko je treba mal kontra njej zabijat. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
1.7.2009 9:21:07   
mižek
dobro jutro,

mi2 sva spet do devetih spala, sva prava lenuhauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ko mi ni danes, sem neka lenauser posted image user posted image , ampak bo treba veselo na delo, za mano imam trenutno en velik kup cot, ki jih je treba zlikatuser posted image , komaj čakam, na zabavouser posted image user posted image user posted image

Ko bom pospravila, bova z Galom šla malo ven, če bo seveda vreme zdržalo, je neko tako čudno.
Danes nebo šel tako hitro na popoldanski počitek, enkrat tam ob enihuser posted image
Skratka lena sem, ko stooooo h.......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
1.7.2009 12:23:42   
mižek
.....tako cote sem zlikala in pospravila, uh je to fajnuser posted image
Beba je že tudi šla ajat, no to več ni beba je pravi razgrajač, sedaj ma neko foro, da vse kar prime v roke vrže na tla da se skadi iz stvari, prej je razbil steklen glaž,...mislimuser posted image

Vidim da nobene ni na spregled, da bi kako rekle,...

nič pol pa se tipkamo kaj,...

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
1.7.2009 17:16:47   
spetko
dober dan punce..

kako ste?
ni mi uspelo nič brati za nazaj kaj ste pisale ker sem bolj zasedena...
ampak mi bo en dan uspelo pa bom komentirala..:)))

smejčica kako napredujemo?raste trebušček':) vse ok?

mižek pri tebi poroka?

joj danes imamo 34 stopinj in se bom kr skuhala...še sem delala kosilo in sem bla vsa prešvicana..tko da sem kr skočla pod tuš... mali pa lepo nina..

pa še ena slikica kako mi je danes delal družbo na pijački..:)))

user posted image

aja pa veliki smo 76cm in 7100g pri 5mescih in pol...:))

lp

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
1.7.2009 19:24:27   
mižek

IZVIRNO SPOROČILO: spetko

dober dan punce..

kako ste?
ni mi uspelo nič brati za nazaj kaj ste pisale ker sem bolj zasedena...
ampak mi bo en dan uspelo pa bom komentirala..:)))

smejčica kako napredujemo?raste trebušček':) vse ok?

mižek pri tebi poroka?

joj danes imamo 34 stopinj in se bom kr skuhala...še sem delala kosilo in sem bla vsa prešvicana..tko da sem kr skočla pod tuš... mali pa lepo nina..

pa še ena slikica kako mi je danes delal družbo na pijački..:)))

user posted image

aja pa veliki smo 76cm in 7100g pri 5mescih in pol...:))

lp

Ja spetko, tvoj fantek pa je res velik, za svoje mesece, mi smo pri leto in pol 83 cm.
Kaj je ati košarkaš?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
1.7.2009 20:24:33   
spetko
hehehehehe..ne ne ni košarkašuser posted image user posted image user posted image ..normalne višine..njegov brat je edino bolj višji od njega ampak vseeno ni fulll visok..
sej verjetno se bo ustavlo...:)))..
ja sej v enem mesecu je kr dosti zrastu...za 9cm...

kako ste punce...?

zdej pa pri nas dežuje...mislim to vreme je res..

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
1.7.2009 21:04:28   
smejčica

Heeeeeeej,

danes bom pa čist kratka, ker me čas preganja.user posted image

Sem imela ultrazvok, vse ok. Potrditev, da je fantek. Vse bp. Sem tako vesela. user posted image user posted image user posted image

Mižek....vidim, da si bila danes zelooooooo pridna. user posted image Jaz bom pa jutri pospravljala. user posted image Danes ni blo časa. user posted image

A praviš, kak je zdaj fajn vse na tla vrečt. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kak te zgleda to? user posted image user posted image user posted image

Spletko....velikega fanta maš. user posted image Pa kak je luškan, pa laske ima že zdaj daljše ko naš pupa. user posted image Bom jutri kako slikco gor prlimala. Vidim, da vidva samo uživata....kak vama lušno.
Midve z mižek bova tud mogli malo okrog bluzit. user posted image
Trebušček raste ja. Velik je že...uf, zlo. Res ne vem, kaka bom na koncu. Se mi zdi, da sem v prvi s takim kot ga imam sedaj, šla rodit. user posted image

Se beremo jutri.
Nočko, smejčica

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
1.7.2009 21:14:25   
spetko
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Heeeeeeej,

danes bom pa čist kratka, ker me čas preganja.user posted image

Sem imela ultrazvok, vse ok. Potrditev, da je fantek. Vse bp. Sem tako vesela. user posted image user posted image user posted image

Mižek....vidim, da si bila danes zelooooooo pridna. user posted image Jaz bom pa jutri pospravljala. user posted image Danes ni blo časa. user posted image

A praviš, kak je zdaj fajn vse na tla vrečt. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kak te zgleda to? user posted image user posted image user posted image

Spletko....velikega fanta maš. user posted image Pa kak je luškan, pa laske ima že zdaj daljše ko naš pupa. user posted image Bom jutri kako slikco gor prlimala. Vidim, da vidva samo uživata....kak vama lušno.
Midve z mižek bova tud mogli malo okrog bluzit. user posted image
Trebušček raste ja. Velik je že...uf, zlo. Res ne vem, kaka bom na koncu. Se mi zdi, da sem v prvi s takim kot ga imam sedaj, šla rodit. user posted image

Se beremo jutri.
Nočko, smejčica

aha super..torej fantka boš imela...kako lepo...punčka pa fantek ane..:)))
že veš kakšna imena boste dali?

ja kr velik je moj sonček..pa priden je tudi ful..hehehe laski pa kr rastejo ...sploh ne odpadajo..tko da bo potrebno kmalu striženje..:)))

ja zaenkrat kr uživava..ampak ne tolko ker nas to vreme heca..:)

no lepo se imejte pa lepo noč želim..

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
2.7.2009 8:22:53   
smejčica

Hello, babe. user posted image

Dobro jutro. Najprej vsem eno user posted image , da k sebi pridemo. user posted image

Mi smo danes slabo spali. Vsi. Oh, malaečka se je kar nekaj krat zbudila. Zgleda jo je po včerajšnji pici tako žejalo, pa bi samo pila. user posted image Sma že od sedmih pokonci. user posted image

Mene pa tak spanec daje.  user posted image

Kako ste pa kaj ostale in vaši sončki?

Spletko
Fantek bo, ja. user posted image Tian. user posted image

Mižek
Kaj nje novega s poroko? Priprave so še v muvingu, al trenutno malo zatišja?

Donna
Se že pripravljaš na ponedeljek? user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
2.7.2009 10:39:48   
mižek

Hello, babe. user posted image

Dobro jutro. Najprej vsem eno user posted image , da k sebi pridemo. user posted image

Mi smo danes slabo spali. Vsi. Oh, malaečka se je kar nekaj krat zbudila. Zgleda jo je po včerajšnji pici tako žejalo, pa bi samo pila. user posted image Sma že od sedmih pokonci. user posted image

Mene pa tak spanec daje.  user posted image

Kako ste pa kaj ostale in vaši sončki?

Spletko
Fantek bo, ja. user posted image Tian. user posted image

Mižek
Kaj nje novega s poroko? Priprave so še v muvingu, al trenutno malo zatišja?

Donna
Se že pripravljaš na ponedeljek? user posted image

Oh boga smejčica, mi2 pa sva se do 9-ih valala po postelji, me je kar malo sram žeuser posted image .
Ja super da je s tvojim fantkom vse ok, kg pa bodo že splahneliuser posted image

pri poroki ni nič novega, ne vem če sem povedala da si je moj kupil čevlje v batti, pa še popust sva dobila ker sva prodajalko poznala in še jaz ga bom dobila, ko si jih bom šla iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa za torto sva se tudi že dogovorila, drugih novic pa ni sedaj.
Moram še naju prijavit na tečaj za mladoporočence, ki ga imaš v cerkviuser posted image , pa tak, nič kaj pomembnega.
Za malega bi morala najt nekaj primernega, ker verjetno zdaj nebom dala šivat, skratka vedno nekaj,....

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
2.7.2009 19:33:22   
smejčica

Pozdravljene, bejbe.

Samo na hitro.....

Pravkar sem dobilo sporočilo od Donne22.

Danes ob 13.07 se je rodila njuna sreča Zala. Velika je 49 cm in 3100 g težka.

Bravo za našo novo pečeno mamico in očka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

In bravo za našo novo RR uporabnico Zalo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
2.7.2009 19:42:17   
mižek
ja super bravo za našo donnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

donna sva ti rekle z smejčico da bo vse ok, želim ti čim lepše trenutke z tvojo bebico,

koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iz moje straniuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
2.7.2009 20:10:52   
smejčica

IZVIRNO SPOROČILO: mižek

ja super bravo za našo donnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

donna sva ti rekle z smejčico da bo vse ok, želim ti čim lepše trenutke z tvojo bebico,

koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iz moje straniuser posted image

Res je.

Pa kako je lušna tale princeska. Bi jo človek kar požulil. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
2.7.2009 21:39:43   
spetko
dober večer..

oooo lepo...tudi iz moje strani za Donno22 čimveč sreče z novim članom družineuser posted image user posted image user posted image

aa res Smejčica..prav Tian bo bil...lepo ime ste izbraliuser posted image user posted image

mi smo tudi to noč bolj slabo spali...mu je bilo vroče in nisem več vedela kaj nej naredim...pa pol smo malo s klimo kombinirali in pol okno tko da...smo pol kr ob 5.30 ustali ker se mi ni več dalo..kr itak nisem spala..
ni normalno to vreme....:)))

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
3.7.2009 10:03:14   
mižek
dobro jutro

kako kaj, pri nas nič novega, še vedno čakamo, čakamo, čakamo in čakamouser posted image

Ja smejčica, še sliko si dobila, kako lepoooooooouser posted image

In si že hodla kaj na lent?
Vam povem da me mika da bi čez vikend šla na morje, spetko nas sprejmešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem malemu včeraj postavila bazen in je imel svoje kanglice pa je bil tako priden, celo dopoldne se je igral takouser posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
3.7.2009 10:50:57   
smejčica

Dober dan,

evo mojo bejbo:

user posted image

Zdaj vas pa grem prebrat. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
3.7.2009 10:53:37   
smejčica

dober večer..

oooo lepo...tudi iz moje strani za Donno22 čimveč sreče z novim članom družineuser posted image user posted image user posted image

aa res Smejčica..prav Tian bo bil...lepo ime ste izbraliuser posted image user posted image

mi smo tudi to noč bolj slabo spali...mu je bilo vroče in nisem več vedela kaj nej naredim...pa pol smo malo s klimo kombinirali in pol okno tko da...smo pol kr ob 5.30 ustali ker se mi ni več dalo..kr itak nisem spala..
ni normalno to vreme....:)))

Ja, Tian bo. Ker če bi prvi bil fantek, sma imela zbrano takšno ime, tako da sedaj nisma nič spreminjala. user posted image

Ja, saj zgleda jim res nekaj ne paše. Moja ima tudi zdaj obdobje, ko ga nekaj sračka ponoči. Danes smo tud bolj slabo spali. user posted image Upam, da to kmalu mine.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
3.7.2009 10:56:53   
smejčica

dobro jutro

kako kaj, pri nas nič novega, še vedno čakamo, čakamo, čakamo in čakamouser posted image

Vam povem da me mika da bi čez vikend šla na morje, spetko nas sprejmešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem malemu včeraj postavila bazen in je imel svoje kanglice pa je bil tako priden, celo dopoldne se je igral takouser posted image

Mižek, saj bo. Držim pesti, da čimprej in bo konec čakanja. user posted image

Ja, sm dobila slikco. Res je taka lušna pupika. Tak sladka. user posted image

Nič nisem bila na lentu, pa malo dvomim, da bom letos prišla do tja. Čeprav imam res blizu. Mi je čisto dovolj, da vsak večer poslušam glazbo. Se kar fajn čuje. user posted image

Jaz bi tud šla na morje. Pa tud s tega ne bo nič. user posted image user posted image

A prav čoftal je že zunaj?user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
3.7.2009 11:22:24   
mižek

dobro jutro

Mižek, saj bo. Držim pesti, da čimprej in bo konec čakanja. user posted image

Ja, sm dobila slikco. Res je taka lušna pupika. Tak sladka. user posted image

Nič nisem bila na lentu, pa malo dvomim, da bom letos prišla do tja. Čeprav imam res blizu. Mi je čisto dovolj, da vsak večer poslušam glazbo. Se kar fajn čuje. user posted image

Jaz bi tud šla na morje. Pa tud s tega ne bo nič. user posted image user posted image

A prav čoftal je že zunaj?user posted image

jap, sem mu natočila toplo vodico in je imel mir dve uri, danes ni bilo več tako aktualno, je zdržal le uro, sedaj pa imava malico, potem pa gre za kako uro itak pančkat.

Daj pošlji mi na mail telefonsko da ji še jaz pošljem sporočilouser posted image
melitakovacec@gmail.com

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
3.7.2009 12:43:14   
smejčica
Evo, poslano.

Ja fajn, da z malim tako uživata. Midve bova še malo počakali.....

Lejlika sedaj spančka.
Moj ima danes izpit. Upam, da ga naredi. Tako da bova današnji dan bolj sami.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
3.7.2009 12:55:27   
spetko
smejčica aha..tako,no sej pravim lepo ime sta si izbralauser posted image
pa tvoja punčka je prava lepotička res...kolko si rekla da je stara?

jaz bi tudi želela dat mojega Tiančka mal v bazenček kopat...upam da nam bo zneslo kam it na dopust...
če ne pa bom zadovoljna tudi z našo obalo...user posted image

mižek veš da vas sprejmem..ni problem, sicer bi spali na kavču ampak vseeno lahkouser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
3.7.2009 13:19:48   
mižek

jaz bi tudi želela dat mojega Tiančka mal v bazenček kopat...upam da nam bo zneslo kam it na dopust...

mižek veš da vas sprejmem..ni problem, sicer bi spali na kavču ampak vseeno lahkouser posted image

Spetko, sprejmemo tudi to, tako da pazi kaj obljubljašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj pa ga ne daš, jaz sem Gala lani tudi že kopala ko je bil še čisto majhen, no, star je bil malce več kot pol leta in se je že plazil, tako da je lahko čopotal po vodici, je bilo prav lušnouser posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
3.7.2009 13:22:51   
mižek

Evo, poslano.

Ja fajn, da z malim tako uživata. Midve bova še malo počakali.....

Lejlika sedaj spančka.
Moj ima danes izpit. Upam, da ga naredi. Tako da bova današnji dan bolj sami.

ja tak ti je to, mi2 z Galom sva že cel teden sama, moj hodi po šesti uri domov, jza pa sem že tako jezna da sem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
3.7.2009 13:25:13   
smejčica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Itak da je lepo. user posted image Mamo okus. user posted image

Hvala. Stara je leto in pol. No zdaj zadnjega junija je bila 19 mesecev.

Čuj, kam bi te šla. Glede na to, da ste tak skoz na morju. user posted image

Kaj pa nas? Bomo še mi prišli. Pa ker bo kavč že zasede....se bomo zadovoljili s šotorom. user posted image user posted image user posted image
Hja, mi letos do morja verjetno ne bomo prišli. Razmišljamo pa o kakšnem dopustu v toplicah. Bomo sproti videli. user posted image

Lejlika je že pokonci, baje morrema it malo ven. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako da se čujemo kasneje.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.