|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
20.6.2009 18:25:39   
mižek

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

donna 22

bi se pa res lahko oglasila za dlje časa, ne pa samo za 2 minutki. user posted image
Kak poteka nosečnost? Je kaj novega?

Malo se izogibam RR, me ful živci dajejo user posted image

No, datum za CR imam določen, je pa samo 4 dni pred PDP-jem ... Pošto od porodnišnice sem že dobla, 3 dni prej moram it noter. Je pa dosti možnosti, da se bo kaj zgodilo prej in bom mogla kar it - mi pa bojo v vsakem primeru naredli CR ...

donna, nič se ne sekiraj vse bo ok, vem kako se počutiš, jaz sem se ko je začelo it zares, razjokala, ampak ti povem da babice ki so tam zaposlene, vedo zakaj so tam in bodi prepričana da bo z vama vse v najlepešm reduuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
20.6.2009 18:30:25   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

donna 22

bi se pa res lahko oglasila za dlje časa, ne pa samo za 2 minutki. user posted image

No, datum za CR imam določen, je pa samo 4 dni pred PDP-jem ... Pošto od porodnišnice sem že dobla, 3 dni prej moram it noter. Je pa dosti možnosti, da se bo kaj zgodilo prej in bom mogla kar it - mi pa bojo v vsakem primeru naredli CR ...

donna, nič se ne sekiraj vse bo ok, vem kako se počutiš, jaz sem se ko je začelo it zares, razjokala, ampak ti povem da babice ki so tam zaposlene, vedo zakaj so tam in bodi prepričana da bo z vama vse v najlepešm reduuser posted image

Hvala za vzpodbudo user posted image user posted image user posted image

Saj včasih sem okej, gledam pozitivno, spet drugič pa pridejo taki dnevi ... Verjetno sem vsem že tečna s tem user posted image No, saj grem tudi sama sebi na živce, ampak kaj ko si ne morem pomagat, ko me začnejo mučit te negativne misli ... Navadno vreme nima vpliva na mene, ampak danes sem pa čisto usklajena z njim user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
20.6.2009 19:24:34   
mižek

donna 22

Hvala za vzpodbudo user posted image user posted image user posted image

Saj včasih sem okej, gledam pozitivno, spet drugič pa pridejo taki dnevi ... Verjetno sem vsem že tečna s tem user posted image No, saj grem tudi sama sebi na živce, ampak kaj ko si ne morem pomagat, ko me začnejo mučit te negativne misli ... Navadno vreme nima vpliva na mene, ampak danes sem pa čisto usklajena z njim user posted image user posted image

nič nisi tečna, stvar ki je pred tabo je zate nova in je čisto normalno da te je melos trah in da o tem razmišljaš, saj ne gre zato ali še boš v trgovini dobila pravi kos oblačila, ampak ali bo tvoja bebica prišla varno na ta svet-in jaz sem prepričana da bo vse okuser posted image

Jaz pa res gnjavim, za banalne stvari, sama sebi, ampak si res ne želim, da bi bila zaobljena, ker se nebom niti najmanj počutila fajn v svoji koži, ampak bom prav tečna, tako kot tudi danes semuser posted image
Ja vreme je en šituser posted image , upam da bo jutri malo bolje, imamo anmreč krstuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
22.6.2009 9:43:24   
mižek
dobro jutro,

kej pa ste, mi2 sva danes bila že pridna, sva se nazajtrkovala, mami je popila kavo, sedaj pa kaže da bova se morala igrati v zaprtih prostorih, zunaj dežujeuser posted image

Kaj boste pa počele ostale?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
22.6.2009 11:25:30   
donna22
Dobro jutro,

danes pa sem si jaz privoščla dolg spanec user posted image user posted image Vstala sem se komaj nekje pred pol ure user posted image

mižek, imaš prav, da gre res za veliko stvar ... Ampak se prepričujem, da bo vse okej user posted image Pa ti, kako je bilo na krstu?

Verjamem, da bi se rada na poroki res dobro počutla user posted image Jaz vedno pravim, da se bom poročila v svoji najboljši verziji in v najboljšem počutju user posted image Moja bivša sošolka pa se poroči zdaj julija pri 6 mesecih user posted image - pač, kakor komu paše, ampak ima že vso user posted image kakšne težave in težavice, pa se sprašujem, koliko bo dejansko uživala v svojem dnevu ...

Jaz danes ne bom delala NIČ user posted image user posted image user posted image Malo lenarjenja in počivanja user posted image Pa čakam lahko, če me bo kaj zgrablo user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
22.6.2009 11:35:44   
mižek

Dobro jutro,

danes pa sem si jaz privoščla dolg spanec user posted image user posted image Vstala sem se komaj nekje pred pol ure user posted image

Pravilno, sedaj še si lahko, tako da le izkoristi te trenutke za lenarjenjeuser posted image user posted image user posted image

mižek, imaš prav, da gre res za veliko stvar ... Ampak se prepričujem, da bo vse okej user posted image Pa ti, kako je bilo na krstu?

Fajn, imeli smo lepo vreme, prostor, kje je bil krst je bil tudi fajn in z malim sploh ni bilo težav, nečakinja pa je tudi bila ves čas pridnauser posted image

Verjamem, da bi se rada na poroki res dobro počutla user posted image Jaz vedno pravim, da se bom poročila v svoji najboljši verziji in v najboljšem počutju user posted image Moja bivša sošolka pa se poroči zdaj julija pri 6 mesecih user posted image - pač, kakor komu paše, ampak ima že vso user posted image kakšne težave in težavice, pa se sprašujem, koliko bo dejansko uživala v svojem dnevu ...

Ne verjamem da se bo, veliko je ovir če si nosečka in se poročiš, zato sem jaz rekla da se noseča nebi poročila. In sedaj ko sem imela neka letanja na wc pa kak kg je šel gor sem bila že v paniki, potem pa je prišla "teta", pa sem si zeeeelo odahnilauser posted image user posted image user posted image
Jaz danes ne bom delala NIČ user posted image user posted image user posted image Malo lenarjenja in počivanja user posted image Pa čakam lahko, če me bo kaj zgrablo user posted image
Pravilno, jaz pa sem že Galu pripravila drugi obrok, sedaj pa sem ga dala omi za urco, da se lahko v miru najem in malo sem še zraven pokukala na RRuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
22.6.2009 14:50:22   
mižek
ja punce, kje pa ste, smejčica,.....

ko je danes za en beden dan, se mi kar meša ko že cel dan dežujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
22.6.2009 15:19:40   
smejčica

ja punce, kje pa ste, smejčica,.....

ko je danes za en beden dan, se mi kar meša ko že cel dan dežujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan, dan.

Sem že tukaj.
Dela mam vrh glave, pa z malečko se tak lepo igrava, ... pa mine takoj. Sploh ne morem vrjet, da je že toliko ura. user posted image
Vidim, da ste uživali na krstu. user posted image user posted image user posted image

Mi smo se tudi imeli fajn na poroki. Mala je šla zraven v cerkev. Je trajala maša prek eno uro. user posted image In seveda mala ne more bit tak dolgo tiho. user posted image user posted image Te se je pa sredi maše začela menit. Pa je blo vse tiho, pa mala začne pest: Bim bam bim bom. user posted image Pa tisti njen cin, cin, ... pa take fore. user posted image So se ji vsi smejali, mene je pa tak skor pobralo od smeha. Sma se z mojim komaj zadrževala, da se nisma preglasno smejala. user posted image

Kasneje sva jo domov peljala, midva pa sma šla na fešto. Tako da jo je drugič v njenem življenju spat spravla babi. user posted image
Pa ni bilo problema. Je bla pridna, midva sma pa tud uživala, čeprav pač le nisi miren, ko ne veš, kak je doma. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
22.6.2009 15:20:41   
smejčica

No, in zdaj je našla tampone, pa se z njimi igra. user posted image user posted image

Ni šans, da bi jih dala stran. user posted image

Kako sta pa kaj vidve? Vaju grem zdaj prečitat. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
22.6.2009 16:54:37   
mižek

No, in zdaj je našla tampone, pa se z njimi igra. user posted image user posted image

ja če pa je to tako zanimivo, mamiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
22.6.2009 19:39:11   
smejčica

ja če pa je to tako zanimivo, mamiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Očitno res. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj še, ko jih bo sama rabla, pa ne bo več. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
22.6.2009 19:40:52   
smejčica

Zdaj smo bli v trgovini. Je bla pridna, pa se menla, pa mahala, ....

Potem smo šli pa na tortico. Tam je pa že prav posrečeno žleht postala. user posted image

Zdaj se bomo počasi šli spravlajat za spančkanje.

In mižek, kaj je novega s poroko?
Kdaj nastopiš s službo?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
22.6.2009 21:23:13   
mižek

Potem smo šli pa na tortico. Tam je pa že prav posrečeno žleht postala. user posted image

Kdaj nastopiš s službo?

Na nobenem področju nič novegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V takem vrstnem redu se menjava moje počutjeuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
22.6.2009 21:31:34   
smejčica

Kdaj nastopiš s službo?

Na nobenem področju nič novegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V takem vrstnem redu se menjava moje počutjeuser posted image

Ojoj. Ne daj se. Bodi pozitivna!

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
22.6.2009 21:47:12   
mižek
eh, mah vsega imam že pun kufer, res.
Utrujena sem že od vsega, saj vem da nisem edina mamica, ki je doma in nima službe, ampak jaz sem pač sama sebi že napoti, dnevi so enaki eden drugemu, danes je bil eden izmed dni, ko nisva mogla ven potem pa še je huje vse skupaj. Res upam da nebo glede služeb padlo vse skupaj v vodo in bom te enkrat res začela delat.

tako sedaj sem se malo spucala, ampak počutim se še vseeno za en drekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
23.6.2009 9:44:39   
mižek
dobro jutro,

no lahko bi bilo boljše, ampak kaj čemouser posted image
Kaj boste počele, mi2 mislim da bova sama sebi kradla dolgcajtuser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
23.6.2009 9:54:32   
smejčica

dobro jutro,

no lahko bi bilo boljše, ampak kaj čemouser posted image
Kaj boste počele, mi2 mislim da bova sama sebi kradla dolgcajtuser posted image

Dobro jutro. user posted image
Res ne morem vrjet, kako je lahko nekdo tak brez energije, da sam sebi krade cajt. ?
Bogi tvoj Gal.....user posted image user posted image user posted image Hec, hec,..

Oh, saj bo. Ne sekiraj se. Meni so tudi določeni dnevi enaki drug drugemu. Kaj češ. Pa mine. Mali te potrebuje nasmejano, pozitivno, ... user posted image
Kaj bova danes delali, pa še ne vem. Ven verjetno ne bova hodli, če pa, pa ne za dolgo. Malo se bova afnali, pa plesali, peli, risali, sestavljali, po predalih štiftali, noreli, žgečkali, user posted image

Če bi imela avto doma, bi kar malo v šoping skočili, pa žal ne gre. Moj rabi avto. user posted image

Kaj bota pa vidva delala?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
23.6.2009 9:58:46   
smejčica

Jaz tukaj nimam nekih kolegic in sma z malo vedno sami. user posted image

Tam kjer sem pa prej živela, torej doma, pa jih imam povno. In veliko jih ima ravno male bejbije ali malčke.
Pa si včasih mislim, kaka škoda, da smo zdaj tako daleč narazen. Ah, tak pač pride.

Včasih pomisliš na marikaj in si otožen, ko pa se bolj zamisliš, pa si kljub temu vesel. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
23.6.2009 11:01:53   
mižek
ok, ok, saj se bom nehala sama sebi smilituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To vreme je res malo tečno, ker ne moreš ven,....
Jaz pa sem sedaj dala malega pančkat, sva se danes hitro vstala, ker sem mamo peljala k frizerju, in tako smo danes postali hitro utrujeniuser posted image
Mogoče mu bom šla malo na kavč pomagat, ampak potem pa zvečer težko zaspimuser posted image

Ja vidim smejčica da vama ni nikoli dolgčas, pri nas je prostor bolj mali in je malo težko se lovit in podobno, mi2 potem zlagava raje kocke, pogledava kako knjigico, pa seveda risanke z glasbo tudi morajo bit na sporedu, vmes pa še skočiva k omi, in jo malo pojeziva, pa tudi dan mine, ampak najlepše je če se nama ati hitro prisruži, ampak danes ga nebo nekam hitro, tako da bova se morala sama znajt.....

No ko si že pri šopingu, mi2 imava avto, ampak jaz se tu v domačem kraju nisem nikoli nič kaj družila s sošolkami iz OŠ, sosed svojih starosti tudi nimam nekaj, tako da potem pa malo samevaš,...ampak to me niti ne moti takuser posted image
Sem pa se hotela danes že odpravit v MB, ampak nebi verjetno bila pravi čas nazaj, da mojemu pripravima kosilo, pol pa sem raje doma, bo že prišel vikend,....

Aja, še to, ta vikend bo se na najini hiški zbetonirala prva ploščauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
23.6.2009 11:23:05   
smejčica

Res je to vreme malo smotano, čeprav mi po eni strani to bolj paše, ko pa tista vročina. user posted image

O, potem sta bila pa danes že pridna in delovna. Midva sma do devetih spali. user posted image Tako da malečka pred dvanajsto, eno že ne bo šla spat.

Fajn da maš mamiko blizu. Je doma al je še zaposlena?
Moja mami je doma, samo kaj ko sma tako daleč narazen. Pa mi vedno govori, kako bi blo fajn, če bi bli gori doma. user posted image Ji je tak dolgčas, pa nas tako pogreša. user posted image
Tašča pa hodi v službo in v šolo. user posted image No, zdaj zaključuje. Ima še en izpit, pa konec. user posted image

Se že zgodi, da včasih ne vema, kaj bi z Lejlo delali, vendar se potem vedno nekaj najde. user posted image

Mi tudi nimamo dosti prostora, pa saj ni bitno. Glavno je, da je da se imamo fajn. user posted image
Komaj čakam, da bo malečka že tako velika, da bova lahko kaj ustvarjali. Zdaj je še premajhna. user posted image

Ja bravo za prv ploščo. Saj vam pa kar hitro gre. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
23.6.2009 11:33:28   
mižek

Res je to vreme malo smotano, čeprav mi po eni strani to bolj paše, ko pa tista vročina. user posted image

O, potem sta bila pa danes že pridna in delovna. Midva sma do devetih spali. user posted image Tako da malečka pred dvanajsto, eno že ne bo šla spat.

Fajn da maš mamiko blizu. Je doma al je še zaposlena?

Moja mami, ni nikoli delala, ker smo bili trije otroci, nas je v tistem času težko kam dala, tako da je za nas skrbela doma, bi pa verjetno raje šla delat, pa ni bilo možnostiuser posted image
Moja mami je doma, samo kaj ko sma tako daleč narazen. Pa mi vedno govori, kako bi blo fajn, če bi bli gori doma. user posted image Ji je tak dolgčas, pa nas tako pogreša. user posted image

Pa saj niste tako daleč narazen, saj ti si iz bližnje okolice MB, ali ne?
Tašča pa hodi v službo in v šolo. user posted image No, zdaj zaključuje. Ima še en izpit, pa konec. user posted image
Ja pol pa imaš ti preidno taščouser posted image

Se že zgodi, da včasih ne vema, kaj bi z Lejlo delali, vendar se potem vedno nekaj najde. user posted image

Mi tudi nimamo dosti prostora, pa saj ni bitno. Glavno je, da je da se imamo fajn. user posted image
Komaj čakam, da bo malečka že tako velika, da bova lahko kaj ustvarjali. Zdaj je še premajhna. user posted image
Ja saj vidim da si zgrešila poklic, bi res morala biti vzgojiteljica, jaz bom pa z malim verjetno res šla v trgovino ko se bo prebudil, bova nabavila kake vodene barvice, pa barvice, ker sedaj imava bolj take ko so boge in bova lahko malo risala in pisalauser posted image

Ja bravo za prv ploščo. Saj vam pa kar hitro gre. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, no ja, gre no, smo se odpovedali dopustu letos in smo regres porabili za hišico, sedaj še samo jaz začnem služit potem pa bo, se spet kaj dogajalouser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
23.6.2009 11:35:02   
mižek
aja sem pozabilal, smejčica ti si ziher rak po horoskopu, ko si taki optimistuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
23.6.2009 13:48:30   
smejčica

O ja, se kar voziš eno uro do gor. Zdaj pa da grem sama z malo, ni šans. Bi se hitro obrnili. Ne more ona sama sedet tako dolgo, no. Pa to je ja zguba časa za njo. user posted image
Upam, da se bo to kmalu poštimalo. user posted image

Ja, res je. Moja tašča je res od sile. user posted image Je drugače učiteljica, zdaj pa se je odločila, da gre za informatika, ker dela v takem fohu. user posted image
Ah, vredi je. Ni kaj.. user posted image

He, he. Res mi je žal, da nisem vzgojiteljica. Mah, se bo že še nešlo nekaj, kaj me bo veselilo. user posted image
Ja, super to, da greta po barvice, tempare ... mali v packariji tako uživajo.
Bolj je pacasto, bolj je lušno.
Se spomnim, kak je blo vedno zanimivo kaj iz testa delat, pa iz špagetov, ... user posted image

Mi tud letos ne gremo na dopust. Bomo šli pa večkrat v toplice za kak dan, da se malo razgibamo. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
23.6.2009 13:51:31   
smejčica

aja sem pozabilal, smejčica ti si ziher rak po horoskopu, ko si taki optimistuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Eh, ne ne. Ni tako. Devica sem. user posted image

Ma jaz sem tak človek, da si vse k srcu jemljem, pa strah me je, da se kaj zgodi (mojim bližnjim,...), ... sem taka zlo čustvena oseba. user posted image user posted image user posted image
Drugače pa, ja, vem da je najboljše, če imaš starše, ki se ne obremenjujejo, ki so dobre volje, ki se imajo radi, ...user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
23.6.2009 16:19:28   
mižek
hojla,

mi2 sva že lep čas nazaj, ampak sem morala skuhat mojemu muceku kosilo, sedaj pa sva se že najedla, jaz pa kuhal že za atija gulaž, mi2 z Galom pa bova ga ju3 jedla, ker da bi čakala tako dolgo da bo danes kuhan, bi že umrla od lakoteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem mu danes naredila ribico s kuhanim krompirjem in je pojedo dve palčki (vem da ni najbolj zdravo, ampak je hitro fertik), pa kar nekaj krompirja, danes je spet priden pri papanjuuser posted image .

Sedaj pa je malo pri omi in pri nečakinji, prej sta bila oba pri meni, sedaj pa sta tam, malo še potem pa si grem po njegauser posted image

Tako kot sem predvidevala mojega nebo še kar nekaj časa, tako da se nama bo malce vleklo, ampak nič zato, malo še bova risala, potem pa bo tak ura čas za kopanje in ajanje, ker smo danes bili že ob 12.30 pokonci od popoldanskega spancauser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.