|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
2.5.2009 20:41:41   
smejčica

Hja, kje pa ste danes?

Naj povem, da je Lejla danes po dolgem času lulala v kahlico in je bila zelo navdušena, ker je kahlica zaigrala. user posted image

Pa zdi se mi, da že čutim otroka tako na čase. Kak lep občutek. Morda je kaj drugega, je pa vseeno lepo. user posted image Komaj čakam na tiste prave brce in premetavanje. user posted image Kmalu bo.... user posted image

Danes smo bili doma, počeli nismo nič posebnega. Igranje, učenje (branje knjigic,..), ... tako bom rekla bolj luftanje in lenarjenje. Pa tako je pasalo. Prav super, ko poštudiram, da je danes šele sobota, moj pa je še v ponedeljek doma. user posted image
Kako ste pa kaj ve preživeli dan?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
2.5.2009 21:39:53   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Hja, kje pa ste danes?

Naj povem, da je Lejla danes po dolgem času lulala v kahlico in je bila zelo navdušena, ker je kahlica zaigrala. user posted image

Pa zdi se mi, da že čutim otroka tako na čase. Kak lep občutek. Morda je kaj drugega, je pa vseeno lepo. user posted image Komaj čakam na tiste prave brce in premetavanje. user posted image Kmalu bo.... user posted image

Danes smo bili doma, počeli nismo nič posebnega. Igranje, učenje (branje knjigic,..), ... tako bom rekla bolj luftanje in lenarjenje. Pa tako je pasalo. Prav super, ko poštudiram, da je danes šele sobota, moj pa je še v ponedeljek doma. user posted image
Kako ste pa kaj ve preživeli dan?

hej,

smejčica, saj ni tako hudo, imamo parcelo tri korake vstran od najinega sedanjega domovanja, tako da vsake toliko časa ga grema pšogledat, ko nama je dolgčas z user posted image . Samo danes ni bilo ravno prijetno je pihalouser posted image .

Mi smo bili danes malo v MB, pa v cerkev sva se šla zmenit za ohcet, sedaj pa sem glih vabila dokonca napisala, ta teden bodo šla v tisk, pol pa jih bova še morala okrog znosituser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
4.5.2009 9:01:08   
mižek
dobro jutro,

kam ste se skrile? Kaj boste kaj počele danes? Jaz bom malo leteča, pol pa bom malo z mojim user posted image  uživala na sončku, če se seveda nebo skril do takrat user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
4.5.2009 11:35:17   
smejčica

Hay,

da se na hitro malo javim.

Zjutraj sem šla v laboratorij, saj sem morala dati kri zaradi ugotavljanja sladkorne. user posted image

Zdaj malečka spančka, midva z mojim pa delama za šolo. (ma danes dopust)
Končno sma se spravla k seminarski. user posted image

Moja bejba je danes ponoči zakuhala. Zjutraj je že imela 38.5 v ritki, tako da sem ji kar dala calpol, glede na to, da me potem 2 uri ni bilo doma.
Malo ji z noska teče, zaenkrat nič pretirano. Je še vedno dobre volje, razigrana, ... tako da upam, da kmalu mine in da se prehlad ne bo stopnjeval.
Zdaj trenutno spančka, saj je bila že ob pol sedmih pokonci. user posted image

Tako, da malo veste, kako je z nami. user posted image Zdaj pa grem dalje delat. user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
5.5.2009 8:57:13   
mižek
hej,

bi rekla dobro jutro, ampak ni, sem prav tečna in naspidiranauser posted image user posted image user posted image user posted image
Bi kar najraje odšla nazaj spatuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
5.5.2009 11:38:06   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

hej,

bi rekla dobro jutro, ampak ni, sem prav tečna in naspidiranauser posted image user posted image user posted image user posted image

Oj,

ja ka pa te? :)

Jaz bi tudi šla spat, pa ne gre, ker morem za šolo delat. Moja pa zdaj tak lepo pančka že več kot uro.
Ponoči je bla kriza. Nismo skoraj nič spali. Tale nosek...user posted image . Upam, da bo kmalu to za nami, ker je grozno.
Pa vročine ne pusti zmerit, pa noseka ona ne bi čistla, ... ampak kaj čem. Treba je. Pa čeravno me zbrca. user posted image

Moj je v službi....tudi komaj gor gleda. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
5.5.2009 12:59:59   
mižek

hej,

Oj,

ja ka pa te? :)
mah, ta naša država,....misli da živimo od luftauser posted image

Jaz bi tudi šla spat, pa ne gre, ker morem za šolo delat. Moja pa zdaj tak lepo pančka že več kot uro.
Ponoči je bla kriza. Nismo skoraj nič spali. Tale nosek...user posted image . Upam, da bo kmalu to za nami, ker je grozno.
Pa vročine ne pusti zmerit, pa noseka ona ne bi čistla, ... ampak kaj čem. Treba je. Pa čeravno me zbrca. user posted image
Joj, joj, joj, vidim da si še ti na slabšem, no upam da se čimprej pozdravite.
Moj je v službi....tudi komaj gor gleda. user posted image

Boooogiuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
6.5.2009 15:33:46   
mižek
punce kje ste danes da se nič ne oglasite?user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
6.5.2009 20:32:25   
smejčica

Oj,

jaz sem se zgleda od male nalezla. In prav nadležen je tale prehlad, še toliko bolj, ker ne smem kakih pametnih zdravil jemat. user posted image
Pa za šolo dosti delam, ker morem zdaj ruknit malo. user posted image Z malečko sem dosti, ker še ni povsem zdrava. Tako da se sedaj obe obadama z noskom, ..

Kje so pa ostale, pa nimam pojma. Zgleda se nobeni več ni kaj za napisat.

No, mižek....kak napredujejo priprave?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
6.5.2009 21:54:28   
mižek

Oj,

jaz sem se zgleda od male nalezla. In prav nadležen je tale prehlad, še toliko bolj, ker ne smem kakih pametnih zdravil jemat. user posted image
Pa za šolo dosti delam, ker morem zdaj ruknit malo. user posted image Z malečko sem dosti, ker še ni povsem zdrava. Tako da se sedaj obe obadama z noskom, ..
Bogeuser posted image , upam da se čimorej pozdravita, da bosta lahko uživale v lepih dnevih, čeprav jih ni na spregled, mogoče čez vikenduser posted image

Kje so pa ostale, pa nimam pojma. Zgleda se nobeni več ni kaj za napisat.

No, mižek....kak napredujejo priprave?
Nič kaj novega, v petek dobiva dokončna vabila, potem pa bo treba vabila raznosituser posted image . Moram še nabavit nekaj materiala da vabila malo olepšam, in to je potem to

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
11.5.2009 8:58:15   
mižek
dobro jutro punce,

vidim da naša tema sameva, očitno je imela smejčica prav, no upam da se kljub temu še katera kaj oglasiuser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
11.5.2009 9:15:18   
smejčica

dobro jutro punce,

vidim da naša tema sameva, očitno je imela smejčica prav, no upam da se kljub temu še katera kaj oglasiuser posted image

Dobro jutro tudi tebi.

Ja, se strinjam. Naša tema sameva. user posted image

Kako si kaj? Pa priprave?
Midva tudi greva drug mesec na poroko. Sma ravno včaraj potrdila. Upam, da ne pride kaj vmes.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
11.5.2009 11:52:15   
mižek

dobro jutro punce,

Dobro jutro tudi tebi.
Hey,

ja, se vidi da so se začeli lepi dnevi in vsi večino časa preživljajo zunajuser posted image

Jaz sem ok, sedaj sem dala user posted image , spat, tako da imam malo počitka, potem pa bom malo kuhala, upam da user posted image  nebo delal predolgo, ker bi še trebalo v trgovino.
Ja priprave se odvijajo vse po načrtu, vabila sem že dobila in jih do konca okrasila, sedaj jih je treba le še okrog raznosituser posted image . Moram malo pogledat koliko obiskov je to, ker nekje 3. mesece pred poroko je že treba vabit, tako da mislim da bova morala počasi v akcijouser posted image

Midva tudi greva drug mesec na poroko. Sma ravno včaraj potrdila. Upam, da ne pride kaj vmes.

Lepo, lepo sedaj se ši privoščita, pol z dvema user posted image bo res težje kam it user posted image . Jaz sem si oni dan glih študirala, da ne vem kako bi to zgledalo, če bi še imeli enega, ker user posted image  je bolj komot pa to, ko gremo kam, da pa bi morala imeti dva na očeh, kriza user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
11.5.2009 12:48:51   
smejčica

Oj.

Moja babika spančka, jaz pa sem pravkar dokončala seminarsko nalogo. In seveda sem se mogla še malo oglasit. user posted image user posted image

Zdaj imam spet gužvo pri študiju, saj se nama izvajata po dva predmeta na enkrat, tako da.....je vedno nekaj za mrdat. user posted image Pa četud nama ni, ker je zunaj tak lep sonček. user posted image user posted image

Lejlika se samo nekaj meni, skoraj vsako besedo ponavlja za mano. user posted image Kak užitek jo je pslušat. user posted image
Še vedno ji nekaj z noska teče. user posted image Zdaj tole že zares dogo traja. Pa saj bo. Zdaj saj spimo ponoči, tako kot je treba. user posted image Zobki trenutno ne rastejo, tako da.....je prav fino.

Mižek

Daj pokaži, kaka vabbila bota mela. user posted image Saj veš, radovednost me daje. user posted image

Morem it...se je malečka zbudila...

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
11.5.2009 16:24:36   
mižek

Oj.

Moja babika spančka, jaz pa sem pravkar dokončala seminarsko nalogo. In seveda sem se mogla še malo oglasit. user posted image user posted image

Zdaj imam spet gužvo pri študiju, saj se nama izvajata po dva predmeta na enkrat, tako da.....je vedno nekaj za mrdat. user posted image Pa četud nama ni, ker je zunaj tak lep sonček. user posted image user posted image
Ja, upam da ti tra gužva čimprej mine in da boš potem lahko uživala v lepem vremenu

Lejlika se samo nekaj meni, skoraj vsako besedo ponavlja za mano. user posted image Kak užitek jo je pslušat. user posted image
Lepo, moj Gal pa še kar noče nič kaj povedat, včasih si sam pri sebi nekaj govori ataata, ampak mislim da to ni besedauser posted image user posted image user posted image user posted image
Še vedno ji nekaj z noska teče. user posted image Zdaj tole že zares dogo traja. Pa saj bo. Zdaj saj spimo ponoči, tako kot je treba. user posted image Zobki trenutno ne rastejo, tako da.....je prav fino.
Ja tile noski, rabijo en čas da se neha iz njih cedituser posted image
No pri nas, pa še nam spodnje 3-ke gredo ven, ampak niti ni nič kaj siten, se mogoče čez noč enkrat več prebudi, ampak sem se že na vse privadila, jaz pravim tudi to bo enkrat minilo,..
Danes ga je edino vsepovsod dovolj, prej sem se samo za sekundo obrnila stran, pa mi je že na mizo zlezel, groza, ne vem kako mu uspeuser posted image

Mižek

Daj pokaži, kaka vabbila bota mela. user posted image Saj veš, radovednost me daje. user posted image

user posted image
Evo jih, tako izgleda napis

user posted image

tako pa sem jih zamotala, da ne rabim nobenih kuvert,..user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
11.5.2009 16:50:06   
smejčica
Mižek

res lepa vabila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ko se bom jaz poročila, te bom kontaktirala....user posted image

Pa fajn si se spomnila s tem, da si jih zmotala, ker lepo izpade. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa le hiter zbriši zaad osebnih podatkov. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
11.5.2009 20:56:18   
mižek

Mižek

res lepa vabila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
HVALA, HVALA user posted image

Ni problema, ti kar kontaktiraj, bomo vse poštimali user posted image
Pa fajn si se spomnila s tem, da si jih zmotala, ker lepo izpade. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa le hiter zbriši zaad osebnih podatkov. user posted image user posted image user posted image user posted image
Čuješ, jaz sem zbrisala, ampak še vedno lahko odprem, zakaj to dobro?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
12.5.2009 9:15:31   
smejčica

Mižek

HVALA, HVALA user posted image Ni za kaj user posted image Če je pa res.

Ni problema, ti kar kontaktiraj, bomo vse poštimali user posted image Zmenjeno! user posted image

Čuješ, jaz sem zbrisala, ampak še vedno lahko odprem, zakaj to dobro? Kaj lahko odpreš? Jaz nič več ne vidim slikic.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
12.5.2009 9:21:14   
smejčica

dobro jutro punce,

Dobro jutro tudi tebi.
Hey,

ja, se vidi da so se začeli lepi dnevi in vsi večino časa preživljajo zunajuser posted image

Jaz sem ok, sedaj sem dala user posted image , spat, tako da imam malo počitka, potem pa bom malo kuhala, upam da user posted image  nebo delal predolgo, ker bi še trebalo v trgovino.
Ja priprave se odvijajo vse po načrtu, vabila sem že dobila in jih do konca okrasila, sedaj jih je treba le še okrog raznosituser posted image . Moram malo pogledat koliko obiskov je to, ker nekje 3. mesece pred poroko je že treba vabit, tako da mislim da bova morala počasi v akcijouser posted image

Aha, res je. Pa kolk je hecno, ker moreš potem vse povsod nekaj pojest. Običajno pa itak vsi klobase kuhajo, da se jih do poroke že prenaješ. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo, lepo sedaj se ši privoščita, pol z dvema user posted image bo res težje kam it user posted image . Jaz sem si oni dan glih študirala, da ne vem kako bi to zgledalo, če bi še imeli enega, ker user posted image  je bolj komot pa to, ko gremo kam, da pa bi morala imeti dva na očeh, kriza user posted image user posted image user posted image

:):) Ja, saj bo v bistvu prvič, da bova nekam šla (bom rekla čagat v noč). Zdaj je že kar fajn, ko tako lepo spi, prej pa je ja nisi mogo pustit, če se je samo zbujala. user posted image

Kako to misliš, da je tvoj bolj komot, ko kam greste?user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
12.5.2009 9:29:43   
smejčica

Oj.

Ja, upam da ti tra gužva čimprej mine in da boš potem lahko uživala v lepem vremenu.

Saj bo kmalu minla (gužva mislim). Zdaj 2 mesca še, pa bo tak šole konec. Ampak morema v teh 2 mesecih zdaj bit zelo, zelo pridna ....morma namreč naredit 6 izpitov. In nama malo na knap gre s časom. Bomo vidli, kako bo. Pa same neke preglede še imam, pa malečka ima posvetovalnico, ... in je vedno nekaj. user posted image

Lepo, moj Gal pa še kar noče nič kaj povedat, včasih si sam pri sebi nekaj govori ataata, ampak mislim da to ni besedauser posted image user posted image user posted image user posted image

Saj bo. Še preveč bo labrav. user posted image user posted image user posted image user posted image Morda pa je kaka beseda, pa ga vidva ne razumeta. user posted image Moja tudi pri določenih besedah nekaj ven spusti, pol pa tuhtama kaj nama hoče povedat.....nakar gre in nama pokaže. user posted image

Ja tile noski, rabijo en čas da se neha iz njih cedituser posted image
No pri nas, pa še nam spodnje 3-ke gredo ven, ampak niti ni nič kaj siten, se mogoče čez noč enkrat več prebudi, ampak sem se že na vse privadila, jaz pravim tudi to bo enkrat minilo,..
Danes ga je edino vsepovsod dovolj, prej sem se samo za sekundo obrnila stran, pa mi je že na mizo zlezel, groza, ne vem kako mu uspeuser posted image

Ma joj, res. Zdaj je že teden dni odkar se je začelo.

Moja bi tudi samo lezla. Kaj češ, to jim je v krvi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako jim uspe...kdo bi vedel. Probavajo pač. user posted image So prav zanimivi naši navihanci.

Naša ima zdaj neko muho.....ni šans, da spravim štramplčke na njo. Ni šans, raje se bo drla, raje ven ne bo šla....sam štramplov pa ne. Groza, kako smo meli, ker jih ni hotla oblečt. Uf, včasih je res težka. user posted image

Mižek

user posted image
Evo jih, tako izgleda napis

user posted image

tako pa sem jih zamotala, da ne rabim nobenih kuvert,..user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
12.5.2009 10:48:31   
mižek

Mižek

HVALA, HVALA user posted image Ni za kaj user posted image Če je pa res.

Ni problema, ti kar kontaktiraj, bomo vse poštimali user posted image Zmenjeno! user posted image

Čuješ, jaz sem zbrisala, ampak še vedno lahko odprem, zakaj to dobro? Kaj lahko odpreš? Jaz nič več ne vidim slikic.

NO, SUPER, VERJETNO, JIH VIDIL LE JAZ, KER SEM JIH DALA JAZ GOR, GLAVNO JE DA OSTALIM UPORABNIKOM NISO VIDNEuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
12.5.2009 10:51:51   
mižek

dobro jutro punce,

Dobro jutro tudi tebi.
Hey,

Aha, res je. Pa kolk je hecno, ker moreš potem vse povsod nekaj pojest. Običajno pa itak vsi klobase kuhajo, da se jih do poroke že prenaješ. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

:):) Ja, saj bo v bistvu prvič, da bova nekam šla (bom rekla čagat v noč). Zdaj je že kar fajn, ko tako lepo spi, prej pa je ja nisi mogo pustit, če se je samo zbujala. user posted image

Kako to misliš, da je tvoj bolj komot, ko kam greste?user posted image

JA, DA MAMI JE NONSTOP V MUVINGU, NJEMU PA JE TREBA REČT, DA GRE MALO ZA NJIM, KER DRUGAČE JAZ OD OBISKOV NIMAM TOTALNO NIČ. PA SEDAJ SE FUL POZNA KER SVA VELIKO DAMA, KER MATJAŽ DELA, IMA TAKO STROKO, DO KAKIH 5-IH, VEČINOMA.
PA MALI NONSTOP PO MENI PLAZIuser posted image . TAKO DA SO OBISKI ZAME MUKA, VČASIHuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
12.5.2009 10:56:14   
mižek
Upam da se boš zrazumela iz tega citiranjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
12.5.2009 11:44:56   
spetko
heeelllo punce..

kako ste kaj?
ja ste imele prav...jaz se bolj malo oglašam ker je lepo vreme pa ga izkoristimo....tisto pa kar smo doma pa se pripravljam za selitev...
tko da sem kar zasedena...
šola sem zaenkrat čisto dala na stran...pomoje ko bom se preselila in tam ustalila lepo pol se bom lotla šole..

vidim da vam vse lepo poteka..
kot poroka kot drugi user posted image pri smejčici...tko da res lepo brat take stvari..

mi smo tudi imeli prehlad pri malemu..pa meni se je dojka še enkrat vnela...tko da...ni blo lih fajn nekaj dni..

danes pa grem frizerju..oz. frizer pride k meni...:)))
končno da se malo zrihtam..:)))

Tian pa je že cel smešen...samo brca, se smeje,dviga ritko, glavo, on bi že ustal in sedel...:))..pa kr s komolci se odriva gor da je kr luknja pod njim...jjoojj.. res je živ..:))) ampak ga je zelo zanimivo opazovat..
pa še čebljat je neki začel in sliniiiitttttt nenormalno..:))))

no to je na kratko od mene..pa se vam še kaj javim..

lp

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
12.5.2009 22:18:58   
mižek
user posted image user posted image user posted image user posted image , se dobila z ansamblom za poroko, s katerimi sva se zmenila o podrobnostih, tako da sedaj je pa 100%, saj smo podpisali dogovoruser posted image .

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

časi
kozo

Kateri je boljši čas zimski ali poletni

zimski (38%)

poletni (62%)

Število vseh glasov: 143

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!