|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 31.12.2008 9:22:08
|
|
|
|
majar.
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly majar-saj pa ce ji das nebo pediatrinja vedla?klko ste stari? maš prav, nima bit nič narobe. stari? 5mesecev IZVIRNO SPOROČILO: sasi13 kaj vse vas pa zanima, da napišem da me boste dodale na seznam PDP: DATUM in URA ROJ.: ROJ. TEŽA in DOLŽINA: IME OTROKA: ZOBKI: MOJA LETNICA: IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik pa mislim, da je naša P malo šlampasta..če sma bla mi2 v pon. pri njej na sistematskam pa sem ji povedla, da ima od nedelje vročino...pa ga je poslušala, uhice gledla,glede grla pa mu ziher ni vredi pogledla, ker ji ni htel prav ust odpret pa je rekla, dobro je..kašlja od prehlada..pol, ko pa sma v sredo nazaj prišla pa je rekla, ko je grlo vidla joj, to maš angino..pa mislim, da se je že v pon. vidlo... boma jo mogla menjat... ja tet zdravniki znajo bit "pametni" nekateri... se mi je že večkrat zgodilo in naj ti povem, da je najbolj pametno da stojiš za svojimi besedami in vstrajaš... kdo pa plačuje zdravstvo... menda pa ja imaš pravico do skrbnega zdravnika, sploh ko se gre za otroka... bolje da ne govorim kaj je bilo vporodnišnici, ko so pri hani marskikaj spregledali, kljub mojim opozorilom... mater bom kar popenla, ko se spomnem bogi tvoj mali, naj se čimprej pozdravi upam, da mi ne bomo imeli takšnih težav... IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* koga pa mate za P? Prodanovičevo iz nove vasi-maribor... moram rečt da sem do zdaj karzadovoljna z njo zobki jaz sem pa slišala, da ko zobki rastejo, da se mali slinijo. in mislim da jer avno zdaj naš prvi na pohodu, ker je mala nonstop žejna, slini se pa tud tak da je cela mokra IZVIRNO SPOROČILO: smejčica A maš seko? Mlajšo, starejšo? Jaz mam 7 let starejšega brata. Moj je pa edinček. sma na istem je fajn met starejšega brata, a? mi2 se ful štekava, sva kumerata vidim, da ste res bol ko ne samo barby-nik,smejčica in tatly aktivne... jaz se potrudim, da pridem vsakič ko mam čas kej napisat, preberem vas pa tak vedno... počakte mal da bo konec veselega decembra, takrat se pa stavim da bo gužva tu gor
|
|
|