|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
31.12.2008 9:22:08   
majar.
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

majar-saj pa ce ji das nebo pediatrinja vedla?klko ste stari?

maš prav, nima bit nič narobe. stari? 5mesecev

IZVIRNO SPOROČILO: sasi13

kaj vse vas pa zanima, da napišem da me boste dodale na seznam

PDP:
DATUM in URA ROJ.:

ROJ. TEŽA in DOLŽINA:
IME OTROKA:

ZOBKI:
MOJA LETNICA:

IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik

pa mislim, da je naša P malo šlampasta..če sma bla mi2 v pon. pri njej na sistematskam pa sem ji povedla, da ima od nedelje vročino...pa ga je poslušala, uhice gledla,glede grla pa mu ziher ni vredi pogledla, ker ji ni htel prav ust odpret pa je rekla, dobro je..kašlja od prehlada..pol, ko pa sma v sredo nazaj prišla pa je rekla, ko je grlo vidla joj, to maš angino..pa mislim, da se je že v pon. vidlo... boma jo mogla menjat...

ja tet zdravniki znajo bit "pametni" nekateri... se mi je že večkrat zgodilo in naj ti povem, da je najbolj pametno da stojiš za svojimi besedami in vstrajaš... kdo pa plačuje zdravstvo... menda pa ja imaš pravico do skrbnega zdravnika, sploh ko se gre za otroka... bolje da ne govorim kaj je bilo vporodnišnici, ko so pri hani marskikaj spregledali, kljub mojim opozorilom... mater bom kar popenla, ko se spomnem
bogi tvoj mali, naj se čimprej pozdraviuser posted image upam, da mi ne bomo imeli takšnih težav...

IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

koga pa mate za P?

Prodanovičevo iz nove vasi-maribor... moram rečt da sem do zdaj karzadovoljna z njo

zobki jaz sem pa slišala, da ko zobki rastejo, da se mali slinijo. in mislim da jer avno zdaj naš prvi na pohodu, ker je mala nonstop žejna, slini se pa tud tak da je cela mokrauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

A maš seko? Mlajšo, starejšo? Jaz mam 7 let starejšega brata. Moj je pa edinček.

sma na istemuser posted image je fajn met starejšega brata, a? mi2 se ful štekava, sva kumeratauser posted image

vidim, da ste res bol ko ne samo barby-nik,smejčica in tatly aktivne...
jaz se potrudim, da pridem vsakič ko mam čas kej napisat, preberem vas pa tak vedno... počakte mal da bo konec veselega decembra, takrat se pa stavim da bo gužva tu goruser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 401
31.12.2008 9:24:15   
majar.
kadar pridem se vam pa lepo oddolžim,poglejte kak dolg post... ktera me bo prehitela??user posted image
pa še novo stran sem odprlauser posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 402
31.12.2008 9:36:43   
majar.
  user posted image SEZNAM MAMIC IN NJIHOVIH SONČKOVuser posted image

smejčica user posted image
PDP: 24.11.2007
DATUM in URA ROJ.: 30.11.2007 ob 03.54
ROJ. TEŽA in DOLŽINA: 3250g 49 cm
IME OTROKA: LEJLA
ZOBKI: 10 zobkov
MOJA LETNICA: 1985

barby_nik user posted image
PDP:  15.12.2007
DATUM in URA ROJ.: 19.12.2007 ob 15:12
ROJ. TEŽA in DOLŽINA: 3660g 49cm
IME OTROKA: NIK
ZOBKI:10 zobkov
MOJA LETNICA: 1987

majar. user posted image
PDP: 26.08.2008
DATUM in URA ROJ.: 25.07.2008 ob 23:00
ROJ. TEŽA in DOLŽINA: 2220g 45cm
IME OTROKA: HANAH
ZOBKI: /

tatlyuser posted image
PDP: 24.8.2008
DATUM in URA ROJ.: 1.9.2008 ob 10.02
ROJ. TEŽA in DOLŽINA: 3140 in 50cm
IME OTROKA: STELLA

Lilprincessuser posted image
PDP: 6.12.2007
DATUM in URA ROJ.: 2.12.2007 ob 15:13
ROJ. TEŽA in DOLŽINA: 3090g 50 cm
IME OTROKA:  ZOJA
ZOBKI: 5 zobkov
MOJA LETNICA: 1984

Deja87 user posted image
PDP: 18.07.2008
DATUM in URA ROJ.: 02.07.2008 ob 9:08 - CR
ROJ. TEŽA in DOLŽINA: 3340g 49cm
IME OTROKA:  ROMINA

Maja zarjauser posted image
PDP:  24.10.2007
DATUM in URA ROJ.:  7.10.2007 ob 10.20 - CR
ROJ. TEŽA in DOLŽINA: 2660g 49cm
IME OTROKA:  ZARJA
ZOBKI: 10 zobkov

TinaV*user posted image
PDP: 21.10.2008
DATUM in URA ROJ.: 09.10.2008 ob 07.21
ROJ. TEŽA in DOLŽINA: 3130g in 49 cm
IME OTROKA: LARISA
MOJA LETNICA: 1984    

karmykauser posted image user posted image
PDP: 22.1 2008
DATUM in URA ROJ.: 19.11 2007, 17.17,17.18
ROJ. TEŽA in DOLŽINA: 1460g 1350g in 41cm, 43cm
IME OTROKA: Lea,Tea
ZOBKI: 6 zobkov
MOJA LETNICA: 1986

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majar. -- 31.12.2008 9:41:09 >

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 403
31.12.2008 10:30:25   
barby_nik
user posted image

user posted image častim za prebujanje...

mi2 z nikom pa sma danes pančkala do pol 10ihuser posted image user posted image user posted image tak,da sma oba naspanauser posted image nič tečna...user posted image

user posted image  majar. da si se končno javla...user posted image

No če se vam ne javim več danes vam želim sladko, nepozabno, lepo silvestrovanje z vašimi user posted image  in user posted image ...

Leto 2009 pa naj bo polno otroškeha smeha, veselja radosti...naj bodo malčki zdravi..pridni..

Ni skrivnost, da vsakdo svoje sreče je kovač,
Osedlati konja moraš, če hočeš dober bit jahač.
Vsak je dan pokazat treba, kaj si in kaj znaš,
Obrneš srečo zlahka, če le znanje in pogum imaš

lp

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 404
31.12.2008 11:04:18   
smejčica

Ahoj,

midva sva včeraj zvečer pogledala film, zato me ni bilo kaj gor. user posted image
Kako ste pa kaj drugače? Pri najini user posted image sva včeraj opazila novi zobek. Tako da ji sedaj 3 rastejo, en pa je tudi že na poti, samo še ni predr dlesni. user posted image
K zobozdraniku pa še zdaj nismo šli. user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 405
31.12.2008 11:09:31   
barby_nik
user posted image

***SREČNO 2009***

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 406
31.12.2008 11:13:25   
barby_nik
ooo, dobro jutro smejčica...hje, saj drug teden bo pa se naš čvek popravil...user posted image bo konec praznikov...
o boga tvoja mala lejla...user posted image niku tudi 4 rastejo, pa so že vsi predrli dlesni...user posted image

sem kavico ruknila pa poleg priboljšek, pa sem zdaj kot nova...user posted image

saj super, da z user posted image  uživata zdaj, ko ga maš doma..
moj pa dela..

si opazla, da sem mela včeraj skoraj celi dan tu gori monogovor...user posted image user posted image user posted image je blo kar tečno..user posted image

in ki boste preiveli silvestrovanje?

smejčica še ti nisem povedla tega, da mi je LEJLA tak srčano ime..full lepo...user posted image

< Sporočilo je popravil barby_nik -- 31.12.2008 11:14:17 >

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 407
31.12.2008 12:42:55   
smejčica

http://www.student.ait.ac.th/aitchina/flash/happy.swf

Tudi jaz vsem vam želim srečno, zdravo in uspešno novo leto.

Barby_nik. Sem opazila, ja. Nič se ne sekiraj, jaz imam tudi ponavadi monologe gor. Bo že bolje, ala. user posted image Je pa itak znano, da so monologi dobri za dušo. user posted image
Sem jaz tudi že zjutraj spila kavico. Um, je bla dobra. Pa čez dan tudi rada kaki shark ruknem, če je le pri roki. user posted image Al pa kako čokolado zmažem. user posted image
Ja hvala, men je tud lepo ime. user posted image user posted image user posted image Se mi zdi, da imate vse tukaj gor tako lepa imena malčkov.user posted image user posted image user posted image
Saj če bo še kak fantek prišo, bo ziher Tian, če bo pa punčka bo pa verjetno Pija ali Alina. user posted image user posted image user posted image

Za silvestrovo bomo kar doma. Sva do sedaj bila vedno. Nama tako najbolj paše. Najprej kakšno kosilo, večerja, pol pa romantika...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse do poznih ur. user posted image user posted image user posted image Pa itak da penina ne sme manjkati. Pa kaka jegerkola. user posted image

Zdaj si še lahko privoščim, ker mala lepo spi ponoči in dokler še nisem noseča. :) Potem bo pa spet vsaj kako leto in pol suša. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje ste pa ostale čvekice?

Neposredna povezava do sporočila: 408
31.12.2008 12:47:41   
smejčica
user posted image

Evo spet ena slikca moje Lejlike. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 409
31.12.2008 12:53:07   
barby_nik
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

user posted image

Evo spet ena slikca moje Lejlike. user posted image user posted image

prava pupika,sladka...kot med...user posted image

mi pa gremo letos k kolegom...user posted image tak, smo se nahitro odločli...user posted image se bomo meli upam,da fajn..user posted image

vi2 s tvojim pa le uživajta v romantiki...mi2 z mojim boma ju3...imama tretjo obletnico...user posted image user posted image user posted image

ojoj, ki je ta čas...user posted image

samo res kje so druge?samo ene in iste se javljamo...user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 410
31.12.2008 12:59:45   
smejčica

Hvala. :)

No, pol se pa fajn mejte, dosti debatirajte, malo pijte. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri si pa le dajta duška.....če že imata obletnico. Če le ne bota preveč boga danes. user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva imava obletnico pa šele zadnjega maja. Šesto namreč.
Aja, pa čestitke za obletnico................naj jih bo še veliko. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 411
31.12.2008 13:11:37   
barby_nik
hvala tudi tebi...user posted image

opa, ki še je pri nama 6 obletnica...user posted image user posted image user posted image user posted image
pol pa sta z tvojim res že dolgo skupaj..user posted image user posted image user posted image

ma nebo dosti pili...user posted image

nič grem nikeca spat spravit...user posted image je že celi utrujen...metulavi...user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 412
31.12.2008 15:11:46   
smejčica

Ja, je že kar nekaj. Dolgo me že prenaša. user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša pa sedaj podnevi običajno sama zaspi, ko je tisti čas. Danes recimo mi je zaspala med kupom igračk, kljub glasni televiziji. Samo glavo je imela na postelji, vse ostalo na tleh. Je posrečena. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 413
31.12.2008 17:47:29   
mižek
Pozdravljene,

vidim, da ste odprle novo temo. Danes se vam malo oglašam, ampak verjetno se mi danes nebo več nobena oglasila.

Lepo praznujte, pa se še vam oglasim kaj po novem letuuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 414
31.12.2008 18:41:59   
smejčica

Pozdravljena, Mižek.

Jaz se bom vsake toliko časa kaj oglasila, če se le ostale bote. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako da.....

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 415
31.12.2008 19:58:13   
Ryssa

PDP: 24.8.2008
DATUM in URA ROJ.:
17.8.2008 ob 13:12
ROJ. TEŽA in DOLŽINA: 2980g in 49cm
IME OTROKA:
Lan

Še moji podatki user posted image

Vidim da vas je veliko letnik 87 user posted image

smejčica luštna je tvoja pupika user posted image

Upam da boste danes uživali.

Mi smo doma, brez kakšnih posebnih planov, vprašanje če se mi bo sploh ljubilo čakat na novo leto user posted image

Upam sam da mi pokanje ne zbudi malega. Lepo spimo ponoči pa bi blo škoda da bi se to uničlo.
Sem prav jezna, ker sosedi imajo štiri vogale na hiši, a rakete spuščajo ravno nasproti naše bajte user posted image Ja itak, če bi na drugem koncu potem ne bi mi mogli videt koliko so zapravli za ognjemet user posted image

Srečno 2009 vam in vašim malčkom user posted image

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 416
31.12.2008 21:31:28   
karmyka
user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 417
31.12.2008 21:50:21   
smejčica

Hvala Ryssa. Pa itak da je lušna......vsem mamam so pač njihovi user posted image lušni in pa drugi tudi. Razumljivo.
Jaz zlo rada pogledam vaše user posted image .

Jaz tudi upam, da bodo naši lepo ajali. Moja se do sedaj še ni kaj zbudla. No, saj je šele nekaj do osme ure šla spat....ampak vseeno. Glede na to, kak že poka tukaj naokoli, je prav čudno, da aja. :)

Sem jaz tudi prav jezna letos na te rakete. Lani še ni blo panike, ker je bla tako mala. Letos me pa prav skrbi.

Karmyka. Lepa voščilnica. Kolk sta lušni. Saj ne veš, katero bi gledal. user posted image user posted image user posted image

Lepo praznujte, se še kaj tipkamo. user posted image

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 418
1.1.2009 0:28:54   
smejčica

Kaj je zdaj. A ste vse nažgane? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .................malo heca.

Pozdravljene v novem letu. Naj bo vsaj toliko uspešno, kot prejšno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ha, ha............Barby_nik..............a vidiš moje samogovore. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V glavnem, tako kot ti praviš- da nas malo na vrh spravim. user posted image

Nič, grem zdaj.............sex.....sat je treba. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 419
1.1.2009 2:48:16   
smejčica

Ja nič. Lepo ajajte,...no, kolk še ne. user posted image user posted image user posted image

Lušnega je konec. Treba je stopit na realna tla. user posted image user posted image user posted image user posted image

Se....x je bil dolg, odličn. Joj, bom nehala z bedarijami........da ne bote rekle-joj, kaka je, kake preverznosti piše.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj zdaj še papa, jaz za računalnikom, mala pa se je do sedaj 1 krat zbudila.......po čudežu je lepo spala. Pokalo pa 100 na uro. Ja, čudeži se dogajajo. user posted image       user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, se čujemo jutrri.......

Nočko.user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 420
1.1.2009 10:56:47   
smejčica

Dobro jutro. A še vse spite? user posted image user posted image

Ste rekle, da bo po novem letu boljše.......pa je še slabše, se mi zdi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes naj vam še bo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 421
1.1.2009 12:02:21   
Janey
jutro

najprej srečega pa zdravegauser posted image user posted image jaz sem tut ena izmed vas. sem 85 letnik in imamo doma jakca starega skoraj 11 mesecev. še malo pa bo treba v službouser posted image user posted image

DATUM in URA ROJ.: 12.2.2008 ob 7.56
ROJ. TEŽA in DOLŽINA: 3500g in 50cm
IME OTROKA: Jaka
ZOBKI: 9

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 422
1.1.2009 12:05:47   
Janey
evo še mojga sončka:
http://www.shrani.si/?1f/NE/3WsTyawA/dsc05374.jpg

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 423
1.1.2009 12:06:48   
smejčica

Janey.

Lepo, da si se pridružila. Upam, da si velika čveka.....ker tukaj trenutno vlada zatišje. user posted image user posted image user posted image user posted image
Vse več nas je. Jupiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

S katerega konca pa si? user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 424
1.1.2009 12:08:33   
smejčica

Pravega božička imaš. Kolk mu paše. Lepe očke ima. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Igranjo vaši predšolskih otroci računalniške igrice?
darja72

sploh ne (41%)

občasno (1xtedensko) (24%)

vsak dan do 1 ure (10%)

dnevno več kot 1 uro (5%)

nikoli še niso poskusili (19%)

Število vseh glasov: 377

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!