|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
29.12.2008 22:08:37   
barby_nik
user posted image  to pa je res...slabi čvek je...user posted image

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 376
29.12.2008 22:11:27   
barby_nik
Pridem pa že novo stran odprem...pa to je neverjetno...user posted image

mi2 pa sma imela danes kontrolo pri P...hja zaj že mama levo uho malo vneto...pa kašlja ko slon, revček moj mali...user posted image user posted image user posted image komaj čakam,da pride pomlad...user posted image

smejčica si mi zadnjič lušte naredla...z penino pa to...mojega pa domov ni blo takoj iz službe..sem samevala...veseli decemberuser posted image

karmyka sem vidla, da se vi tudi bojujete z bronhitosm...naju dva tudi to mantra...user posted image

je moja mami mi glih zadnjič rekla, da je nik po meni same bolezni dobo... pa atju pa smo dobro...user posted image user posted image user posted image hecam se...jaz sem tudi kot otrok imela bronhitis, angino...itd...
razmišljam, da bi šla  z nikom k bioenergetiku...user posted image nasvete rabim...user posted image

< Sporočilo je popravil barby_nik -- 29.12.2008 22:15:54 >

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 377
29.12.2008 22:35:24   
barby_nik
Smejčica kam si mi odišla..prej še te je blo videt...

Si se šla user posted image ...

nič čveke fajn mi user posted image ...

našim malim user posted image pa tudi želim sladko in prespano noč...

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 378
30.12.2008 0:14:21   
smejčica

Očitno že vse ajate. Nič, pol pa ne bom imela monologov. user posted image user posted image user posted image

Lepe sanje in čim boljšo noč vam želim.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 379
30.12.2008 0:21:20   
smejčica

barby_nik. Tvoj mali se mi tako smili. Ko imamo mi prehlad, ga tako j odpravimo. Tvoj ga pa tako dolgoooo preboleva. Res je bogi. Upam, da čimprej mine.
Drugače pa bom povedala tako. Moj dragi je kot mali imel tudi non stop bronhitise, pa tko....jaz sem tudi imela vedno angine. Sama sreča, da je mala tako zdrava.
Jaz samo rečem tako.....ko male začne dajet prehlad.....čimprej ukrpat, res! Drugače se razvije....marsikaj. :)

Lepo mi bodite, zdaj se pa res poslovim.

Sasy 13.....daj napiši kaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 380
30.12.2008 8:23:48   
barby_nik
DOBRO JUTRO,ČVEKICE...user posted image
user posted image častim, za prebujanje...in da pridete čvekat...user posted image user posted image user posted image

smejčica...sem odišla snoči pančkat...saj, ko se nika loteva prehlad, tudi takoj reagiram..v noseka špricama fiziološko noseka sesama...samo kaj, ko ga začne kašelj mantrat..user posted image pa mislim, da je naša P malo šlampasta..če sma bla mi2 v pon. pri njej na sistematskam pa sem ji povedla, da ima od nedelje vročino...pa ga je poslušala, uhice gledla,glede grla pa mu ziher ni vredi pogledla, ker ji ni htel prav ust odpret pa je rekla, dobro je..kašlja od prehlada..pol, ko pa sma v sredo nazaj prišla pa je rekla, ko je grlo vidla joj, to maš angino..pa mislim, da se je že v pon. vidlo...user posted image boma jo mogla menjat...user posted image user posted image meni je tudi tak hudo, da je bubanček...pa da vsaj kašljal nebi, če vem da gre meni naživce,če kašluntam, kak še je le njemu, revčeku mojemu...user posted image
saj mislim, da se boma odločla tudi zato, da bomo šli k bioenergetiku..ker od ene znanke je sin, kot dojenček imel tudi nonstop prehlad, bronhitis pa je šla z njim k B pa je zdaj vse ok..mali več ni mel bronhitisa pa nič...user posted image user posted image

nič grem, ker me nik kliče se je zbudo...

se tipkamo...papa

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 381
30.12.2008 8:41:22   
TinaV*
Dobro jutro

hvala barby za kavico...tudi jaz se vam malo javim....drzimo pesti za Nika da cimprej ozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pri nas je pa obratno ,sem jaz nekaj prehlajena...sem glih prej napisala na drugem forumu da kak sem nehala vitamine jemat takoj prehlad prej pa leto dni nic...
koga pa mate za P?

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 382
30.12.2008 9:08:25   
barby_nik
TinaV*dobro jutro...najina P je Letonjeva

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 383
30.12.2008 9:13:13   
barby_nik
hja, eno vprašanje mam...

je keri kaj to znano oz. je čula to...je možno, da teče z noseka in da so uhice vnete, ko zobki rastejo????ker našemu niku zaj 4 ven poganjajo...

pričakujem odgovore...ker sem že obupana...in se mi revček smili...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 384
30.12.2008 9:25:39   
tatly
barby_nik-stem glih nimam izkusenj,baje pa ce ima otrok noseka polnega da pride pol se vnetje uhic,vem pa da ko zobeki rastejo da je moznost da so smrkavi..upam da sem ti kaj pomagala

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 385
30.12.2008 10:50:15   
barby_nik
No kaj še spite vse?Nobena se nič prav ne javi..jaz pa kavo kuhala...user posted image user posted image user posted image
zaj je že mrzla...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 386
30.12.2008 12:29:30   
barby_nik
user posted image user posted image user posted image nas malo više dam...

od nobene ni ne duha in sluha...

grem kuhat kislo zelje pa krompir v kosih...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 387
30.12.2008 13:09:42   
smejčica

Hay,

jaz sem tukaj. user posted image

Barby_nik.
Saj vem, da takoj reagiraš. Eni otroci so pač bolj nagnjeni k prehladom, kot drugi. Tako pač je. Ena znanka recimo ima fantka, in nikoli ni imela problemov z njegovimi prehladi. Ko pa je drugič rodila, pa je punčka vedno bolana že od malega. Je rekla, da samo pri zdravniku stojita. Ne moreš kaj.
Kako pa sedaj ponoči spite? Je kr problem, ala? Naša se mi tako smili, ko ima zabasan nos.

Tako, naša bo počasi šla spankat, ko se vstane pa gremo z mojim bratecom(njenim botrčkom) in njegovo(boterco) na kavico. Moj ima sedaj dopust in je tako fajn. Kolk ga je lušno doma met. user posted image user posted image user posted image

Kaj se pa tiče zobkov. Jaz sem že čula oziroma zasledila na forumu, da lahko imajo tudi z uhicami, ... probleme. Kaj pa jaz vem. Sicer se mi to zdi malo tako.....za brez veze. Nikoli pa ne veš. Vročina bi se naj lahko pojavila, pa pravijo dokler ne prebije dlesni. Če pa jo ima še naprej, je to verjetno od tega, ker vse nosi v usta(da bi se malo počohal) in si tako prenaša bacile, in se lahko dlesen vname. Ne vem no. Tak sem nekje čitala.

TinaV- kake vitamine pa ješ? Upam, da se čimprej pozdraviš.

Neposredna povezava do sporočila: 388
30.12.2008 13:14:12   
smejčica

Tukaj je bla ena debata o tem.....

http://www.ringaraja.net/forum/m_2027822/mpage_1/tm.htm#3573938

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 389
30.12.2008 13:17:12   
barby_nik
hej..

pa spi ponoči..nene se niti zbuja, ko kašlja...user posted image user posted image

sma se prej z mojo seko menle, bog ve kak bo ko bo šel v vrtec...pa skoz vse faso..user posted image

ma saj bo...

vi le uživajte..najin ati pa dela...

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 390
30.12.2008 13:34:11   
smejčica

E, pol mate pa res srečo, da vam ponoči lepo spi. Ko ja Lejla prehlajene, se pa bolj pogosto zbuja. Jo ful moti, ker ne more skoz nosek dihat. Včeraj je popoldan šla pozno ajat, ker smo šli malo po nakupih in nama je šele zvečer ob pol desetih zaspala. Šok, res. Sploh ni bla zaspana. Pol je pa vso noč tak fajn spala. user posted image user posted image

Je res ja. Kako le bo, ko bojo šli v vrtec. Bo res kriza, ker bojo vse pobrali. user posted image
Kdaj pa gre tvoj v vrtec?

A maš seko? Mlajšo, starejšo? Jaz mam 7 let starejšega brata. user posted image Moj je pa edinček.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 391
30.12.2008 14:07:17   
tatly
jaz pa mam sestro staro 3 letauser posted image je pravi satan mali je stello za rokico vjelauser posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 392
30.12.2008 14:55:16   
barby_nik
hej..

dala sem prošnjo za vrtec z marcem 09, samo še nisem dobla nobenega odg.Tak, da čakam..bom pa jih po praznikah poklical, da vidim kak pa kaj..sem se na borzo prijavla te pa jim vem kaj tam povedat..starejšo seko mam,1o letuser posted image

ojoj tvoja sestra pa je pol res pravi vragec...user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 393
30.12.2008 15:45:44   
tatly
barby_nik-zdaj je glih v najhujsih letih,meni se bo zmesalo ce bo stella taka,nevem kak moja mama zdrzi,ko smo pri mami stella nemore nic spati,ko jo nesem spat prileti takoj in zacne skakat in jo takoj zbudiuser posted image sem vcasih prav jezna na jo

Neposredna povezava do sporočila: 394
30.12.2008 16:28:34   
barby_nik
ja saj..bog ve kaj nas čaka..eh naši user posted image  bojo pridni kot angelčki...user posted image

od moje sestre je tudi pravi frajer..marca bo 2 leti star..pa majo pupiko staro 3 mesece, pa je tudi že vse sorte poštudiro..jo je že enkrat za noge htel potegnit..user posted image user posted image pa kdaj češ si kaj zmisli..

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 395
30.12.2008 18:16:45   
barby_nik
da nas, malo dvignem...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 396
30.12.2008 20:03:40   
barby_nik
malo dvignem...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 397
30.12.2008 21:34:29   
barby_nik
pa jaz se ja sama sebi smilim...user posted image user posted image user posted image mam že celo popoldan tu gori monolog...pa še zdaj zvečer...user posted image user posted image user posted image kje ste vse????smejčica, majar.,maja zarja, tatly, tinav*, sasi13, karmyka...katere sem spusla se opravičujem...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se katera nocoj še javi...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 398
30.12.2008 23:05:23   
barby_nik
user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 399
31.12.2008 8:12:27   
tatly
barby_nik-ocitno me tri z smejcico smo se zveste kaj pa ostale

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

ivf
123nina

V katerem poskusu vam je uspelo?

v prvo (64%)

v drugo (12%)

v tretje (8%)

v četrto (3%)

v peto (4%)

v šesto (9%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!