|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 29.12.2008 10:45:17
|
|
|
|
majar.
|
hej hoj,mi smo že nazaj z božičnih počitnic, zdaj pa vas najprej preberem za nazaj... naj se mali Nik čimprej pozdravi karmyka, _sanja_* in sasi13 dobrodošle med nami, če hočete da vas dodamo na seznam napišite podatke... sonček85 pa pridita že zdaj kaj poklepetat k nam pa veselo nosečnost IZVIRNO SPOROČILO: tatly smejčica-hvala za odg .sem kupla korenckovega fruteka kaj lahko dam zraven prekuhano vodo da bo bol redko? ste že začeli? nam so pa rekli, da mormo do 6ega meseca počakat . in kako se kaj nosi? IZVIRNO SPOROČILO: tatly hvala smejcica se enkrat.meni je rekla da ce je ne dojim vec da lahko zacnema,samo sem ji dala fruteka danes pa je vse ven izpljuvala.kak dolgo pa si dojila smo pa 2 tedna nazaj poskusili s frutekom-marelica, jabolko-in je mala celega pojedla brez problemov- nisem mogla verjet kk ga je z veseljem pohlastala ... sam je pol rekla pediatrinja naj se raje še naprej samo dojiva mi bi pa že malo eksperimintirali karmyka zelo sta luštni tvoji puži! bogici kak se jima je mudilo... mi smo tud bli prehitri za en mesec, pa kolk smo že zdaj zrasli. ane, kako hitro se potem poštimajo da ko gledaš slike za nazaj sploh ne moreš verjet, da so bli kdaj tak bogi mali sta si pa tako podobni, da bi mislila da sta enojajčni IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Z dragim sva v spalnici, s penino v roki. Ob nama jelkica, jaslice (letos prvič pri nama), lučke, .... pogovori, smehi, toplina, romantično vzdušje, ...... in malečka v drugi sobi pančka. super, da takole uživate, mi je kar toplo postal, ko sem tole brala IZVIRNO SPOROČILO: sasi13 tatly mi bi tudi imeli stello če bi bila punčka. full je lepo ime. tud jaz sem hotla imet stello, pa je od fanta bivša bila pri angleščini v šoli stella, pa se zato ni strinjal hude fore sasi13 ,maš simpatična lumpa, pa tud tvoja dva sta si tak podobna, kakor da bi bla enojajčna... jaz sem pa mislila da se že takoj razlika pozna IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa karmyka tvoji sta pa hitro shodili Pa dobra si da jih sama rihtaš, meni je včasih že z enim težko. se popolnoma strinjam!!! tako za nazaj sem vas prebrala, za podatke sem vam že rekla, to je potem vse zaenkrat... za praznike doma je blo fajn za novoletne smo se pa zdaj odločli da bomo raje sami v mariboru...
< Sporočilo je popravil majar. -- 29.12.2008 10:47:21 >
|
|
|