Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 1.1.2009 14:01:00
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Janey. Lepo, da si se pridružila. Upam, da si velika čveka.....ker tukaj trenutno vlada zatišje. Vse več nas je. Jupiiiiiiiii S katerega konca pa si? velika čveka z zelo malo časa trenutno sem iz bresternice, ampak se bomo v kratkem selili. kam pa še ne vemo, ker vneto iščemo stanovanje.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 1.1.2009 14:12:18
|
|
|
|
barby_nik
|
dober dan...srečnega pa zdravega... pa naj se naš čvek v 09 poboljša... vse nove dobrodošle... no javla se se vam, zaj pa grem malo počivat... nik tudi pančka pa še moram jaz izkoristit... lepo se imejte...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 1.1.2009 14:38:31
|
|
|
|
tatly
|
oj.vsem zelim srecno predvsem pa zdravo 2009 vsem novim dobrodosle! pa fulll so vsi otročki sladki majar-rekla si da je zmazala celga fruteka?si ji prej ze dajalagh? pa nasa se tudi slini da je vsake pol ure preoblacim.mi smo danes dopolnili 4 mesec in imamo ze 4 torto.pride katera? smo rekli da bo do 1 leta za vsak mesec torta..da slucajno jaz nebi kake deke shujsala
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 1.1.2009 18:21:42
|
|
|
|
karmyka
|
Ojla Še od mene srečnega pa zdravega, danes malo pospravljam tako da bom čez celo leto malo pridna. Včeraj zvečer smo imeli ukusno večerjo potem smo ob desetih nazdravili našim otrokom z otroškim šampančkom medvedka puja no potem sem ju dala pančat, ob polnoči pa še ta pravi šanpanjec za nas odrasle pa seveda vse kar paše zraven. Danes smo bile malo na sprehodu zadekane, tako da bom sedaj videla če bodo kaj prehlajene ker smo sedaj bile dosti časa kar noter zaradi antibotikov.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 2.1.2009 20:41:52
|
|
|
|
smejčica
|
Kaj zdaj, bejbe. A nič ne bote počvekale? Naša že aja, midva pa malo za računalnikom.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 2.1.2009 20:53:39
|
|
|
|
Janey
|
čer je pa res bolj tiho tukaj mi smo bili danes na sankanju, vam pripopam par sličic lep večer vam želim..upam da boste kaj več čvekale tukaj
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 2.1.2009 21:10:36
|
|
|
|
smejčica
|
Janey....jej, kolk ste lušni. ž Kje ste bli na sankanju?
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 2.1.2009 23:16:59
|
|
|
|
Janey
|
smejčica na areh smo šli. je blo prav fino. smo še ujeli malo jasnine, potem pa so nas zakrili oblaki in še megla. ampak jaka se ni pustil motiti
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 3.1.2009 10:32:43
|
|
|
|
barby_nik
|
DOBRO JUTRO... prvo častim ...in vam želim lep začetek dneva... mi2 z nikecom sma pančkala do pol 10ih... tak, da sma oba spočita in naspana.. JANEY pravi srček je Jaka..je pa res užival... nič grem se tipkamo kaj...še danes... čveke zaj pa malo resnosti v čvekanju...naj se naše strani polnijo...
< Sporočilo je popravil barby_nik -- 3.1.2009 10:34:35 >
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 3.1.2009 19:51:46
|
|
|
|
barby_nik
|
Halloooooooo... ja čveke, ki se nahajate??? mate štrajk al kaj?nobene ni na vidiku... bo zaj naš čvek spalval po vodi al kaj?
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 3.1.2009 21:01:45
|
|
|
|
smejčica
|
Oj. Ja, čveke, kje hodite?
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 3.1.2009 21:03:11
|
|
|
|
smejčica
|
Sem zadnjič napisala, da že 3 zobek raste, 4 ima bulico. No, zdaj že 4 raste......prodira. Bo menda imela počasi že vse zobe.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 3.1.2009 21:10:15
|
|
|
|
barby_nik
|
jaz sem tukaj... za zobeke pri tvoji lejli... nik je že tudi bolši...HB in smejčica kako si kaj? že dolgo nisma ble v debati...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 3.1.2009 22:03:27
|
|
|
|
smejčica
|
Vem ja, če pa tebe nič ni. :) Hb, dda je tvoj Nik ok. Upam, da bo dolgo tako ostalo.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 4.1.2009 9:53:58
|
|
|
|
barby_nik
|
za prebujanje... smejčica...sem snoči odišla spat... pa te neke vabim v debato... saj toti teden bo čvek bolši...prazniki so za nami...tak,da gremo zdaj novim zmagam naproti... nič pridne bodite, pa javite se kaj..če ne danes pa ju3...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 4.1.2009 10:34:25
|
|
|
|
Inigo
|
pozdrav še od mene! jst sm 86tka, sicer Velenjčanka... sm študirala v Mb tko da se mam za malo štajerko imamo pa 6 mesečnega Brina, ki zdaj pridno spančka. kako ste kaj na ta mrzli dan?
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 4.1.2009 10:39:38
|
|
|
|
Janey
|
jutro smejčica čestitke za zobke mi pa pravkar dobivamo 9 zobek in je grozno, danes nismo spali čisto nič no ja.,..že od nekdaj imamo probleme s spanjem, ampak zadnjih par dni je pa ubitačnih. kako lepo vreme je, mene pa čaka pospravljanje jaka gre malo k babici, ker je ati bolan, jaz pa na hitro pospravim, ker je grozno doma
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 4.1.2009 10:40:02
|
|
|
|
barby_nik
|
inigo dobrodošla... hja vuni je res fulll mrzlo... čakam,da malo stopinje narastejo v + da grema z mojim pikecom malo velo na zrak...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 4.1.2009 10:45:35
|
|
|
|
Ryssa
|
Dobro jutro! Jaz si trenutno črpam mleko, Lana hrani očka. Potem bomo pa najbrž šli na kak sprehod, + pa tak dvomim da sploh bo danes Pri nas je okoli -8. Mi gremo vseeno na sprehod, ga zadekam pa je. Prvo bomo šli na enega krajšega, popoldan pa še na daljšega. Madonca je hitr konec praznikov. inigo welcome
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 4.1.2009 11:02:10
|
|
|
|
barby_nik
|
saj ne čakam + ampak, vsaj manjši naj bo -...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 4.1.2009 11:26:00
|
|
|
|
barby_nik
|
dan... kaj zaj čvekice že vse ? mi2 pa grema v trgovino, pol pa kuhat...nama ati dela do 3..pa se danes ne mudi s kosilom... papa
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 4.1.2009 11:38:57
|
|
|
|
smejčica
|
Dober dan. O, danes pa se je vas že kr nekaj oglasilo. Inigo.......pozdravljena v našeč čveku. Janey......HB mi sedaj dobro spimo. Če mala hoče čaj ponoči, si ga kr sama vzame, tako da naju ne budi več. Saj pravijo, da otroci po enem letu lepše spijo in res je tako. Ryssa......saj dokler je bla Lejlika mala smo tudi lahko šli fajn zadekani na sprehod. Zdaj ko pa že hodi, je pa malo večji problem. Barby_nik......te pa le fajn skuhajta. Mi bomo zdaj tudi šli malo na sprehod. Bo lušno.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 4.1.2009 13:51:50
|
|
|
|
Janey
|
inigo dobrodošla jaz sem tudi nova tukaj smejčica jaz res upam da začne mali spat počasi, ker sem čist na koncu, tudi z živci. nisem spala že par dni zdaj več kot dve ure skupaj in komaj funkcioniram, sem ful vzkipljiva in nemirna. pa sem drugače čisto nasprotje tega. moj pravi da se je naselil vame raje ne govorim kak je najin odnos. HB je on tolko, da mi stoji ob strani, ampak vsakega mojega živčnega izpada pa tut ne more požret. se mi kr smili, sam si ne morem pomagat. mah bo že....sej vmes je kak teden mali že dobro spal, zdaj ga pa zobek muči. upam da se to čimprej porihta. uživajte na sončku, upam da ga mi še ujamemo potem po kosilu. jaka je pa že bil zunaj, tako da...
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 4.1.2009 14:05:14
|
|
|
|
barby_nik
|
janey saj se vam bo porihtalo spanje...naš pikec se tudi zbudi ob 5ih pol6ih..kak mu je, pa flaško popaca pa dalje zaspi.. je pa se prejšni teden full zbujo od kašlja..sem bla že tudi kot metulj.. grem si kavo kuhat, pa vun na minus ruknit pol pa kuhat.. sma bla z nikom zunja, zaj pa že spi.. kaj pa vi kaj počnete v tej sončni nedelji?
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 4.1.2009 14:29:11
|
|
|
|
tatly
|
ejj.barby_nik-kai kaselj je mel nik?nasa zdaj kaslja pa se mi tak zdi kot da bi mela smrklje v gutu
|
ivf123ninaV katerem poskusu vam je uspelo?v prvo (
64%)
v drugo (
12%)
v tretje (
8%)
v četrto (
3%)
v peto (
4%)
v šesto (
9%)
Število vseh glasov: 339Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!