|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 15.10.2009 17:01:23
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 smejčica, naj se izteče čim boljše in po tvojih željah Res je pa, da ima naravni porod slabe strani, prav tako tudi CR ... Kakorkoli že, glavno je, da mi dobimo svoje sončke, kakorkoli že pač Res je. Vse ima svoje prednosti in svoje slabosti. Mah, ko bi naravni porod šel hito, bi tak blo. Ene rodijo v 2, treh urcah popadkov. To bi jaz tud komot vzdržala. Sam 6 ur je pa mal preveč. Ja nič, če bo še tako obrnjen, bo ta CR. Me je pa vseeno ful strah, čeprav vem, da ne boli. Predvsem se bojim, da ne bo tistega pravega filinga, ko se bo mali rodil. Pri mali sem bla cela blažena,....tukaj pa se bojim, da ne bo tako osebno, glede na to, da mi ga bodo kar vzeli ven. Naj ti povem, da sem jaz tudi čakala, če se bo obrnila ali ne, ampak se mi je zdelo, da se ni - in imela sem prav. Pa na levi strani je nisem nič čutila, ker je bila obrnjena v desno, tako da sem čutila glavo zgoraj, roke na desni in noge spodaj. Ker je bila tako obrnjena, je od začetka tudi glavo obračala v izključno v desno, pa tudi eno ličko je imela malenkost bolj polno od druge, ampak se je to rešilo z vztrajnim polaganjem predvsem na levo lice. No, bila sem prepričana, da se ni obrnila, ker sem vedno vedela, kje nori s katerim delom telesa Ja, saj. Moj se pa kar nekaj obrača notri....en krat čutim glavnico bolj na levi, drugič bolj na desni. Tako, da včasih razmišljam, morda pa ritko izboči in sploh ni glavica tam. Čeprav bi potem takem morale biti brce bolj zgoraj pod rebri. Včasih se mi res zdi, da vem, kako je obrnjen, spet pa pride dan, ko nimam pojma, kak je notri zložen. Tako da res ne vem več. Bodo pa verjetno jutri preverili lego, tako da..... Me pa doli včasih ful boli, ko tolk rita sem in tja al kaj pač dela. Se mi skoz zdi, da mi bo mehur počo. Včeraj je nekaj tako poknilo notri, da sem kar skočila na kavču. Pa ravno sma nek film gledala. Je moj kar ustavil, me pogledal in v strahu vprašal KAJ JE. Jaz sem pa samo čakala, kdaj bo kaj priteklo. No, in ni bila plodovnica. Ampak počlo je pa fajn. Uh, me je kar panika prijela. Zdaj res iz dnevna v dan samo čakam, kdaj se bo začelo. Evo, prej sma z malo pospravljali, sesali, ... in mi je trebuh samo otdeval. Sem se mogla vsake tolko časa vsest. Oh, res ne vem, če bomo še splohkdaj imeli kakega bejbija. Se boma kar z dvema zadovoljila. Moja dva sedaj kuhata kavo, tako da imam jaz malo počitka. Pa kolk paše bit malo sam. . Me je pa kar groza, ko pomislim, da malečke tako doooolgo ne bom vidla. Zdaj sma nerazdružljivi in si ne znam predstavljat, kako bo, če bo CR in bom tolk dni tam.
< Sporočilo je popravil smejčica -- 15.10.2009 17:02:15 >
|
|
|