|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
11.10.2009 12:54:50   
mižek

IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Heej, bejbe.

Se spet malo oglašam....kje ste?

Barbi nik....sem videla danes, da si nas brala. user posted image Zakaj se nič ne oglasiš?

Spletko

Hvala za lepe želje, upam, da se res vse lepo izteče.user posted image
Bravo za Tiana in njegove prve zobke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo!!!!! Želim mu čim hitrejše okrevanje....no, morda je že zdrav. Pošiljam mu eno user posted image .  Hitro napreduje, ala. Moja je tudi hitro shodila. Kar pripravi se,  boš kmalu letala za njim. user posted image

Mižek
A tak je to. Zdaj ko imaš službo, pa ko si postala gospa.....pa ni več časa ne volje za nas. user posted image user posted image
Kako si mi?

Hej nič bat nisem pozabila na vas, ampak je ta teden še rahla norišnica, sem cel teden normalno delala. Popoldan pa sva še z mojim porihtala določene stvari, ki ti ostanejo še za porihtat (plačanje računa, vrnitev obleke,...)
Bi se vam sicer oglasila kaj iz službe, ampak sem ta teden bila v arhivu, kjer ni računalnikauser posted image .
Ja naj vam povem da še vedno nisem spočita, danes bo ta dan, ki bo namenjen temu. Slikice imam že vse doma, sedaj še samo zahvalnice pošlihtama, potem pa je to touser posted image

Donna
Kak sta kaj z malečko?
Daj mi povej, kako zgleda CR, prosim....se lahko dogovoriš, da si buden? Je lahko partner zraven? Ga lahko takoj carta? Zakaj je treba en dan prej noter? Jaz ne vem, če bom lahko tako dolgo brez mojih 2. user posted image Aja, pa še nekaj-kako je z mehurjem? Kdaj ti ga predrejo? Uh, mam toliko vprašanj.....

Pri nas je pa tako. Danes smo bili na pregledu v porodnišnici. Mali je še vedno v medenični vstavi. Z ritko je zasidran.user posted image user posted image Ima še sicer čas, da se obrne, vendar bo vse težje. Danes sem dopolnila 38 teden. Tako da jutri sem že v 39. user posted image V glavnem, zaradi vsega so mi predlagali CR. Tako da me čaka čez 10 dni, če se ne bo obrnil in če se ne bo prej samo začelo kaj dogajat.user posted image   Čeprav imam občutek, da ne bo čakal tako dolgo....bomo videli. Me kar nekaj špika, pa tišči, pa krči me že nekaj dajejo, pa trebuh otrdeva, pa doli me kost boli, ... mah, bo že.
Je pa tako, da ima na tisti dan, ko bom imela CR tudi moj ravno rojstni dan. user posted image

Evo danes do pol štirih zjutraj nisem spala, ker je mali tolk rital in brcal. Enostavno ni šlo spat. To se mi še ni zgodilo, da bi bilo tako hudo. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
11.10.2009 12:58:09   
mižek
hej punce slikic nebom dajala sem gor, lahko jih vidite na facebooku, najdete me pod melita cajnko

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
11.10.2009 13:46:50   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: mižek

hej punce slikic nebom dajala sem gor, lahko jih vidite na facebooku, najdete me pod melita cajnko

Sem res radovedna, te bom kar dodalauser posted image Pa lepo, da si spet nazajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
11.10.2009 22:08:46   
barby_nik
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

Heej, bejbe.

Se spet malo oglašam....kje ste?

Barbi nik....sem videla danes, da si nas brala. user posted image Zakaj se nič ne oglasiš?

No babuške dobro večer....user posted image po dolgem dolgem času vam s5 pozdravljam.....user posted image

MIŽEK....Vse lepo ob zakonu....mejta-e se še naprej radi...oz. še bolj...no bodi zvesta žena....in naj ti bo tvoj zvesti mož....user posted image

SMEJČICA...še malo pa greš....drži se....in dihaj, dihaj....in drugače kak ste?

No pri nas je novost to, da hodimo v vrtec....našemu niku se blazno dopade....vglavnem HB full rad gre v vrtec....domov ga ne dobim....user posted image edino kar nas jezi so prehladi....sma glih danes bla pri dežurnem pa ma revček moj vneto uhico pa kašlja...user posted image ma saj bo....user posted image

nič babuške fajn pančklite, pa obljubim da bom čvekala bolj pogosto....user posted image

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
12.10.2009 9:34:01   
smejčica

Dober dan, punce moje.
Jaz sem danes zelo dobre volje, saj je za mano ena prečudovita noč. Spala sem ko ubita. user posted image user posted image user posted image V bistvu smo vsi super ajali. user posted image user posted image
Včerajšnji dan je bil dan bolečin, ki so se polegle. Danes ni pol tolk hudo. user posted image Še malo, še malo.....ćez teden dni bomo že cartali....user posted image seveda, če se ne obrne. user posted image

Mižek
Točno, zdaj imata še veliko urejanja, pa to. Sploh nisem razmišljala....
Tako rada bi videla vajine slikice....ampak mene na FB ni. user posted image No, morda pa se kdaj srečamo, pa jih pokažeš. user posted image

Barbi
Ja, si se pa res poslabšala. Včasih sma tolk čvekali, zdaj pa....user posted image Oh, upam, da se res potrudiš in nas več krat obiščeš, pa kako rečemo. user posted image Saj par vstic boš pa že napisala. user posted image
Ful fajn, da Nik hodi v vrtec. Jaz bi tudi malo dala not, ker tak uživa z malčki. Pa si mislim, če sem doma.....bo pa še ona tudi to leto zdržala polek mene. user posted image S prehladi pa tvoj mali res nima sreče. user posted image Naj se čimprej pozdravi...user posted image

Dona
Kje se skrivaš? Tvoja deklina je že tako velika....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
12.10.2009 14:39:01   
mižek

Dober dan, punce moje.
Jaz sem danes zelo dobre volje, saj je za mano ena prečudovita noč. Spala sem ko ubita. user posted image user posted image user posted image V bistvu smo vsi super ajali. user posted image user posted image
Včerajšnji dan je bil dan bolečin, ki so se polegle. Danes ni pol tolk hudo. user posted image Še malo, še malo.....ćez teden dni bomo že cartali....user posted image seveda, če se ne obrne. user posted image

Mižek
Točno, zdaj imata še veliko urejanja, pa to. Sploh nisem razmišljala....
Tako rada bi videla vajine slikice....ampak mene na FB ni. user posted image No, morda pa se kdaj srečamo, pa jih pokažeš. user posted image

JA NI PROBLEMA, TI SAMO POVEJ KDAJ MAŠ ČAS PA SE LAHKO DOBIVA NA KAVICI, ALI PA MI POŠLJI MAIL NASLOV PA TI JIH TAKO POSREDUJEMuser posted image

Barbi
Ja, si se pa res poslabšala. Včasih sma tolk čvekali, zdaj pa....user posted image Oh, upam, da se res potrudiš in nas več krat obiščeš, pa kako rečemo. user posted image Saj par vstic boš pa že napisala. user posted image
Ful fajn, da Nik hodi v vrtec. Jaz bi tudi malo dala not, ker tak uživa z malčki. Pa si mislim, če sem doma.....bo pa še ona tudi to leto zdržala polek mene. user posted image S prehladi pa tvoj mali res nima sreče. user posted image Naj se čimprej pozdravi...user posted image

Dona
Kje se skrivaš? Tvoja deklina je že tako velika....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
12.10.2009 17:20:46   
smejčica

Heeeeeeeej,

Mižek....sem se že registrirala na fb. Tolk, da sem lahko mal slikce pogledala. Jej, kolk ste bli lušni, vsi. Ful lepo. Že po slikah se vidi, da ste uživali. user posted image user posted image user posted image

Dona
Sem te brala na neki drugi temi....pa ti bom kar tukaj povedala svoje mnenje, če lahko. user posted image

Lej, pomembno je, da se s partnerjem uskladita. Držati morata skupaj. Dejstvo je, da ste zdaj družina. In tam stari starši nimajo kaj brskat. Sam težko bo, če on tega ne razume. Tud moj je imel samo mamo, pa tud ni prejemal preživnine, ... očeta sploh videt ne more. In res, včasih je blo tako, da je samo tožaril....karkoli je blo, se je šel k njej potolažit, saj je ona sama tak tip, da je iz njega zvekla. Mah, zdaj je to preteklost. Mene je to zelo motilo. Kar se dogaja med nama, je med nama, ne pa da ostali vedo za najine probleme. Uh, sem bla včasih jezna nanj. Edino kar pomaga, je odkrit pogovor in še enkrat pogovor. Midva se še zdaj več krat zvečer vsedema, si prižgema svečke,,... in se enostavno pogovarjama. To je za naju nekaj posebnega. Zdaj že dooooooooooolgo ni več takšen, kot je bil. Zdaj je 1A. Najboljši. user posted image Zdaj sva eno. Res. Mu sploh ni problem mami kaj rečt, če je treba. Še prehitro reče kaj preveč, pa ga morem kdaj jaz nazaj držat.
Največ kar lahko narediš je to, da se čim več pogovarjata, da mu razložiš, kaj in kako misliš, zakaj tako razmišljaš....pa ne na tak način, da se skregata zraven. user posted image Naj te posluša, naj te poskusi razumet, čeprav bo morda trajo nekaj časa. Menim, da je zelo pomembno, da vsaj poskušata razumet drug drugega. Dejstvo je, da tašča nima kaj vplivat na vaju, če sta dovolj trdna. Tudi mene bi prizadelo, če bi mi moja tašča izjavla takšno, kot jo je tvoja tebi(glede otroka). Groza, sploh pomislit ne morem. Ma, mislim, da bi se hotel moj kar odselit, če bi od njegove mame kaj takega slišal....user posted image
Zdaj ste družina ti, on in vajina bejba. Vsi ostali so zdaj v ozadju. user posted image
Drugače pa...te popolnoma razumem, kako ti je. Zame partner, ki se ne zna potegnit za nas, ni partner. Resno.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
12.10.2009 18:07:08   
donna22
Smejčica: saj sem hotela temo odpret kot anonimen uporabnik, ampak ni šlouser posted image Pa seveda ne zaradi tebe, ampak so pa na forumu tudi nekateri, ki mojega user posted image poznajo.
Kakor koli že, moj namen ni, da se moj skrega s svojo mamo, sploh ne. Hotela sem samo neki feedback od njega, da je naredla nekaj narobe, da sem lahko užaljena, ker je to razmišljala - pa tega ni. Ker očitno ona naredi vse pravuser posted image Drugače je moj ful fajn, se dobro štekama, res pozoren človek, dosti da na naju2 in ogromno dela doma ... Ampak me pa ta njegov odnos z mamo vseeno moti, ker se mi včasih zdi, da če se bom skregala z njo, da se najbrž ne bo na mojo stran postavil, tudi če bi mela prav. V glavnem, on lahko reče kako pripombo čez mojo mamo (kar mene ne moti, ker vem, da ima nekaj svojih kiksov), če pa jaz kaj rečem čez njegovo, pa to sigurno ni prav oz. jaz narobe razumem itd.

Joj, sem tečna sama sebi s tem, kot da bi potegnla to temo iz naftalina. Ampak sem se zadnjič nekaj jezla okrog tega spet, pa je moj brat rekel, naj svojemu povem, pa sem rekla, da sem že, in je rekel, da je ziher bil šokiran in jezen - pa sem pomislila: ne, ni bil ...

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
12.10.2009 20:25:17   
smejčica

Ma ja, saj te čist razumem. Te bo že razumel. Kmalu....user posted image
In kako si drugače kaj?

Moj ravno malo spat spravlja. Pa ga nekak dolgo ni. Menda ja ni zraven zaspal. user posted image
Prej sma šla malo v šoping. Zdaj morem skrbet za to, da bo hladilnik vedno poln. Prav tako, da bodo pleničke in take stvari vedno doma, saj nikoli ne vem, kdaj me zgrabi. user posted image Njemu samemu potem tak ne bo do tega, da bo lavfav po trgovinah, z malo sam pa tak itak ne bo mogel it, ker je mala ratala pravi user posted image . user posted image

Kje ste pa ostale?

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
12.10.2009 21:37:04   
mižek
Tukaj sem user posted image , da neboste rekle da vas nič več ne pridem pogledatuser posted image .

Kako ste mi kaj jaz sem se malce prehladila, tako da sem sedaj malce šmrkavauser posted image user posted image user posted image , drugače pa se pri nas nič ne dogaja,...
Z mojim dragim sva so odločila da nebova šla nikamor na potovanje, bova raje v bajto vložila, edino kar sva si privoščila je to da greva v petek na O. Dragojeviča. Sva rekla da si biva privoščila najprej eno dobro večerjico potem pa še na koncertuser posted image user posted image user posted image user posted image . Mali pa bo pri babici in dedeku, ati pa mami pa se bosta malce sprostilauser posted image . Ja smejčica naj ti povem da je Gal tudi pravi user posted image , ga je vsepovsod dovolj, pa da ne govorim o trmi, mislim katastrofa. Včasih bi ga raje nosla kot pa prenašalauser posted image user posted image user posted image
Sedaj je še začel žlabudrat, je prav hecen včasih, ko proba kaj ponavljat pa mu ne ratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
13.10.2009 20:02:14   
smejčica

Večer.

Ker sem dobra duša, se vam malo oglašam. user posted image Moj ravno malečko spat spravlja, pa mam malo mira. user posted image

Mižek
No, pol pa čajče z medom in limonco, a ne. Pa Tantrum verde pastile in operil v nos, pa bo vredu. user posted image
Ma ja, pa saj, če sta se tako odločila. Še vedno lahko greta na medene tedne čez kako leto, dve. user posted image Verjamem, da komaj čakata, da si uredita hiško. user posted image Na koncertu v petek si pa le dajta duška. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, zdaj so otroci v takih letih, da je obupno. user posted image Lejlika je tud včasih prav katastrofalna. Včasih rabimo prek pol ure, da se spravimo v pižamo, pa zobke umijemo,...ker bi ona vse sama. user posted image Mah, bo že minlo.
Evo, pa je Gal začel govorit. Bravo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je posrečen, ala. user posted image Moja tudi že reče recimo muca Kiti, ki si? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hecna je, res.

In, kako ste ostale?
Jej, če Tian še vedno sedi na ritki.....potem ga bom čez 6 dni že spoznalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
14.10.2009 6:59:13   
mižek

Večer.

Ker sem dobra duša, se vam malo oglašam. user posted image Moj ravno malečko spat spravlja, pa mam malo mira. user posted image

Mižek
No, pol pa čajče z medom in limonco, a ne. Pa Tantrum verde pastile in operil v nos, pa bo vredu. user posted image
Ma ja, pa saj, če sta se tako odločila. Še vedno lahko greta na medene tedne čez kako leto, dve. user posted image Verjamem, da komaj čakata, da si uredita hiško. user posted image Na koncertu v petek si pa le dajta duška. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, zdaj so otroci v takih letih, da je obupno. user posted image Lejlika je tud včasih prav katastrofalna. Včasih rabimo prek pol ure, da se spravimo v pižamo, pa zobke umijemo,...ker bi ona vse sama. user posted image Mah, bo že minlo.
Evo, pa je Gal začel govorit. Bravo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je posrečen, ala. user posted image Moja tudi že reče recimo muca Kiti, ki si? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hecna je, res.

In, kako ste ostale?
Jej, če Tian še vedno sedi na ritki.....potem ga bom čez 6 dni že spoznala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]user posted image user posted image

kaj ste smešne, tako hitro je minil čas, da boš ti že kmalu drugič mamicauser posted image . No če bi se slučajno vmes kaj premaknilo in bi šlo po naravni poti, želim ti čim majn boleč in čim krajši porod, če pa bo CR, pa te porod itak nebo bolel, potem pa te bodo tak našibali z injekcijamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No skratka, naj bo vse v najlepšem redu, tako sedaj pa moram it malega prebudit, ker gre danes k njegovim (tašči in tastu)user posted image  

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
15.10.2009 13:40:16   
smejčica

Hay, hay,..

Moja bejba ravno papa, mene glava nekaj boli...
Sicer pa sem danes dobre volje. Jutri imam pregled, in me prav zanima, če se je mali obrnil. Čeprav se mi zdi, da se ni. Nikoli se pa ne ve, glede na to, da ga je zdaj vse povsod polno. user posted image No, tako da ima moj jutri dopust, ker greta z malečko zraven. user posted image In možno je, da je danes zadnjič v službi.......no za en čas. user posted image

Kako ste pa ostale?

Mižek
Hvala. Tudi jaz upam, da bo vse šlo tako, kot mora. Obojnega me je strah. In naravnega poroda, ker je blo prvič tolk hudo in tak dolgo in CR, ker ne vem, kaj pričakovat, ker je le operacija. user posted image user posted image

Bomo jutri vidli, kako in kaj....

Nič, lepo mi bodite.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
15.10.2009 14:02:13   
donna22
smejčica, naj se izteče čim boljše in po tvojih željahuser posted image Res je pa, da ima naravni porod slabe strani, prav tako tudi CR ... Kakorkoli že, glavno je, da mi dobimo svoje sončke, kakorkoli že pačuser posted image

Naj ti povem, da sem jaz tudi čakala, če se bo obrnila ali ne, ampak se mi je zdelo, da se ni - in imela sem prav. Pa na levi strani je nisem nič čutila, ker je bila obrnjena v desno, tako da sem čutila glavo zgoraj, roke na desni in noge spodaj. Ker je bila tako obrnjena, je od začetka tudi glavo obračala v izključno v desno, pa tudi eno ličko je imela malenkost bolj polno od druge, ampak se je to rešilo z vztrajnim polaganjem predvsem na levo lice. No, bila sem prepričana, da se ni obrnila, ker sem vedno vedela, kje nori s katerim delom telesauser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
15.10.2009 17:01:23   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

smejčica, naj se izteče čim boljše in po tvojih željahuser posted image Res je pa, da ima naravni porod slabe strani, prav tako tudi CR ... Kakorkoli že, glavno je, da mi dobimo svoje sončke, kakorkoli že pačuser posted image

Res je. Vse ima svoje prednosti in svoje slabosti. Mah, ko bi naravni porod šel hito, bi tak blo. Ene rodijo v 2, treh urcah popadkov. To bi jaz tud komot vzdržala. Sam 6 ur je pa mal preveč. user posted image Ja nič, če bo še tako obrnjen, bo ta CR. Me je pa vseeno ful strah, čeprav vem, da ne boli. Predvsem se bojim, da ne bo tistega pravega filinga, ko se bo mali rodil. Pri mali sem bla cela blažena,....tukaj pa se bojim, da ne bo tako osebno, glede na to, da mi ga bodo kar vzeli ven. user posted image user posted image

Naj ti povem, da sem jaz tudi čakala, če se bo obrnila ali ne, ampak se mi je zdelo, da se ni - in imela sem prav. Pa na levi strani je nisem nič čutila, ker je bila obrnjena v desno, tako da sem čutila glavo zgoraj, roke na desni in noge spodaj. Ker je bila tako obrnjena, je od začetka tudi glavo obračala v izključno v desno, pa tudi eno ličko je imela malenkost bolj polno od druge, ampak se je to rešilo z vztrajnim polaganjem predvsem na levo lice. No, bila sem prepričana, da se ni obrnila, ker sem vedno vedela, kje nori s katerim delom telesauser posted image

Ja, saj. Moj se pa kar nekaj obrača notri....en krat čutim glavnico bolj na levi, drugič bolj na desni. user posted image Tako, da včasih razmišljam, morda pa ritko izboči in sploh ni glavica tam. Čeprav bi potem takem morale biti brce bolj zgoraj pod rebri. user posted image Včasih se mi res zdi, da vem, kako je obrnjen, spet pa pride dan, ko nimam pojma, kak je notri zložen. user posted image Tako da res ne vem več. Bodo pa verjetno jutri preverili lego, tako da.....
Me pa doli včasih ful boli, ko tolk rita sem in tja al kaj pač dela. Se mi skoz zdi, da mi bo mehur počo. user posted image

Včeraj je nekaj tako poknilo notri, da sem kar skočila na kavču. Pa ravno sma nek film gledala. Je moj kar ustavil, me pogledal in v strahu vprašal KAJ JE. user posted image Jaz sem pa samo čakala, kdaj bo kaj priteklo. No, in ni bila plodovnica. user posted image Ampak počlo je pa fajn. Uh, me je kar panika prijela. Zdaj res iz dnevna v dan samo čakam, kdaj se bo začelo.

Evo, prej sma z malo pospravljali, sesali, ... in mi je trebuh samo otdeval. Sem se mogla vsake tolko časa vsest. Oh, res ne vem, če bomo še splohkdaj imeli kakega bejbija. Se boma kar z dvema zadovoljila. user posted image user posted image
user posted image

Moja dva sedaj kuhata kavo, tako da imam jaz malo počitka. user posted image Pa kolk paše bit malo sam. user posted image . Me je pa kar groza, ko pomislim, da malečke tako doooolgo ne bom vidla. Zdaj sma nerazdružljivi in si ne znam predstavljat, kako bo, če bo CR in bom tolk dni tam. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil smejčica -- 15.10.2009 17:02:15 >

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
15.10.2009 23:23:22   
spetko
dober večer pupce...

evo še mene....
nisem pozabila na vas..ampak izkoriščam zadnje dneve...čez dober mesec grem delatuser posted image

smejčica...želim ti da bi bilo vse v najlepšem redu..in da bo porod hitro minil..oz. če bo CR da bo vse kot je treba..
ampak sami Tiani...lih sem prebrala da sej včeraj rodil še en Tian tukaj na obali...
samo da so zdravi..drugo ni važno..

mižek...super, uživajta na koncertu in večerji...

donna22.. jaz sem na managementu v kp, ampak kot absolvent..moram naredit še en izpit in diplomo...

nič grem ki tian se je zbuduuser posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
16.10.2009 9:08:29   
donna22
smejčica, a sta torej planirala še več user posted image ? Glede na to, da si napisala, da se bosta zdaj z dvema zadovoljilauser posted image

No, naj ti povem, da se jaz večkrat vprašam, kako je zgledalo, ko je moja Zala prišla ven; včasih mi je tudi za trenutek žal, ampak potem se spomnim, da je tu ob meni, živa in zdrava in da je to tisto, kar je pomembnouser posted image Sicer pa so mi tak povedali, da se je pridrla kot prava babauser posted image Res ni enako kot naravni porod, ampak večino časa se mi ne zdi, da sem bila ful prikrajšana ... Glavno, da jo imamuser posted image In ljubezen do user posted image ? Na prvi pogleduser posted image Od takrat trdim, da vem, kaj je ljubezen na prvi pogleduser posted image user posted image Tudi jaz sem doživljala neverjetne občutke, ko sem prvič doživela srečanje z mojo Zalo. Nenazadnje sem jo le 9 mesecev nosila pod srcem, jo čakala, čutila njene premike in brce ... Tega ne odtehta nič, tudi če nisem doživela, kako se je rodilauser posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
16.10.2009 12:18:08   
smejčica

Dan, dan, čvekice moje.

Za mano je spet ena težka noč. Mali je tako delal notri, da nisem mogla spat. Pa boki so me boleli, pa križ....za znoret. Moj me je 2 krat ponoči masiral. user posted image Res ne vem, kako se mu je dalo. user posted image Pa na vsaki dve uri sem hodla na wc.user posted image Uh, ni blo fajn. K sreči je malečka lepo spala in je nisem zbujala s premetavanjem.user posted image

Danes smo bili v porodnišnici na kontroli. Tako da....v nedeljo zvečer grem noter, v ponedeljek me čaka CR. Res ne vem ali sem srečna ali žalostna.user posted image

Spletko
No, pol pa le uživaj še te zanje dni, preden greš v službo. user posted image Pa hvala za lepe želje. Me je tako strah, da bo šlo kaj narobe. Zdaj se sprašujem, zakaj za boga le sedi notri. Da ni kaj narobe. user posted image Ah, upam, da bo vse ok.

Donna

No ja. Veš kaj. Planirama ne, da bi še bil tretji user posted image . Nikoli pa se ne ve. Ne izključujema te možnosti. Boma čisto vidla, kako bo potekalo naše življenje. user posted image Midva sma taka, da si sproti dajema cilje, ...tako da bomo vidli, kako bo. Tretji otrok je zelo velik zalogaj in finančno in tudi psihično. user posted image Tako da. Vsekakor zaenkrat ne razmišljama o tem.user posted image
Itak maš prav. Najpomembne je, da so naši user posted image zdravi. Nima veze, kako pridejo na svet. Saj za otroka je po moje CR boljša opcija, ker se ne mučijo toliko, kot pri naravnem porodu. user posted image Mah, saj če malo pomislim, si lahko srečna, da ne veš, kako izgleda naravni porod. Ker če bi imela takega kot jaz......user posted image Kakorkoli, samo da je vse ok. Kaki so pa občutki in razlike pri porodih, bom pa kmalu videla in vam jih bom zaupala. user posted image

Kje ste pa ostale punce?
Moj ravno malečko spat spravlja. Jaz bom pa šla sedaj sprintat vloge in take stvari, da jih izpolnima, preden grem rodit. Kasneje gremo še malo v šoping, da nabavimo hrano za moja dva.....da ja ne bo treba tolk po trgovinah letat, ko me ne bo. user posted image Jutri bomo popraznovali rojstni dan od mojega, ker me v ponedeljek več ni. user posted image Tako da mormo še po torto....mala ja komaj čaka. user posted image

No, tolk za zdaj.....

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
18.10.2009 9:20:36   
smejčica

Dobro jutro.

Vidim, da niste ble nič aktivne. user posted image
No, samo da sporočim.....da se zdaj en čas ne bom oglasila, ker grem danes v bolnico.
Strah me je, ....bo že.

Lepo mi bodite in uživajte s svojimi sončki.user posted image

Pa-pa,
smejčica

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
18.10.2009 13:07:48   
mižek
smejčica z mislimi sem pri tebi. Vem da te je strah, ampak naj te nebo, jaz sem prepričana da bo vse v najlepšem reduuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
18.10.2009 14:29:47   
donna22

Dobro jutro.

Vidim, da niste ble nič aktivne. user posted image
No, samo da sporočim.....da se zdaj en čas ne bom oglasila, ker grem danes v bolnico.
Strah me je, ....bo že.

Lepo mi bodite in uživajte s svojimi sončki.user posted image

Pa-pa,
smejčica

user posted image user posted image Vso srečouser posted image user posted image user posted image

Držimo pesti - pa vse bo okejuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
18.10.2009 17:13:30   
smejčica

Hvala obema.

Upam, da bo res vse ok.

Lepo bodite......

Pa-pa

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
19.10.2009 13:33:26   
donna22
Ravnokar sem dobla sms od smejčice:

Dolgo sem na ritki sedel, zdaj končno ven sem prišel. Tian moje je ime, naj vsak zdaj to ve.

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
19.10.2009 14:38:18   
minca_n
Čestitke mladi družinici user posted image user posted image

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
20.10.2009 9:33:17   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Ravnokar sem dobla sms od smejčice:

Dolgo sem na ritki sedel, zdaj končno ven sem prišel. Tian moje je ime, naj vsak zdaj to ve.

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

SEM VES DAN VČERAJ RAZMIŠLJALA, DA BI POGLEDALA SEM GOR, PA SEM BILA V GUŽVI.
SI VIDELA DA SVA Z DONNO IMELI PRAV, VSE JE OK, ČESTITKE TUDI IZ MOJEGA KONCA, SEDAJ PA SE SPET PRIČNE NOVO OBDOBJE, NAJ BO ČIM LEPŠE IN PREDVSEM OBDANO Z ZDRAVJEMuser posted image , VSE OSTALO PA BO POTEM TUDI, ŠE ENKRATuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?