|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
8.12.2008 20:47:54   
Pupka
Nič- grem jaz spit magnezij in spat... Me že tako tišči vse user posted image

In čas je tudi za večerno telovadbo, ki je zame in za user posted image najbolj prijetna če lepo ležim! tak da, lepo klepetajte še naprej, vas preberem jutri!

In ko boste tako daleč- Lepe sanje!

nočko

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 201
8.12.2008 20:48:55   
sunny24
Pupka, v Biljah je 4 leta, pol pa grejo v OŠ Miren.

A vi vašim user posted image  klaisčno muziko vrtite? Jst ne, razn kej modernega al pa kake lestvice na VH1 al MTV...Tko, da bo seznanjena z novostmi!
smo se pa že z mojim zmenla, da niti slučajno se v avtu ne bojo vrtele kake slovenske otroške pesmice al pa harmonika...Ker pol ne bomo šli nikamor, k se nam dvem zmeša, k jih resnično ne prebavljamo...

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 202
8.12.2008 20:59:10   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Pupka, v Biljah je 4 leta, pol pa grejo v OŠ Miren.

A vi vašim user posted image  klaisčno muziko vrtite? Jst ne, razn kej modernega al pa kake lestvice na VH1 al MTV...Tko, da bo seznanjena z novostmi!
smo se pa že z mojim zmenla, da niti slučajno se v avtu ne bojo vrtele kake slovenske otroške pesmice al pa harmonika...Ker pol ne bomo šli nikamor, k se nam dvem zmeša, k jih resnično ne prebavljamo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se strinjam...mi2 tud vrtiva tako muziko kot je nama všeč in na to se user posted image   privajauser posted image

Pismo sam ne vem kaj me tok špona dons no...kr neki se guzi, sploh ne morm sedetuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 203
8.12.2008 21:00:20   
zorica

jaz niti drugače ne poslušam klasične glazbe ampak to oglašanje delfinov in valov pa mi je ful lepo, tako za sprostitev.Drugače pa vrtiva tudi muziko v avtu od MTV-ja.Baje da taka muzika pozneje ful pomaga da se otrok lažje pomiri user posted image Bom mu kasneje vrtela kot uspavanko user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 204
8.12.2008 21:00:55   
sunny24
Sm malo poniknla, ma sm si mogla zračunat, kolko bom dobivala porodniške in mi je cifra kar všeč!user posted image

pupka, če greš pančat, ti želim lahko nočko in lepe sanje!user posted image

maksi, k te vidim gor...dej mi povej, če mogoče veš, kje bi dobila točno info o tem, da ti mora delodajalec plačevat 100% plačo, če si prisilno na bolniški.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 205
8.12.2008 21:01:49   
sunny24
Ja, bomo za uspavanko vrteli en hud rock!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 206
8.12.2008 21:03:41   
zorica

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 207
8.12.2008 21:12:37   
sunny24
Ja no, bojo bolj taki moderni otročki ti naši februarčki, pa vsem bo malo na oranžno vleklo, k smo vse ble na nenormalnih količinah mandarinov!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 208
8.12.2008 21:13:03   
Maksi1
Živjo, pupice.
Moram vas spet pohvalit, sem spet imela puhno dela, da sem prebrala, kar ste vse natipkle.

Sunny,
glede tvojega vprašanja, pa ti pošiljam link - odgovor od Pušenjaka.
http://med.over.net/forum5/read.php?19,5116932

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 209
8.12.2008 21:17:13   
sunny24
Aha maksi, hvala. Bom mogla malo pobrskat, kje bi dobila prov ta zakon. Sem mojmu prej omenla, kar smo se pogovarjale o temu in je znoru in šou na sindikat, tam se strinjajo in bojo urgirali, ampak morem dobit prov zakonik vn, k to ureja. Sam pojma nimam kje...user posted image  
A mogoče ve kira kje bi to zvohala?

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 210
8.12.2008 21:22:48   
claud
Ja nč...grem jst pred tv pol pa spat.

Ju3 grem pa na striženje...komi čakam da mal spremembe nardimuser posted image

No pridne bodte, lepo čvekajte...

Nočkouser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 211
8.12.2008 21:24:48   
Ajvy
oj....vidim, da ste danes spet čvekice v elementu......

Zwer...je bilo kar zanimivo..kar se pa sladkarij tiče...pa to našo pupo čist nič ne gane....user posted image  samo ene punčke se ne znajo igrat...pa je ena kar TArjo nadrla, ko je samo nekaj prišla pogledat.....pa smo se jokali...meni je pa skoraj srce poču...nimaš kej...tako je....
Super si se spomnila za okrasje....le pokaži ko bo končano.....user posted image

Brkn...to imaš pa prav...po TV-ju so govorili, da bo full vsega,,,,zato mi ni blo jasn k si ti rekla, da nč niuser posted image
Full dobr za končano seminarsko.....user posted image user posted image
Katjuša...super za pregled user posted image user posted image user posted image

Shuka...kje pa se ti skrivaš punca??

Sunny...super za pregled user posted image user posted image user posted image  ti se pa kar malo sekiraš za tele kilce user posted image
Če smem...meni je tudi ta tretja pojsteljica najlepša user posted image user posted image

Claud...tak vrtiljakec imamo mi...samo da so sami leteči medvedki in je superca user posted image user posted image user posted image ...no...sej je timy nalepla slikico.....pa še znižan je user posted image

Super za kolegico....user posted image user posted image  me smo jo pa tolk spluvale user posted image

Orto,...mi imamo banjico....in je ne menjamo user posted image

tanci....ti pa si čist praznično razpoložena user posted image user posted image  prava plesalka user posted image user posted image  upam, da se ti uspe jutri kaj spočiti....

Salt....kako lepo da si se malo oglasila....kar lepo počivaj...nič ne boš prehitevala user posted image user posted image  ti še ne damo vozovnice za v Rim....user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 212
8.12.2008 21:26:01   
Maksi1
Sunny - probi vprašat Pušenjaka al pa poklicat tistega dr. za medicino dela, ki obravnava vaše podjetje. Beseda ni konj.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 213
8.12.2008 21:30:17   
sunny24
Ajvy, sej se ne sekiram za kile...Veš me briga, sam ne da se mi poslušat une sestre tam...user posted image

maksi, bom poklicala, če bo sploh vedla kej, k tko ku je smotana...user posted image

claud, a novo frizuro boš mela? Lepo! Pol se pa pokaži!user posted image  No,pol jutri bom skočila v ITA in če majo, te pokličem, prov. Pa se pol zmenmo dalje!user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 214
8.12.2008 21:31:01   
sunny24
Aja, pa lahko nočko in lepe sanje!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 215
8.12.2008 21:35:41   
brkn83
punce, zdej sem vas komaj prebrala, ampak komentirala vas pa ne bom, ker sem že kr mal pozabla kaj vse ste napisale.
Sem zdej končala za danes z delom za faks. Sem zdj kr mal utrujena od sedenja za računalnikom, tako da grem zdej pod tuš nato pa v posteljo. Verjetno se bom še malo učila, potem pa grem spat.

Lepo se imejte in se tipkamo jutri.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 216
8.12.2008 21:36:44   
Ajvy
2.del...

Sunny...super za taščo in plačilo vozička...to pa je zares enkratna gesta user posted image user posted image
Voziček se zloži na easy...sploh ni panike....tudi če ti tam ne razloži, ti bo takoj jasnouser posted image

Zorica...lepo da se ti je uspelo javit user posted image user posted image

Akvalina....super da vam je vse uspelo lepo opravit in čestitke za uspešen pregled..user posted image user posted image user posted image ..zdej pa le počivat

Kolumbo.....bogica...a sta bila kaj pri zdravniku???Kaj je rekel-''
PA še sama.....upam, da vaju čimprej spet obišče zdravje.user posted image user posted image user posted image ..pa da bo ati čimprje doma....

Janey...hvala za lepe želje user posted image user posted image

Claud...nočko

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 217
8.12.2008 21:37:33   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ajvy, sej se ne sekiram za kile...Veš me briga, sam ne da se mi poslušat une sestre tam...user posted image

to maš pa prav...zato jih jst včasih preslišim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 218
8.12.2008 21:38:03   
Ajvy
nočko brkn

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 219
8.12.2008 21:46:21   
sunny24
brkn, ti si pa res pridna s tem faxom! user posted image user posted image user posted image   Zdej se pa kar pejdi lepo spočit! Pa nočko!user posted image

ajvy, ja, tašča me je res presenetla, k do zdej sploh ni nič omenla za voziček...Aja, a vi mate tudi ta voziček od PP? aha, sam da mi bo jasno, kako se kaj zloži...K včasih so moji kabli malo precvikani al pa mi kdo stoji na njih in ne pridejo info takoj do mene...user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 220
8.12.2008 21:48:24   
Balonchy
Ojla trebuščkarce...
A je še kera tuki???

RABIM POMOČ oz. IMAM ENO FULL VELIKO PROŠNJO!!!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 221
8.12.2008 21:50:26   
Balonchy
Še poročilo iz CTG-ja... Vse je OK!!! Gibi in srček = user posted image

Na CTG pa me je dal, ker sem parkrat zapaničarila glede gibov, potem se je pa za to varianto odločil, da vidi kako in kaj je z našo bebo! user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 222
8.12.2008 21:53:22   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Ojla trebuščkarce...
A je še kera tuki???

RABIM POMOČ oz. IMAM ENO FULL VELIKO PROŠNJO!!!  user posted image user posted image user posted image

povej....če je v moči pomagam....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 223
8.12.2008 21:53:38   
sunny24
Čer balonchy! Super za CTG in da je vse v redu!user posted image user posted image user posted image

Kako ti lahko pomagamo?user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 224
8.12.2008 21:54:37   
Ajvy
Sunny...mi imamo viziček PP pliko p3 completo...nekaj takega....superca je....boš vidla....easy tudi kadar so kabli precvikaniuser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?