Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 20:47:54
|
|
|
|
Pupka
|
Nič- grem jaz spit magnezij in spat... Me že tako tišči vse In čas je tudi za večerno telovadbo, ki je zame in za najbolj prijetna če lepo ležim! tak da, lepo klepetajte še naprej, vas preberem jutri! In ko boste tako daleč- Lepe sanje! nočko
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 20:48:55
|
|
|
|
sunny24
|
Pupka, v Biljah je 4 leta, pol pa grejo v OŠ Miren. A vi vašim klaisčno muziko vrtite? Jst ne, razn kej modernega al pa kake lestvice na VH1 al MTV...Tko, da bo seznanjena z novostmi! smo se pa že z mojim zmenla, da niti slučajno se v avtu ne bojo vrtele kake slovenske otroške pesmice al pa harmonika...Ker pol ne bomo šli nikamor, k se nam dvem zmeša, k jih resnično ne prebavljamo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 20:59:10
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Pupka, v Biljah je 4 leta, pol pa grejo v OŠ Miren. A vi vašim klaisčno muziko vrtite? Jst ne, razn kej modernega al pa kake lestvice na VH1 al MTV...Tko, da bo seznanjena z novostmi! smo se pa že z mojim zmenla, da niti slučajno se v avtu ne bojo vrtele kake slovenske otroške pesmice al pa harmonika...Ker pol ne bomo šli nikamor, k se nam dvem zmeša, k jih resnično ne prebavljamo... se strinjam...mi2 tud vrtiva tako muziko kot je nama všeč in na to se privaja Pismo sam ne vem kaj me tok špona dons no...kr neki se guzi, sploh ne morm sedet
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 21:00:20
|
|
|
|
zorica
|
jaz niti drugače ne poslušam klasične glazbe ampak to oglašanje delfinov in valov pa mi je ful lepo, tako za sprostitev.Drugače pa vrtiva tudi muziko v avtu od MTV-ja.Baje da taka muzika pozneje ful pomaga da se otrok lažje pomiri Bom mu kasneje vrtela kot uspavanko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 21:00:55
|
|
|
|
sunny24
|
Sm malo poniknla, ma sm si mogla zračunat, kolko bom dobivala porodniške in mi je cifra kar všeč! pupka, če greš pančat, ti želim lahko nočko in lepe sanje! maksi, k te vidim gor...dej mi povej, če mogoče veš, kje bi dobila točno info o tem, da ti mora delodajalec plačevat 100% plačo, če si prisilno na bolniški.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 21:01:49
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, bomo za uspavanko vrteli en hud rock!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 21:03:41
|
|
|
|
zorica
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 21:12:37
|
|
|
|
sunny24
|
Ja no, bojo bolj taki moderni otročki ti naši februarčki, pa vsem bo malo na oranžno vleklo, k smo vse ble na nenormalnih količinah mandarinov!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 21:13:03
|
|
|
|
Maksi1
|
Živjo, pupice. Moram vas spet pohvalit, sem spet imela puhno dela, da sem prebrala, kar ste vse natipkle. Sunny, glede tvojega vprašanja, pa ti pošiljam link - odgovor od Pušenjaka. http://med.over.net/forum5/read.php?19,5116932
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 21:17:13
|
|
|
|
sunny24
|
Aha maksi, hvala. Bom mogla malo pobrskat, kje bi dobila prov ta zakon. Sem mojmu prej omenla, kar smo se pogovarjale o temu in je znoru in šou na sindikat, tam se strinjajo in bojo urgirali, ampak morem dobit prov zakonik vn, k to ureja. Sam pojma nimam kje... A mogoče ve kira kje bi to zvohala?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 21:22:48
|
|
|
|
claud
|
Ja nč...grem jst pred tv pol pa spat. Ju3 grem pa na striženje...komi čakam da mal spremembe nardim No pridne bodte, lepo čvekajte... Nočko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 21:24:48
|
|
|
|
Ajvy
|
oj....vidim, da ste danes spet čvekice v elementu...... Zwer...je bilo kar zanimivo..kar se pa sladkarij tiče...pa to našo pupo čist nič ne gane.... samo ene punčke se ne znajo igrat...pa je ena kar TArjo nadrla, ko je samo nekaj prišla pogledat.....pa smo se jokali...meni je pa skoraj srce poču...nimaš kej...tako je.... Super si se spomnila za okrasje....le pokaži ko bo končano..... Brkn...to imaš pa prav...po TV-ju so govorili, da bo full vsega,,,,zato mi ni blo jasn k si ti rekla, da nč ni Full dobr za končano seminarsko..... Katjuša...super za pregled Shuka...kje pa se ti skrivaš punca?? Sunny...super za pregled ti se pa kar malo sekiraš za tele kilce Če smem...meni je tudi ta tretja pojsteljica najlepša Claud...tak vrtiljakec imamo mi...samo da so sami leteči medvedki in je superca ...no...sej je timy nalepla slikico.....pa še znižan je Super za kolegico.... me smo jo pa tolk spluvale Orto,...mi imamo banjico....in je ne menjamo tanci....ti pa si čist praznično razpoložena prava plesalka upam, da se ti uspe jutri kaj spočiti.... Salt....kako lepo da si se malo oglasila....kar lepo počivaj...nič ne boš prehitevala ti še ne damo vozovnice za v Rim....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 21:26:01
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - probi vprašat Pušenjaka al pa poklicat tistega dr. za medicino dela, ki obravnava vaše podjetje. Beseda ni konj.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 21:30:17
|
|
|
|
sunny24
|
Ajvy, sej se ne sekiram za kile...Veš me briga, sam ne da se mi poslušat une sestre tam... maksi, bom poklicala, če bo sploh vedla kej, k tko ku je smotana... claud, a novo frizuro boš mela? Lepo! Pol se pa pokaži! No,pol jutri bom skočila v ITA in če majo, te pokličem, prov. Pa se pol zmenmo dalje!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 21:31:01
|
|
|
|
sunny24
|
Aja, pa lahko nočko in lepe sanje!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 21:35:41
|
|
|
|
brkn83
|
punce, zdej sem vas komaj prebrala, ampak komentirala vas pa ne bom, ker sem že kr mal pozabla kaj vse ste napisale. Sem zdej končala za danes z delom za faks. Sem zdj kr mal utrujena od sedenja za računalnikom, tako da grem zdej pod tuš nato pa v posteljo. Verjetno se bom še malo učila, potem pa grem spat. Lepo se imejte in se tipkamo jutri.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 21:36:44
|
|
|
|
Ajvy
|
2.del... Sunny...super za taščo in plačilo vozička...to pa je zares enkratna gesta Voziček se zloži na easy...sploh ni panike....tudi če ti tam ne razloži, ti bo takoj jasno Zorica...lepo da se ti je uspelo javit Akvalina....super da vam je vse uspelo lepo opravit in čestitke za uspešen pregled.. ..zdej pa le počivat Kolumbo.....bogica...a sta bila kaj pri zdravniku???Kaj je rekel-'' PA še sama.....upam, da vaju čimprej spet obišče zdravje. ..pa da bo ati čimprje doma.... Janey...hvala za lepe želje Claud...nočko
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 21:37:33
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ajvy, sej se ne sekiram za kile...Veš me briga, sam ne da se mi poslušat une sestre tam... to maš pa prav...zato jih jst včasih preslišim
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 21:38:03
|
|
|
|
Ajvy
|
nočko brkn
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 21:46:21
|
|
|
|
sunny24
|
brkn, ti si pa res pridna s tem faxom! Zdej se pa kar pejdi lepo spočit! Pa nočko! ajvy, ja, tašča me je res presenetla, k do zdej sploh ni nič omenla za voziček...Aja, a vi mate tudi ta voziček od PP? aha, sam da mi bo jasno, kako se kaj zloži...K včasih so moji kabli malo precvikani al pa mi kdo stoji na njih in ne pridejo info takoj do mene...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 21:48:24
|
|
|
|
Balonchy
|
Ojla trebuščkarce... A je še kera tuki??? RABIM POMOČ oz. IMAM ENO FULL VELIKO PROŠNJO!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 21:50:26
|
|
|
|
Balonchy
|
Še poročilo iz CTG-ja... Vse je OK!!! Gibi in srček = Na CTG pa me je dal, ker sem parkrat zapaničarila glede gibov, potem se je pa za to varianto odločil, da vidi kako in kaj je z našo bebo!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 21:53:22
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ojla trebuščkarce... A je še kera tuki??? RABIM POMOČ oz. IMAM ENO FULL VELIKO PROŠNJO!!! povej....če je v moči pomagam....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 21:53:38
|
|
|
|
sunny24
|
Čer balonchy! Super za CTG in da je vse v redu! Kako ti lahko pomagamo?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 21:54:37
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny...mi imamo viziček PP pliko p3 completo...nekaj takega....superca je....boš vidla....easy tudi kadar so kabli precvikani
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?