|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
8.12.2008 18:44:19   
sunny24
Je bla zdej moja kvazi tašča tuki pa mi je rekla, da ko pride voziček, da naj povem, k mi ga bo ona plačala...user posted image  Ku je fajn!

salt, sej mi2 tudi mava že cotke tja do poletja, potem bo itak treba bolj tanke oblekice nabavit-zdej mam kar dosti pliša, kozmetike tudi nimam še nič, sam sobico in voziček mamo naročeno. Kir voziček pa študiraš vzet?

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 151
8.12.2008 18:54:44   
orto2
Halo?
A ste moje vprašanje čisto spregledale?user posted image

O kopanju v banjici ali čebričku,...smrk,smrk

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 152
8.12.2008 19:00:30   
claud
joj men je pa tašča okupirala comp....pa kr skos neki bla bla bla....je tok pasal bit prejšn tedn pr mojih...balzam za ušesauser posted image

sunny- ja fino ponudbo je tole tašča dalauser posted image user posted image

orto2...ti ne vem povedat kaj je bolš ker nimam izkušenj še.....bom pa jst mela banjico...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 153
8.12.2008 19:05:33   
sunny24
orto, ups...res sm spregledala...sorry! Ma mi bomo tudi meli banjco, k v tistem čebričku mi deluje user posted image  tko zmučkan...že tko je bil revež 9 mesecev zmučkan v bušiju, pa naj vsaj pole lepo čofota v vodici. user posted image   moj že gleda igračke za v banjo (račke in podobno) da se bo igral z našo, potem, ko se bo kopala že v ta veliki banji...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 154
8.12.2008 19:06:27   
birdy
Orto, mi smo mel pri Neli banjico in jo bomo tudi tokrat mel. Uporabil smo jo dvakrat, pol smo se vsi skupi kopal v taveliki banji.  Ti povem da je to neki najlepšgauser posted image  Kopal smo se pa skupi od nekje enga meseca dalje.
O čebričku ti ne vem nč rečt k ne poznam. Bi mogla dobit koga ki je uporabljal oboje pa da ti pove kaj je njemu bolje. Pa še to ne bi blo verodostojno ker sej veš, vsake oči majo svojga malarja.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 155
8.12.2008 19:07:30   
sunny24
claud, jst sem pa gledala, kam si pobegnla! user posted image
Ja, "tašča" je dala kar lepo ponudbo, ja. Bomo pršparali!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 156
8.12.2008 19:07:40   
brkn83
orto - tudi mi bomo kupili banjico. Nimamo izkušenj s čebričkom in tudi z banjico ne, ampak sva se pač odločila za banjo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 157
8.12.2008 19:08:56   
claud
sunny-Ja fino...si rekla da si neki bolj ugodno dobila voziček ane?
pa še vedno ne vem kerga to mislš? a je 4 kolesnik?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 158
8.12.2008 19:09:38   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

orto, ups...res sm spregledala...sorry! Ma mi bomo tudi meli banjco, k v tistem čebričku mi deluje user posted image  tko zmučkan...že tko je bil revež 9 mesecev zmučkan v bušiju, pa naj vsaj pole lepo čofota v vodici. user posted image   moj že gleda igračke za v banjo (račke in podobno) da se bo igral z našo, potem, ko se bo kopala že v ta veliki banji...user posted image user posted image user posted image

Sunny, a si se mal ljubljanščine nalezla? Tale k mi na ljubljano vleče... Kokr poznam primorce rečejo kiuser posted image user posted image user posted image  Ne sej nisem pametna, sem pa delala par let en mesec v Kopru in to stalno v stiku z ljudmi tko da poznam tale dialekt...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 159
8.12.2008 19:11:29   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

timy- sm pozabla še to vprašat...a tista akcijska cena je sam če maš kartico BC al je to trenutno akcija?

Mislim, da je to trenutna akcija in da velja tudi, če nimaš kartice. Nisem pa prepričana.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 160
8.12.2008 19:17:36   
sunny24
birdy, na obali je ki, ja, v Gorici je pa samo k...Besede ki pomojem še nism uporabla v pogovoru...user posted image

claud, kupli smo ta voziček: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176265  v črno sivo barvi.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 161
8.12.2008 19:21:11   
birdy
Jah sunny, pol moram pa še k vam mal pridt delatuser posted image
Sem se spomnla enga tipa k mi je razlagu da primorci so višje gor, dol pri morju so pa mislm da istrani, pa je bla pomoje to bl njegova razmejitevuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 162
8.12.2008 19:22:05   
claud
sunny-super, lep je....mene sam ročaj moti, mi je bl všeč da je tko cel....
a pa vse dobiš, tud torbo zraven? Men je tok fajn k je lupinca zraven...da ne rabš vse posebi nabavljat!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 163
8.12.2008 19:22:42   
zorica

Živijo punce !Vem, moje javljanje je katastrofalno, kar pa ne pomeni da vas redno ne berem.Ampak včasih se tako razpišete, da komaj sledim user posted image

Pa odkrito povedano sem tako padla v nakupovalno mrzlico za user posted image da je joj.Pa odločitev je padla da grem v MB rodit (19.2 ).Upam da ma katera datum tam okrog da se že tukaj spoznave,...

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 164
8.12.2008 19:28:31   
sunny24
birdy, ti kr pridi! Da se boš še našega Goriškega G-ja naučila!user posted image user posted image user posted image  
Ma ja, sej če tko gledaš, je Primorska ogromna-od obale pa gor do nevem kje po soški...Pa vsako selo ma svoje narečje. Jst že vidim tle razliko na razdalji 15 km...enih 10 različnih narečij...user posted image

claud, ja, to je fajn, ko pride vse skupaj, pa še dežna prevleka pride zravn, torba,...Meni so pa lih tej ročaji fajn, ko lahko kej gor obesiš.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 165
8.12.2008 19:34:22   
claud
Sunny-sj baje da se s takim ročajem tud bolš zložijo...ma ne vem...vsak po svojeuser posted image Ja dežna prevleka je tud fajn...mi2 je nisva dobila zraven....
Tale vaš Goriški g se bl v h spremeni aneuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 166
8.12.2008 19:41:30   
brkn83
zorica - lepo da si se zopet malo oglasila. A boš imela CR, ali si kr tako napisala da greš roditi 19.2.???

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 167
8.12.2008 19:41:41   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

akvalina kako dolgo si pa že na bolniški? bom držala pesti, jaz pa sem pred enim tednom bila vsa živčna ko sem čakala odgovor komisije
lepo ste okrasiliuser posted image

na bolniški sem že od 8 tedna naprej, najprej zaradi grozečega splava zdaj pa zaradi tvegane nosečnosti in skrbi pred prezgodnjim porodomuser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 168
8.12.2008 19:41:55   
sunny24
Ne, ne, ne, claud, nč se ne v H spremeni...To je to, k drugi, razn Goričanov z okolico tega ne znajo izgovort in pol pač mislijo da je to H...user posted image

Ma ja, sej vsakmu je neki všeč...Sej ne vem, kako se zloži...to mi bo mogla še pokazat v trgovini. Če bo sploh znala...user posted image  Se pa baje zloži kot marela. Ti bom povedala, ko pride voziček!user posted image  Smo frajerja ne, kupiva voziček pa sploh ne vemo, ku se ga zloži...user posted image user posted image user posted image   Če ga pa sploh nimajo v trgovini kot razstavnega...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 169
8.12.2008 19:43:13   
sunny24
zorica, ojla! Kako si? Vidim, da si v šopingu! Sej je prov! Je treba malo zapravit za naše user posted image ! user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 170
8.12.2008 19:45:58   
claud
sunny-user posted image user posted image a v avto pa vesta če gre?user posted image
No sj vem da ni čist h...sam se mi zdi da je neki med g in h.....user posted image Ma bomo pršli na inštrukcijeuser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 171
8.12.2008 19:46:17   
zorica

brkn83 sem se po tvojem vprašanju komaj zavedala, kako 100% sem napisala da grem rodit 19.2 user posted image - seveda sem pozabila da o tem odloča user posted image .Upam da mi ne bo treba iti na CR da bo šlo gladko,bom pa zaprosila za EA.

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 172
8.12.2008 19:47:01   
akvalina
ojla punceuser posted image user posted image user posted image !

jaz sem čist fuč najprej sem po vrtcu mogla žan-a peljat k zobozdravnici(uspešno) potem k njegovi dohtarci ker ima težave z noskomuser posted image , prav da je že boljš kot je bilo. No in nato sem mela ob 17:45 ginekologinjo ampak sem bla na vrst šele eno uro kasnejuser posted image user posted image user posted image ,sem pa vseen fuuuulll vesela ker je user posted image  uredu samo napiuser posted image dla me je spet zarad kiluser posted image user posted image user posted image ,bo že boljš po novem letuuser posted image user posted image user posted image .

ne morem vas komentirat ker je preveč za brat mene pa hrbet boliuser posted image , se tipkamo jutr.

P.s.: hvala vsem k ste pohvalile naše krašenje stanovanja!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 173
8.12.2008 19:49:40   
zorica

sunny24 naj ti povem da sva bila midva na istem.Zaljubilla sem se v voziček,nisva pa sprobala ali gre v avto, niti se v trgovini  nisva utrujala z zlaganjem.Nama je trgovka 1× pokazala, midva pa sva le kimala.Je bilo potem doma toliko bolj fajn, ko sva spoznavala voziček user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 174
8.12.2008 19:50:04   
sunny24
akvalina, super za pregled!user posted image user posted image user posted image  

claud, kar pridi na inštrukcije...Pa eno kavico, čvek,...user posted image   Dobiš all inclusive! Ja, voziček pa itak da gre v avto...mamo ladjo, ne avto!user posted image   Zato sploh nimo študirali, če bo šou v kofano!user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?