Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 19:52:47
|
|
|
|
zorica
|
sunny24 midve pa imave obe danes v avatarju 2meseca, 2tedna in 2dni
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 19:53:58
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 akvalina, super za pregled! claud, kar pridi na inštrukcije...Pa eno kavico, čvek,... Dobiš all inclusive! Ja, voziček pa itak da gre v avto...mamo ladjo, ne avto! Zato sploh nimo študirali, če bo šou v kofano! No vsaj to....da ne bi pol moral menjat (al voziček al avto) Ja tale all inclusive ne bi bil švoh ...Bi mogle mi trebuškarce vse bolj na kupu živet da bi se skup dobile...da ne bi blo problemov z lokacijo-tko pa vedno kakšna fali...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 19:54:22
|
|
|
|
sunny24
|
Sm vidla prej zjutraj ja, da mam same dvojke na tickerju...Sm pa pozabla, da maš tudi ti isti PDP kot jst. Kaj ni lepo videt 222?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 19:56:07
|
|
|
|
zorica
|
Točno reče se ticker na pa avatar Se nisem mogla spomniti. Ja super je za videti 222
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 19:57:12
|
|
|
|
Pupka
|
Hej punce... Jaz mam občutek da me bo razneslo... Pa ne od hrane... Res, prav napeta sem neka.. sunny & Katjusha za preglede... Sicer pa sunny ne vem zakaj te je zarad kg skrbelo, ker se tudi na slikci od bušija vidi da si pridna kar se tega tiče... In za taščo, ki bo plačala voziček... Pol čez kak mesec pa spet mal pojamrat... Kao... Bo padlo še kaj! orto, kar se pa kopanja tiče... Jaz sem za banjico... S čebričkom nimam izkušenj, vem da so nekatere navdušene, ampak men se zdi, tak ko je sunny napisala da je full zmučkan... V banjici je pa fajn, ker z vseh strani prideš lepo zraven... Ne vem... Tko po moji logiki je banjica bl fajn! K ste mele vozičke... Jaz sem bla za PP P3, ampak nekak sva se pol z dragim odločla da bo najbrž kar CONCORD http://soncek.si/si/concord-fusion-krypton-potovalni-sistem-i13934.shtml sicer pa dokler ga ne bova peljala domov je vse še možno..
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 19:57:15
|
|
|
|
sunny24
|
claud, se strinjam ja, da bi mogle živet bol blizu. Veš ku bi pol služli lokalčki, pa dež bi skozi padal...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.12.2008 19:57:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 19:58:35
|
|
|
|
claud
|
zorica- kaj ti maš že vse za , al se boš kr še mal prepuščala nakupovalni mrzlici? Joj zadnjič ko sm bla cel dan v btc-ju sm bla tko živčna..... taka recesija, gužve pa take....pa na blagajnah noro...pa folk s polnimi rokami vrečk..... Tko da sm res vesela da sm zdj zrihtala da dobim od kolegice nazaj cunce, pol pa sam še kremce pa bo...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.12.2008 20:00:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 20:02:18
|
|
|
|
claud
|
Jst morm pa mal v vodoravno ker me že tok v rebra špona da ne morm več sedet....pridem ko se mal odguzi mala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 20:02:41
|
|
|
|
akvalina
|
balonchy naslednji pregled imam 5.1.2009
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 20:04:09
|
|
|
|
sunny24
|
pupka, tudi ta je lep vozek, sam kola so mi malo čudna...Kaj pa barvo, a majo sam to? Ima pa eno napako...cena je kar konkratno zasoljena! Veš zakaj me je zaradi kil skrbelo...K me sestra tam psihira, k ma vago pokvarjeno! In se mi je ne da poslušat! Pa če se doma zvagam pred pregledom in mam 1-1,5 kile manj kot potem tam na njeni vagi čez pol ure...WTF, kje sm dobila v pol ure še kilo zravn???? Sicer pa je meja pri moji G 2 kg na mesec, kar je več je že kažin! Ma, sicer pa, dokler se dobro počutim in je z zdravjem-mojim in od vse OK, me sploh ne interesira za te kile! Jst vem, da se ne prenažiram, da jem normalno hrano (z občasnimi pregrehami), če se redim pa j.ebat ga! Sej bo šlo pol dol!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 20:08:49
|
|
|
|
Pupka
|
sunny, majo ene 4 barve se mi zdi... in tak kot sem rekla... to je na lsikah... ko bomo vidli v živo... bo spet nekej drugega... Tak da... Ziher pa je, da ne bodo tri kola Cena pa ja... Sicer je bla tudi tašča glasna, pa zdaj od mojga kolegi že... tak da... Upam da bo kej iz obljub... Vsaj kakšen prispevek
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 20:09:49
|
|
|
|
zorica
|
claud midva sva nabavila voziček, posteljico z jogijem in pa previjalno za na posteljico.Imava pa nekaj malega cotic,...Sva bila zadnjič v H&M pa me je malce zaneslo Nakupila pa bom vse v času okrog novega leta in nekaj čez, ker ma moj od 19.12 - 12.1 kolektivni dopust pa bova imela cajt skakati okrog
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 20:12:33
|
|
|
|
Pupka
|
Kile pa.... jaz se tudi ne obremenjujem... sam sem pa prejšnji mesec enkrat res mal pretiravala... pa če se mi zdi da pojem sam en bombon pa sem težja za vsaj pol kile... Res pa je, da sem zarad bolniške dost tudi notri... saj hodim gor pa dol po štengah... ampak to ni isto! Bom vidla kak bo zaj... Dost sadja... in v petek mamo pregled... Najbolj mi je hudo ker grejo prazniki zraven; pa nebi glih rada sam gledala vse tiste hrane... Jest pa adnje dni itak ne morem niti dosti, ker se mi zdi da sem takoj polna... Saj ni čudno ko pa mam čist na želodcu... Pa zgodbic ne morem več normalno brat, ker sem takoj zadihana... Moj pravi da sam do februarja naj potrpim ker pol bo prec bolje... Najbrž ma celo rpav
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 20:14:12
|
|
|
|
sunny24
|
pupka, pol pa začni zbirat prostovolne prispevke... A ma u živo ga še nista vidla?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 20:23:58
|
|
|
|
Pupka
|
ma nisva hodla še nič... Je itak reko,da do Februarja nič delat, kupovat, pripravljat... Ko bomo meli mičkino šele takrat... Sej ne vem kermu bi se prej zmešalo... Če bi blo tako! Sej za voziček je tak, da sam da si ga nagledava... kupit ga res lahko gre tudi on sam, če jaz prej rodim! Tak da to me ne skrbi! Ostalo tudi dosti ne bova rihtala, ker se pol kmali selimo... In pohštvo selit je... ni fajn no. Tak da rabimo previjalno- jo bom enmu frendu naročla da jo nardi (bo bolj poceni- prvo je nardil zastonj, sam so zdaj notri igrače... ker je bla taka omarca, pa pol sem mela gor uno podlogo!) zibko mamo, tudi ono posteljco. Banjico tudi se mi zdi še od prej! Cotike sem tudi že nekaj poiskala... Tak da še nekaj dokupiva! Pa kozmetiko in te drobnarije...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 20:29:55
|
|
|
|
Pupka
|
Je pač tko, da sva dost narazen, pa on še zida... Ker je že reko,da pusti vse in pride k meni! Ma sem rekla da naj niti ne razmišlja... Dobro službo ma, hiša bo kmali tudi za vselit... In on bi vse pustil da bi kaj... se pr meni stiskali v eni sobi... iskali stanovanje, al pa se lotli gradnje... Tak da pride ko upa... in komaj čaka da bomo končno lahko vsi 4 skupaj! Z mojim sinkm se tudi razumeta full, ga ma mali ful rad in obratno... Res je da gre drugo leto v prvi razred... Ma otroci se nekak še najlažje navadijo na novo okolje! Boljš tako kot pa bi hodil tri, štiri ali pet let sem v šolo pa pol selitev. Mislim celo da je tam v Biljah soseda njegovih let!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 20:30:40
|
|
|
|
sunny24
|
Jst pa da mojga pošlem kej iskat...Bi vse drugo prnesu, sam tisto k bi rabla ne! Tudi ko greva na špežo, so ga samo oči in tko se mimogrede znajde v vozičku kaj totalno neuporabnega...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 20:31:46
|
|
|
|
sunny24
|
Pupka, itak da se ta mali hitro navadijo na novo okolje. A ga boste kar v Bilje vpisala v OŠ?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 20:33:02
|
|
|
|
Pupka
|
Sunny... Tudi jaz mojga nebi pustla samega kupovat stvari... Ker uživam kupovat za in ker vem da če gre sam... če bi ga poslala po kakšen šrauf, ja... sicer pa ne vem če bi mu zaupala
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 20:33:18
|
|
|
|
Janey
|
hei februarčice...jaz sem ena lanskih sem prišla malo spomine obujat in pokukat kako ste. še malo kaj spočijte in pocrkljajte se dokler še imate možnost, potem bo tempo malo hitrejši, ampak čaka vas nekaj najlepšega na svetu lepo se imejte in lep preostanek nosečnosti vam želim, pa da bi imela vsaka lahek porod
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 20:34:13
|
|
|
|
Pupka
|
Ma ja... kar tja najbrž, čeprav so sam 4 razredi ne... Al neki tazga! Pol pa v Gorico.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 20:38:29
|
|
|
|
zorica
|
Punce midva sva včeraj kupila v Intersparu CD za dojenčeka (Nature sounds for babies )Klavir, valovi in delfini - ful fajna muzika in mojemu očitno paše.Ko sem na računalniku mu jo predvajam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 20:40:53
|
|
|
|
Pupka
|
zorica te CD-je sem tudi jaz enkrat nekje zasledila... Je več različnih, ne. Mislim da nam bom tudi jaz nabavla to! Sam bi rada prej slišala! Lepo da uživa...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?