![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:47:59
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jaz se počutim super-mala miga 1000 na uro pa pri vas?vse štima? štima štima...no super da ste ok in da je vse bp...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:48:05
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 aja še en vprašanje- obrazec s1-1/2...a ga je treba oddat tud če oče ne koristi očetovskega dopusta... sej lahko koristi samo tistih 14 dni k je plačanih Samo potem mora oddati obrazca oba.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:48:52
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Bejbe, daj povejte ve meni..kaki občutek imate ve v glavi, ko se sklanjate navzdol..Ko poberete kaj s tal, ali kaj podobnega..Meni full pritisk nabije v glavo...Ko pa imam poln želodec,pa mi zraven tega hrana gre kar nazaj gor.. Če kej pobiraš s tal počepni ne se sklanjat.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:49:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ola, pa sm pojedla...Na koncu sem si kar 2 kosa namazala... Enga zame in enga za našo miss... Vsak izgovor je dobr! Sem pa ugotovila, da ko kaj jem na kavču (kruh), da mam potem cel trebuh puhn drobtin... Jest ponavadi k jem toast mam med joški več drobtin kt v krožniku, sploh ne vem kako to da mi padejo tja Ajaaaaa, kavč je kriv k je v vodoravnem položaju zdej je pa kavč kriv Ja nekaj mora bit, valda ni topli sendvič kriv k se drobi, tak je pač po naravi, kavč je pa druga zgodba bi si mogla naštimat sesalec v delkote da direktno notr leti
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:51:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jaz se počutim super-mala miga 1000 na uro pa pri vas?vse štima? štima štima...no super da ste ok in da je vse bp... no samo da je vse kull a erika že kaj navajata na -že ve za kaj se gre?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:51:22
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ola, pa sm pojedla...Na koncu sem si kar 2 kosa namazala... Enga zame in enga za našo miss... Vsak izgovor je dobr! Sem pa ugotovila, da ko kaj jem na kavču (kruh), da mam potem cel trebuh puhn drobtin... Jest ponavadi k jem toast mam med joški več drobtin kt v krožniku, sploh ne vem kako to da mi padejo tja Ajaaaaa, kavč je kriv k je v vodoravnem položaju zdej je pa kavč kriv Ja nekaj mora bit, valda ni topli sendvič kriv k se drobi, tak je pač po naravi, kavč je pa druga zgodba bi si mogla naštimat sesalec v delkote da direktno notr leti Mogoče bi mogla pa prešaltat s kavča na mizo, hmmm sam pol ni tolk luštn gledat tv z mize.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:52:11
|
|
|
|
sunny24
|
shuka, kak kavč pa mate to, da ti drobtince med joške padajo? Jst bi ga na tvojem mestu nazaj v trgovino nesla! tanci, a tvoj ne bo nič skoristu tistih 14 dni? Moj bo koristu pa 11 dni po dnevih, ker nimamo fiksnega urnika in bo mogu naknadno sporočit na CSD in firmo. Me prov zanima, če bo poklical, ker on itak nikoli ne kliče nikamor...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:53:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ola, pa sm pojedla...Na koncu sem si kar 2 kosa namazala... Enga zame in enga za našo miss... Vsak izgovor je dobr! Sem pa ugotovila, da ko kaj jem na kavču (kruh), da mam potem cel trebuh puhn drobtin... Jest ponavadi k jem toast mam med joški več drobtin kt v krožniku, sploh ne vem kako to da mi padejo tja Ajaaaaa, kavč je kriv k je v vodoravnem položaju zdej je pa kavč kriv Ja nekaj mora bit, valda ni topli sendvič kriv k se drobi, tak je pač po naravi, kavč je pa druga zgodba bi si mogla naštimat sesalec v delkote da direktno notr leti Mogoče bi mogla pa prešaltat s kavča na mizo, hmmm sam pol ni tolk luštn gledat tv z mize. aha....ni isti filing sej vem
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:54:24
|
|
|
|
tanci29
|
cao...ne ne bo nič koristil...sej veste on ni slovencl pa še v službi je tko da mora bit tam skos...ampak lahko si pa tud frej uzame kadar mu paše, če je seveda vse pod kontrolo(kar ponavadi ni)... sej lani ga tud ni je bil pa celo en dan doma, pa pol hvalabogu so bli glih prazniki kmalu tako da smo bili skupaj...ampak jest sem bila čist ok tako da ni bilo panike... a pol tud tega S-1 ne rabim zanga oddajat...ma sej nima veze mi bo že una teta tm povedala sunny-dej kaj ti je da moške pošilaš u lekarno...sej veš da je to čist preveč čudn da je treba it kej tja kupt...tm prodajajo same čudne žavbe
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:59:16
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jaz se počutim super-mala miga 1000 na uro pa pri vas?vse štima? štima štima...no super da ste ok in da je vse bp... no samo da je vse kull a erika že kaj navajata na -že ve za kaj se gre? nima pojma kaj ga čaka...da bo dobil konkurenco...ga probam malo navajat pa mi nekako ne uspeva ker ga moj trebuh niti najmanj ne zanima, in itak nima obstanka da bi mu kdaj kdo kaj razložil...pa totalno je trmast če kaj ni po njegovo tako da no way...me malo skrbi ker je ful grob in ne vem kako bo z dojenčkom...pomoje ga bo kar vleku gor pa dol po stanvanju...mi je glih zadnjič rekla gospa ki ga merka da ga bo kar ona uzela za en mesec čene dojenček nou preživu, tudi tam mora imet use otroke pod kontrolo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 14:00:30
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, ja, to mi je jasno. Pa tudi v ostalih trgovinah prodajajo same čudne stvari in ne gre, če ni prov nuja-beri: prazen hladilnik! tanci, mislim pa, da S-1 moreš tud za njega oddat, ker se gre za otroške dodatke...se mi zdi vsaj, k napišejo zadnjih 12 plač not.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 14:01:26
|
|
|
|
tanci29
|
vidim da ustanavljate klub jedcev nutele...no jest se ne bom učlanla ampak če bo pa klub jedcev sendvičev s pršutom pol bom pa ta prva v vrsti ...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 14:03:34
|
|
|
|
tanci29
|
sunny-ja sej ga imam izpolnjenega...tako da ne bo panike...mam pa drug problem ker nimam pojma kam sem pospravila erikovo davčno številko...joj tok skrivam da pol sama ne vem kam...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 14:03:40
|
|
|
|
sunny24
|
Aja, pa par dni nazaj smo ustvarle še en klub...vohačice bencina, lakov, novih učbenikov, tapisonov in podobnega...A se včalaniš? Nas je kar nekaj takih "čudnih" med trebuškarcami! A tak da je vaš Erik, vse met pod kontrolo? To boš mela pa še pestro pole! Pa sej lahko, da bo lepo sprejel, to pa itak ne moreš vedet dokler ne bo dojenček tuki.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 14:07:26
|
|
|
|
kayica24
|
oh uboga Sunny ,ko te tako jezijo... Vidiš moj je pa popolno nasprotje tvojega..Preveč priden in odgovoren,tako da potem jaz zraven njega izpadem kot nevednica in neodgovrnica eh..Vsepovsod je nekaj..Bomo že... Aja,pa da se prijavim v klub jedcev nutele!!!!!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 14:08:18
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Aja, pa par dni nazaj smo ustvarle še en klub...vohačice bencina, lakov, novih učbenikov, tapisonov in podobnega...A se včalaniš? Nas je kar nekaj takih "čudnih" med trebuškarcami! A tak da je vaš Erik, vse met pod kontrolo? To boš mela pa še pestro pole! Pa sej lahko, da bo lepo sprejel, to pa itak ne moreš vedet dokler ne bo dojenček tuki. se tolažim s tem...da bo lepo sprejel...itak da bo sej bo moral sprejeti, druge opcije ni.... včeraj je odkril spet dve novi omari za stvari ven zlagat...joj ne bom vam govorila kakšno imam doma...na tleh leži vse od šefle do vrečk do slik albumov knjig....po hodniku razvlečena rola wc papirja noro....zdej pa je najdu omare s pijačo...nekako mu do zdej nista bili zanimivi...sploh nimam pojma kam nej vse zložim da se kaj ne razbije...ni placa najbolš da začnem kar pit in bomo vsi happy
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 14:13:54
|
|
|
|
glen
|
Ciao . Vidim da je govora o klubih,mene tudi v klub nutelle vpište ,samo jaz jo jem kr brez kruha,pa obvezno more bit nutella ne kiri drug evrokrem, pol pa jo naenkrat pol doze z žlico pojem,ostanek pa vsakič malo ko grem kaj v huhnjo iskat Če pa je tako zelo zelo dobra ne. Danes zjutraj sva šle z Lin kr ven na zajtrk,ona si je privoščla kakavček in toustek ,jaz pa kavico in brioš.Sem se dobila s sodelavko, ki je tudi na bolniški in pričakuje en ted. pred mano.To je bilo čvekanja in lahko si predstavljate o čem ne. . Pol sem pa kuferček za jutri napravla,pa kosilo zdaj pa ko smo siti malo počitka.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 14:14:44
|
|
|
|
sunny24
|
Ja tanci, en party naredta doma pa ne bo več pijače! kayca, veš kaj je pr mojmu...njemu se zdi februar še tako daaaaaleč, da nima nobene sile... No, naj povem zgodbico...2 leti nazaj, ko sva se selila, smo tudi novo kuhno nabavla in pač smo rekla, da bi mela stene marelične. no, pa nas kličejo, da je kuhna pršla in smo se zmenli, da jo prpeljejo čez 1 teden. Pa rečem mojmu, dej, zdej bo treba prebarvat kuhno, on meni pa ja, sej je še cajt...Ugante kdaj jo je barvu-zadnji dan oz noč...Končal šiht ob 3h ponoči, pršu domov in začel barvat, ker so pršli monterji ob 10 zjutraj drugi dan...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 14:16:37
|
|
|
|
sunny24
|
Oooo glen, točno, ti frajrka greš pa pohajat! Jst bi tudi šla... Kako mate kej vreme na morju? Tle se neki hoče sonček kazat, ma ne vem, če bo kaj iz tega...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 14:25:09
|
|
|
|
kayica24
|
Sunny,to mi je pa znano..Je moj brat čisto isti... Sta imela z bivšo punco nove kuhinjske luči 1 mesec zapakirane v škatlah,preden jih je namontiral...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 14:41:09
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 vidim da ustanavljate klub jedcev nutele...no jest se ne bom učlanla ampak če bo pa klub jedcev sendvičev s pršutom pol bom pa ta prva v vrsti ... A nehaš s pršutom k ga pogrešam že celo nosečnost, pol k ga bom pa lohka jedla se bom pa še v ta klub včlanila
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 14:44:03
|
|
|
|
sunny24
|
shuka, a ne ješ pršuta zdej ko si nosečka? Jst sem ga po mojem že kako kilo zmazala... Bi se pol jst tudi ta klub včlanila...Mater enih članarin! Bom šla na kant!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 14:49:24
|
|
|
|
claud
|
joj babe čvekaste... se komi dobr zbudim pa me sam ene 2 urce ni blo vi pa 3 strani naklofate Ma čist sm čorava dons.....kr zmatrana neki-nwm od česa, pa skos lačna-tud nwm od česa.... Ste mi pa lušte z nutelo nardile, pa jo morm prej kupt... Jst mam pa filing da ma naša mala ta tedn vrhunce svojih premikov ker tole je pa že kr mal nenormalno kaj to dela....pa mislm da mi rito naguzi tm pr želodcu k mam tako bulo, spodi desno pa glavico ker je tam največja bula in tm zraven pol začne bockat..... Ej a mislte da je možno da z nohtki kdaj tkole opraska...včasih mam čist tak občutk k da mi noht kam zarine al pa potegne?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 14:55:20
|
|
|
|
sunny24
|
claud, ja, malo smo se dopingirale z nutelo... A si se napančala? Hmm, dvomim, da bi nohtke čutla...Ma zdej ti naši izkoriščajo še zadnje tedne, ko se bojo lahko še kej premikali, k pol na koncu bo prov kriza!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 14:59:11
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 claud, ja, malo smo se dopingirale z nutelo... A si se napančala? Hmm, dvomim, da bi nohtke čutla...Ma zdej ti naši izkoriščajo še zadnje tedne, ko se bojo lahko še kej premikali, k pol na koncu bo prov kriza! Nism se čist nč naspal-kr glave me neki boli, pa me drugač skor nikol.... ma kaj ma pa pol tok ostrega tm not ? Res kr tko ureže mal.... Ja pozabla sm se pohvalt s 34. tednom Sunny-kaj tvoj še kr spi? No sj bosta pa drug tedn zrihtala...sj moj more za dopust tud še nest na csd čeprav ma že 1 tedn izpolnjene papirje doma....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.