Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:14:56
|
|
|
|
sunny24
|
shuka, kaj bi ti brez nas...Sicer bi pršparala kak evro, sam pa pol ne bi nutele mela doma! In bi ti mi lušte delale!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:15:03
|
|
|
|
kayica24
|
Mi bomo pa danes jedli rižoto z morskimi sadeži..mmm...Moj jo ma še raje kot jaz..Pa saj si zasluži kosilo po njegovem okusu,ker je tako priden..Dela šiht,ko pa pride domov, pa že več dni štriha sobice in pripravlja...Res je full priden... Pa nihče mu nič ne pomaga, ko pa naši kaj delajo,pa brez njega nič ne gre Eh,bo že...Tako je,ko smo skup vsi pod isto streho...Vedno neki problemčki..Ampak dokler niso ta veliki problemi, še je itak ... Bejbe, daj povejte ve meni..kaki občutek imate ve v glavi, ko se sklanjate navzdol..Ko poberete kaj s tal, ali kaj podobnega..Meni full pritisk nabije v glavo...Ko pa imam poln želodec,pa mi zraven tega hrana gre kar nazaj gor..
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:17:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina majchy grem jest joto se tipkamo že čez dve minutke dober tek
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:19:07
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.......no si se podprla kayica..... za tvojga pridnega možeka........meni nič ne šumi ali pakej takega v glavi samo malo zajamram ko se sklonim
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:22:30
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, ja, sm si nabila par sto kalorij v rit in zdej jih bom pokurla na kavču... akvalina, dober tek! kayca, meni je sklanjanje strašno hudo, k ne dosežem-mam probleme s škornji in nogavicami. Sam mi pa nič ne nabije prtiska v glavo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:23:12
|
|
|
|
kayica24
|
Saj nisem mislila šumenja v glavi..Ampak pritisk mi nabije v glavo...Verjetno je kriv trebušček... Saj veš, debeli ljudje se tudi težko sklanjajo...So celi rdeči v obraz ko se iz priklona zopet dvignejo navzgor
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:27:39
|
|
|
|
tanci29
|
čvekice dober dan... da se malo javim na report...od danes naprej sem uradno doma (neuradno pa še ne vem, najverjetneje bom januarja šla še nazaj v službo)...erik je glihkar zaspal, danes se oba cartava doma... mami je sicer spet mal skurjena...včeraj smo bili na Bijelo Dugme v tivoliju...bilo je super...smo šli sodelavci skupaj in smo se meli ful fino... v pon. grem rihtat papirje...ma sem že vse pozabla kaj je treba...sem si jih sprintala iz tizga seznamčka, ampak so mal drgačni kot lani...ma nimam pojma bom vidla u pon. jest sem ful štor za te papirje urejat, sploh ne štekam kaj hočjo vse met tam...mah neki bom že sklamfala skp.. kako ste kej ve pupe...dejte mi mal napisat če je kej tazga kar je treba nujno vedt kaj se vam dogaja eno mini obnovo...ker nisem vas brala že ful cajta... vem to da je majchy ok...bravo majchy in hana...a je še kaj takega kar sem izpustila... lepo se imejte pa upam da bom zdej kej več načvekala spet...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:28:38
|
|
|
|
Čebel@
|
kayica....jaz imam drugače malo manjši buši tko da tega pritiska ne čutim,drugače je pa čisto normalno da se težje sklanjaš.......bo pa februarja ta buši šel in se bomo lažje sklanjale
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:30:51
|
|
|
|
kayica24
|
Ja Majchy, maš prav Grem jaz kuhat,drgač ne bonič s to rižoto danes
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:31:48
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci......končno si doma zakaj pa greš januarja v službo a ti ne pustijo da bi bila v miru na porodniški?.........glede papirjev ti bojo pa pomagale une tete na sociali........ za koncert-fajn da si uživala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:36:18
|
|
|
|
tanci29
|
majchy-ne da mi ne pustijo bit doma...samo je veliko dela, jest pa tudi rada pomagam kadar je kriza... kako se ti kaj počutiš...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:36:18
|
|
|
|
sunny24
|
tanci, super, da si doma! Zdej boš lahko nadoknadla vse za nazaj! Papirji...lih prej sm se piz.dila na mojga, kolk je neodgovoren... Ma v bistvu so vse skupi sam 4 papirji-vloga S-1 (tega 2x izpolniš-enga ti, enga tvoj dragi), obrazec S-1/1 in obrazec S-1/2...Gremo pa tudi mi v pondelk to zrihtat. Kaj takega se je zgodilo...vesnozaver je bla v bolnici k se ji je MV krajšal in zdej je spet doma in more počivat. Drugega pa mislim da ni blo nič takega al sm spet kej pozabla?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:42:17
|
|
|
|
tanci29
|
sunny-hvala, grem prečekirat...če sem use sprintala.... deci so neodgovorni ja...jest sem šla danes iskat u službo papirje ker mi jih je učer popoldne pozabu uzet in prnest...pa sem misnla že dons odnest pol je bla pa že panika da more it delat, ker je bil doma z erikom...no tok da bom šla zdej u pon. vesnozaver-joj držim pestke...upam da je zdej ok in da bo počivanje pomagalo...lepo naj te pedencajo ostali ti pa kar ležkat in pridno čakat na februar...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:43:30
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 shuka, kaj bi ti brez nas...Sicer bi pršparala kak evro, sam pa pol ne bi nutele mela doma! In bi ti mi lušte delale! Sej res, ko jo kupim se mi vsaj sline ne bojo cedile ampak omo lahko skupinsko jedle nutelo
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:43:54
|
|
|
|
akvalina
|
no zdaj sem se pa tako najedla da grem še mal . caw, pridne bodte
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:43:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-ne da mi ne pustijo bit doma...samo je veliko dela, jest pa tudi rada pomagam kadar je kriza... kako se ti kaj počutiš... joj ti si preveč pridna in dobra jaz se počutim super-mala miga 1000 na uro pa pri vas?vse štima?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:45:16
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ola, pa sm pojedla...Na koncu sem si kar 2 kosa namazala... Enga zame in enga za našo miss... Vsak izgovor je dobr! Sem pa ugotovila, da ko kaj jem na kavču (kruh), da mam potem cel trebuh puhn drobtin... Jest ponavadi k jem toast mam med joški več drobtin kt v krožniku, sploh ne vem kako to da mi padejo tja Ajaaaaa, kavč je kriv k je v vodoravnem položaju
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:45:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 shuka, kaj bi ti brez nas...Sicer bi pršparala kak evro, sam pa pol ne bi nutele mela doma! In bi ti mi lušte delale! Sej res, ko jo kupim se mi vsaj sline ne bojo cedile ampak omo lahko skupinsko jedle nutelo odpremo klub jadcev nutele
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:45:30
|
|
|
|
tanci29
|
aja še en vprašanje- obrazec s1-1/2...a ga je treba oddat tud če oče ne koristi očetovskega dopusta...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:45:59
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina no zdaj sem se pa tako najedla da grem še mal . caw, pridne bodte Blagor vam k popoldne lahko spite, jest se ne morm pripravit do spanja popoldan.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:46:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ola, pa sm pojedla...Na koncu sem si kar 2 kosa namazala... Enga zame in enga za našo miss... Vsak izgovor je dobr! Sem pa ugotovila, da ko kaj jem na kavču (kruh), da mam potem cel trebuh puhn drobtin... Jest ponavadi k jem toast mam med joški več drobtin kt v krožniku, sploh ne vem kako to da mi padejo tja Ajaaaaa, kavč je kriv k je v vodoravnem položaju zdej je pa kavč kriv
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:46:48
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 aja še en vprašanje- obrazec s1-1/2...a ga je treba oddat tud če oče ne koristi očetovskega dopusta... Pomoje ni treba, če ne bo koristil očetovskega dopusta ni potrebno, da on karkoli odda. Tko so men rekli na CSD
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:47:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 aja še en vprašanje- obrazec s1-1/2...a ga je treba oddat tud če oče ne koristi očetovskega dopusta... sej lahko koristi samo tistih 14 dni k je plačanih
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:47:24
|
|
|
|
sunny24
|
Ah ja, pa če bi jim na čelo tetovirale, kaj morjo nardit, bi 3/4 stvari "pozabli"! No, vsaj moj je tak...Pa včeri sm mu rekla, da gremo danes na CSD, pa je do zjutri že pozabu-ma pomojem sploh ni slišu! Mu pišem zadnjič sms, da naj mi gre v lekarno po magnezij, k mi je trebuh full otrdel in me je bolelo, pride on domov in mi pravi, da naj grem jst v lekarno, k ni zastopu kaj hočem met z lekarne in je šou spat...WTF??? V tistem nism vedla al bi mu dala eno brco v rit al naj ga vržem čez balkon...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 13:47:37
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ola, pa sm pojedla...Na koncu sem si kar 2 kosa namazala... Enga zame in enga za našo miss... Vsak izgovor je dobr! Sem pa ugotovila, da ko kaj jem na kavču (kruh), da mam potem cel trebuh puhn drobtin... Jest ponavadi k jem toast mam med joški več drobtin kt v krožniku, sploh ne vem kako to da mi padejo tja Ajaaaaa, kavč je kriv k je v vodoravnem položaju zdej je pa kavč kriv Ja nekaj mora bit, valda ni topli sendvič kriv k se drobi, tak je pač po naravi, kavč je pa druga zgodba
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.