|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
19.12.2008 17:08:32   
sunny24
majchy, lepo, da me zastopiš! user posted image   user posted image user posted image user posted image

balonchy, vse jasno?user posted image   Je res ena taka gužva tle, da ni za verjet...nam je teh 70 kvadratov kar malo premalo ratalo...Pa sej bo pole vse spet OK ko pošlihtamo...Ampak morem počakat mojga. Za jutri je reku, da bomo škatle in odvečne stvari v klet oz smeti nosila...Bom poročala jutri kaj bo na stvari!user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
19.12.2008 17:09:49   
sunny24
balonchy, hmali bo hmali! Ti si prov ta prva na listi, pe še urša! user posted image   JSt komi čakam da spoznam to našo guzico...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
19.12.2008 17:09:58   
petrap
ojla čveke..

no sunny vidim, da se neki prtožuješ nad svojim...da te potolažim...men je moj reku, da bo ob 15h doma...no pet minut čez tri mi je poslal sms, da bo mal zamudu in da je od danes naprej na dopustu..no ampak ga še vedno ni...tku da...vem pa da je že čist koma...misli, da me bo dejstvo, da bo zdaj doma, kaj pomirilo...sam me ni prou nč...ma ne da se mi kregat...

ej bejbe, mi lahko poveste zakaj se men ne da oprat oblekic za našga user posted image ..kar ne morm se polatit...user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
19.12.2008 17:20:05   
sunny24
Petra, ti si oblubla, da ko boš doma, da boš več čvekala z nami...user posted image
Ah ja...kaj naj nardimo s temi našimi moškimi? Ja, meni tudi moj previ da se more zdej še malo znoret, da pole bo pa priden...vidim, da tudi tvojga malo j.ebe tajming in kompas...user posted image

Cunc se ti ne da prat...Sej maš še čas, če se lotiš po novem letu...Jst bom to tudi januarja začela delat, tko, da ni še panike!user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
19.12.2008 17:38:31   
petrap
ja vem, da sem rekla, da bom več klepetala...mam prou slabo vest, ampak kaj naj...nikakor ne najdem časa...vsak dan imam nekaj...še zvečer k bi lahko šla gor, pa moj visi za rač...

ja oblekice bom res menda prala kar januarja...ampak glede na to, da naj bi rodila že januarja...bi lahko malo pohitela...user posted image

in kako ste drugače...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
19.12.2008 18:16:52   
birdy
Hoj hoj...
Kako ste? Moj je šel na eno sindikalno zabavo. Pa sej vem da bo hitr nazaj, no vsaj upam. Je dons ponoč delu zadnjo nočno v tem letu, ma kaj zadnjo nočno, zadnji šiht v tem letuuser posted image  Tko da zdej bo do 4.1. skoz doma.
Jst sem kr ok. Nč se mi ne da.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
19.12.2008 18:19:12   
Shuka
Ojla, evo sem bla mal v šopingu po celmu tednu in me križ tolk matrauser posted image , dons mora past ena huda masaža, če ne sem kot stara baba pr 120 letih, pa še una ziher neb tolk jamrala kt jestuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
19.12.2008 18:22:48   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

ja vem, da sem rekla, da bom več klepetala...mam prou slabo vest, ampak kaj naj...nikakor ne najdem časa...vsak dan imam nekaj...še zvečer k bi lahko šla gor, pa moj visi za rač...

ja oblekice bom res menda prala kar januarja...ampak glede na to, da naj bi rodila že januarja...bi lahko malo pohitela...user posted image

in kako ste drugače...

Petrap in sunny - lih včeraj sem gledala seznam za novorojenčka pa seznam za kopanje, pa en kup seznamov in tm piše, da si je to najbolje nabaviti vse skupaj 2 meseca pred predvidenim porodom, ammmmm jest pa še vedno nimam niti ene stvari doma, pa čakam še cunjice za malčka, k še vedno ne vemo kaj bo, od prijateljice da bom sploh kaj začela prat pa likat pa kot rečeno men gnezdenje ni pisano na kožo, čeprov skoz mislim, da mi bo kaj ušlo in ko mi bo bo panika.user posted image

Slaba tolažba je to, da si bom najprej plac naredila, sam k se mi tolk ne da prestavljat vsega skupaj k že tko nimam kej kam dat.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
19.12.2008 18:55:17   
petrap
shuka - jaz že mam plac...mam celo sobico sam za dojenčka, je že kar nekaj časa sestavljena...tku da večjih izgovorov nimam...sem do zdaj skoz govorila, da imam še dost časa..no zdaj mi je pa gin rekla, da še en mesec pa bo po moje to to...pol te pa kar mal zaskrbi...pa k se tlele nekatere že nekaj časa tku pridno pripravljajo, da mam pol kar slabo vest...

no moj se je zdaj prmajou...sem ga nafotrala pa pod tuš segnala in že spi na kavču k en majhen otrok...user posted image je pa ves navdušen, ker je bil zadnji delovni dan zanj to leto, sam mal ga skrbi, da se ga bom še naveličala user posted image user posted image user posted image k bo tolk časa doma...mi je pa oblubu, da me v ponedeljek pelje v lj in bova šla skupaj kupit kar nama manka..se mi je kar mal odkupu za tole pijančevanje...pa še vesel je bil, da nism tko tečna kot je mislu da bom...ma danes se mi res ne da kregat...

no danes bom mela rač sam zase, tko da bom lahko mal več klepetala, če bo kaka na forumu sploh user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
19.12.2008 19:09:08   
Čebel@
petra.......a tebe tudi tvoj sikera kot sunny-in........mam jaz res srečo da je moj tok dober in ga ne lumpauser posted image user posted image user posted image user posted image boš pršla v ponedeljek na svoj račun-samo pazi da si ne najde kakšen izgovor........za cunjice imaš pa še cajt-ne deli paniko ker boš že zarad tega šla prej rodituser posted image
shuka...........user posted image user posted image user posted image user posted image za šoping-kar reci tvojmu da zahtevaš eno orenk masažiko
birdy.......super da bo tvoj tok časa doma-izkoristite touser posted image
sunny.....jaz tudi komi čakam da spoznam to mojo guzicouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
19.12.2008 19:17:10   
petrap
majchy - ah moj me ne sekira, saj sem vedla da bojo zdaj enkrat decembra mal zaštekal...sem sam čakala...v ponedeljek se mi ne bo nč izmuznu user posted image ..edino mogoče bova šla v torek namesto v ponedeljek, ker moram jaz it še v službo po prilogo S-1 k jo more izpolnit delodajalec...ker morm pol v sredo na CSD..sem prou vesela, da bo moj doma, da bo šel z mano...

a veste, da so mi na pregledu rekli, da bo naš otrok bl velik? no sam ne vem po komu, ker midva sva bla čist povprečna dojenčka...no zdaj me mal skrbi, da bom mela premalo bodijev št. 62...sam mal upam na to, da se motijo, ker navsezadnje upoštevajo sam obseg trebuščka, nič pa ostalo...sem se pa odločila, da ne bom kupovala nč več oblekic...bomo že pol, če bo res ful nujno...al kaj?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
19.12.2008 19:25:13   
Čebel@
petra........jaz sem tud vesela k gre moj kam z mano ker tok nerada vozim ker imam samo par centimetrov do volana s trebuhom in me je skos strah........no sicer ne vem kok je tvoj visok,ampak ti nisi mejhna(si večja kot jaz)-kaj pa veš kaj je za njih veliko in majhno-sej si vidla kok so mene prestrašil tko da user posted image  bo glih prov velikuser posted image ......jaz se obremenjujem da ne bom mela premalo št. 56 glede na to da je pupa bolj mejčkena,ampak sem se odločila da bom upoštevala ajvy-in nasvet in če bo treba bo šel moj lepo v trgovino ko bom jaz v porodnišnici,in kupil še kakšen bodi(bom vsaj vidla kakšen ima okus za mini cunjice)

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
19.12.2008 19:32:56   
birdy

a veste, da so mi na pregledu rekli, da bo naš otrok bl velik? no sam ne vem po komu, ker midva sva bla čist povprečna dojenčka...no zdaj me mal skrbi, da bom mela premalo bodijev št. 62...sam mal upam na to, da se motijo, ker navsezadnje upoštevajo sam obseg trebuščka, nič pa ostalo...sem se pa odločila, da ne bom kupovala nč več oblekic...bomo že pol, če bo res ful nujno...al kaj?

Glej, Neli je bla velka 54cm pa je kar neki časa nosila 56cifro. 62 je prišla v poštev okoli mesca in pol, smo ji pa lahko dal že prej 62 številko pa ji ni nč visela. Odvisno je tud kje si kupovala cunje. Recimo H&M in Katja in Alen ki joh prodajajo tudi v BC-ju majo večje cifre. Boš lohk še kaka dva mesca dajala otroku gor cunje številka 56 (naprimer na velikost 54cm ob rojstvu pa je Neli pol ful hitro rastla). Ne vem kako bo sicer s tabo ampak mi smo kr hitro začel hodt v trgovine, tud po cunje, plenice,... Če bo pa res sila pa pošlješ res tvojga po nakupih, po moje bo lepe stvari prinesu, sam točno mu boš mogla povedat kaj naj prinese in mu po možnosti še pokazatuser posted image  Pa seveda mu boš mogla povedat kok cifro.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
19.12.2008 19:35:40   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Glej, Neli je bla velka 54cm pa je kar neki časa nosila 56cifro. 62 je prišla v poštev okoli mesca in pol, smo ji pa lahko dal že prej 62 številko pa ji ni nč visela. Odvisno je tud kje si kupovala cunje. Recimo H&M in Katja in Alen ki joh prodajajo tudi v BC-ju majo večje cifre. Boš lohk še kaka dva mesca dajala otroku gor cunje številka 56 (naprimer na velikost 54cm ob rojstvu pa je Neli pol ful hitro rastla). Ne vem kako bo sicer s tabo ampak mi smo kr hitro začel hodt v trgovine, tud po cunje, plenice,... Če bo pa res sila pa pošlješ res tvojga po nakupih, po moje bo lepe stvari prinesu, sam točno mu boš mogla povedat kaj naj prinese in mu po možnosti še pokazatuser posted image  Pa seveda mu boš mogla povedat kok cifro.

Aja, s tem mislm da mu boš mogla pokazat kaj, se pravi kak kroj (npr: hlačke s stopalci, da ne bo prinesu take brez, al pa bodi na preklop, da ne bo navadnega prinesu...)

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
19.12.2008 19:51:01   
Čebel@
no kot bi vas nekdo izklopiluser posted image user posted image user posted image user posted image jaz grem pod tuškauser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
   [Brisano sporočilo]
19.12.2008 19:58:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1991
19.12.2008 20:02:17   
petrap
birdy in majchy - saj bom jaz tud kar počakala, da vidim kakšna bo dejansko naša pupa, pol bomo pa vidl...če bomo lahko šli. bomo šli skupaj, drugače bo šel pa moj kaj kupit...sicer pa bom videla kaj bom še dobila za darila...po moje se bo zihr našlo še kaj za obleč...

majchy drugače pa je moj velik 182 cm, sam mislm da gin ni mislila z velikostjo dolžino, ampak kilograme user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
19.12.2008 20:06:35   
Čebel@
petra.....moji pupi je samo pomerila trebušček in določila da je mejhna,šele kasneje sem zvedela da je imela eno kilo.......počakej s cunjicami,neki jih kupiš za tanujno potem pa itak lahko kupiš pa še obiski ponavadi prinesejo cunjice

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
19.12.2008 20:07:04   
petrap
kolumbo - super za šoping...pa lahko noč ti želim...

in kakšne imate kaj načrte za jutri? kaj boste kaj počele? jaz se morm kaj pametnga spomnit, poleg pospravljanja stanovanja...neki kar bova lahko z mojim počela skupaj...no eno stvar sem se že spomnila...zdaj ko sva z mojim zamenjala avte in se jaz vozim z manjšim, ker ga rabim sam za okrog doma, ga morm pospravit...moj ni nč dost skrbel zanj..tko da bom jutri mu naročila, da mi pomaga snet prevleke, da jih operem, ker so res potrebne temeljitega čiščenja, pa posesala bom, pa mal obrisala prah..je res zanemarjen...zunaj ga ne bova prala, ker je okej...

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
19.12.2008 20:07:43   
Čebel@
kolumbo....fajn da ste šopingirali.......spočij seuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
19.12.2008 20:10:54   
Čebel@
petra.....k meni prideta zjutraj štromar in moj foter(vodovodar) in mi bostavse naredila za kuhinjo,popoldne bo moj tiste luknje zagipsov in zabetoniral potem bo treba pa kej pospravit....tok mi je hitro dneva konec pa praktično ne naredim veliko čez danuser posted image
a veste da bi jaz zdele delala polpete iz mesa......a mi katera pove receptuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
19.12.2008 20:25:12   
Čebel@
niste zgovorne sploh.......vas zapuščam ker imam samogovore
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
19.12.2008 20:28:18   
birdy

birdy in majchy - saj bom jaz tud kar počakala, da vidim kakšna bo dejansko naša pupa, pol bomo pa vidl...če bomo lahko šli. bomo šli skupaj, drugače bo šel pa moj kaj kupit...sicer pa bom videla kaj bom še dobila za darila...po moje se bo zihr našlo še kaj za obleč...

majchy drugače pa je moj velik 182 cm, sam mislm da gin ni mislila z velikostjo dolžino, ampak kilograme user posted image

Uh, za darila boš pa dobila ogromnouser posted image  Jst sem rekla da nečem cunj ker jih mamo ful ampak cunj sem dobila kot solateuser posted image  In veš, večinoma prinesejo vsaj mal večje cifre, okol 62 ali 68user posted image  Vidš, to bo neki zateuser posted image
Tale zadnji stavek... Veš večinoma so težji otroci tud mal večji otroci, tko da če reče da bo večji otrok, naj bi to načeloma pomenil in težo in dolžino.
Se pa znajo ful zmotit, sej to veš. Ker teža se gleda glede na trebušček in še neki... In lahko ma otrok pač mal večji trebušček, drugač je pa čist normalno velik.
Ma jst itak pravm da bo tale moj otrok manjši kot Neli... Pa mi spet neki velkega otroka g napovedujeuser posted image  Mah, bomo vidluser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
19.12.2008 20:36:37   
birdy
Mi bomo šli pa jutr mal v Kranj. Sva se z mojim naročila na pregled lasičša k ma moj ful neke probleme z lasiščem. In ker je zastonj sem se pa še jst zraven naročila, zakaj pa ne?user posted image
Drgač se bomo pa mal z Neli igral pa bo šel dan hitr okol.
Aja, kaj se je nama zgodil... Mava vgradno omaro in mava not ful vlage, tud na splošno v spalnici. In je začela stena plesnet. In ker je omara direkt na steno fiksirana mava tričetrt cunj plesnivihuser posted image  Tko da zdej vsak dan en stroj cunj zalaufam. Bi jih več pa nimam kje sušit. Tko da mava polno kopalnico, ma glih tok da not prideš, pa je drgač kr velika. Mislm, omaera ma okol 70cm v globino, ene 4metre v dolžino in standardno višino, kok so stropi visok, ene 2,5metra. In not vsa posteljnina, cunje,... Hvalabogu sem pred časom od Neli premale cunje mal uredila, jih zložila v škatle in dala v njeno sobo kjer čakajo na pranje (se mi ni dal lojtre jemat da bi škatle dala nazaj na najvišjo polico). Ker če ne bi ble še vse tiste cunje plesniveuser posted image user posted image  Sej zdej sva kupila lovilce vlage, zbrisat jo morva še do konca, vse cunje moram preprat, mal več luftava... Ma grozauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
19.12.2008 21:03:16   
boma2
dober večer souser posted image user posted image ... :)

Kako ste kaj? No danes sem imela pregled vse ok... In moja hčerka je bila full vesedla, ker je slišala bitje srca dojenčka... :) Naslednji predgled imam 23.1.2009.. :)

No imam pa eno vprašanje za tiste, ki ste že uredile papirje za CSD in v službi...

Zdaj če prav razumem s-1 neseva oba v službo izpolnit... Ampak, jaz sm dobila neko potrdilo pri ginekologu  v dveh izvodih in nikjer ne piše da je za delojemalca...

Zdaj me pa zanima, če tist obrazec neseva z možem kr v službo in jo brez teh potrdil potrdijo... :) Ali kako ??

Prosim za pomoč... :)

lep večer želim...

< Sporočilo je popravil boma2 -- 19.12.2008 21:15:28 >

boma2 :)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.