|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
19.12.2008 13:14:56   
sunny24
shuka, kaj bi ti brez nas...Sicer bi pršparala kak evro, sam pa pol ne bi nutele mela doma! In bi ti mi lušte delale!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
19.12.2008 13:15:03   
kayica24
Mi bomo pa danes jedli rižoto z morskimi sadeži..mmm...Moj user posted image jo ma še raje kot jaz..Pa saj si zasluži kosilo po njegovem okusu,ker je tako priden..Dela šiht,ko pa pride domov, pa že več dni štriha sobice in pripravlja...Res je full priden...

Pa nihče mu nič ne pomaga, ko pa naši kaj delajo,pa brez njega nič ne greuser posted image

Eh,bo že...Tako je,ko smo skup vsi pod isto streho...Vedno neki problemčki..Ampak dokler niso ta veliki problemi, še je itak user posted image ...

Bejbe, daj povejte ve meni..kaki občutek imate ve v glavi, ko se sklanjate navzdol..Ko poberete kaj s tal, ali kaj podobnega..Meni full pritisk nabije v glavo...Ko pa imam poln želodec,pa mi zraven tega hrana gre kar nazaj gor..user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
19.12.2008 13:17:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

majchy grem jest jotouser posted image user posted image user posted image se tipkamo že čez dve minutkeuser posted image user posted image user posted image
dober tekuser posted image  

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
19.12.2008 13:19:07   
Čebel@
sunny.......no si se podprlauser posted image user posted image
kayica.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojga pridnega možeka........meni nič ne šumi ali pakej takega v glavi samo malo zajamram ko se sklonimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
19.12.2008 13:22:30   
sunny24
Ja, ja, sm si nabila par sto kalorij v rit in zdej jih bom pokurla na kavču...user posted image user posted image user posted image

akvalina, dober tek!

kayca, meni je sklanjanje strašno hudo, k ne dosežem-mam probleme s škornji in nogavicami. Sam mi pa nič ne nabije prtiska v glavo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
19.12.2008 13:23:12   
kayica24
Saj nisem mislila šumenja v glavi..Ampak pritisk mi nabije v glavo...Verjetno je kriv trebušček...
Saj veš, debeli ljudje se tudi težko sklanjajo...So celi rdeči v obraz ko se iz priklona zopet dvignejo navzgoruser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
19.12.2008 13:27:39   
tanci29
čvekice dober dan...

da se malo javim na report...od danes naprej sem uradno domauser posted image (neuradno pa še ne vem, najverjetneje bom januarja šla še nazaj v službo)...erik je glihkar zaspal, danes se oba cartava doma...

mami je sicer spet mal skurjena...včeraj smo bili na Bijelo Dugme v tivoliju...bilo je super...smo šli sodelavci skupaj in smo se meli ful fino...

v pon. grem rihtat papirje...ma sem že vse pozabla kaj je treba...sem si jih sprintala iz tizga seznamčka, ampak so mal drgačni kot lani...ma nimam pojma bom vidla u pon. jest sem ful štor za te papirje urejat, sploh ne štekam kaj hočjo vse met tam...mah neki bom že sklamfala skp..

kako ste kej ve pupe...dejte mi mal napisat če je kej tazga kar je treba nujno vedt kaj se vam dogaja eno mini obnovo...ker nisem vas brala že ful cajta...
vem to da je majchy ok...bravo majchy in hana...a je še kaj takega kar sem izpustila...

lepo se imejte pa upam da bom zdej kej več načvekala spet...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
19.12.2008 13:28:38   
Čebel@
kayica....jaz imam drugače malo manjši buši tko da tega pritiska ne čutim,drugače je pa čisto normalno da se težje sklanjaš.......bo pa februarja ta buši šel in se bomo lažje sklanjale

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
19.12.2008 13:30:51   
kayica24
Ja Majchy, maš pravuser posted image

Grem jaz kuhat,drgač ne bonič s to rižoto danes

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
19.12.2008 13:31:48   
Čebel@
tanci......končno si domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zakaj pa greš januarja v službouser posted image a ti ne pustijo da bi bila v miru na porodniški?.........glede papirjev ti bojo pa pomagale une tete na sociali........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za koncert-fajn da si uživala

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
19.12.2008 13:36:18   
tanci29
majchy-ne da mi ne pustijo bit doma...samo je veliko dela, jest pa tudi rada pomagam kadar je kriza...
kako se ti kaj počutiš...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
19.12.2008 13:36:18   
sunny24
tanci, super, da si doma! user posted image user posted image user posted image  Zdej boš lahko nadoknadla vse za nazaj!user posted image user posted image user posted image

Papirji...lih prej sm se piz.dila na mojga, kolk je neodgovoren...user posted image  
Ma v bistvu so vse skupi sam 4 papirji-vloga S-1 (tega 2x izpolniš-enga ti, enga tvoj dragi), obrazec S-1/1 in obrazec S-1/2...Gremo pa tudi mi v pondelk to zrihtat.

Kaj takega se je zgodilo...vesnozaver je bla v bolnici k se ji je MV krajšal in zdej je spet doma in more počivat. Drugega pa mislim da ni blo nič takega al sm spet kej pozabla?user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
19.12.2008 13:42:17   
tanci29
sunny-hvala, grem prečekirat...če sem use sprintala....
deci so neodgovorni ja...jest sem šla danes iskat u službo papirje ker mi jih je učer popoldne pozabu uzet in prnest...pa sem misnla že dons odnest pol je bla pa že panika da more it delat, ker je bil doma z erikom...no tok da bom šla zdej u pon.

vesnozaver-joj držim pestke...upam da je zdej ok in da bo počivanje pomagalo...lepo naj te pedencajo ostali ti pa kar ležkat in pridno čakat na februar...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
19.12.2008 13:43:30   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

shuka, kaj bi ti brez nas...Sicer bi pršparala kak evro, sam pa pol ne bi nutele mela doma! In bi ti mi lušte delale!user posted image
Sej res, ko jo kupim se mi vsaj sline ne bojo cedile ampak omo lahko skupinsko jedle nutelouser posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
19.12.2008 13:43:54   
akvalina
no zdaj sem se pa tako najedla da grem še maluser posted image user posted image .

caw, pridne bodteuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
19.12.2008 13:43:57   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

majchy-ne da mi ne pustijo bit doma...samo je veliko dela, jest pa tudi rada pomagam kadar je kriza...
kako se ti kaj počutiš...
joj ti si preveč pridna in dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image jaz se počutim super-mala miga 1000 na urouser posted image user posted image user posted image user posted image  pa pri vas?vse štima?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
19.12.2008 13:45:16   
Shuka

Ola, pa sm pojedla...Na koncu sem si kar 2 kosa namazala...user posted image user posted image user posted image  Enga zame in enga za našo miss...user posted image  Vsak izgovor je dobr!
Sem pa ugotovila, da ko kaj jem na kavču (kruh), da mam potem cel trebuh puhn drobtin...user posted image user posted image user posted image

Jest ponavadi k jem toast mam med joški več drobtin kt v krožniku, sploh ne vem kako to da mi padejo tjauser posted image Ajaaaaa, kavč je kriv k je v vodoravnem položajuuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
19.12.2008 13:45:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Sej res, ko jo kupim se mi vsaj sline ne bojo cedile ampak omo lahko skupinsko jedle nutelouser posted image user posted image

odpremo klub jadcev nuteleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
19.12.2008 13:45:30   
tanci29
aja še en vprašanje- obrazec s1-1/2...a ga je treba oddat tud če oče ne koristi očetovskega dopusta...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
19.12.2008 13:45:59   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

no zdaj sem se pa tako najedla da grem še maluser posted image user posted image .

caw, pridne bodteuser posted image
Blagor vam user posted image k popoldne lahko spite, jest se ne morm pripravit do spanja popoldan.user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
19.12.2008 13:46:23   
Čebel@

Ola, pa sm pojedla...Na koncu sem si kar 2 kosa namazala...user posted image user posted image user posted image  Enga zame in enga za našo miss...user posted image  Vsak izgovor je dobr!
Sem pa ugotovila, da ko kaj jem na kavču (kruh), da mam potem cel trebuh puhn drobtin...user posted image user posted image user posted image

Jest ponavadi k jem toast mam med joški več drobtin kt v krožniku, sploh ne vem kako to da mi padejo tjauser posted image Ajaaaaa, kavč je kriv k je v vodoravnem položajuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej je pa kavč krivuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
19.12.2008 13:46:48   
Shuka

aja še en vprašanje- obrazec s1-1/2...a ga je treba oddat tud če oče ne koristi očetovskega dopusta...
Pomoje ni treba, če ne bo koristil očetovskega dopusta ni potrebno, da on karkoli odda. Tko so men rekli na CSD

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
19.12.2008 13:47:18   
Čebel@

sej lahko koristi samo tistih 14 dni k je plačanih

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
19.12.2008 13:47:24   
sunny24
Ah ja, pa če bi jim na čelo tetovirale, kaj morjo nardit, bi 3/4 stvari "pozabli"!user posted image  No, vsaj moj je tak...Pa včeri sm mu rekla, da gremo danes na CSD, pa je do zjutri že pozabu-ma pomojem sploh ni slišu!
Mu pišem zadnjič sms, da naj mi gre v lekarno po magnezij, k mi je trebuh full otrdel in me je bolelo, pride on domov in mi pravi, da naj grem jst v lekarno, k ni zastopu kaj hočem met z lekarne in je šou spat...WTF???user posted image user posted image user posted image  V tistem nism vedla al bi mu dala eno brco v rit al naj ga vržem čez balkon...user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
19.12.2008 13:47:37   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej je pa kavč krivuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja nekaj mora bit, valda ni topli sendvič kriv k se drobi, tak je pač po naravi, kavč je pa druga zgodbauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.