|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
8.12.2008 15:47:58   
claud
Uživaj v MŠ, pa se pol tipkamo!!!!

čao

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 126
8.12.2008 16:10:27   
brkn83
joj js sem pa zdele tk vesela. Mi je uspelo končati seminarsko nalogo in sem jo že poslala profesorju v pregled in oceno.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 127
8.12.2008 16:14:42   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

evo zdj sm našla en prospekt mam od fisher price, - vrtiljak na podobno foro k si mi ga pokazala, samo da so te igračke medvedki...lučka pa isto metuljčki....sam cene ni zraven , na netu pa tud ne najdem...

Claud - a si mogoče mislila tega  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=153635

Jaz sem si ga včeraj naročila

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 128
8.12.2008 16:33:23   
orto2
hej!

Da še vas povprašam, kaj je bolje za kopanje, banjica ali čebriček? kaj imate ve ?

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 129
8.12.2008 17:18:58   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: timy

evo zdj sm našla en prospekt mam od fisher price, - vrtiljak na podobno foro k si mi ga pokazala, samo da so te igračke medvedki...lučka pa isto metuljčki....sam cene ni zraven , na netu pa tud ne najdem...

Claud - a si mogoče mislila tega  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=153635

Jaz sem si ga včeraj naročila

Timy- Ja točno tega sm gledalauser posted image user posted image Ful so mi simpatični tele medvedki....user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 130
8.12.2008 17:20:38   
claud
timy- sm pozabla še to vprašat...a tista akcijska cena je sam če maš kartico BC al je to trenutno akcija?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 131
8.12.2008 17:24:54   
claud
Kaj zdj...dons k mam pa cajt pa nobene ni! No sj mam pa mal monologe...da se mal sama s sabo pogovorimuser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 132
8.12.2008 17:28:54   
sunny24
Evo mene, sm že doma. Nam je predavala moja G. in smo meli sam 45 minut...V sredo pa bomo telovadli.

Claud, meni se zdi, da je tisto cena, k velja s kartico...če se ne motim. Drugače je pa ta vrtiljak tudi full lep, še lepši kot uni, k sm ti prej prlimala slikico.

brkn, super za seminarsko! user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 133
8.12.2008 17:34:32   
claud
sunny- ja jst sm se takoj v te medvedke zagledala....user posted image
in kako je blo na mš?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 134
8.12.2008 17:39:12   
sunny24
Ma ja, sej je blo kar fajn, sam to že vse vemo, kako zanosimo, kire preglede mamo v nosečnosti in podobno...

Sam ti medoti so res lepi. A jih prodaja sam BC? Zdej so znižani za 10 evrov, tko, da bi se splačalo...No, jutri grem do ITA pogledat, če majo take vrtiljake, k majo full od fisher price v ITA...Pol pa sporočim kolko so-če jih najdem!user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 135
8.12.2008 17:43:04   
claud
sunny- no ti kr poglej mal pa poroči, drugač morm pa jst po hitrem postopku dat kartico delat...mi še ni rataluser posted image ker pol bom kr tega vzela-10 eurou se pa že pozna.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 136
8.12.2008 17:44:20   
tanci29
hej pupe...

en skurjen pozdrav od mene...sam mal napišem brala itak nisem nč tako da...

včeraj novoletna zabava uspela...domov sem se prvlekla ob 3h zjutraj...ob 7h pa auf pa na šiht in sem zdele tolk skurjena da komi še gledam...erik se začuda nekaj tamle igra in me še ni začel stran vlečt..

no uglavnem imeli smo se super...plesala sem tolk da so mi rekl da se bojijo da bom šla kar rodit...noge so mi odpadle ker sem mela pete, ki jih sicer sploh ne nosm...
možek pa še danes gre oz. je že šel spet na eno zabavo tako da sem sama z erikom in bo na počitek treba še mal počakat do ene 9-10 zvečer...

no upam da ste ostale spočite in polne energije...

lp

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 137
8.12.2008 17:47:41   
sunny24
tanci, ti ga pa res full žuraš! Kaj, sej je prov!user posted image   Zdej pa kar počivi, da h sebi prideš!user posted image

claud, 10 eurov se res že pozna. Ma če dobim točno tega v ITA po kaj nižji ceni, te bom kar poklicala-k zdej mam tvojo cifro!user posted image  Pa ti ga pol vzamem in pošlem...user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 138
8.12.2008 17:51:33   
claud
sunny- zmenjeno!user posted image
Kaj vi pa nimate nč prednovoletne fešte s šihta?

tanci- sj prou da se mal znoriš..verjamem pa da si zdj bl koma....zato pa kr lepo počivaj!!1

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 139
8.12.2008 17:52:22   
SALT
Februarčice malo sem se oglasila.da vas pozdravimuser posted image user posted image .
Ste kot perpetiumm mobileuser posted image .

Zadnje čase imamo nekaj problemčkov,maternični vrat imam nekoliko kratek,zaenkrat še ni hude panike,sem doma in hodim na pregled le tega...

Če pa vendarle ostanem...želimvam že v naprej  lepe praznike,v pričakovanjuuser posted image .

Tako lepo vas je prebirati....user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 140
8.12.2008 17:54:30   
sunny24
Oh ja...mismo meli pred leti take fešte na firmi, da smo zasedli celo športno dvorano, pa sami znani bendi so pršli igrat, žur na mrtvo v glavnem. Ta dan so bli kazinoji tudi zaprti. Pa so se potem na naši firmi odločli, da je to prevelik strošek in so te fešte ukinli...Pa za "nagrado" smo začeli delat še 24.12.-prej pa so bli vsa leta na ta dan zaprti vsi kazinoji od Hita...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 141
8.12.2008 17:56:32   
birdy

sunny- no ti kr poglej mal pa poroči, drugač morm pa jst po hitrem postopku dat kartico delat...mi še ni rataluser posted image ker pol bom kr tega vzela-10 eurou se pa že pozna.

Mislm da je to trenutna akcija (sem jst tud poškilila kak vrtiljak mislite k ga bomo mi tud mogoče kupiluser posted image ). Ni se ti pa treba bat če nimaš kartice. Lej ti sam reč k ga boš šla kupt, da bi rada bla član kluba pa da nej ti dajo tist za izpolnit in čim boš izpolnila boš že imela številko kartice. In že v tistem trenutku si njihov član in ti bojo že štel za prvi nakup, pa tud cena bo taka kot za člane kluba. Kartico pa itak lohk da boš dobila šele čez kaka dva mesca, lohk seveda tud prej, lohk pa tud kasnej. In ko boš enkrat mela številko (člansko) se ti bojo nakupi že sešteval, ne glede na to al maš že kartico al ne.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 142
8.12.2008 17:58:48   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Oh ja...mismo meli pred leti take fešte na firmi, da smo zasedli celo športno dvorano, pa sami znani bendi so pršli igrat, žur na mrtvo v glavnem. Ta dan so bli kazinoji tudi zaprti. Pa so se potem na naši firmi odločli, da je to prevelik strošek in so te fešte ukinli...Pa za "nagrado" smo začeli delat še 24.12.-prej pa so bli vsa leta na ta dan zaprti vsi kazinoji od Hita...

user posted image user posted image user posted image dobra nagradauser posted image

Mojmu bratu je pa šef reku (ko ga je uprašu če bojo mel 13.plačo), če ve kok mesecev ma letouser posted image
Matr so to vsi eni škrtuhi...jao....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 143
8.12.2008 18:01:28   
claud
SALT- lepo da si se oglasla.... a pol morš zdj bl ležat al kako? Kr čuvaj se da ne boš kj prehitevala dogodkov!!!user posted image

Birdy- a ti bi tud tazga melauser posted image user posted image bojo vsi naši otročki iste pajacke gledaluser posted image

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 144
8.12.2008 18:04:55   
sunny24
Ja, res lepa nagrada. user posted image  
K.. jih gleda, sam da mam jst plačo vsak mesec, pa lahko si svoje fešte v rit vtaknejo!user posted image

birdy, a smo te okužle s tem vrtiljakom? Sam če je res tak lep...user posted image

salt, zakaj se pa ti večkrat ne oglasiš?user posted image   Sam to pa res ni fajn, da se ti maternični vrat krajša...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 145
8.12.2008 18:17:02   
SALT
Res ni fajn ne..sicer je menda dolžina glih na meji...ni še neke panike,da bi me kar obdržali,hodim na preglede sem bila v petek,pa danes spet,pa v petek imam spet...in če bo kej krajši bom mogla v bolnici ostatiuser posted image Bom kar lepo počivala do takrat,se bom pustila razvajatiuser posted image ...ja pa mogoče bom pridna in se vam večkrat javim sedaj,k imam predpisan vodoravni položajuser posted image .

Lep ja tale vrtiljakuser posted image ,sem videla da ima še tiste lučke,zelo lepo za tiste k imate bel strop,tiste k pa imate lesenega pa se menda ne vidi tok fajn.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 146
8.12.2008 18:20:38   
claud
Sunny-ne boš verjela...sm tok vesela zdj... sm spet uno kolegico klicala in se je javlauser posted image user posted image user posted image je bla odsotna, v tujini in sva zmenjene za drug teden da se dobiva!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 147
8.12.2008 18:22:41   
sunny24
salt, kar pusti se razvajat!user posted image   Pa držim pestke, da bo vse v redu in da ti ne bo treba v bolnico! user posted image user posted image user posted image

Dej nam povej, kako drugače tvoj user posted image , a maš že vse nakupleno,...user posted image  Sej veš da smo firbčne!user posted image

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 148
8.12.2008 18:24:02   
sunny24
claud, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     Zdej si lahko pomirjena glede cotk!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 149
8.12.2008 18:37:26   
SALT
user posted image ja smo kr firbčneuser posted image .
Kar se tiče cotk imava do tam približno tretjega,mogoče četrega meseca že skoraj vse,nekaj sem nabavla,nekaj dobila...manjkajo nama še rokavičke,pa kak bodi mogoče.Drugače pa še morava nabavit kinderpet,posteljnino bom naročila pri galeb.si,povijalno sva si sama nekaj umislila,voziček sva že 100000X šla kupit,pa sva si 20000000Xpremislilauser posted image ..zato ga še nimavauser posted image
Kozmetike še nimava..v glavnem sem si tudi jaz naredila seznam,ker če ne bom ziher kej pozabla...user posted image
Imam občutek da nikoli več ne bo konca,bo ta seznam zamenjal nov in tako daljeuser posted image ...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?