Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 15:47:58
|
|
|
|
claud
|
Uživaj v MŠ, pa se pol tipkamo!!!! čao
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 16:10:27
|
|
|
|
brkn83
|
joj js sem pa zdele tk vesela. Mi je uspelo končati seminarsko nalogo in sem jo že poslala profesorju v pregled in oceno.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 16:14:42
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud evo zdj sm našla en prospekt mam od fisher price, - vrtiljak na podobno foro k si mi ga pokazala, samo da so te igračke medvedki...lučka pa isto metuljčki....sam cene ni zraven , na netu pa tud ne najdem... Claud - a si mogoče mislila tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=153635 Jaz sem si ga včeraj naročila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 16:33:23
|
|
|
|
orto2
|
hej! Da še vas povprašam, kaj je bolje za kopanje, banjica ali čebriček? kaj imate ve ?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 17:18:58
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: claud evo zdj sm našla en prospekt mam od fisher price, - vrtiljak na podobno foro k si mi ga pokazala, samo da so te igračke medvedki...lučka pa isto metuljčki....sam cene ni zraven , na netu pa tud ne najdem... Claud - a si mogoče mislila tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=153635 Jaz sem si ga včeraj naročila Timy- Ja točno tega sm gledala Ful so mi simpatični tele medvedki....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 17:20:38
|
|
|
|
claud
|
timy- sm pozabla še to vprašat...a tista akcijska cena je sam če maš kartico BC al je to trenutno akcija?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 17:24:54
|
|
|
|
claud
|
Kaj zdj...dons k mam pa cajt pa nobene ni! No sj mam pa mal monologe...da se mal sama s sabo pogovorim
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 17:28:54
|
|
|
|
sunny24
|
Evo mene, sm že doma. Nam je predavala moja G. in smo meli sam 45 minut...V sredo pa bomo telovadli. Claud, meni se zdi, da je tisto cena, k velja s kartico...če se ne motim. Drugače je pa ta vrtiljak tudi full lep, še lepši kot uni, k sm ti prej prlimala slikico. brkn, super za seminarsko!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 17:34:32
|
|
|
|
claud
|
sunny- ja jst sm se takoj v te medvedke zagledala.... in kako je blo na mš?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 17:39:12
|
|
|
|
sunny24
|
Ma ja, sej je blo kar fajn, sam to že vse vemo, kako zanosimo, kire preglede mamo v nosečnosti in podobno... Sam ti medoti so res lepi. A jih prodaja sam BC? Zdej so znižani za 10 evrov, tko, da bi se splačalo...No, jutri grem do ITA pogledat, če majo take vrtiljake, k majo full od fisher price v ITA...Pol pa sporočim kolko so-če jih najdem!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 17:43:04
|
|
|
|
claud
|
sunny- no ti kr poglej mal pa poroči, drugač morm pa jst po hitrem postopku dat kartico delat...mi še ni ratal ker pol bom kr tega vzela-10 eurou se pa že pozna.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 17:44:20
|
|
|
|
tanci29
|
hej pupe... en skurjen pozdrav od mene...sam mal napišem brala itak nisem nč tako da... včeraj novoletna zabava uspela...domov sem se prvlekla ob 3h zjutraj...ob 7h pa auf pa na šiht in sem zdele tolk skurjena da komi še gledam...erik se začuda nekaj tamle igra in me še ni začel stran vlečt.. no uglavnem imeli smo se super...plesala sem tolk da so mi rekl da se bojijo da bom šla kar rodit...noge so mi odpadle ker sem mela pete, ki jih sicer sploh ne nosm... možek pa še danes gre oz. je že šel spet na eno zabavo tako da sem sama z erikom in bo na počitek treba še mal počakat do ene 9-10 zvečer... no upam da ste ostale spočite in polne energije... lp
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 17:47:41
|
|
|
|
sunny24
|
tanci, ti ga pa res full žuraš! Kaj, sej je prov! Zdej pa kar počivi, da h sebi prideš! claud, 10 eurov se res že pozna. Ma če dobim točno tega v ITA po kaj nižji ceni, te bom kar poklicala-k zdej mam tvojo cifro! Pa ti ga pol vzamem in pošlem...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 17:51:33
|
|
|
|
claud
|
sunny- zmenjeno! Kaj vi pa nimate nč prednovoletne fešte s šihta? tanci- sj prou da se mal znoriš..verjamem pa da si zdj bl koma....zato pa kr lepo počivaj!!1
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 17:52:22
|
|
|
|
SALT
|
Februarčice malo sem se oglasila.da vas pozdravim . Ste kot perpetiumm mobile . Zadnje čase imamo nekaj problemčkov,maternični vrat imam nekoliko kratek,zaenkrat še ni hude panike,sem doma in hodim na pregled le tega... Če pa vendarle ostanem...želimvam že v naprej lepe praznike,v pričakovanju . Tako lepo vas je prebirati....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 17:54:30
|
|
|
|
sunny24
|
Oh ja...mismo meli pred leti take fešte na firmi, da smo zasedli celo športno dvorano, pa sami znani bendi so pršli igrat, žur na mrtvo v glavnem. Ta dan so bli kazinoji tudi zaprti. Pa so se potem na naši firmi odločli, da je to prevelik strošek in so te fešte ukinli...Pa za "nagrado" smo začeli delat še 24.12.-prej pa so bli vsa leta na ta dan zaprti vsi kazinoji od Hita...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 17:56:32
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud sunny- no ti kr poglej mal pa poroči, drugač morm pa jst po hitrem postopku dat kartico delat...mi še ni ratal ker pol bom kr tega vzela-10 eurou se pa že pozna. Mislm da je to trenutna akcija (sem jst tud poškilila kak vrtiljak mislite k ga bomo mi tud mogoče kupil ). Ni se ti pa treba bat če nimaš kartice. Lej ti sam reč k ga boš šla kupt, da bi rada bla član kluba pa da nej ti dajo tist za izpolnit in čim boš izpolnila boš že imela številko kartice. In že v tistem trenutku si njihov član in ti bojo že štel za prvi nakup, pa tud cena bo taka kot za člane kluba. Kartico pa itak lohk da boš dobila šele čez kaka dva mesca, lohk seveda tud prej, lohk pa tud kasnej. In ko boš enkrat mela številko (člansko) se ti bojo nakupi že sešteval, ne glede na to al maš že kartico al ne.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 17:58:48
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Oh ja...mismo meli pred leti take fešte na firmi, da smo zasedli celo športno dvorano, pa sami znani bendi so pršli igrat, žur na mrtvo v glavnem. Ta dan so bli kazinoji tudi zaprti. Pa so se potem na naši firmi odločli, da je to prevelik strošek in so te fešte ukinli...Pa za "nagrado" smo začeli delat še 24.12.-prej pa so bli vsa leta na ta dan zaprti vsi kazinoji od Hita... dobra nagrada Mojmu bratu je pa šef reku (ko ga je uprašu če bojo mel 13.plačo), če ve kok mesecev ma leto Matr so to vsi eni škrtuhi...jao....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 18:01:28
|
|
|
|
claud
|
SALT- lepo da si se oglasla.... a pol morš zdj bl ležat al kako? Kr čuvaj se da ne boš kj prehitevala dogodkov!!! Birdy- a ti bi tud tazga mela bojo vsi naši otročki iste pajacke gledal
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 18:04:55
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, res lepa nagrada. K.. jih gleda, sam da mam jst plačo vsak mesec, pa lahko si svoje fešte v rit vtaknejo! birdy, a smo te okužle s tem vrtiljakom? Sam če je res tak lep... salt, zakaj se pa ti večkrat ne oglasiš? Sam to pa res ni fajn, da se ti maternični vrat krajša...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 18:17:02
|
|
|
|
SALT
|
Res ni fajn ne..sicer je menda dolžina glih na meji...ni še neke panike,da bi me kar obdržali,hodim na preglede sem bila v petek,pa danes spet,pa v petek imam spet...in če bo kej krajši bom mogla v bolnici ostati Bom kar lepo počivala do takrat,se bom pustila razvajati ...ja pa mogoče bom pridna in se vam večkrat javim sedaj,k imam predpisan vodoravni položaj . Lep ja tale vrtiljak ,sem videla da ima še tiste lučke,zelo lepo za tiste k imate bel strop,tiste k pa imate lesenega pa se menda ne vidi tok fajn.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 18:20:38
|
|
|
|
claud
|
Sunny-ne boš verjela...sm tok vesela zdj... sm spet uno kolegico klicala in se je javla je bla odsotna, v tujini in sva zmenjene za drug teden da se dobiva!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 18:22:41
|
|
|
|
sunny24
|
salt, kar pusti se razvajat! Pa držim pestke, da bo vse v redu in da ti ne bo treba v bolnico! Dej nam povej, kako drugače tvoj , a maš že vse nakupleno,... Sej veš da smo firbčne!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 18:24:02
|
|
|
|
sunny24
|
claud, Zdej si lahko pomirjena glede cotk!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 8.12.2008 18:37:26
|
|
|
|
SALT
|
ja smo kr firbčne . Kar se tiče cotk imava do tam približno tretjega,mogoče četrega meseca že skoraj vse,nekaj sem nabavla,nekaj dobila...manjkajo nama še rokavičke,pa kak bodi mogoče.Drugače pa še morava nabavit kinderpet,posteljnino bom naročila pri galeb.si,povijalno sva si sama nekaj umislila,voziček sva že 100000X šla kupit,pa sva si 20000000Xpremislila ..zato ga še nimava Kozmetike še nimava..v glavnem sem si tudi jaz naredila seznam,ker če ne bom ziher kej pozabla... Imam občutek da nikoli več ne bo konca,bo ta seznam zamenjal nov in tako dalje ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?