![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 17.12.2008 22:09:54
|
|
|
|
Katjusa
|
sunny pridema čez 2,5 ure boma tam joj če bi bla pa v celju pa takoj..... nč grema na pumpo upam da dobim kej dobrega....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 17.12.2008 22:10:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Pa v Planet tušu v slaščičarni, ki je odprta do enajstih. ter še v kaki drugi slaščičarni, če je odprta,sam js druga ne poznam. super pol pa grem tja je vedno dobra izbira hvala.... a kr do 11. majo odprt sme misla da sma do 10 pol pa hitro da mi ne zaprejo:)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 17.12.2008 22:12:25
|
|
|
|
Ajvy
|
hi hi ...si kar predstavljam, kako tekaš za sladoledom.... fajn se napapcej
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 17.12.2008 22:13:45
|
|
|
|
sunny24
|
Katjusa, ! Fajn se posladkaj!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 17.12.2008 22:15:07
|
|
|
|
Katjusa
|
sem se že oblekla zdej s epa moj oblači pa ga pogledam in je že bil nag pa je dol dajel še zokne pa ga vprašam če gre nag se je mal zmotu šibam da še v miru pojem.... se oglasim k pridema nazaj
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 17.12.2008 22:17:08
|
|
|
|
sunny24
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 17.12.2008 22:18:25
|
|
|
|
Ajvy
|
punce...nočko.....se beremo in pišemo jutri....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 17.12.2008 22:29:15
|
|
|
|
brkn83
|
katjuša lepo se posladkaj. ajvy- lahko noč tudi tebi.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 17.12.2008 22:31:03
|
|
|
|
claud
|
hey....a ste še tuki? Bi se rada prjavla v društvo vohačic bencina Sladoled sm pa jst tud že pojedla...full dobr...od Carte dor-ja....schwarzvald cake...mmmm
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 17.12.2008 22:32:29
|
|
|
|
brkn83
|
claud - še dober, da je katjuša šla že na sladoled, ker drugače bi ji pa res ful lušte naredila.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 17.12.2008 22:33:26
|
|
|
|
Maksi1
|
Čveke, spet o hrani. Ampak danes sem vesela, da me ni blo tuki. Je blo že včeri zadosti, da sem po vsem tistem govoru o miškah, jih šla delat. Še dobro, da je bil mini recept in jih je blo glih še danes za zajtrk. Sunny - voziček in smrekica pa sta res lepa. Dišave - od vsega naštetega mi je všeč vonj po knjigah - učbenikih. Čeprav najboljši vonj je tam, kjer pražijo kafe al pa delajo čokolado. Zaradi tega dvojega me prav v nosu ščemi. Mmmmm.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 17.12.2008 22:35:46
|
|
|
|
claud
|
sj to je bil moj namen brkn-kako kj ti? Mi mamo prou pestro spet...mislm da ma naša bejba vrhunce svojih brc!! K tole je pa res neki nenavadnega...prou smešn mi je kako se mi vse premika
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 17.12.2008 22:43:51
|
|
|
|
claud
|
ja nč, grem jst spat... Nočko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 17.12.2008 22:51:45
|
|
|
|
brkn83
|
claud - a se že poslavljaš??? Potem pa se le lepo naspi in spočij. Pa js sem uredu, oz. super polno energije, jutri me zopet čaka ful nagužvan dan. Najprej zjutraj v MŠ, nato pa v Maribor na zagovor izpita in domov. Potem pa faksa za letošnje leto dovolj. Še mogoče edin eno seminarsko končam med prazniki.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 17.12.2008 22:53:21
|
|
|
|
BarbaraGS
|
ajvy, sunny res res, sem ena izmed tistih, ki imajo vse decembra (god, rd in standard prazniki) in potem zivotarim preostanek leta hehe ta cedter je v Lj zraven porodnisnice. Priporocam vsem, ki nimajo denarja za privat banko. Pa se to: ceprav podpises, si lahko vse do odvzema premislis in odstopis. Npr. ce dobis za darilo bon 2000eurov za privat banko ali kaj podobnega. Nikoli ne ves Lahko nocko in uzivajte se naprej. Jutri pa baje snegec ;) hihi bomo videli
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 17.12.2008 23:03:51
|
|
|
|
brkn83
|
ja ko bi res bil snegec. Sam tudi če bo padal, se ne bo prijel, ker je zemlja ful mokra in se bo kr stopil. No js se bom poslovila od vas za danes. Grem spat. Lahko noč vsem.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 17.12.2008 23:08:59
|
|
|
|
rebeka84
|
jaz sem vam prišla zaželet lahko in mirno noč, midva sva pogledala grozljivko, upam da bom lahko zaspala.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 17.12.2008 23:19:34
|
|
|
|
Katjusa
|
oj pupe moje:) mi2 sma že nazaj prvoščla sem si 3 kepice in sicer lešnik rafaleo in malino gor sem pa rekla da so mi dal čokolado, ki se strdi mmmm ful je bil dober aja bila sma pa kr sama tam so vsi zgleda že šli pa sej ni važno sam da sem jst sladoled dobla claud ti ti ti porednica ti zdej grema pa pod tuš pa mal tv gledat... lahko noč lepo ajajte in se zjutraj tipkamo....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 3:02:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 7:20:40
|
|
|
|
reckova
|
Dobro jutro! Če je katera upala na sneg....ni ga...vsaj v Mb-ju. Je pa res da zunaj lije kot iz škafa. Danes sem zgodnja, je moj lubi šel v NM...te pa ga pocartamo z jutranjo kavico in zajtrkom. Samo jutri še dela, pol pa je doma do 5.1.09. Pol pa tak še malo pa očetovski pa on bo imel dopust za nego in varstvo...se že veselimo da bomo doma vsi. Naš mali je ok. Ime še kar ni izbrano...jaz pa imam še 52 dni do konca (mislim vsaj da toliko). Eh, se bova že odločila ko ga bova videla......lepo se imejte. Jaz imam danes čistilno akcijo kuhinje in kopalnice. Bi res rada ful generalko naredila preden grem rodit. Če pa mi bo uspelo vse pa še ne vem. Lp
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 7:44:35
|
|
|
|
timy
|
Dobro jutro, sem pričakovala, da bo snežilo zunaj, pa gre spet samo dež Aja, tudi jaz obožujem vonj bencina, sem kot študentka delala na bencin pumpi in mi je bilo tako fajn pa diši mi na novo polakiran parket, pa razni laki ... Brkn a hodiš na materinsko šolo v Celju? Jaz sem šla le v torek, me je rit na tistih stolih tako bolela, imam še vedno prekoščičasto . Žal mi je le za danes, ker mislim, da je nega otroka in bodo previjali, ker jaz, priznam, ne znam čisto nič Imam pa danes en izpit in ne morem nikakor iti. Katjuša malo me spominjaš name. Če se mi nekaj zlušta, moram to tudi dobiti Sunny full lep vozek in super smrekca Reckova jaz se tudi pripravljam na čistilno akcijo, pa kar naprej odlašam, ker še čakam na to in na tisto in bom potem vse skupaj Ja no, upam vsaj da mi bo uspelo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 8:21:41
|
|
|
|
kayica24
|
Dobro jutro babe!!!! Katjuša kake lušte si mi nardila navsezgodaj Drgač pa noči pri meni so moj najhujši sovražnik..NE SPIM!!!Samo se premetavam, če pa že zaspim, pa se mi kar nekaj groznega sanja..Danes npr., da sem začela krvaveti Pa kolki in noge me bolijo za pop Pa krči me grabijo v meča... Bom začela spet malo z Magnesolom, da vidimo če bo kaj boljše... Drgač pa me nekaj zanima punce...A je možno, da me občasno sili na kašelj (posebaj če bolj sključeno sedim ali pa ko se vležem-prvih par minut,potem je ok), da pritiska kam na prepono, al pa kaj? Ker drugače ko sem zravnana, ko hodim me nič na kašelj ne sili...Samo v zgoraj omenjenih položajih, najbolj ko se vležem-pol pa 1x-3x zakašljam pa je ok...Hm.... Se kateri dogaja isto? Ker prehlajena nisem, pa zarad tega kašlja(pokašljevanja-max.20x dnevno zakašljam) sem bila pri osebni zdravnici, celo pri pulmologu, pa so pljuča čista.. Lahko pa da je enostavno psihosomatski kašelj..Kar pri meni nebi bilo nič čudnega Ok,bejbike moje, grem neke priprave do konca napisat, pol pa na fax(iča)...Se tipkamo, če boste kaj čvekale v tem času.. Aja, pa dobro jutro vsem!!!! Sem vam hotela prilimat en faaaaajn sendvič za zajtrk,pa...Ne znam...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 9:05:49
|
|
|
|
claud
|
Dobro jutro! No dons sm pa med pridnimi in sm bolj zgodi ustala!!! Mi ne pusti več! Je že akcija! Sm pa takoj ko sm se zbudila dvignla rolete...pa nč snegca pa pomoje ga tud ne bo....le pa že bo naj ga bo pa vsaj pol metra k drugač bo sama brozga.... Katjuša-kok je fajn k si noseča ane-pomoje drugač ne bi tak čas sladoleda dobila Sunny- lepa smrekca in super voziček!!!! Kayica- verjetn je to res razlog za kašelj...se tud men dogaja! No to je to zaenkrat....ko se zbudite pa nadaljujemo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 9:16:05
|
|
|
|
kayica24
|
EEEEj, kake zaspankice... Claud a tudi tebi se to dogaja? Kako pa zgleda to pri tebi?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 18.12.2008 9:22:41
|
|
|
|
claud
|
ja men že tok gor prtiska ko sedim pa ležim da mam tak suh kašelj...kot da bi me začel dušit-no to se mal hudo sliš ampak tko k ti kr mal zmanjka zraka pa morš zakašljat da lohk zadihaš....ne znam drugač razložit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.