|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
16.12.2008 13:15:57   
sunny24
balonchy, za paket ne vem, k sem ti dala moj stri naslov pr starših, ker tuki v GO je cela zmeda s temi paketi...
Poštar kar pozabi dat obvestilo v kaslc, da je kaj pršlo, pol pa me čez kake 3 tedne kličejo iz tam, kjer sem paket naročila, da če sem jim dala pravi naslov...Pozvoni in če mu ne odpreš, ostaneš brez paketa...Vsaj v našem bloku tko funkcionira!
Ti bom pa sporočila, ko pride!user posted image  TNX še 1X!user posted image

birdy, vidiš da ma pospravljanje tudi svoje pluse...Neli ma 2 nova bodija!user posted image  Jst sem pa najdla nosilce za police, k jih mislimo dat v našo spalnico...Jeeee

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
16.12.2008 13:32:55   
sunny24
majchy, sem si nardila unga čajčka za nosečnice od tekane...Sej ni švoh. Sam sem pa prebrala, da ma tudi malinove liste not...A niso tej tisti, k kao pomagojo pr mehčanju mat. vratu?
Ma ja, sej pomojem če spijem tko ene 3 šalce na teden ni panike, ne?user posted image

Naša se pa guzi in muva že cel dan...Že ponoči se je odločla, da bo mela uro aerobike in sm bla zbujena...user posted image  Sam da se obrne na glavo, pa bo vse OK, k zdej so brce in bule na vseh straneh, najbolj pa na levi in desni, tko, da po mojem se ni še obrnla dol...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
16.12.2008 13:36:59   
Ajvy
oj...nazaj s pregleda..velik čakanja..za 5 minutni pregled...še dobr da sem si oblekla kratko majco, ker ljudje preveč obožujejo slab zrak....tak da HB....za vodo, piškotke in kratko majico....
Vse je ok...vrat zaprt.....v glavnem...se vidimo čez 3 tedne....06.01.2009......

Hvala vsem ki ste lepo držale pestke zame ........res full hvala.....

Sunny....a veš ,da sem jst že dostkrat razmišljala , da bi šla na kako masažo..samo mene to fulll žgačka---pa se ne morem tam režat ko pečen maček...user posted image
ti pa kar izkoristi popust user posted image user posted image

Rebeka...dobro opravi v laboratoriju user posted image user posted image

Katjuša...hvala za zajtrk......

Maksi ...tudi tebi en lep dan.....

Balonchy..poročaj, kaj se vidi na cgt???me prav firbec matra....

Cita,,lepo vse opravi...a kar na masažo user posted image user posted image  super....upam ,da je božičnica danes..pa glej da jo bo do jutri še kaj user posted image user posted image

Akvalina....full dobr za bone user posted image user posted image user posted image user posted image  super...to moraš bit vesela.......the best.....
pri nas ne vejo kaj je to božičnica user posted image

Diamantina.....lepo da se uspeš še kaj oglasit......user posted image user posted image

petrap....lepo zrihtajte avtek user posted image user posted image  pa upam, da bo čimmanj stroškov user posted image user posted image user posted image
ponavadi je tako, a res vse pride za teboj....samo ne skrbi....danes je tako zaradi vremena....jutri bo že bolje user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
16.12.2008 13:39:25   
sunny24
Punce, ravnokar sem dobila sms od naše vesnozaver in pravi:

"Sporočam, da so naju včeraj zvečer obdržali v bolnici, sva še v enem kosu, dobivam pikece v ta zadnjo za plučka, pa ležim, pa pogrešam čvekanje z mojimi februarčicami! Pozdrave vsem, se javim ko prideva domov, upam, da čimprej, v enem kosu seveda"

Držimo pestke, da bo vse OK in da ne bo prehitevala!user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
16.12.2008 13:44:17   
sunny24
Ajvy, super za pregled! user posted image user posted image user posted image

Masaža pa je ena tko fajn stvar...sam mene nič ne žgačka, bi pa znalo bit kar smešno ja, če bi se tam režala pa zvijala od žgečkanja!user posted image

Evo, sem zvedla zakaj je vesnozaver v bolnici...Včeraj je mela MV 15mm, danes pa že 20mm. Ji je reku dohtar da zato, ker res leži, doma pa ni...Pa lepo prosi za naše pestke, da bo čimprej doma!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
16.12.2008 13:45:49   
Ajvy
2.del....

Reckova...super za tako fin pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
po mojem bova imele že 6. ctg....ne vem....

mala*...lepo se uči

Urša...jst sem tudi čist vremensko zanič...pa kr čakam, da bo kej lepše vreme, da mau lažje zadiham..pa kr ničuser posted image

Cita....uf..verjamem, da si jezna...jst sem tudi vedno vse zadnji cajt delalauser posted image ...

Shuka...super za izboljšanje prehlada user posted image user posted image user posted image

Birdy...super za odločbo user posted image user posted image user posted image  to me veseli,,,eno breme manj user posted image user posted image user posted image
ti si pa danes čist naspidirana.....jst HB nisem user posted image user posted image

Sunny...super za vozek....to se boš danes igralauser posted image

Balonchy...super za ravno črto user posted image user posted image user posted image  me veseli ,da se še nič ne dogaja.....ker me je že kar malo skrbelo.....

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
16.12.2008 13:46:35   
Shuka
Evo tud za vas mal mišk kot popoldanska malica user posted image
user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
16.12.2008 13:49:02   
Ajvy
Vesnozaver....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držimo pesti.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
16.12.2008 13:49:36   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

shuka.......me veseli da si boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image en seznam je na strani 48 ki ga je ajvy prilepilauser posted image
Hvala majchy user posted image

Kako sta vidve s Hano?user posted image

jaz sem super......v polni pripravljenosti za user posted image .....Hani pa verjetno tudi ne gre slabo ko tok brca in se guziuser posted image user posted image user posted image user posted image pa ti?
Tudi moj nos in grlo sta bolje, vročina je šla papa, mali mi malce bolj spi kot ponavadi, ampak ni čudno ko je tako vremeuser posted image , mogoče se bo po miškah zbudiluser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
16.12.2008 13:50:08   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Evo, sem zvedla zakaj je vesnozaver v bolnici...Včeraj je mela MV 15mm, danes pa že 20mm. Ji je reku dohtar da zato, ker res leži, doma pa ni...Pa lepo prosi za naše pestke, da bo čimprej doma!user posted image

sej prav, da so jo obdržali barabinko. bo vsaj počivala tako kot mora.......

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
16.12.2008 13:50:35   
Ajvy

user posted image

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...naslov prosim, kje to je??

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
16.12.2008 13:52:30   
Shuka

majchy, sem si nardila unga čajčka za nosečnice od tekane...Sej ni švoh. Sam sem pa prebrala, da ma tudi malinove liste not...A niso tej tisti, k kao pomagojo pr mehčanju mat. vratu?
Ma ja, sej pomojem če spijem tko ene 3 šalce na teden ni panike, ne?user posted image

Naša se pa guzi in muva že cel dan...Že ponoči se je odločla, da bo mela uro aerobike in sm bla zbujena...user posted image  Sam da se obrne na glavo, pa bo vse OK, k zdej so brce in bule na vseh straneh, najbolj pa na levi in desni, tko, da po mojem se ni še obrnla dol...
Jest sem ga pila prejšnji teden, mogoče me je zaradi čaja kaj zagrabilo spodaj, no zdaj pijem 1 skodelico na dan tega drugače pa sem bolj na planinskem, je pa dober ta čaj za nosečnice ker pomaga pri prebavi.user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
16.12.2008 13:53:12   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image

Na gorenjskem user posted image , pa še eno dozo jih morm narest k jih že fejst primanjkuje, moj škrat jih je kot za stavouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
16.12.2008 13:54:13   
Shuka

Punce, ravnokar sem dobila sms od naše vesnozaver in pravi:

"Sporočam, da so naju včeraj zvečer obdržali v bolnici, sva še v enem kosu, dobivam pikece v ta zadnjo za plučka, pa ležim, pa pogrešam čvekanje z mojimi februarčicami! Pozdrave vsem, se javim ko prideva domov, upam, da čimprej, v enem kosu seveda"

Držimo pestke, da bo vse OK in da ne bo prehitevala!user posted image   user posted image user posted image user posted image
Vesnozaver - pozdravček tudi od mene in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ostanete še nekaj časa 2v1 in da bo vse dobro.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
16.12.2008 14:01:13   
Ajvy

user posted image

Na gorenjskem user posted image , pa še eno dozo jih morm narest k jih že fejst primanjkuje, moj škrat jih je kot za stavouser posted image user posted image user posted image

joj.....predaleč..kaj nisi slučajno klelele za Bežigradom in s slučajno celim telim taperverčkom polnim pišk v rokuser posted image user posted image user posted image  čist slučajno....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
16.12.2008 14:09:36   
Shuka

user posted image

joj.....predaleč..kaj nisi slučajno klelele za Bežigradom in s slučajno celim telim taperverčkom polnim pišk v rokuser posted image user posted image user posted image  čist slučajno....
Slučajno nisem, ampak če bom kdaj ti javimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
16.12.2008 14:32:41   
rebeka84
Pozdravljeneuser posted image !
Tudi jaz upam, da bo VESNOZAVER domov prišla v enem kosu in da bo vse vreduuser posted image
No jaz sem se nalulala, še malo pa grem v MŠ, danes imamo poporodno obdobje.
Kak gre čas hitro, še malo pa bodo naši user posted image z nami!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
16.12.2008 14:34:22   
Maksi1
Reckova -  user posted image za pregled in Balonchy za CTG.

Shuka - mmmmmm kako lepe miške.

Vesnazaver - si v mojih mislih. Močno, močno stiskam pesti zate. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
16.12.2008 14:57:53   
Čebel@
venozaver.........počivaj in upam da se kmalu vrnešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
shuka.........mmmmmmmmm miške......moja mama jih je delala-zdej jo pa spet pogrešamuser posted image user posted image ........samo da mali naredi 10 gibov na dan pa je uredu-pol lahko večino dneva tudi prespiuser posted image
sunny........a veš da sploh nisem prebrala sestavin......jaz po eno šalco na teden da me spuca pa je.......če piješ v mejah normale po moje ni panike
ajvy......no samo da nisi umedlela.........user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled in da si še zaprtauser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
16.12.2008 15:01:18   
Čebel@
vesta kake dirke sva mela z mojim zdele:sva se spravila v posteljo da se bomo meli radi in malouser posted image ,pa glih končava pa moj foter kliče da je uspodi na dvoriščuuser posted image ......kva sva pognala iz posteljeuser posted image user posted image user posted image user posted image .......če bi poklicu 2 minute prej dvomim da bi se uglasilauser posted image user posted image user posted image .........zdej pa ugotavljajo če lahko odtok potegnejo v kuhinjo-kar neki

če bi moj vedu da sem vam povedala,bi spet use zbrisaluser posted image user posted image user posted image user posted image je poštuderal da si tuki gor praktično vse povemouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
16.12.2008 15:10:02   
Shuka
majchy - sorry če sem ti vzbudila spomineuser posted image

in zdej si me pa nasmejala s tvojo štorjo o tvojemu očetuuser posted image user posted image user posted image , sej bo še čas za user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
16.12.2008 15:16:45   
Čebel@

majchy - sorry če sem ti vzbudila spomineuser posted image

in zdej si me pa nasmejala s tvojo štorjo o tvojemu očetuuser posted image user posted image user posted image , sej bo še čas za user posted image

sploh ni panike-jo itak skos pogrešam-zdej ko sem noseča še toliko bolj-pustimo to ker jaz zelo hitro začnemuser posted image user posted image user posted image .........gledeuser posted image -sva glih končala ko je prišeluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
16.12.2008 15:18:53   
Shuka
Joj jest tolk sovražim nenapovedane obiskeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
16.12.2008 15:21:06   
Čebel@

Joj jest tolk sovražim nenapovedane obiskeuser posted image user posted image user posted image
po tanovem tudi jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje so pa ostale?vse pucajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
16.12.2008 15:23:13   
brkn83
čao punce.

Evo mene doma, končno nekaj časa za računalnik, in da vas lahk mal preberem. Sem danes prav izmučena, tk da se mi kej preveč itak ne da več.
Noč je bila izredno slabo prespana, tk da sem že vstala vsa utrujena in izmučena. Nato pa sem zjutraj šla hitro v materinsko šolo, potem pa še v maribor na izpit. No izpit sem naredila, tk da hura zame. Zdej pa sem hitro pojedla mal mandarin, potem pa bom kosilo skuhala, ker moj itak pride domov šele ob šestih, potem pa greva mal v trgovino. Morva kupit gips plošče, pa še vse kar zraven spara, pa barvo za belit,................. no v glavnem treba je nabavit vse, da bo potem lahk naredil strop v sobi. To pa bo naslednji teden, ker ima od petka dalje itak dopust, če ne bo kaj vmes prišlo.

Zdej vas grem pa mal za nazaj prebrati.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.