Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 16.12.2008 10:09:44
|
|
|
|
akvalina
|
no jaz vas zapuščam grem v lekarno nabavt fiziološko, alkohol , gazice,... se tipkamo kaj proti večeru.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 16.12.2008 10:18:34
|
|
|
|
reckova
|
Poročilo iz pregleda: -vse ok -mali je že z glavico dol -guzi se mi na desno stran in zato tako boli -včeraj si je noge tiščal v usta, pa mahal nam je -ima že 2 kg (sej glede na to, da je imel njegov ati 4 še mora malo papat) -imam še vse zaprto -maternični vrat je ok, se ne krajša -dobila napotnico za laboratorij in za transfuziologa -mami se ni nič zredila, čeprav trebuh mi je ful zrasel -naslednji pregled 6.1.09, a mislite da bo že CTG No, jutri pa nesem na socialno papirje, pa v bolnico na transfuzijo, da mi nardijo test za strjevanje krvi (da ne bi prišlo do kakih zapletov pri porodu). Drugače pa se naš ati vsakemu pohvali, da ima njegov pob že 2 kg....za ime pa se še kar nisva zedinila. Ah, bo že. Zdaj pa grem nekaj jest, se mi čokolino lušta. Lp
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 16.12.2008 10:20:23
|
|
|
|
mala*
|
MORGEN!! No jaz se spet bašem s kosmiči,mi tooook pašejo zadnje cajte da je že kr mal preveč... No, o tem kakšne čveke ste sploh ne bom zgubljala besed...se vam pridružim naslednji teden, samo še tale izpit dam čez.... Lepo se mejte, uživajte na srečanju, jaz bi z veseljem prišla, ampak ta tedne žal ne gre... Grem se učiti- sama piflarija je, bljek....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 16.12.2008 10:25:54
|
|
|
|
|
Akvalina ne preveč zapravljat Reckova čestitke za uspešen pregled in lepo napreduje vaš dojenček lepo lepo le tako naprej mami pa pridna ko se ni nč zredila le kako ti rata Mala ti si pa res pridna da takole pridno opravljaš izpite držim pesti da ti uspe tudi tale...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 16.12.2008 10:49:22
|
|
|
|
Urša08
|
Ojla! Tole grdo vreme mene čist ubija. Sem potem tak lena da se mi nč ne da Prejle sem se mal igrala s fotkanjem in sem poskušala Nejca v božičkovi opravi slikat za voščilnico. Pa morm rečt da je bilo lani veliko lažje - je bil bolj pri miru . No sej mislim, da bo kaka fotka lepo uspela. Ma k pogledam na koledar sploh ne morem verjet, da smo že v drugi polovici decembra. Punce en, dva , tri bomo šle rodit. Jaz mam še 46 dni Za kdaj ste se pa menle v četrtek? Dopoldan, popoldan in kje? Reckova super za pregled. Pa bravo za kile Povej še meni recept, k man gredo zmer gor Akvalina lepo nakupuj Balonchy ti pa že kar ctg. Pri nam je to samo zadnji mesec. Mala držim pestke še za tale izpit.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 16.12.2008 11:39:22
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Kako smo? Vrem je smotano 100 na uro, ampak meni se kar neki da in bom šla sobico pospravljat, da nardim plac! katjusa, hvala za zajtrk! reckova, čestitam za pregled Ku se nisi nič zredila????????? balonchy, uživej na CTG-ju! akvalina in cita, super za božičnico! Jst jo tudi čakam...Pride drugi teden! Ta teden je bla plača in glede na to, da sem mela bolniško in 4 dni dopusta, je pršla full dobra doza dinčkov-vse skupi 100 evrov manj kot moj, k je delu cel mesec! Bravo jst! Ursa, dej nam pol kako lsikico pokaži... petrap, kaj vam pa avto nagaja? Pa lih zdej pred prazniki, ko je najmanj treba da se še stroški delajo z avti...Kako drugače, uživaš doma? cita, jst grem tuddi h tajcem se masirat...Komi čakam. Sam naročit se še morem... Srečanje v četrtek bi blo enkrat okoli 16h, pa mislim da kar na Rudniku. Tko smo se vsaj včeri zvečer neki menle! Pa katjusa je rekla, da lahko kako punco iz celjskega prpelje.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 16.12.2008 11:43:15
|
|
|
|
|
Jutro sunny ja marička bova ko novi ko greva se masirat naše pikice bodo upam navdušene nad masažo ... No šibam pod tuš pa letim v Celje grem v lekarno pa po malo v šolo potem pa greva mal pohajat ampak ne za dolgo je treba se učit jutri pišejo matematiko in naša gospodična pove da še more napisat za domače branje obnovo sem bila jezna ko bolj ko ji govorim da ne vedno zadnji cajt ampak se jo nč ne prime še bo pestro pr nas juhuuu bomo še peli in plesali ... Pidne bodite pa ne preveč pisat da ne bom pol rabla pol ure da vse preberem...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 16.12.2008 11:44:32
|
|
|
|
|
Jaz bi tudi prišla na srečanje ampak v četretek ne bo šlo ker moram našo gospodično peljat na božička ki ga imamo v službi ...upam da še se kdaj dobimo..
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 16.12.2008 11:44:43
|
|
|
|
birdy
|
Hoj nosečke Vidm da se neki govori za en srečanje v četrtek. To pa lohk tud mi pridemo, če seveda sprejmete celo našo družino, se pravi nas štiri (eden v bušiju , pa tri direktni). Mi bi sicer prišli samo za kako uro na kavico. No, spet odvisen kdaj bi se dobile, tam okol štirih, petih bi šlo, kasnej pa več ne. Sunny, lahko bi te tud mi pobral, sam če nisi tok fina da se nebi usedla v mal karamboliran avto Ni dnarja da bi dal popravt tista vrata ki jih je lubi stolku. Pa sej so sam mal udrta
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 16.12.2008 11:47:07
|
|
|
|
Čebel@
|
dan! se že bašem z nutelo četritke za božičnice in dobro opravljene preglede balonchy......dobro opravi na ctg-ju ajvy.......ti pa na pregledu petra.....res škoda zarad avtomobila-glih ko ni treba......no sej bo boljš diamantina.........sem vesela da se nisi zgubila........hvala za skrb-s hano sva super
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 16.12.2008 11:48:59
|
|
|
|
sunny24
|
Joj birdy, nehi s takimi, no! Vi kar pridite, več nas bo, bujše bo! Ja, meni je vseeno, kdo me pobere, sam da me ne boste pol vsi na Viču pozabli! cita, sej jst sem bla tudi taka veš...Vse sem odlašala do zadnjega, pa so se mojim kar živci kravžljali...Ma na koncu sem vse nardila, tko, da brez panike! Pa ja, po mojem bo masaža res fajn, pa tudi našim bejbam po pasala...Sej veš da ženske se rade razvajamo!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 16.12.2008 11:51:22
|
|
|
|
sunny24
|
Punce, a ste za srečanje ta četrtek, 18.12. v Ljubljani, na Rudniku okoli 16h? Dejte povedat. Zaenkrat smo na seznamčku: - claud - katjusa+Florjan - sunny - birdy+mož+Neli Pa dejste se same na seznam....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 16.12.2008 11:53:33
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz za srečanje nič ne obljubim
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 16.12.2008 12:05:26
|
|
|
|
Shuka
|
Dober dan deklce Evo vaše želje o izboljšanju mojega prehladka se izpolnjujejo, malo je že bolje zatorej Hvala vsem. Zdej pa eno vprašanje, a je kera tolk prijazna in če se spomni kje je bilo to napisano, da mi prilepi ali na ZS napiše kaj vse je potrebno kupiti za bebico od kozmetičnih pripomočkov. Sej en seznam za novorojenčka sem že dobila v MŠ pa me zanima, če ste ve kaj dodatno potrebovale tiste, ki že imate otročičke ali kaj opustile, da ne kupujem bv in tiste, ki ste vse že nabavile pa je tudi vam to prva štručka. Pa tiste k se boste dobile na srečanju - lepo se imejte
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 16.12.2008 12:05:49
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Joj birdy, nehi s takimi, no! Vi kar pridite, več nas bo, bujše bo! Ja, meni je vseeno, kdo me pobere, sam da me ne boste pol vsi na Viču pozabli! Hejjj, nč me tolažt, sem tud jst v hecu misnla
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 16.12.2008 12:14:24
|
|
|
|
Čebel@
|
shuka.......me veseli da si bolje en seznam je na strani 48 ki ga je ajvy prilepila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 16.12.2008 12:23:14
|
|
|
|
birdy
|
Jeeeeeeeeee, smo dobil odločbo za vrtec in smo še vedno v prvem razredu, se prav da plačujemo samo 10% vrtca. Sem ful vesela ker sem bla prepričana da ga bomo zdej plačevali več.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 16.12.2008 12:25:00
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 shuka.......me veseli da si bolje en seznam je na strani 48 ki ga je ajvy prilepila Hvala majchy Kako sta vidve s Hano?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 16.12.2008 12:34:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 shuka.......me veseli da si bolje en seznam je na strani 48 ki ga je ajvy prilepila Hvala majchy Kako sta vidve s Hano? jaz sem super......v polni pripravljenosti za .....Hani pa verjetno tudi ne gre slabo ko tok brca in se guzi pa ti?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 16.12.2008 12:35:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Jeeeeeeeeee, smo dobil odločbo za vrtec in smo še vedno v prvem razredu, se prav da plačujemo samo 10% vrtca. Sem ful vesela ker sem bla prepričana da ga bomo zdej plačevali več. sem prov vesela za vas-vsak prišparan evro se pozna
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 16.12.2008 12:42:06
|
|
|
|
sunny24
|
Sm pršla malo počekirat...Sm pridna, pospravljam! Delam red v ta veliki omari v sobici za našo ! Kar naenkrat je ratalo fulllll placa... shuka, super, da si bujše! birdy, full lepo za odločbo! Mene so pa iz BC klicali, da je voziček pršu in ga gremo pole iskat...Jeeee, se bomo gužvali!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 16.12.2008 12:43:38
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.........ne bodi preveč pridna .........evo je imela maksi prav.........super za voziček
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 16.12.2008 12:55:20
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Dober dan Se vidi da je december (moj najljubsi mesec), saj prebiram same lepe stvari, ki se vam dogajajo. Da bi le bilo tako se naprej! Drugace pa na zalost v cet jaz ne morem prit, pa bi vas rade volje srecala... Imam najprej G, pol pa letimo v MŠ. Sej se peljemo mimo rudnika, ampak ne vem ce bo cajt se ustavit...bomo vidli, ampak 99% da ne. Kje pa se mislite to dobiti, glede na to, da je Rudnik kar velik?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 16.12.2008 13:00:13
|
|
|
|
Balonchy
|
Ojla babuške... Jaz sem že nazaj iz CTG-ja in posvetovalnice pri G... Vse je OK... Srček bije 100/h, spodnja črta (popadki) je pa ravna!!! Naslednji CTG mam 3.1. (je moj G dežuren, pa se mal na zmenku v porodnišnici dobiva )... Pravi, da me bo čez praznike pogrešal in bi me takoj po njih rad videl ... Vsaj za neki, da mi VIP karta velja... diamantina - zakaj pa tebe ni blo že 100 let sem??? Kje se skrivaš??? cita - kako si? Se tut ti že počas pripravljaš, a? petrap - kaj pa je narobe z avtom??? A reden servis al kako? Jaz ga imam jutri... Spet bodo leteli ojri iz denarnice... Jupiiii... akvalina - ti si pa pridna z nabavo... Jaz kar neki odlašam... Ma upam, da mi res pridejo zmontirat sobico jutri dop. in bom pol lahk v miru nabavljala! reckova - za pregled!!! mala - lepo se uči... Jaz bi ob takem vremenu 100% zaspala pred knjigo... urša - CTG-je mam zaradi gibov... Sem enkrat zapaničarila (če se spomniš) in od takrat mi G redno spremlja te stvari (z UZ-ji, CTG-jem, sama si gibe pišem že več kot mesec dni,...). sunny - si dobila paket??? birdy - za vrtec... ajvy - čakam seznamček cotk... katjuša - tvoj seznamček (če nisi več skregana z mano ) bi tut rada mela... majchy - full sem vesela za vaju s Hano, da sta OK. shuka - piješ dovolj čajčka??? Tole je še zate za zraven:
< Sporočilo je popravil Balonchy -- 16.12.2008 13:02:26 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 16.12.2008 13:04:31
|
|
|
|
birdy
|
Ja, Majchy, res se vsak evro pozna. Veš kok sem vesela ker sem bla ziher da bomo plačeval okol 80 evrov vrtca minimum. Sunny, a ti si tud pridna? Dons sem pa jst tud, sem kuhno mal bolj konkreten pospravla, pa spalnico in omaro v spalnico (in našla dva bodija ki sta Neli trenutno prav ), par stvari otroških dala tja kamor pašejo, pa cunje pobrala iz štendlerja pa iz sušilca, pa pojstlo slekla,... Ma neki me daje tale gnezditveni nagon, nazadnje ko je blo tko sem še isti dan dobila popadke, čez dva dni pa rodila Moj je pa jaslice naredu, bom dala zvečer kako sliko če se bom spomnla... Zdej greva pa kmal po Neli v vrtec, pol gre pa moj delat pa bove z Neli same.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.