|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
16.12.2008 21:16:03   
brkn83
claud - boš pa za nekaj časa, mal denarja prihranila.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
16.12.2008 21:16:52   
sunny24
claud, ma Ariel se mi zdi da so že začetek poletja, če ne že prej zaprli...Pr nas je zdej tam trgovina turbo limač al kaj že je...Bi se pa splačalo takrat nabavljat, ja...Sam nismo še ble noseče!user posted image
Sej ti povem, da se boš hmali potolažla in še kak evro zapravla za user posted image !user posted image

Mi smo pa jedli user posted image , pa krompir in mlad korenček v omaki...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
16.12.2008 21:21:23   
claud
brkn---ne vem če bom kj pršparala...bo kr treba nabavt vse to kar je potrebnouser posted image

sunny-mmm jst bi tud user posted image ....
no v začetku poletja smo pa že ble user posted image , sam takrat še nismo o shoppingu razmišljaleuser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
16.12.2008 21:21:59   
claud
Aja sunny- pozabla vprašat...kako kj voziček?!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
16.12.2008 21:22:38   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: claud
Balonchy- a prideš ti tud v LJ?

Ne.. ne bo me...
V četrtek imam napovedan obisk - pride sošolka iz SŠ, da me vidi še v enem kosu... user posted image
Živi namreč v Švici in je trenutno na obisku pri starših (do sobote) in se v čet. pripelje do mene... Komaj čakam, bom prvič vidla njenega 4 mesečnega črvička, ki je obenem tudi prvič v SLO.

Jaz grem pa počasi spat, ker moram jutri že pred 7 uro štartat - peljem avto na servis...

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 16.12.2008 21:23:15 >

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
16.12.2008 21:29:06   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

IZVIRNO SPOROČILO: claud
Balonchy- a prideš ti tud v LJ?

Ne.. ne bo me...
V četrtek imam napovedan obisk - pride sošolka iz SŠ, da me vidi še v enem kosu... user posted image
Živi namreč v Švici in je trenutno na obisku pri starših (do sobote) in se v čet. pripelje do mene... Komaj čakam, bom prvič vidla njenega 4 mesečnega črvička, ki je obenem tudi prvič v SLO.

Jaz grem pa počasi spat, ker moram jutri že pred 7 uro štartat - peljem avto na servis...

Ja super da se bosta vidle!!!!
No potem pa se lepo naspi!!!!!!!!! Nočko!user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
16.12.2008 21:29:06   
Čebel@
čer!
midva sva preletala od poncija do pilata za kuhinjouser posted image ......sva najdla eno super v lesnini,jo greva jutr še enkrat pogledat in jo bova kar uzelauser posted image user posted image .....pa še ugodna jeuser posted image user posted image user posted image ........potem sva šla pa na pico ,dzej pa spet med rjuheuser posted image user posted image user posted image user posted image

no lubi se je šel briti,jaz grem pod tuška,ve pa pridno čvekejte še naprej in se tipkamo jutri........čaw baw

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
16.12.2008 21:31:24   
claud
Waaa lejte tole našo majchy....zdj bosta pa čist znucala rjuheuser posted image user posted image user posted image user posted image kr prvoščta siuser posted image user posted image user posted image

Lepo se user posted image , pa upam da ne dobita kakšnih nenapovedanih obiskov!!!user posted image user posted image user posted image Nočko!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
16.12.2008 21:32:28   
sunny24
majchy, dej nehita no! Tle na našem koncu kokoške se že cel dan neki tla tresejo, pa mam vas dveh na sumu...user posted image user posted image user posted image   Mene moj sploh ne obrajta za user posted image ...user posted image

Claud, jutri gremo po voziček...je moj pršu danes prepozno domov.

Kaj počnete ostale? Majchy niti ne bom spraševala, k mi bo samo lušte delala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
16.12.2008 21:34:51   
claud
sunny- majchy nam je že nardila lušteuser posted image user posted image
Jst pa mal še poklepetam pol bom pa mogla it spremenit položaje-preden mi rebrca odpadejouser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
16.12.2008 21:38:02   
sunny24
A te tako fajn v rebra brca? Mene pa nč...ne vem jst, kako je zložena ta naša...Po mojem je še kar neki postrani oz prečno-glede na brce.
Jst pa ležim na kavču, na levem boku in naša se malo guzi, pa smartise jem...Sem si jih zadnjič kupla, k jih res že fullll časa nisem jedla. user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
16.12.2008 21:41:23   
claud
Sunny- ma ja tko se mi nasloni na rebra pa neki časa tišči pol se pa odrine ko profi plavalecuser posted image Sj bo za preživet sam tud ko je ni tam je tak filing kot kakšna huda modrica ko kar naprej boli...
Pa kaj maš ti same dobrote tam dons al kaj...pa nč ne deliš z namiuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
16.12.2008 21:46:40   
sunny24
Joj claud, jst mam vsega boga, kar želiš! Kaj bi?user posted image

Jst bi na vašem mestu vašo miss vpisala na plavanje...Bo mela fajn odriv!user posted image  

Naša se pa naguzi cela na desno stran in tudi ni lih neki fajn očutek, ampak bomo zdržali še ta 2 meseca...Joj, jutri začnem že 31 teden, ti si pa že skor v 34. ...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
16.12.2008 21:52:06   
claud
Ma naša bo smučarkauser posted image Če sta oči pa mami mor bit tuduser posted image ...user posted image user posted image user posted image ...no bomo pol vidl kok 10000000 želja bo melauser posted image
Hm...ja jst mislm da ma naša spodi na desni glavco, ker na desnem boku me ne pusti spat ker jo pomoje potlačm pa jo v glavco tišči....

Sam kok gre res hitr..zdj sm brala tale nosečniški koledarček tuki narr-ju...so ga mal prenovil...pa gledam za naslednji tedn-pa že piše če mam torbo z p že prpravljenouser posted image ...user posted image
Mi je pa všeč oz. v tolažbo k piše za ta tedn da so strije diploma za mamicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
16.12.2008 21:52:12   
brkn83
joj js pa grem v petek v 32. teden. Res bo zelo hitro minilo še teh nekaj dni, oz. tednov.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
16.12.2008 21:57:13   
sunny24
Vidiš, naša pa ne bo smučala, k pr nas noben ne smuča...user posted image

A si dobila kako stijo že? JSt sem jih enih par majnih na joških, po trebuhu pa še nič in tudi upam, da jih ne bom. Naši se pa kouca zdej...user posted image  

Jst pa mislim, da ma naša glavo desno zgoraj, k je tam zmiri ena trda bula in tudi protestira, če sm na desnem boku...Za kaj več pa morem počakat do 9.1....Kje je še to...

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
16.12.2008 22:02:14   
claud
Strij tud jst nimam nč po trebuhu...spet trkam na lesuser posted image , po joških jih pa mam par...takih majhnih ampak mi vseen niso nč všeč pa še srbijo meuser posted image

No zdj morm pa že res it k ne zdržim več na stolu...se ju3 dopoldne kj javim!

Mejte se, lepo spite....Nočkouser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
16.12.2008 22:03:42   
sunny24
No, pol se pa jutri tipkamo! Lahko nočko in lepe sanje!user posted image

Za strije se pa ne sekiri, sej na soncu pobledijo!user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
16.12.2008 22:06:28   
birdy
Claud, a ti si hotla it v Ariel?
Ariel je bil prevzet od Baby centra že ene dve leti ziher, sam vedl se ni. Zaprl so ga pa dokončno mislm da julija al pa junija. In ga ne bo več. Men je pa tok žal za Ariel, kok sva midva tam dnarja pustila, ko sem bla noseča z Neli sva vse tam kupila, od vozička, pojstle, jogija, banje, kenguruja,... Še celo neki cunj (sploh med tistimi zadnjimi razprodajami za kere je Claud vidla reklamouser posted image  za 60eur sva nesla polno vrečo cunj damuser posted image )

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
16.12.2008 22:07:19   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy, dej nehita no! Tle na našem koncu kokoške se že cel dan neki tla tresejo, pa mam vas dveh na sumu...user posted image user posted image user posted image   Mene moj sploh ne obrajta za user posted image ...user posted image

se podpišem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če enkrat na 14 dni sem veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst bi pa vsak dan..... ma ne vem kaj mu je se že sprašujem če mu nisem več.....user posted image user posted image user posted image user posted image ehhh sej bo bolje
majchy ko se zmatraš povejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce jst sem čist crknjena dons sem celo popoldne delala k ..... tak da grem pod tuš pa na klementine...

Za srečanje pa slabo kaže kaj je zdej to?????? mene tud ne bo če nobena ne pride pa še tok dela se obeta.....
ju3 zjutraj nesem pakete na pošto pol grema pa s Florjanom po trgovinah iščem eno težko in lepo zaveso tak da boma uživala v nakupih in upam da tud kej kuplauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se mejte in lahko noč

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
16.12.2008 22:14:27   
brkn83
grem js zdej pod tuš in ajat. Jutri je treba iti zopet v materinsko šolo, potem pa še k frizerju. Tk, da imam zopet poln urnik. Lepo se imejte in seberemo zoept jutri.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
16.12.2008 22:15:40   
Ajvy
oj...pogledala  nadaljevanke...sej ne vem a mi je ta House všeč al ne user posted image user posted image

Majchy....hi hi ....to pa je dogodivščina....

Jst tudi mami najbolj pogrešam v nosečem stanju...mah..itak jo skoz pogrešam....

Brkn...čestitke za izpit user posted image user posted image user posted image
Jst sem imela tudi ubitačno noč....na pol ure sem hodila lulat...in to po tri kapljice....ufuser posted image

Rebeka..upam, da ti je uspelo pogasit željo po sladkem...jst sem zmazala čips, kokice , pomaranče in še magnezij sem ruknla čez.....user posted image

Claud...Ariel se je zaprl že kar nekaj časa nazaj...ga je baje odkupil BC....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
16.12.2008 23:30:05   
BarbaraGS
joj punce sam se do 15. januarja pocakamo pa bomo imele popuste na oblekice na razprodajah hehe :) komaj cakam. Bom koncno lahko kaj kupila v Obaibi.

Drugace pa bi vas rada spomnila, da se do 34 tedna lahko gre na transfuziloski oddelek prijavit za izvorne celice. Tukaj se ne placa nic, je pa res,, da ce jih bo kaksen otrocek rabil prej mu jih bodo dali. Torej ne cakajo samo na tvojega otrocka. Sam point je v tem, da vec otrockov bo dalo, vec je moznosti, da bodo tvoje docakale tvojega otrocka. V vsakem primeru pa bo s tem dejanjem tvoj otrocek na prednostni listi.

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
17.12.2008 9:13:32   
Katjusa
Dobro jutro babikeuser posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

evo vam idejo za zajtrk:)

Aja razprodaje se začnejo 5.1....

Lep dan vam želim in uživajte, mi2 grema zdej na potep pol pa delatuser posted image user posted image user posted image user posted image se vam vmes kej oglasim

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
17.12.2008 9:45:19   
Balonchy
Jutro beybe...

Jaz sem ravnokar nazaj iz servisa... sm jim kr avto pustila in ga grem komi popoldne iskat...

Katjuša - THX za zajtrk - jaz sem si samo z žemljicami in čajem postregla - paradajzov ne jem...
Sam zdej grem pa res neki pojest - mi že kruli v želodčku... Mislim, da bom eno od paštet napadla (mi že enih par dni diši)...
A mislte, da mi lahk kej "škodi" pašteta???

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.