|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
16.12.2008 10:09:44   
akvalina
no jaz vas zapuščam grem v lekarno nabavt fiziološko, alkohol , gazice,...

se tipkamo kaj proti večeru.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
16.12.2008 10:18:34   
reckova
Poročilo iz pregleda:
-vse ok
-mali je že z glavico dol
-guzi se mi na desno stran in zato tako boli
-včeraj si je noge tiščal v usta, pa mahal nam je
-ima že 2 kg (sej glede na to, da je imel njegov ati 4 še mora malo papat)
-imam še vse zaprto
-maternični vrat je ok, se ne krajša
-dobila napotnico za laboratorij in za transfuziologa
-mami se ni nič zredila, čeprav trebuh mi je ful zrasel
-naslednji pregled 6.1.09, a mislite da bo že CTG

No, jutri pa nesem na socialno papirje, pa v bolnico na transfuzijo, da mi nardijo test za strjevanje krvi (da ne bi prišlo do kakih zapletov pri porodu).
Drugače pa se naš ati vsakemu pohvali, da ima njegov pob že 2 kg....za ime pa se še kar nisva zedinila. Ah, bo že. Zdaj pa grem nekaj jest, se mi čokolino lušta.

Lp

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
16.12.2008 10:20:23   
mala*
MORGEN!!
No jaz se spet bašem s kosmiči,mi tooook pašejo zadnje cajte da je že kr mal preveč...
No, o tem kakšne čveke ste sploh ne bom zgubljala besed...se vam pridružim naslednji teden, samo še tale izpit dam čez....
Lepo se mejte, uživajte na srečanju, jaz bi z veseljem prišla, ampak ta tedne žal ne gre...

Grem se učiti- sama piflarija je, bljek....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
16.12.2008 10:25:54   
Akvalina ne preveč zapravljatuser posted image user posted image user posted image

Reckova čestitke za uspešen pregled in lepo napreduje vaš dojenček lepo lepo le tako naprej mami pa pridna ko se ni nč zredila le kako ti ratauser posted image user posted image

Mala ti si pa res pridna da takole pridno opravljaš izpite držim pesti da ti uspe tudi tale...user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
16.12.2008 10:49:22   
Urša08
Ojla!

Tole grdo vreme mene čist ubija. Sem potem tak lena da se mi nč ne dauser posted image Prejle sem se mal igrala s fotkanjem in sem poskušala Nejca v božičkovi opravi slikat za voščilnico. Pa morm rečt da je bilo lani veliko lažje - je bil bolj pri miruuser posted image . No sej mislim, da bo kaka fotka lepo uspela. user posted image

Ma k pogledam na koledar sploh ne morem verjet, da smo že v drugi polovici decembra. Punce en, dva , tri bomo šle rodit. Jaz mam še 46 dniuser posted image

Za kdaj ste se pa menle v četrtek? Dopoldan, popoldan in kje?

Reckova super za pregled. Pa bravo za kileuser posted image Povej še meni recept, k man gredo zmer goruser posted image

Akvalina lepo nakupuj

Balonchy ti pa že kar ctg. Pri nam je to samo zadnji mesec.

Mala držim pestke še za tale izpit.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
16.12.2008 11:39:22   
sunny24
Dan! Kako smo? Vrem je smotano 100 na uro, ampak meni se kar neki da in bom šla sobico pospravljat, da nardim plac!user posted image

katjusa, hvala za zajtrk!
reckova, čestitam za pregled user posted image user posted image user posted image   Ku se nisi nič zredila?????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

balonchy, uživej na CTG-ju!
akvalina in cita, super za božičnico! user posted image user posted image user posted image

Jst jo tudi čakam...Pride drugi teden! Ta teden je bla plača in glede na to, da sem mela bolniško in 4 dni dopusta, je pršla full dobra doza dinčkov-vse skupi 100 evrov manj kot moj, k je delu cel mesec! Bravo jst!user posted image

Ursa, dej nam pol kako lsikico pokaži...user posted image

petrap, kaj vam pa avto nagaja? Pa lih zdej pred prazniki, ko je najmanj treba da se še stroški delajo z avti...Kako drugače, uživaš doma?user posted image

cita, jst grem tuddi h tajcem se masirat...Komi čakam. Sam naročit se še morem...user posted image

Srečanje v četrtek bi blo enkrat okoli 16h, pa mislim da kar na Rudniku. Tko smo se vsaj včeri zvečer neki menle!
Pa katjusa je rekla, da lahko kako punco iz celjskega prpelje.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
16.12.2008 11:43:15   
Jutro sunnyuser posted image user posted image user posted image ja marička bova ko novi ko greva se masiratuser posted image user posted image user posted image naše pikice bodo upam navdušene nad masažouser posted image user posted image user posted image ...

No šibam pod tuš pa letim v Celje grem v lekarno pa po malo v šolo potem pa greva mal pohajat ampak ne za dolgo je treba se učit jutri pišejo matematiko in naša gospodična pove da še more napisat za domače  branje obnovo sem bila jezna ko user posted image user posted image  bolj ko ji govorim da ne vedno zadnji cajt ampak se jo nč ne prime še bo pestro pr nas juhuuu bomo še peli in plesaliuser posted image user posted image user posted image ...

Pidne bodite pa ne preveč pisat da ne bom pol rabla pol ure da vse preberem...user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
16.12.2008 11:44:32   
Jaz bi tudi prišla na srečanje ampak v četretek ne bo šlo ker moram našo gospodično peljat na božička ki ga imamo v službiuser posted image user posted image ...upam da še se kdaj dobimo..

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
16.12.2008 11:44:43   
birdy
Hoj nosečkeuser posted image
Vidm da se neki govori za en srečanje v četrtek. To pa lohk tud mi pridemo, če seveda sprejmete celo našo družino, se pravi nas štiri (eden v bušijuuser posted image , pa tri direktni). Mi bi sicer prišli samo za kako uro na kavico. No, spet odvisen kdaj bi se dobile, tam okol štirih, petih bi šlo, kasnej pa več ne.
Sunny, lahko bi te tud mi pobral, sam če nisi tok fina da se nebi usedla v mal karamboliran avtouser posted image  Ni dnarja da bi dal popravt tista vrata ki jih je lubi stolku. Pa sej so sam mal udrtauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
16.12.2008 11:47:07   
Čebel@
dan!
se že bašem z nutelouser posted image
četritke za božičnice in dobro opravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
balonchy......dobro opravi na ctg-juuser posted image user posted image
ajvy.......ti pa na pregleduuser posted image user posted image
petra.....res škoda zarad avtomobila-glih ko ni treba......no sej bo boljšuser posted image
diamantina.........sem vesela da se nisi zgubila........hvala za skrb-s hano sva superuser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
16.12.2008 11:48:59   
sunny24
Joj birdy, nehi s takimi, no! Vi kar pridite, več nas bo, bujše bo!user posted image  Ja, meni je vseeno, kdo me pobere, sam da me ne boste pol vsi na Viču pozabli!user posted image user posted image user posted image

cita, sej jst sem bla tudi taka veš...Vse sem odlašala do zadnjega, pa so se mojim kar živci kravžljali...Ma na koncu sem vse nardila, tko, da brez panike!user posted image
Pa ja, po mojem bo masaža res fajn, pa tudi našim bejbam po pasala...Sej veš da ženske se rade razvajamo!user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
16.12.2008 11:51:22   
sunny24
Punce, a ste za srečanje ta četrtek, 18.12. v Ljubljani, na Rudniku okoli 16h?

Dejte povedat. Zaenkrat smo na seznamčku:
- claud
- katjusa+Florjan
- sunny
- birdy+mož+Neli

Pa dejste se same na seznam....user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
16.12.2008 11:53:33   
Čebel@
jaz za srečanje nič ne obljubim

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
16.12.2008 12:05:26   
Shuka
Dober dan deklce user posted image

Evo vaše želje o izboljšanju mojega prehladka se izpolnjujejo, malo je že bolje zatorej Hvala vsem.

Zdej pa eno vprašanje, a je kera tolk prijazna in če se spomni kje je bilo to napisano, da mi prilepi ali na ZS napiše kaj vse je potrebno kupiti za bebico od kozmetičnih pripomočkov. Sej en seznam za novorojenčka sem že dobila v MŠ pa me zanima, če ste ve kaj dodatno potrebovale tiste, ki že imate otročičke ali kaj opustile, da ne kupujem bv in tiste, ki ste vse že nabavile pa je tudi vam to prva štručka.user posted image

Pa tiste k se boste dobile na srečanju - lepo se imejteuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
16.12.2008 12:05:49   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Joj birdy, nehi s takimi, no! Vi kar pridite, več nas bo, bujše bo!user posted image  Ja, meni je vseeno, kdo me pobere, sam da me ne boste pol vsi na Viču pozabli!user posted image user posted image user posted image

Hejjj, nč me tolažt, sem tud jst v hecu misnlauser posted image  

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
16.12.2008 12:14:24   
Čebel@
shuka.......me veseli da si boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image en seznam je na strani 48 ki ga je ajvy prilepilauser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
16.12.2008 12:23:14   
birdy
Jeeeeeeeeee, smo dobil odločbo za vrtec in smo še vedno v prvem razredu, se prav da plačujemo samo 10% vrtca. Sem ful vesela ker sem bla prepričana da ga bomo zdej plačevali več.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
16.12.2008 12:25:00   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

shuka.......me veseli da si boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image en seznam je na strani 48 ki ga je ajvy prilepilauser posted image
Hvala majchy user posted image

Kako sta vidve s Hano?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
16.12.2008 12:34:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Hvala majchy user posted image

Kako sta vidve s Hano?user posted image

jaz sem super......v polni pripravljenosti za user posted image .....Hani pa verjetno tudi ne gre slabo ko tok brca in se guziuser posted image user posted image user posted image user posted image pa ti?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
16.12.2008 12:35:33   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Jeeeeeeeeee, smo dobil odločbo za vrtec in smo še vedno v prvem razredu, se prav da plačujemo samo 10% vrtca. Sem ful vesela ker sem bla prepričana da ga bomo zdej plačevali več.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem prov vesela za vas-vsak prišparan evro se pozna

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
16.12.2008 12:42:06   
sunny24
Sm pršla malo počekirat...Sm pridna, pospravljam!user posted image  Delam red v ta veliki omari v sobici za našo user posted image ! Kar naenkrat je ratalo fulllll placa...user posted image user posted image user posted image

shuka, super, da si bujše!user posted image user posted image user posted image

birdy, full lepo za odločbo! user posted image user posted image user posted image

Mene so pa iz BC klicali, da je voziček pršu in ga gremo pole iskat...Jeeee, se bomo gužvali!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
16.12.2008 12:43:38   
Čebel@
sunny.........ne bodi preveč pridnauser posted image .........evo je imela maksi prav.........super za vozičekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
16.12.2008 12:55:20   
BarbaraGS
Dober dan user posted image

Se vidi da je december (moj najljubsi mesec), saj prebiram same lepe stvari, ki se vam dogajajo. Da bi le bilo tako se naprej!

Drugace pa na zalost v cet jaz ne morem prit, pa bi vas rade volje srecala... Imam najprej G, pol pa letimo v MŠ. Sej se peljemo mimo rudnika, ampak ne vem ce bo cajt se ustavit...bomo vidli, ampak 99% da ne.
Kje pa se mislite to dobiti, glede na to, da je Rudnik kar velik?

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
16.12.2008 13:00:13   
Balonchy
Ojla babuške...

Jaz sem že nazaj iz CTG-ja in posvetovalnice pri G...
Vse je OK... Srček bije 100/h, spodnja črta (popadki) je pa ravna!!! user posted image  user posted image user posted image user posted image
Naslednji CTG mam 3.1. (je moj G dežuren, pa se mal na zmenku v porodnišnici dobiva user posted image )... Pravi, da me bo čez praznike pogrešal in bi me takoj po njih rad videl user posted image ... Vsaj za neki, da mi VIP karta velja... user posted image  user posted image

diamantina - zakaj pa tebe ni blo že 100 let sem??? Kje se skrivaš???

cita - kako si? Se tut ti že počas pripravljaš, a? user posted image

petrap - kaj pa je narobe z avtom??? A reden servis al kako? Jaz ga imam jutri... Spet bodo leteli ojri iz denarnice... Jupiiii... user posted image

akvalina - ti si pa pridna z nabavo... Jaz kar neki odlašam... Ma upam, da mi res pridejo zmontirat sobico jutri dop. in bom pol lahk v miru nabavljala! user posted image
reckova - user posted image user posted image user posted image  za pregled!!!
mala - lepo se uči... Jaz bi ob takem vremenu 100% zaspala pred knjigo... user posted image
urša - CTG-je mam zaradi user posted image  gibov... Sem enkrat zapaničarila (če se spomniš) in od takrat mi G redno spremlja te stvari (z UZ-ji, CTG-jem, sama si gibe pišem že več kot mesec dni,...).

sunny - si dobila paket???
birdy - user posted image user posted image user posted image  za vrtec...

ajvy - čakam seznamček cotk... user posted image

katjuša - tvoj seznamček (če nisi več skregana z mano user posted image ) bi tut rada mela...

majchy - full sem vesela za vaju s Hano, da sta OK. user posted image

shuka - piješ dovolj čajčka???
Tole je še zate za zraven:

user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 16.12.2008 13:02:26 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
16.12.2008 13:04:31   
birdy
Ja, Majchy, res se vsak evro pozna. Veš kok sem veselauser posted image user posted image ker sem bla ziher da bomo plačeval okol 80 evrov vrtca minimum.

Sunny, a ti si tud pridna? Dons sem pa jst tud, sem kuhno mal bolj konkreten pospravla, pa spalnico in omaro v spalnico (in našla dva bodija ki sta Neli trenutno pravuser posted image ), par stvari otroških dala tja kamor pašejo, pa cunje pobrala iz štendlerja pa iz sušilca, pa pojstlo slekla,... Ma neki me daje tale gnezditveni nagon, nazadnje ko je blo tko sem še isti dan dobila popadke, čez dva dni pa rodilauser posted image
Moj je pa jaslice naredu, bom dala zvečer kako sliko če se bom spomnla...
Zdej greva pa kmal po Neli v vrtec, pol gre pa moj delat pa bove z Neli same.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.