Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 22:11:47
|
|
|
|
Ajvy
|
Zwer...držim pestke, da ti bo uspelo ugnat zgago..... Sunny...sploh nisem navajena da nisi kčepetalno razpoložena.....no, sicer je pa ravno zdejle tvoj čas.... ja...jutr mam pregled..hvala za pestke.... Majchy...nočko...lepo ajejte
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 22:13:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.......pol si pa res spet čist polno zasedena.......bo vsaj še neki dinarčkov padlo preden zapreta firmo ajvy.....ni za kaj ja sej bo prav prišlo, da ne bomo čist v zgubi firme zapiral.... aja pa sma se vseeno zdej odločla da boma mela oz. moj bo mel dopolnilno delo torej bomo te stvari iz papirja še vedno lahko delal (vabila, voščilnice, koledarje, igro spomin, pobarvanke....) to gre sam za občasna dela mal več pred veliko nočjo in novim letom sicer pa sma tu pa tam kaka vabila za kak rd al pa kej takega tak da se bo bolj splačalo ker ni nobenih stroškov....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 22:13:58
|
|
|
|
claud
|
majchy-nočko Ajvy- ja ne bi bla slaba ideja...če bi se dal-pa če bi res kj prjel
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 22:15:00
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ajvy- ja ne bi bla slaba ideja...če bi se dal-pa če bi res kj prjel ampak uživali pa bi
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 22:18:50
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, nočko in lepe sanje! claud, no, pol če gre stric v čertek v LJ ti sporočim jutri in se bomo pol zmenle. Da se ne boš matrala celo popoldne z mano, če te že tko vse matra! katjusa, a si se oborožila z mandarini? Je bil včeri zvečer tak močen psihični prtisk...A si jih tudi sanjala? A vas vse tko zgaga martra? Jst morem potrkat, mi nič ne fali še v tej smeri...Sem pa prej zvedla, da majo pr nas pr tajcih masažo za nosečnice in bom šla...Pa še 20% popusta mam, k delam na firmi v sklopu katere je tudi center tajske masaže...Komi čakam!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 22:24:45
|
|
|
|
Ajvy
|
nč grem jst spat.. sem spila magnezij..... nočko punce.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 22:29:31
|
|
|
|
claud
|
Nočko vsem zaspankam Sunny-ma ne sj ni panike....sj sm misnla da bi te stric lohk na rudniku odložu pa gremo mal pohajat pa mal na kavico, sj pol pa kr hitr mine....No boš jutr vidla pa povedala... Je pa lep ane? a se na stropu dobr vidjo lučke?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 22:35:46
|
|
|
|
sunny24
|
Ja veš kaj, on ma predavanja na viču (tam je neka šola), tko, da mu je rudnik malo mimo...A bi bla kaka varjanta, da bi ti mene pobrala tam na viču in bi pol šle na rudnik, pa bi me pol še nazaj peljala? Kr ne vem, če gre sam, k se ponavadi v 2 furata skupi, pa ne bi rada kaj preveč težila, če bo un ta drugi pelu... Drugače se pa kar fajn vidi ja na stropu, sicer nižje kot je, slabše je videt, ampak je pa lepo. Se da pa pol lepo zložit in imaš kar za lučko na omarci lahko. Je taka res nežna, nežna svetloba...Prov za zaspat zravn... Pa uni medoti so full crtkani...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 22:36:27
|
|
|
|
sunny24
|
Ajvy, tudi tebi lahko nočk in lepe sanje!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 22:38:06
|
|
|
|
zwer
|
pupe ... upam da boste mele jutri uspešen dan ... ajvy dobro opravi pregled ... jst grem počasi pod dekco se mojemu dragemu pridružit .. tak da vsem želim lepe sanje in miren spanec
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 22:39:25
|
|
|
|
claud
|
Ja veš kaj...mene bi moj peli, ker mi ne pusti več vozit zdj, k me včasih prou zvije v avtu, tko da te lahko na viču pobereva in naju pol na rudniku odloži, sj pol bi nama dal pa mir Verjetn si hotla rečt da višje ko je strop se slabše vidi ane
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 22:43:59
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, sm tela povedat, da bolj nizko ko daš vrtiljak, slabše je videt pol lučke na stropu... A te ne pusti več furat? Ma ja, če se ne počutiš več, mu kar verjamem ja, da te ne pusti. No, pol se pa tko zmenmo, da bi vi2 mene na viču pobrala, pol bi šli pa na rudnik malo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 22:48:26
|
|
|
|
claud
|
No pol pa vse štima.... Kdaj ti prideš? Moj ob 15h konča službo. Sam pol te morm verjetn nazaj vlečt da ne boš kj cunc za nabavla ane Jst sm pa učer seznam gledala pa sm ugotovila da mi še ful stvari manjka....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 22:52:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud No pol pa vse štima.... Kdaj ti prideš? Moj ob 15h konča službo. Sam pol te morm verjetn nazaj vlečt da ne boš kj cunc za nabavla ane Jst sm pa učer seznam gledala pa sm ugotovila da mi še ful stvari manjka.... a mene pa ne boste povable sej je vredi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 22:54:20
|
|
|
|
claud
|
Katjuša- če maš čas pa voljo z veseljem!!!!!!!!!! Več nas bob bolj bo deževalo!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 22:56:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Katjuša- če maš čas pa voljo z veseljem!!!!!!!!!! Več nas bob bolj bo deževalo!!! pol bom pa raje prišla k bo sneg napovedan
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 22:57:44
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud Katjuša- če maš čas pa voljo z veseljem!!!!!!!!!! Več nas bob bolj bo deževalo!!! pol bom pa raje prišla k bo sneg napovedan Ne resno mislm....a prideš?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 23:01:44
|
|
|
|
sunny24
|
Ja katjusa, ti kar pridi...Jst grem od tle okoli 14:30, tko, da sm v LJ malo pred 16h...Pol mam pa do enih 19h cajt... Sam bi pa res eno prosila, da bi me peljala nazaj na Vič... Aja claud, se bom potrudla, da ne bom nič kupla...Pa sej dejansko tudi nič več ne rabim, razn enga lepga kompletka za iz P v številki 56... Jutri pa upam, da pokličejo, da je pršu voziček...Držte pesti da bomo še malo našarli stanovanje!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 23:02:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud Katjuša- če maš čas pa voljo z veseljem!!!!!!!!!! Več nas bob bolj bo deževalo!!! pol bom pa raje prišla k bo sneg napovedan Ne resno mislm....a prideš? če bi imela čas bi z veseljem prišla zato pa upam na kako srečanje.... pa kak dan bi se mogle prej zmenit tak na hitro pr men bolj težko.... ob kolkih se pol dobite?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 23:05:54
|
|
|
|
claud
|
sunny- če te bom z viča odpeljal te bomo pa tud nazaj prpeljal držim pesti za voziček!!!!!! Katjuša- jst sm z Lj, tko da takrat ko sunny pride se dobimo Bi blo pa res fajn kako srečanje dokler smo še v paketih ane...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 23:06:37
|
|
|
|
sunny24
|
katjusa, dej no, pridi! Sej če nimaš kje Florjana pustit, ga sabo prpeli, da bomo mal zabavale! Kak frajr je moj...mi je zapru luč in nism vidla pol K...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 23:08:37
|
|
|
|
claud
|
Sunny kaj nisi vidla? a ti comp ne sveti dost?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 23:08:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 katjusa, dej no, pridi! Sej če nimaš kje Florjana pustit, ga sabo prpeli, da bomo mal zabavale! Kak frajr je moj...mi je zapru luč in nism vidla pol K... ja florjan bi tak prišel z mano da se mal zlufta ..... vama ju3 javim ko bom vidla kolk bom mela dela za popoldan.... če ne bo veliko pridem.... ka to grem za LJ Rudnik iz avtoceste pa pol?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 23:10:11
|
|
|
|
Katjusa
|
iz heca bom še jutri v LJ pristala.... kaj grete kej kupovat al sam tko mal okol pohajat?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 23:11:19
|
|
|
|
sunny24
|
nč nism vidla na tipkovnici...V dnevni pa tma ko v riti! katjusa, greš na rudnik dol, pol pa ne vem, kam je misnla claud it...Vrejtno v supernovo, ne? Ti bo ona bol točno povedala kako in kaj. Pa zrihti si, da ne boš mela dela in pridi!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.