|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
15.12.2008 21:33:52   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ajvy-kako nevaren? zdj me pa že mal strašiš....user posted image

lej...zakaj nisi do konca prebrala...sej sem napisala, da je tvoj zobar ocenil da gre za začetek in da se da pozdravit. nič skrbet...te me bi poslal domov z enormnim...verjami.....
....nevaren je pa zato, ker je to gnoj,k i si sam utira pot...do kamorkoli lahko pač pride....če se ga ne ustavi.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
15.12.2008 21:34:18   
claud
Hm...ma mislm da mi pa joške ne bojo tok v napoto...tok velke pa niso...razen če se še enkrat tok napihnejouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
15.12.2008 21:34:20   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

majchy..moja prjatlca je imela dva naenkrat ...enga zograj in enga spodaj....ne govor....boščki....
o revčka........jaz sem se takrat mami prov ustrašla k je bila tok zatečena........jaz se ga bojim k  user posted image  križa

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
15.12.2008 21:35:03   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: zwer

ooo ajvy ... ti verjamem ja da je grozn tko sam it .... pa čakat in nimaš s kom se pogovarjat ....sam sej bo na koncu še prehitr minil

strah me je , ker hitro skup padem v tem stanju....tak da ....mah sej bom...bom šla s taxijem...če pa v ZD ruknem ...so pa itak sami usposobljeni tam user posted image user posted image

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
15.12.2008 21:36:06   
Ajvy

Hm...ma mislm da mi pa joške ne bojo tok v napoto...tok velke pa niso...razen če se še enkrat tok napihnejouser posted image

jah..problem je v tem, ker zaviraš nastajanje mleka....sej boš vidla...pa boli user posted image user posted image  napota ni taka težava....user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
15.12.2008 21:36:11   
claud
Ja sj mene zdj bl zato skrbi ker ne vem kok gre to kj hitr...kok hit se širi...če recimo zdj 2 meseca ne grem...al bo pol že tok kriza....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
15.12.2008 21:36:34   
Čebel@

ooo ajvy ... ti verjamem ja da je grozn tko sam it .... pa čakat in nimaš s kom se pogovarjat ....sam sej bo na koncu še prehitr minil

strah me je , ker hitro skup padem v tem stanju....tak da ....mah sej bom...bom šla s taxijem...če pa v ZD ruknem ...so pa itak sami usposobljeni tam user posted image user posted image
a ti skupi padaš?a se ti zvrti al kaj?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
15.12.2008 21:37:13   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

majchy..moja prjatlca je imela dva naenkrat ...enga zograj in enga spodaj....ne govor....boščki....
o revčka........jaz sem se takrat mami prov ustrašla k je bila tok zatečena........jaz se ga bojim k  user posted image  križa

zdej bova čist Claud ustrašle....
Claud ne skrbi....zobar že ve kaj dela....če te pa skrbi pa lahko pokličeš in zahtevaš, da se ti pove, kaj je s tem mislil.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
15.12.2008 21:37:26   
Čebel@

claud ... ja gronolom a drugače ni prov nič fajn ... sej mogoče  te zdaj ne boli, bo pa kmalu

joj kok je to optimistično.......ne straši je no

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
15.12.2008 21:37:50   
claud

jah..problem je v tem, ker zaviraš nastajanje mleka....sej boš vidla...pa boli user posted image user posted image  napota ni taka težava....user posted image

Aja...to pa nism vedla da zaviraš nastajanje...
No sj sam za 15 minut na danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
15.12.2008 21:38:10   
Ajvy

Ja sj mene zdj bl zato skrbi ker ne vem kok gre to kj hitr...kok hit se širi...če recimo zdj 2 meseca ne grem...al bo pol že tok kriza....

pokliči in zahtevaj obrazložitev in povej svojo skrb

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
15.12.2008 21:38:51   
Čebel@

zdej bova čist Claud ustrašle....
Claud ne skrbi....zobar že ve kaj dela....če te pa skrbi pa lahko pokličeš in zahtevaš, da se ti pove, kaj je s tem mislil.....
joj nečem strašit-res ne.....ssamo povem da je ona res hudga fasala in da je bila otečena

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
15.12.2008 21:38:57   
Maksi1
Clud - jaz sem imela granolom spomladi. Najprej ni blo nč. Zjutraj pa sem se zbudila z licem v 3x velikosti in bolečinami za umret. Potem so mi to zdravili, dobila sem tudi antibiotike in celo 3 dni bolniške. Čeprav je bilo takoj ko sem prišla k zobarju, dosti boljše.
Gnoj, ki pride v zobu (tako kot Ajvy pravi) gre lahko po celem telesu in maoš lahko potem grde zaplete.
Samo, če je tvoj dr. videl ta zob, ga bo že okrbel tako, da bo prav.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
15.12.2008 21:39:40   
Ajvy

jap....zmanjka mi filma.....user posted image  pritisk mi naglo pade....pa zraka mi ponavadi zmanjka...smao se full čuvam in koncentriram , ker ne bi rada ponovila zgodbe iz prve user posted image , ko sem pridelala tri orenk buške

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
15.12.2008 21:40:09   
claud
No zdj pa dost zobarskih grozljivk ker dons ne bom spala......
kr kakšno drugo temo prosimuser posted image

Zdj se je pa še moja tamalčka začela zvijat k en norc.....centrifuga na višku...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
15.12.2008 21:40:22   
Ajvy

Aja...to pa nism vedla da zaviraš nastajanje...
No sj sam za 15 minut na danuser posted image user posted image user posted image

sam za feeling user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
15.12.2008 21:40:32   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Čeprav je bilo takoj ko sem prišla k zobarju, dosti boljše.

to je dejstvo da je zmeri takouser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
15.12.2008 21:42:09   
Čebel@

jap....zmanjka mi filma.....user posted image  pritisk mi naglo pade....pa zraka mi ponavadi zmanjka...smao se full čuvam in koncentriram , ker ne bi rada ponovila zgodbe iz prve user posted image , ko sem pridelala tri orenk buške
isto kot moja sestra......samo reče da ji je slabo in je že na tleh-potem se pa nič ne spomni........samo to je res nevarno da kam fajn udariš

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
15.12.2008 21:42:26   
zwer
claud ... najbolš bo da doktorja vprašaš kok je velko vse skupi in kaj svetuje, pa mu povej pač svojo skrb.

Ajvy ... kaj res nimaš nikogar ki bi šel s tabo?

Love Zwer

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
15.12.2008 21:42:56   
claud
Ajvy- ma ja tko za filing, kot košček čokoladeuser posted image user posted image user posted image tud to je neki...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
15.12.2008 21:43:40   
Ajvy
Majchy..nimaš kej...to se meni v user posted image  dogaja in moram biti pazljiva in previdna....sej bo....jutr bo en lep dan, ko bom z lahkoto vse opravila user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
15.12.2008 21:44:25   
Čebel@

Majchy..nimaš kej...to se meni v user posted image  dogaja in moram biti pazljiva in previdna....sej bo....jutr bo en lep dan, ko bom z lahkoto vse opravila user posted image user posted image
me bomo v mislih pazile nate in bo vse user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
15.12.2008 21:44:58   
Maksi1
Ajvy - jaz sem imela kolegico, ki je imela vedno take probleme z nizkim pritiskom. Na primer, če zjutraj ni zadosti pojedla (in ni ji pašalo jest), skoraj ni uspela prit v službo. Ponavadi se je morala po poti ustavljat, pa jest, malo potelovadit, it okrog avta,...Nič kaj prijetno ne.

< Sporočilo je popravil Maksi1 -- 15.12.2008 21:45:35 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
15.12.2008 21:45:28   
claud

Pa verjetn je zdj pozim mal bolš...poleti bi blo verjetn še hujš tole s pritiskom, pa tista vročina....
Kr pazi nase lepo...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
15.12.2008 21:46:14   
Ajvy
Zwer...res je tak bedna ura..in moj niti pod razno ne more....moram še očija vprašat, če se bo on žrtvoval, da me vsaj tja pelje....
Drgiače pa vse prjatlce al delajo....al pa kako drugače ne morejo...se zgodi....

Claud....mojmu user posted image  pa zgleda paše vitaminski naboj ( sem pojedla kilo pomaranč) pa še dva medenjaka čez...in zgleda je zaspal.....sej, ko bom šla pa jst tja v ležeč položaj....bo pa žurka....

Majchy...samo kaj ko gremo porepozno tja....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.