Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:33:52
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ajvy-kako nevaren? zdj me pa že mal strašiš.... lej...zakaj nisi do konca prebrala...sej sem napisala, da je tvoj zobar ocenil da gre za začetek in da se da pozdravit. nič skrbet...te me bi poslal domov z enormnim...verjami..... ....nevaren je pa zato, ker je to gnoj,k i si sam utira pot...do kamorkoli lahko pač pride....če se ga ne ustavi.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:34:18
|
|
|
|
claud
|
Hm...ma mislm da mi pa joške ne bojo tok v napoto...tok velke pa niso...razen če se še enkrat tok napihnejo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:34:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy majchy..moja prjatlca je imela dva naenkrat ...enga zograj in enga spodaj....ne govor....boščki.... o revčka........jaz sem se takrat mami prov ustrašla k je bila tok zatečena........jaz se ga bojim k križa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:35:03
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zwer ooo ajvy ... ti verjamem ja da je grozn tko sam it .... pa čakat in nimaš s kom se pogovarjat ....sam sej bo na koncu še prehitr minil strah me je , ker hitro skup padem v tem stanju....tak da ....mah sej bom...bom šla s taxijem...če pa v ZD ruknem ...so pa itak sami usposobljeni tam
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:36:06
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Hm...ma mislm da mi pa joške ne bojo tok v napoto...tok velke pa niso...razen če se še enkrat tok napihnejo jah..problem je v tem, ker zaviraš nastajanje mleka....sej boš vidla...pa boli napota ni taka težava....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:36:11
|
|
|
|
claud
|
Ja sj mene zdj bl zato skrbi ker ne vem kok gre to kj hitr...kok hit se širi...če recimo zdj 2 meseca ne grem...al bo pol že tok kriza....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:36:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: zwer ooo ajvy ... ti verjamem ja da je grozn tko sam it .... pa čakat in nimaš s kom se pogovarjat ....sam sej bo na koncu še prehitr minil strah me je , ker hitro skup padem v tem stanju....tak da ....mah sej bom...bom šla s taxijem...če pa v ZD ruknem ...so pa itak sami usposobljeni tam a ti skupi padaš?a se ti zvrti al kaj?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:37:13
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy majchy..moja prjatlca je imela dva naenkrat ...enga zograj in enga spodaj....ne govor....boščki.... o revčka........jaz sem se takrat mami prov ustrašla k je bila tok zatečena........jaz se ga bojim k križa zdej bova čist Claud ustrašle.... Claud ne skrbi....zobar že ve kaj dela....če te pa skrbi pa lahko pokličeš in zahtevaš, da se ti pove, kaj je s tem mislil.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:37:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: zwer claud ... ja gronolom a drugače ni prov nič fajn ... sej mogoče te zdaj ne boli, bo pa kmalu joj kok je to optimistično.......ne straši je no
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:37:50
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: claud Hm...ma mislm da mi pa joške ne bojo tok v napoto...tok velke pa niso...razen če se še enkrat tok napihnejo jah..problem je v tem, ker zaviraš nastajanje mleka....sej boš vidla...pa boli napota ni taka težava.... Aja...to pa nism vedla da zaviraš nastajanje... No sj sam za 15 minut na dan
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:38:10
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ja sj mene zdj bl zato skrbi ker ne vem kok gre to kj hitr...kok hit se širi...če recimo zdj 2 meseca ne grem...al bo pol že tok kriza.... pokliči in zahtevaj obrazložitev in povej svojo skrb
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:38:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy majchy..moja prjatlca je imela dva naenkrat ...enga zograj in enga spodaj....ne govor....boščki.... o revčka........jaz sem se takrat mami prov ustrašla k je bila tok zatečena........jaz se ga bojim k križa zdej bova čist Claud ustrašle.... Claud ne skrbi....zobar že ve kaj dela....če te pa skrbi pa lahko pokličeš in zahtevaš, da se ti pove, kaj je s tem mislil..... joj nečem strašit-res ne.....ssamo povem da je ona res hudga fasala in da je bila otečena
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:38:57
|
|
|
|
Maksi1
|
Clud - jaz sem imela granolom spomladi. Najprej ni blo nč. Zjutraj pa sem se zbudila z licem v 3x velikosti in bolečinami za umret. Potem so mi to zdravili, dobila sem tudi antibiotike in celo 3 dni bolniške. Čeprav je bilo takoj ko sem prišla k zobarju, dosti boljše. Gnoj, ki pride v zobu (tako kot Ajvy pravi) gre lahko po celem telesu in maoš lahko potem grde zaplete. Samo, če je tvoj dr. videl ta zob, ga bo že okrbel tako, da bo prav.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:39:40
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: zwer ooo ajvy ... ti verjamem ja da je grozn tko sam it .... pa čakat in nimaš s kom se pogovarjat ....sam sej bo na koncu še prehitr minil strah me je , ker hitro skup padem v tem stanju....tak da ....mah sej bom...bom šla s taxijem...če pa v ZD ruknem ...so pa itak sami usposobljeni tam a ti skupi padaš?a se ti zvrti al kaj? jap....zmanjka mi filma..... pritisk mi naglo pade....pa zraka mi ponavadi zmanjka...smao se full čuvam in koncentriram , ker ne bi rada ponovila zgodbe iz prve , ko sem pridelala tri orenk buške
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:40:09
|
|
|
|
claud
|
No zdj pa dost zobarskih grozljivk ker dons ne bom spala...... kr kakšno drugo temo prosim Zdj se je pa še moja tamalčka začela zvijat k en norc.....centrifuga na višku...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:40:22
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: claud Hm...ma mislm da mi pa joške ne bojo tok v napoto...tok velke pa niso...razen če se še enkrat tok napihnejo jah..problem je v tem, ker zaviraš nastajanje mleka....sej boš vidla...pa boli napota ni taka težava.... Aja...to pa nism vedla da zaviraš nastajanje... No sj sam za 15 minut na dan sam za feeling
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:40:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Čeprav je bilo takoj ko sem prišla k zobarju, dosti boljše. to je dejstvo da je zmeri tako
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:42:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: zwer ooo ajvy ... ti verjamem ja da je grozn tko sam it .... pa čakat in nimaš s kom se pogovarjat ....sam sej bo na koncu še prehitr minil strah me je , ker hitro skup padem v tem stanju....tak da ....mah sej bom...bom šla s taxijem...če pa v ZD ruknem ...so pa itak sami usposobljeni tam a ti skupi padaš?a se ti zvrti al kaj? jap....zmanjka mi filma..... pritisk mi naglo pade....pa zraka mi ponavadi zmanjka...smao se full čuvam in koncentriram , ker ne bi rada ponovila zgodbe iz prve , ko sem pridelala tri orenk buške isto kot moja sestra......samo reče da ji je slabo in je že na tleh-potem se pa nič ne spomni........samo to je res nevarno da kam fajn udariš
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:42:26
|
|
|
|
zwer
|
claud ... najbolš bo da doktorja vprašaš kok je velko vse skupi in kaj svetuje, pa mu povej pač svojo skrb. Ajvy ... kaj res nimaš nikogar ki bi šel s tabo?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:42:56
|
|
|
|
claud
|
Ajvy- ma ja tko za filing, kot košček čokolade tud to je neki...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:43:40
|
|
|
|
Ajvy
|
Majchy..nimaš kej...to se meni v dogaja in moram biti pazljiva in previdna....sej bo....jutr bo en lep dan, ko bom z lahkoto vse opravila
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:44:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Majchy..nimaš kej...to se meni v dogaja in moram biti pazljiva in previdna....sej bo....jutr bo en lep dan, ko bom z lahkoto vse opravila me bomo v mislih pazile nate in bo vse
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:44:58
|
|
|
|
Maksi1
|
Ajvy - jaz sem imela kolegico, ki je imela vedno take probleme z nizkim pritiskom. Na primer, če zjutraj ni zadosti pojedla (in ni ji pašalo jest), skoraj ni uspela prit v službo. Ponavadi se je morala po poti ustavljat, pa jest, malo potelovadit, it okrog avta,...Nič kaj prijetno ne.
< Sporočilo je popravil Maksi1 -- 15.12.2008 21:45:35 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:45:28
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Majchy..nimaš kej...to se meni v dogaja in moram biti pazljiva in previdna....sej bo....jutr bo en lep dan, ko bom z lahkoto vse opravila Pa verjetn je zdj pozim mal bolš...poleti bi blo verjetn še hujš tole s pritiskom, pa tista vročina.... Kr pazi nase lepo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:46:14
|
|
|
|
Ajvy
|
Zwer...res je tak bedna ura..in moj niti pod razno ne more....moram še očija vprašat, če se bo on žrtvoval, da me vsaj tja pelje.... Drgiače pa vse prjatlce al delajo....al pa kako drugače ne morejo...se zgodi.... Claud....mojmu pa zgleda paše vitaminski naboj ( sem pojedla kilo pomaranč) pa še dva medenjaka čez...in zgleda je zaspal.....sej, ko bom šla pa jst tja v ležeč položaj....bo pa žurka.... Majchy...samo kaj ko gremo porepozno tja....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.