Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:46:44
|
|
|
|
Maksi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Majchy..nimaš kej...to se meni v dogaja in moram biti pazljiva in previdna....sej bo....jutr bo en lep dan, ko bom z lahkoto vse opravila me bomo v mislih pazile nate in bo vse Ja, bomo držale pesti zate!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:47:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Katjuša-mandeljne, ne mandarine katjuša je tok v mandarinah,da je reva narobe prebrala jst tok delam zdle da narobe berem sem v totalni gužvi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:47:48
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Majchy..nimaš kej...to se meni v dogaja in moram biti pazljiva in previdna....sej bo....jutr bo en lep dan, ko bom z lahkoto vse opravila Pa verjetn je zdj pozim mal bolš...poleti bi blo verjetn še hujš tole s pritiskom, pa tista vročina.... Kr pazi nase lepo... pozimi je res dosti bolje...vedno imam obleečene kratke rokave, tka da če že moram kam...notri...se hitro slečem, da ni nimam časa zakuhat...pa veliko vode spijem...jo mam sabo....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:48:34
|
|
|
|
Ajvy
|
hvala punce...to mi veliko pomeni ......
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:48:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Katjuša-mandeljne, ne mandarine katjuša je tok v mandarinah,da je reva narobe prebrala jst tok delam zdle da narobe berem sem v totalni gužvi spet delaš koledarje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:49:17
|
|
|
|
claud
|
O a ti si tud na medenjakih...men že celo nosečnost tko pašejo.... Sm pa dons vitaminčke tud nabavla...pomaranče pa kivije....so tud prou dobri...njami... Jutr si bom pa nardila en mlečni vitaminski napitek s kiviji in bananami....za zajtrk
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:50:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy hvala punce...to mi veliko pomeni ...... ti samo čuvi nase in na ,na nas se pa itak lahko zaneseš četudi je vsaka na svojmu koncu slovenije doma
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:50:53
|
|
|
|
zwer
|
ajvy - upam da bo šel ata s tabo, da te bo pazil no mene pa zdej spt kislina daje ... ne morem verjet ... moram pa pohvalit naše detece, da je kr pridno, saj ponoči spi tako kot jst
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:51:23
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy hvala punce...to mi veliko pomeni ...... ti samo čuvi nase in na ,na nas se pa itak lahko zaneseš četudi je vsaka na svojmu koncu slovenije doma Pa še res je
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:52:34
|
|
|
|
claud
|
zwer- men je učer pr zgagi pomagal k sm 2 jabolka pojedla kot mi je svetovala mami katjuša
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:52:53
|
|
|
|
Ajvy
|
Claud...mah ja..te medenjaki...to je tako dobr...pa tako drago.... mi jih je moj zadnjič prinesel..so se mi kr oči zasvetile.... Majchy..hvala...res.... Zwer....bogica..od česa te pa zdejle kislina....dej mau ledene vode spij...men samo to pomaga.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:54:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Katjuša-mandeljne, ne mandarine katjuša je tok v mandarinah,da je reva narobe prebrala jst tok delam zdle da narobe berem sem v totalni gužvi spet delaš koledarje trenutno čakam mi moj voščilnice tiska jst sem pa kuverte prpravla pa ene par predračunov poslala.... ma zdej smo 14 dni dremal dons so se pa kr začela povpraševanja... aja pa akcijo smo dal ven da podarimo zraven al 6 žepnih koledarčkov al pa 1 stenskega enolistnega.... in evo učinek konec lenarjenja.... zdej me je pa desno tam k je ponavad jajčnik neki zgrablo pa me sploh ne spusti tak da se tak ne morem vstat iz stola bom verjetno tle čvekala do pozno ponoči (ko bi lahko morem it še voščilnice zrezat in spakirat) sej bo boljše.... Ajvy ti se pa pazi, da se ti kej ne nardi.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:54:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud zwer- men je učer pr zgagi pomagal k sm 2 jabolka pojedla kot mi je svetovala mami katjuša super da sem ti pomagala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:55:45
|
|
|
|
claud
|
Ajvy- ja dragi so pa res-ampak sm pa zadnjič ene dobila kr poceni v leclercu-sm si kr 2 škatli prvoščla ni šlo drugač
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:56:58
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.......pol si pa res spet čist polno zasedena.......bo vsaj še neki dinarčkov padlo preden zapreta firmo ajvy.....ni za kaj
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:57:11
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ajvy- ja dragi so pa res-ampak sm pa zadnjič ene dobila kr poceni v leclercu-sm si kr 2 škatli prvoščla ni šlo drugač sej...moj jih je iz tam prinesel mu se pa moramo razvajat......
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:57:37
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud zwer- men je učer pr zgagi pomagal k sm 2 jabolka pojedla kot mi je svetovala mami katjuša super da sem ti pomagala Ja res je pomagal...sm spala k angelček
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:57:59
|
|
|
|
Ajvy
|
Katjuša...to bo dinčijev....le tako naprej pa upam ,da ti uspe vstat s stola .....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 22:00:18
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: claud Ajvy- ja dragi so pa res-ampak sm pa zadnjič ene dobila kr poceni v leclercu-sm si kr 2 škatli prvoščla ni šlo drugač sej...moj jih je iz tam prinesel mu se pa moramo razvajat...... tako je! A veš moj je pa včasih tko smotan...ga prosm za masažo-pa hit kakšen izgovor najde...pol me pa podkupuje s takimi-sj ti bom rajš to kupu pa tist...jst bi pa sam eno zastonj masažo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 22:01:57
|
|
|
|
zwer
|
claud in ajvy hvala za nasvet .... bom probala prvo z vodo, če pa to ne bo pomagalo bom paše jabolko ... hvala vsem
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 22:02:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: zwer claud in ajvy hvala za nasvet .... bom probala prvo z vodo, če pa to ne bo pomagalo bom paše jabolko ... hvala vsem meni nuca mleko......probavi neki bo že zagrablo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 22:04:53
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Sm tuki...Sam sm bla tolko lena, da se mi ni dalo nič pisat... V MŠ je blo smešno-nam je predavu en smešen psiholog za otroke...Pol smo se nstelovadli, po telovadbi pa sm šla po izgubljene kalorije z mojim-smo šla na pico! Pol sm se pa zgublala tle po stanovanju... balonchy, hvala, k si poslala! Ob priliki pade kafe! claud, ti mi povej, kako si kej na cajtu v četrtek. Če nimaš cajta ti pa grem jutri poslat paketek oz paket...Aja, pa nabavi ta velike baterije, k grejo 4 not, pa še za v dalinca! Smo sprovala in je full fajn...Smo skor zaspala zravn na postli, ko je muzika začela... Kaj te strašijo tle punce s temi zobarji? Ti se nič ne sekiraj, če bi kaj blo, bi ti že rešu! ajvy, a jutri maš pregled? Al sm spet kaj narobe prebrala? No, v glavnem, lep pregled ti želim!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 22:06:30
|
|
|
|
Čebel@
|
no jaz vas zapuščam-je prišla moja ura.......pa še zmatrana sem od šetanja po trgovinah-nisem več tko v formi.......fajn čvekejte,ne nagajejte katjuši s lušti,čim manj obiskov wc-ja... se tipkamo jutri.......NOČKO
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 22:08:58
|
|
|
|
Ajvy
|
Claud...mene moj raz.pizdi s kako tako neumno, da sploh ne morem verjet da je prišla iz njega .....ampak kaj češ...jst tudi najbrž njega s čim takim... glede masaže....jst bi tudi....nimaš kej ...najboljš da si pokličem kakega seksi zagorelega maserja....pa bomo pol vidl kako me bo vsak dan prosil ,če me lahko zmasira
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 22:11:29
|
|
|
|
claud
|
sunny- ma mam jst cajt....če ga pa ti nimaš pa ni panike, pa lohk tud pošlješ... as you wish Pismo še dobr da sta šla pol po vse izgubljene kalorije
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.