|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
15.12.2008 21:46:44   
Maksi1
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Majchy..nimaš kej...to se meni v user posted image  dogaja in moram biti pazljiva in previdna....sej bo....jutr bo en lep dan, ko bom z lahkoto vse opravila user posted image user posted image
me bomo v mislih pazile nate in bo vse user posted image

Ja, bomo držale pesti zate!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
15.12.2008 21:47:34   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Katjuša-mandeljne, ne mandarineuser posted image
katjuša je tok v mandarinah,da je reva narobe prebralauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst tok delam zdle da narobe beremuser posted image user posted image user posted image user posted image sem v totalni gužviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
15.12.2008 21:47:48   
Ajvy

Majchy..nimaš kej...to se meni v user posted image  dogaja in moram biti pazljiva in previdna....sej bo....jutr bo en lep dan, ko bom z lahkoto vse opravila user posted image user posted image

Pa verjetn je zdj pozim mal bolš...poleti bi blo verjetn še hujš tole s pritiskom, pa tista vročina....
Kr pazi nase lepo...

pozimi je res  dosti bolje...vedno imam obleečene kratke rokave, tka da če že moram kam...notri...se hitro slečem, da ni nimam časa zakuhat...pa veliko vode spijem...jo mam sabo....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
15.12.2008 21:48:34   
Ajvy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala punce...to mi veliko pomeni ......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
15.12.2008 21:48:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst tok delam zdle da narobe beremuser posted image user posted image user posted image user posted image sem v totalni gužviuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image spet delaš koledarje

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
15.12.2008 21:49:17   
claud
O a ti si tud na medenjakih...men že celo nosečnost tko pašejo....user posted image
Sm pa dons vitaminčke tud nabavla...pomaranče pa kivije....so tud prou dobri...njami...
Jutr si bom pa nardila en mlečni vitaminski napitek s kiviji in bananami....za zajtrkuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
15.12.2008 21:50:00   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ti samo čuvi nase in na user posted image ,na nas se pa itak lahko zaneseš četudi je vsaka na svojmu koncu slovenije doma

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
15.12.2008 21:50:53   
zwer
ajvy - upam da bo šel ata s tabo, da te bo pazil user posted image

no mene pa zdej spt kislina daje ... ne morem verjet ... moram pa pohvalit naše detece, da je kr pridno, saj ponoči spi tako kot jst

Love Zwer

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
15.12.2008 21:51:23   
claud

ti samo čuvi nase in na user posted image ,na nas se pa itak lahko zaneseš četudi je vsaka na svojmu koncu slovenije doma

Pa še res jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
15.12.2008 21:52:34   
claud
zwer- men je učer pr zgagi pomagal k sm 2 jabolka pojedla kot mi je svetovala mami katjušauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
15.12.2008 21:52:53   
Ajvy
Claud...mah ja..te medenjaki...to je tako dobr...pa tako drago....
mi jih je moj zadnjič prinesel..so se mi kr oči zasvetile....

Majchy..hvala...res....

Zwer....bogica..od česa te pa zdejle kislina....dej mau ledene vode spij...men samo to pomaga.....

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
15.12.2008 21:54:13   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image spet delaš koledarje

trenutno čakam mi moj voščilnice tiska jst sem pa kuverte prpravla pa ene par predračunov poslala....
ma zdej smo 14 dni dremal dons so se pa kr začela povpraševanja... aja pa akcijo smo dal ven da podarimo zraven al 6 žepnih koledarčkov al pa 1 stenskega enolistnega....
in evo učinek konec lenarjenja....

zdej me je pa desno tam k je ponavad jajčnik neki zgrablo pa me sploh ne spusti tak da se tak ne morem vstat iz stolauser posted image bom verjetno tle čvekala do pozno ponoči (ko bi lahko morem it še voščilnice zrezat in spakirat)

sej bo boljše....

Ajvy ti se pa pazi, da se ti kej ne nardi.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
15.12.2008 21:54:55   
Katjusa

zwer- men je učer pr zgagi pomagal k sm 2 jabolka pojedla kot mi je svetovala mami katjušauser posted image user posted image user posted image user posted image

super da sem ti pomagalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
15.12.2008 21:55:45   
claud
Ajvy- ja dragi so pa res-ampak sm pa zadnjič ene dobila kr poceni v leclercu-sm si kr 2 škatli prvoščlauser posted image ni šlo drugačuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
15.12.2008 21:56:58   
Čebel@
katjuša.......pol si pa res spet čist polno zasedena.......bo vsaj še neki dinarčkov padlo preden zapreta firmouser posted image user posted image user posted image user posted image
ajvy.....ni za kajuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
15.12.2008 21:57:11   
Ajvy

Ajvy- ja dragi so pa res-ampak sm pa zadnjič ene dobila kr poceni v leclercu-sm si kr 2 škatli prvoščlauser posted image ni šlo drugačuser posted image

sej...moj jih je iz tam  prinesel user posted image user posted image user posted image  mu se pa moramo razvajat......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
15.12.2008 21:57:37   
claud

super da sem ti pomagalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja res je pomagal...sm spala k angelčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
15.12.2008 21:57:59   
Ajvy
Katjuša...to bo dinčijev....le tako naprej user posted image user posted image user posted image

pa upam ,da ti uspe vstat s stola .....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
15.12.2008 22:00:18   
claud

sej...moj jih je iz tam  prinesel user posted image user posted image user posted image  mu se pa moramo razvajat......user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image tako je!
A veš moj je pa včasih tko smotan...ga prosm za masažo-pa hit kakšen izgovor najde...pol me pa podkupuje s takimi-sj ti bom rajš to kupu pa tist...jst bi pa sam eno zastonj masažouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
15.12.2008 22:01:57   
zwer
claud in ajvy hvala za nasvet .... bom probala prvo z vodo, če pa to ne bo pomagalo bom paše jabolko ... hvala vsem user posted image

Love Zwer

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
15.12.2008 22:02:55   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: zwer

claud in ajvy hvala za nasvet .... bom probala prvo z vodo, če pa to ne bo pomagalo bom paše jabolko ... hvala vsem user posted image
meni nuca mleko......probavi neki bo že zagrablo

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
15.12.2008 22:04:53   
sunny24
Čer! Sm tuki...Sam sm bla tolko lena, da se mi ni dalo nič pisat...

V MŠ je blo smešno-nam je predavu en smešen psiholog za otroke...Pol smo se nstelovadli, po telovadbi pa sm šla po izgubljene kalorije z mojim-smo šla na pico!user posted image  Pol sm se pa zgublala tle po stanovanju...

balonchy, hvala, k si poslala!user posted image   Ob priliki pade kafe!user posted image

claud, ti mi povej, kako si kej na cajtu v četrtek. Če nimaš cajta ti pa grem jutri poslat paketek oz paket...Aja, pa nabavi ta velike baterije, k grejo 4 not, pa še za v dalinca! Smo sprovala in je full fajn...Smo skor zaspala zravn na postli, ko je muzika začela...user posted image
Kaj te strašijo tle punce s temi zobarji? Ti se nič ne sekiraj, če bi kaj blo, bi ti že rešu!

ajvy, a jutri maš pregled? Al sm spet kaj narobe prebrala? No, v glavnem, lep pregled ti želim!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
15.12.2008 22:06:30   
Čebel@
no jaz vas zapuščam-je prišla moja ura.......pa še zmatrana sem od šetanja po trgovinah-nisem več tko v formi.......fajn čvekejte,ne nagajejte katjuši s lušti,čim manj obiskov wc-ja...
se tipkamo jutri.......NOČKOuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
15.12.2008 22:08:58   
Ajvy
Claud...mene moj raz.pizdi s kako tako neumno, da sploh ne morem verjet da je prišla iz njega .....ampak kaj češ...jst tudi najbrž njega s čim takim...

glede masaže....jst bi tudi....nimaš kej ...najboljš da si pokličem kakega seksi zagorelega maserja....pa bomo pol vidl kako me bo vsak dan prosil ,če me lahko zmasirauser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
15.12.2008 22:11:29   
claud
sunny- ma mam jst cajt....če ga pa ti nimaš pa ni panike, pa lohk tud pošlješ... as you wishuser posted image
Pismo še dobr da sta šla pol  po vse izgubljene kalorijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.