Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:02:06
|
|
|
|
Čebel@
|
evo jaz sem se napokala..........zdej pa moj gleda tv,jaz pa imam čas za čvek claud.....dons sem te pa že prov pogrešala......a tok hudo je blo pri zobarju......še dobr si jo odnesla
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:03:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Katjuša-mandeljne, ne mandarine katjuša je tok v mandarinah,da je reva narobe prebrala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:03:42
|
|
|
|
claud
|
majchy- ma ja kr neki no....sj pol sm pa kr neki časa sedela v čakalnici ko sm končala pa je sestra vsake tok časa mal pršla pogledat če je vse ok...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:04:07
|
|
|
|
Čebel@
|
ste uporajtale da sem šla čez 2000 in sem dobila 5 ........bravo jaz ki imam preveč časa za čvekanje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:05:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy- ma ja kr neki no....sj pol sm pa kr neki časa sedela v čakalnici ko sm končala pa je sestra vsake tok časa mal pršla pogledat če je vse ok... zakaj te pa ni za naslednjič prej naročila-v začetku januarja?a majo tako gužvo?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:06:37
|
|
|
|
claud
|
sam maš res cajt...teb se zvezdice množijo kot paglavci Jst pa zmer manj zdržim s sedenjem..me pol vse boli k Kje se pa sunny skriva?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:06:40
|
|
|
|
zwer
|
boga claud ... in kaj si se zdaj dogovorila za naslednji pregled ... bo res težka da bo šlo gladko čez
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:07:35
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy- ma ja kr neki no....sj pol sm pa kr neki časa sedela v čakalnici ko sm končala pa je sestra vsake tok časa mal pršla pogledat če je vse ok... zakaj te pa ni za naslednjič prej naročila-v začetku januarja?a majo tako gužvo? Ja kao gužvo...sj pomoje bom šele poleti enkrat na vrsti..mah brez veze...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:09:00
|
|
|
|
claud
|
zwer- ma veš da en teden pred rokom pa res ne grem...že tko bi reveža kr pobruhala dons če se ne bi dost hit ustavu pa odmaknu....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:10:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy- ma ja kr neki no....sj pol sm pa kr neki časa sedela v čakalnici ko sm končala pa je sestra vsake tok časa mal pršla pogledat če je vse ok... zakaj te pa ni za naslednjič prej naročila-v začetku januarja?a majo tako gužvo? Ja kao gužvo...sj pomoje bom šele poleti enkrat na vrsti..mah brez veze... upam da nisi podvržena bolečinam v zobeh........sej jaz ne sedim skos.....se veliko šetam po stanovanju in še kaj naredim spotoma.....sunny je pa v MŠ
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:14:48
|
|
|
|
claud
|
Pa tko me nč zobje ne bolijo...čeprav je reku da mam neki granolom in bo treba zdravt....pa sploh ne vem kaj to pomeni granolom Men pa tkole šetkanje paše zjutri pa popoldne...zvečer pa ne morm več k mi že tok dol prtiska da hodm ko nogometaš..... Oni majo pa dolg MŠ-morm uprašat za vrtiljaček kdaj ga dobim
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:17:18
|
|
|
|
Ajvy
|
oj...nadaljevanko smo pogledali....zdej pa klepet z mojimi trebuškarcami..... Sunny....ja, res to je ena prava papirnata vojna...pa kolk tega šele pride.... važn ,da vama je uspel vsaj nekaj uredit..... orto...panike glih ni...me pa vsake toliko malo stisne..... zwer...superca za lepo opravljen pregled glede obrnjenosti..nič se sekirat...od mojga brat aženi se je dva dni pred rojstvom na dol obrnil..... KAtjuša...super za nakupe Brkn..po mojem ti ne bodo nič težili....srečno na izpitu MAjchy....joj..jst sem tudi včeraj je dla pomfri in majonezo..se mi je je tolk luštal upam, da sta fino snedla vse Bravo za peto zvezdico..klepetulja..... Claud....te je moral pa čist vreč tisti zrak...no samo da nisi skup vžgala..... Bogica
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:18:24
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Pa tko me nč zobje ne bolijo...čeprav je reku da mam neki granolom in bo treba zdravt....pa sploh ne vem kaj to pomeni granolom granolom je kadar se gnoj nabira v dlesni, v korenini, ob njej ali pa nad njo, in ni nič kaj prijetno..tko da jst bi kar šla...al bi pa prosila, da me pokliče če bo kdo odpovedal...ker če te to začne bolet....uf...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:19:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy MAjchy....joj..jst sem tudi včeraj je dla pomfri in majonezo..se mi je je tolk luštal upam, da sta fino snedla vse Bravo za peto zvezdico..klepetulja..... sva vse pobasala klepetulja?yes i am
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:20:24
|
|
|
|
claud
|
O ajvy-kako si pa ti kj? pa ...pridno brca? veš kaj ful je blo vroče v ordinaciji, pol ti pa še un reflektor direkt u glavo usmer pa še tist pol greje...uf.... no sam da sm prežvela pa da nism kje na tleh končala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:20:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: claud Pa tko me nč zobje ne bolijo...čeprav je reku da mam neki granolom in bo treba zdravt....pa sploh ne vem kaj to pomeni granolom granolom je kadar se gnoj nabira v dlesni, v korenini, ob njej ali pa nad njo, in ni nič kaj prijetno..tko da jst bi kar šla...al bi pa prosila, da me pokliče če bo kdo odpovedal...ker če te to začne bolet....uf... ja se strinjam da baje ni luštno da tist začne boleti......moja mami ga je pred leti fasala in je bila po eni strani obraza čist zatečena kot bi jo en hudo nabutal
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:22:46
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: claud Pa tko me nč zobje ne bolijo...čeprav je reku da mam neki granolom in bo treba zdravt....pa sploh ne vem kaj to pomeni granolom granolom je kadar se gnoj nabira v dlesni, v korenini, ob njej ali pa nad njo, in ni nič kaj prijetno..tko da jst bi kar šla...al bi pa prosila, da me pokliče če bo kdo odpovedal...ker če te to začne bolet....uf... sam veš kaj mi je čudno...nč me ne boli...trkam na les....pa do zdj sm 2 zobarja zamenjala in do zdj še noben ni nč opazu....pa sm bla pred 1 mesecem pr zobarju nazadnje...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:23:19
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy MAjchy....joj..jst sem tudi včeraj je dla pomfri in majonezo..se mi je je tolk luštal upam, da sta fino snedla vse Bravo za peto zvezdico..klepetulja..... sva vse pobasala klepetulja?yes i am hi hi .....če priznaš ti je pol oproščeno
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:24:54
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud O ajvy-kako si pa ti kj? pa ...pridno brca? veš kaj ful je blo vroče v ordinaciji, pol ti pa še un reflektor direkt u glavo usmer pa še tist pol greje...uf.... no sam da sm prežvela pa da nism kje na tleh končala Claud jst sem v redu...še bolj bom pa ko rodim me takole dananšnje vreme čist vrže in se moram potem full trudit, da funkcioniram...ampak evo..ne dam se jutr mam pregled, pa nimam družbe ne prevoza...sem kar mau žalostna
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:26:24
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: claud Pa tko me nč zobje ne bolijo...čeprav je reku da mam neki granolom in bo treba zdravt....pa sploh ne vem kaj to pomeni granolom granolom je kadar se gnoj nabira v dlesni, v korenini, ob njej ali pa nad njo, in ni nič kaj prijetno..tko da jst bi kar šla...al bi pa prosila, da me pokliče če bo kdo odpovedal...ker če te to začne bolet....uf... sam veš kaj mi je čudno...nč me ne boli...trkam na les....pa do zdj sm 2 zobarja zamenjala in do zdj še noben ni nč opazu....pa sm bla pred 1 mesecem pr zobarju nazadnje... granolom se najbolje vidi na sliki.....drugače je pa lahko popolnoma neopazen in zelo nevaren....samo najbrž je tvoj en sam začetek, pa pol zobarja ne skrbi tolk...pa če je rekel, da se da zdravit...potem že ne more bit tako velik...ker če je ..samo ruvajo zbo, brez pardona.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:27:24
|
|
|
|
Ajvy
|
majchy..moja prjatlca je imela dva naenkrat ...enga zograj in enga spodaj....ne govor....boščki....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:28:51
|
|
|
|
claud
|
Ajvy- a greš pogledat...al sam standardni pregled? Sam da se ne daš, kljub takim razmeram Joj jst sm si pa učer spet tko zaželela mal spanja na trebuhu.....sj uživam v nosečnosti in je res fajn, ampak kaj bi dala vsaj za pol ure na trebuhu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:30:33
|
|
|
|
claud
|
Ajvy-kako nevaren? zdj me pa že mal strašiš....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:31:54
|
|
|
|
Ajvy
|
Claud..mislim ,da mam jutr vaginalnega ...nisem jim kej preveč naklonjena.... JAh..jst bi tudi...samo še nekaj časa ne bomo mogle....pol k rodiš pa zaradi zizik ne moreš....no, vsaj jst nisme mogla...sem komaj čakala da se malo spraznejo...da se lahko uležem na trebuh.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 21:33:47
|
|
|
|
zwer
|
ooo ajvy ... ti verjamem ja da je grozn tko sam it .... pa čakat in nimaš s kom se pogovarjat ....sam sej bo na koncu še prehitr minil claud ... ja gronolom a drugače ni prov nič fajn ... sej mogoče te zdaj ne boli, bo pa kmalu
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.