|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
15.12.2008 21:02:06   
Čebel@
evo jaz sem se napokala..........zdej pa moj gleda tv,jaz pa imam čas za čvekuser posted image
claud.....dons sem te pa že prov pogrešala......a tok hudo je blo pri zobarju......še dobr si jo odnesla

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
15.12.2008 21:03:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Katjuša-mandeljne, ne mandarineuser posted image
katjuša je tok v mandarinah,da je reva narobe prebralauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
15.12.2008 21:03:42   
claud
majchy- ma ja kr neki no....sj pol sm pa kr neki časa sedela v čakalnici ko sm končala pa je sestra vsake tok časa mal pršla pogledat če je vse ok...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
15.12.2008 21:04:07   
Čebel@
ste uporajtale da sem šla čez 2000 in sem dobila 5user posted image ........bravo jazuser posted image user posted image user posted image ki imam preveč časa za čvekanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
15.12.2008 21:05:07   
Čebel@

majchy- ma ja kr neki no....sj pol sm pa kr neki časa sedela v čakalnici ko sm končala pa je sestra vsake tok časa mal pršla pogledat če je vse ok...
zakaj te pa ni za naslednjič prej naročila-v začetku januarja?a majo tako gužvo?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
15.12.2008 21:06:37   
claud
sam maš res cajt...teb se zvezdice množijo kot paglavciuser posted image user posted image
Jst pa zmer manj zdržim s sedenjem..me pol vse boli k user posted image

Kje se pa sunny skriva?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
15.12.2008 21:06:40   
zwer
boga claud ... in kaj si se zdaj dogovorila za naslednji pregled ... bo res težka da bo šlo gladko čez

Love Zwer

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
15.12.2008 21:07:35   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

zakaj te pa ni za naslednjič prej naročila-v začetku januarja?a majo tako gužvo?

Ja kao gužvo...sj pomoje bom šele poleti enkrat na vrsti..mah brez veze...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
15.12.2008 21:09:00   
claud
zwer- ma veš da en teden pred rokom pa res ne grem...že tko bi reveža kr pobruhala dons če se ne bi dost hit ustavu pa odmaknu....user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
15.12.2008 21:10:03   
Čebel@

Ja kao gužvo...sj pomoje bom šele poleti enkrat na vrsti..mah brez veze...

upam da nisi podvržena bolečinam v zobeh........sej jaz ne sedim skos.....se veliko šetam po stanovanju in še kaj naredim spotoma.....sunny je pa v MŠ

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
15.12.2008 21:14:48   
claud
Pa tko me nč zobje ne bolijo...čeprav je reku da mam neki granolom in bo treba zdravt....pa sploh ne vem kaj to pomeni granolomuser posted image
Men pa tkole šetkanje paše zjutri pa popoldne...zvečer pa ne morm več k mi že tok dol prtiska da hodm ko nogometaš.....user posted image

Oni majo pa dolg MŠ-morm uprašat za vrtiljaček kdaj ga dobimuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
15.12.2008 21:17:18   
Ajvy
oj...nadaljevanko smo pogledali....zdej pa klepet z mojimi  trebuškarcami.....

Sunny....ja, res to je ena prava papirnata vojna...pa kolk tega šele pride....user posted image  važn ,da vama je uspel vsaj nekaj uredit.....

orto...panike glih ni...me pa vsake toliko malo stisne.....

zwer...superca za lepo opravljen pregled user posted image user posted image user posted image
glede obrnjenosti..nič se sekirat...od mojga brat aženi se je dva dni pred rojstvom na dol obrnil.....

KAtjuša...super za nakupe user posted image user posted image user posted image

Brkn..po mojem ti ne bodo nič težili....srečno na izpitu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAjchy....joj..jst sem tudi včeraj je dla pomfri in majonezo..se mi je je tolk luštaluser posted image user posted image  upam, da sta fino snedla vse user posted image

Bravo za peto zvezdico..klepetulja.....user posted image

Claud....te je moral pa čist vreč tisti zrak...no samo da nisi skup vžgala.....
Bogica user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
15.12.2008 21:18:24   
Ajvy

Pa tko me nč zobje ne bolijo...čeprav je reku da mam neki granolom in bo treba zdravt....pa sploh ne vem kaj to pomeni granolomuser posted image

granolom je kadar se gnoj nabira v dlesni, v korenini, ob njej ali pa nad njo, in ni nič kaj prijetno..tko da jst bi kar šla...al bi pa prosila, da me pokliče če bo kdo odpovedal...ker če te to začne bolet....uf...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
15.12.2008 21:19:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

MAjchy....joj..jst sem tudi včeraj je dla pomfri in majonezo..se mi je je tolk luštaluser posted image user posted image  upam, da sta fino snedla vse user posted image

sva vse pobasalauser posted image user posted image user posted image user posted image klepetulja?yes i amuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
15.12.2008 21:20:24   
claud
O ajvy-kako si pa ti kj? pa user posted image ...pridno brca?
veš kaj ful je blo vroče v ordinaciji, pol ti pa še un reflektor direkt u glavo usmer pa še tist pol greje...uf.... no sam da sm prežvela pa da nism kje na tleh končalauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
15.12.2008 21:20:28   
Čebel@

granolom je kadar se gnoj nabira v dlesni, v korenini, ob njej ali pa nad njo, in ni nič kaj prijetno..tko da jst bi kar šla...al bi pa prosila, da me pokliče če bo kdo odpovedal...ker če te to začne bolet....uf...
ja se strinjam da baje ni luštno da tist začne boleti......moja mami ga je pred leti fasala in je bila po eni strani obraza čist zatečena kot bi jo en hudo nabutal

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
15.12.2008 21:22:46   
claud

user posted image user posted image user posted image user posted image sam veš kaj mi je čudno...nč me ne boli...trkam na les....pa do zdj sm 2 zobarja zamenjala in do zdj še noben ni nč opazu....pa sm bla pred 1 mesecem pr zobarju nazadnje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
15.12.2008 21:23:19   
Ajvy

sva vse pobasalauser posted image user posted image user posted image user posted image klepetulja?yes i amuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hi hi .....če priznaš ti je pol oproščeno user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
15.12.2008 21:24:54   
Ajvy

O ajvy-kako si pa ti kj? pa user posted image ...pridno brca?
veš kaj ful je blo vroče v ordinaciji, pol ti pa še un reflektor direkt u glavo usmer pa še tist pol greje...uf.... no sam da sm prežvela pa da nism kje na tleh končalauser posted image

Claud jst sem v redu...še bolj bom pa ko rodimuser posted image user posted image  me takole dananšnje vreme čist vrže in se moram potem full trudit, da funkcioniram...ampak evo..ne dam se user posted image user posted image user posted image

jutr mam pregled, pa nimam družbe ne prevoza...sem kar mau žalostna

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
15.12.2008 21:26:24   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image sam veš kaj mi je čudno...nč me ne boli...trkam na les....pa do zdj sm 2 zobarja zamenjala in do zdj še noben ni nč opazu....pa sm bla pred 1 mesecem pr zobarju nazadnje...

granolom se najbolje vidi na sliki.....drugače je pa lahko popolnoma neopazen in zelo nevaren....samo najbrž je tvoj en sam začetek, pa pol zobarja ne skrbi tolk...pa če je rekel, da se da zdravit...potem že ne more bit tako velik...ker če je ..samo ruvajo zbo, brez pardona.....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
15.12.2008 21:27:24   
Ajvy
majchy..moja prjatlca je imela dva naenkrat ...enga zograj in enga spodaj....ne govor....boščki....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
15.12.2008 21:28:51   
claud
Ajvy- a greš user posted image pogledat...al sam standardni pregled?
Sam da se ne daš, kljub takim razmeramuser posted image user posted image user posted image
Joj jst sm si pa učer spet tko zaželela mal spanja na trebuhu.....sj uživam v nosečnosti in je res fajn, ampak kaj bi dala vsaj za pol ure na trebuhuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
15.12.2008 21:30:33   
claud
Ajvy-kako nevaren? zdj me pa že mal strašiš....user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
15.12.2008 21:31:54   
Ajvy
Claud..mislim ,da mam jutr vaginalnega user posted image ...nisem jim kej preveč naklonjena....user posted image

JAh..jst bi tudi...samo še nekaj časa ne bomo mogle....pol k rodiš pa zaradi zizik ne moreš....no, vsaj jst nisme mogla...sem komaj čakala da se malo spraznejo...da se lahko uležem na trebuh.....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
15.12.2008 21:33:47   
zwer
ooo ajvy ... ti verjamem ja da je grozn tko sam it .... pa čakat in nimaš s kom se pogovarjat ....sam sej bo na koncu še prehitr minil

claud ... ja gronolom a drugače ni prov nič fajn ... sej mogoče  te zdaj ne boli, bo pa kmalu

Love Zwer

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.