glen
|
Pozdravljene čvekice pekice. Kakšen dan, cel ljubi dan dežuje in baje bo jutri tudi ,jaz pa tako sovražim dež.Grrrrrrrrrrrrr. V našem vrtcu razsaja hud virus in veliko otrok iz našega vrtca je v bolnišnici(na hitro sem prebrala,neki v zvezi z bronho respiratornim...........)je obvestilo na vhodnih vratih +še na vsaki učilnici,cel vrtec so razkužli, vklučno z vsemi igračami in piše da je zelo nevaren za starejše ljudi in novorojenčke,seveda tudi za nosečnice,bla bla bla,tako da sem se odločla da bo Lin jutri kr z mano doma, pa najbrž tudi naslednji ted. da ne faševa kej,pa se bova malo cartali. Pa še moja mama je na dopustu,tako da se je Lin že zmenla, da bo šla kak dan k njej(kao počitnice-živimo 10 km stran ). Drugače sem o.k. Danes smo prvič peljali Lin v kino, in je ful uživala in bila pridna, in kar je najbolj pomembno, je zdržala celo risanko. Ponavadi doma nezdrži niti 5 min, ni nek tip za risanke,pa zgleda ji je blo fajn, sokec pa kokice, pa še njena prijatelca zraven, tako da je blo res lušno in bomo kmalu ponovili. Gledali smo pa Madagaskar 2. Na hitro sem vas prečekirala tako da nezamerite če vas nebom vse pokomentirala. Sunny glede ležalnika pa sem glih pred parimi dnevi odprla debato, tako da mi ga bomo nabavli.Jaz sem tudi gledala tega od PP melody, samo mislim da bomo kr kiro drugo malo bolj poceni varianto vzeli,se pa še nemudi. http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=3486445&mpage=1 Evo tu je debata. To ned. najbrž zaidemo spet v tvoje kraje, ni pa sigurno.Gremo spet k tistim prijatlom v Brda na obisk,seveda še prej je obvezen obisk Qulandije Glede papirjev za očetovski, je pa meni na CSD-ju povedala, da naj prinesem papije tudi za tatija hkrati ko prinesem svoje. Naj pa pustim prazno, tam kjer je datum, kdaj ga bo koristu,da bodo pol to že naknadno dopisali. Ko rodim naj prinese na csd roj. list otroka in pove datum kdaj bo nastopil očetovski. Vendar me je še opozorila, da zdaj dobimo roj. liste vsi po pošti domov(4 leta nazaj si ga sam šel iskat na občino)ampak to traja cca 14 dni da ga dobiš,tako da mi je rekla, da če želi očka koristiti očetovski takoj s tistim dnem ko rodiš, naj prosimo zdravnika v porodnišnici da nam da potrdilo, da je ta pa ta rodila tega pa tega otroka in ga prinese na csd in zadostuje. rekla mi je še, da je bolje da zdaj dam vlogo z mojo, da oni vse preračunajo in pol samo dopišejo datum nastopa. Pa še neki je beja novega, ni nujno da delodajalec očetu odobri, da gre na očetovski kadar sam želi,vendar mu mora to omogočiti v 105 dneh od roj. otroka. zdaj sem se pa razpisala. Bomo pa vidli kako bo, ko bom nesla pipirje,to bo naslednji ted. lep večer
|