|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
12.12.2008 9:59:27   
zwer
kayica ... men slabo ni, spahuje pa se mi... se mi pa tut dost vrti in sem utrujena ko user posted image

petrap ... čestitke za zadnji delovni dan

katjuša ... očitno bomo vsi zdej med prazniki rihtal sobice oziroma kotičke - tudi midva sva se tak odločila.

bkrn ... lepo se uči user posted image

Love Zwer

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 751
12.12.2008 10:00:03   
Katjusa
zdle sem vidla da mam še sam 60 dni joj me je kr mal stisnlo v želodcu kjerkoli ga že mamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 752
12.12.2008 10:00:18   
Shuka
petrap - super, da je tvoj zadnji danuser posted image

Katjuša - ti kr ulet na horenjskouser posted image

Kayica - lahko, da si kaj takega pojedlauser posted image men se spahuje po mehurčkih če jih pijem, npr po magneziju, na prazen želodec če nisi nič zaužila pa le pazi, da se tudi tebe kej ne loti, kaka viroza la pa prehlad.user posted image

ne glede na to, da je spet turobno jutro si ga poskusite narediti lepo.

Jest grem naprej se nalivat s čajem in grlobol zdravit.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 753
12.12.2008 10:01:05   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

zdle sem vidla da mam še sam 60 dni joj me je kr mal stisnlo v želodcu kjerkoli ga že mamuser posted image user posted image user posted image user posted image
A sam še tolk mavauser posted image Zdej mi bo pa res voda v grlo začela tečt ne sam čaj, k še nimam nič pripravljeno.user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 754
12.12.2008 10:07:05   
brkn83
user posted image

Evo, ke je že ravno govora o ležalnikih. Midva bova verejtno tega kupila, ker se da potem v stolček spremeniti

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 755
12.12.2008 10:08:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
Katjuša - ti kr ulet na horenjskouser posted image

se že bašem v avtouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam še 60 dni to bo tak minlo da vedle ne bomo kdaj.... pa tak fino je bit nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image pol pa ne bom več... na srečo imamo še kakega v planu če bi pa vedela da je to moja zadnja nosečnost bi pa verjetno jokalauser posted image user posted image user posted image ne pradstavljam si da se pol še sam starašuser posted image user posted image otroci pa rastejo 100/h

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 756
12.12.2008 10:17:52   
Katjusa
Ležalnik:
Mi imamo takega od ABC mislim da je bolj navaden, da se fiksirat al pa zibat, in ima več naklonov tak da gre od ležečega do sedečega uporabljali smo ga od 0-1 leta potem smo ga pa posodli drgač bi ga verjetno še uporabljali se je mali rad gor vsedu
user posted image
mi smo ga dobli kupla ga pa verjetno nebi k nisem vedla kok je finouser posted image user posted image user posted image user posted image vseeno pa tud zdej nebi dla 100€ zanj ni varjante tok pa spet ni vredno....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 757
12.12.2008 10:38:15   
glen
Jutro punce.
Danes mam mojo pupko doma, ker v vrtcu razsaja hud virus, pa sem rekla naj bo doma da kaj nestakneva in valda je začela danes ful kašljatuser posted image ,tako da glede na to da je vikend, sem kr klicala pediatrinjo in je rekla da naj se pridemo pokazat.user posted image
Pa še ko sem se malo pogovarjala s sestro, je rekla da bi bilo dobro da razmislimo da bi ko seuser posted image rodi kakšen mesec dva izpisali Lin iz vrtca ker so imeli lani ful primerov ko so starejši otroci prinesli domov hude viruse in so bili novorojenčki hudo bolni,da je ful nevarno,če staknejo kak tak virus kot je zdaj pri nas v vrtcu (razsaja-bronho respiratorni virus.)da ful prizadane dihala in plučka novorojenčka in so posledice lahko tragične in dolgotrajne)
Boooooo,najbrž jo bom pol mela kr marec in april doma?kaj vi pravite?
Sem pa prov slabe volje zdaj.
Vem pa da je bilo lani pozimi govora na rr o tem morem malo iskalnik uporabit.
No zdaj pa grem v napad na kornfleks z mlekom,sem še malo placa pustila ko sem jedla paneton z mlekomuser posted image user posted image user posted image .
Punce pa še neki,skori bi pozabla.
Ko sem bila v sredo na pregledu je bilo vse o.k. razen hemoglobin imam nizek,tako da sem dobila sirup.
Moram ga spit vsako jutro na tešče eno žlico ,ampak je takoooooooooo škifo pa še slabo mi je pol cel dan po njemu.
Povejte mi katera hrana ima dosti železa,jetrca,rdeča pesa,....?????????????

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 758
12.12.2008 10:45:44   
Katjusa
Glen najbolje bo res da boste nekaj časa skupaj doma upam da ni zdej kej zbolela..... joj ti vrtci sme kr srečna k je naš doma in mu ni treba v vrtec....

za železo so pa suhe fige, suhe slive, suhe marelice... pa po mesnih obrokih je fino da poješ kak citrus (pomaranča)

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 759
12.12.2008 10:58:24   
glen
Katjusa
Ja res je grave ta vrtec in virusi.
Sej naša je zdaj že 3 leta v vrtcu in se ji je imunski sistem kr okrepil je pa bilo hudo 1. leto,nonstop je bla bolna,samo kaj ko to nič ne pomeni.
Lahko ona virus lepo samo prenese nauser posted image in gre ona lišo skozi.
Sej smo že razmišljali o tem da bi jo mela kaka dva mes doma ko rodim,zdaj pa mislim da sem se že odločla da BO DOMA.

Zakaj pa je dobro po mesnih izdelkih kak citrus pojest?Drugače pa suhe slive,marelice,......obožujem.

Ob 12 imamo pregled pri pediatrinji pa vam pol sporočim kako je z Lin.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 760
12.12.2008 11:00:15   
mala*
DOBRO JUTRO!!!!!!

Nič vas ne bom komentirala ker vas sploh še nisem prebrala...Včeraj nisem šla nič na forum in zato sploh ne vem kaj dogaja, ste pa naklofale čist preveč straniuser posted image user posted image user posted image
Jaz sem po zajtrku, neki se ne počutim dobro zadnje dva sni, kašlam, taka zmatrana sm, v glavnem za nikamor...tko da bom šla kr mal še počit...pa še tale turoben vreme...

Če bi se kateri dalo, bi prosila za kakšno kratko oobnovo, oz.samo da sporočite če je bilo kaj pomembnega tekom včerajšnjega dneva!!!user posted image

evo vam pošiljam enega
user posted image
za lepši dan!!!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 761
12.12.2008 11:03:18   
Čebel@
jutro!
glen in ajvy.........upam da se lin in tarja kmalu pozdravita in da ni hujšegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
glede user posted image .........midva bi ampak ker sem jaz trenutno na svečkah in še mazati se moram pač ne smeva-pa moj se tudi preventivno maže da se potem ko se pocajtam okužba ne vrne
ležalniki.....jaz sem ga sicer dobila in če bo mala hotla biti notri bo pač notr sedela....je pa fizioterapevtka rekla da se načeloma ne priporoča,ampak če je vsak dam recimo samo po ene 10 minut v ležalniku da ni panike
zwer.....ne sikeri se zarad šefa.....nikoli ne bojo dovolj cenili kar narediš zato je škoda živcem-pomaga da se zjokaš,ga grdo pogledaš in odkorakaš stran

no ustalo sem pa pozabila......aja......vsem ki ste zadnji dan v službi želim da čim hitreje mine

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 762
12.12.2008 11:03:38   
mala*
AJA ŠE TO!!!
Najlepša hvala vsem, ki ste držale pesti zame v ponedeljek!!!Izpit sem naredila!!!!!Tako da res še enkrat:
user posted image

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 763
12.12.2008 11:04:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: glen

Zakaj pa je dobro po mesnih izdelkih kak citrus pojest?Drugače pa suhe slive,marelice,......obožujem.

nekje sem brala da se potem železo boljše veže......sporoči kako je z lin

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 764
12.12.2008 11:06:30   
Čebel@
mala*......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit.......pejt počivaš da kej ne fašešuser posted image user posted image user posted image user posted image pa hvala za sončkauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 765
12.12.2008 11:49:39   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: glen

nekje sem brala da se potem železo boljše veže......sporoči kako je z lin

ja železo se lažje veže in ostane v telesu sicer ga gre pa veliko ven.... točne strokovne razlage ne vem sem pa brala ampak ti kr lepo c vitamin po meseku pa bo... škodit ne more če pa pomaga pa tok lepšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 766
12.12.2008 11:50:19   
Deja
Dobro jutro souser posted image . Kako ste kaj?

Meni je končno uspelo zašiti blazino za dojenje. Evo slikice.

user posted image

Aja pa danes sem malo bila v šopingu za user posted image . Sem bla v dm-u pa sem malo nakupila vatic, pa krpic, pa škarjice za nohtke... pol pa sem zavila še v lekarno po alkohol, mandlejvo olje in kremo za ritko. Tak da mi smo s kozmetiko že založeni...

No se še kaj tipkamo tekom dneva

papa

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 767
12.12.2008 11:55:27   
kayica24
Punce, je katera od vas v zadnjem času dajala kri (normalne krvne preiskave-levkociti,hemoglobin,eritrociti,trombociti,sedimentacija,itd....)

Če je katera naj mi prosim pove, da jo nekaj vprašamuser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 768
12.12.2008 11:58:27   
rebeka84
pozdravljene user posted image

zdaj sem prišla iz CSD, rekli so da bo denar nakazan do 15.januarja
šla sem še na občino, po izpis iz poročne knjige
med potjo proti domu sem šla kupit še 2 bodyja, še vedno pa mi manjka nekaj pajackov in žabic

aja pa klicali so me iz varne prihodnosti, tak da bom dobila tisti paket

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 769
12.12.2008 12:09:56   
Čebel@
rebeka.....zakaj pa rabiš izpis iz poročne knjige?

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 770
12.12.2008 12:36:28   
timy
Glen železo je prisotno tudi v temno zeleni zelenjavi; brstični ohrovt, brokoli, pa tudi v cvetači, zeleni solati, manj v špinači. Sama posegam po tem, pa po suhih slivah, pesi ... ker ne jem mesa, pa imam kri po mnenju ginekologinje in osebnega zdravnika naravnost superuser posted image  no, upam, da bo tako ostalo do konca nosečnosti.

Res pa je, da se železo, ki ga pridobiš iz mesnih izdelkov hitreje veže, ampak tako kot so že rekle je še laže, če potem zaužiješ hrano z veliko c-vitamina.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 771
12.12.2008 12:38:22   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Punce, je katera od vas v zadnjem času dajala kri (normalne krvne preiskave-levkociti,hemoglobin,eritrociti,trombociti,sedimentacija,itd....)

Če je katera naj mi prosim pove, da jo nekaj vprašamuser posted image

Jaz sem dajala kri prejšnji teden, samo če imaš vprašanje glede izvidov, ti ne morem ničesar povedati, ker je vse obdržala ginekologinja

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 772
12.12.2008 12:38:53   
Čebel@
kje pa ste spetuser posted image

grem malo vodoravnoker se mi ne da tuki sedet........se tipkamo ko boste bolj aktivneuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 773
12.12.2008 12:43:19   
kayica24
Jaz sem dajala kri prejšnji teden, samo če imaš vprašanje glede izvidov, ti ne morem ničesar povedati, ker je vse obdržala ginekologinja

Potem ne veš kakšne vrednosti si kaj imela?

No,glede na to,da si zapisala, da imaš super kri, potem si mela vse vrednosti tako kot morajo bit...Nič znižano,povišano, kot se rado zgodi pr nosečkah?

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 774
12.12.2008 12:44:25   
timy
Ne, rekla je, da je vse tako kot je treba in da je kri naravnost super za konec nosečnosti

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.