Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 9:59:27
|
|
|
|
zwer
|
kayica ... men slabo ni, spahuje pa se mi... se mi pa tut dost vrti in sem utrujena ko petrap ... čestitke za zadnji delovni dan katjuša ... očitno bomo vsi zdej med prazniki rihtal sobice oziroma kotičke - tudi midva sva se tak odločila. bkrn ... lepo se uči
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 10:00:03
|
|
|
|
Katjusa
|
zdle sem vidla da mam še sam 60 dni joj me je kr mal stisnlo v želodcu kjerkoli ga že mam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 10:00:18
|
|
|
|
Shuka
|
petrap - super, da je tvoj zadnji dan Katjuša - ti kr ulet na horenjsko Kayica - lahko, da si kaj takega pojedla men se spahuje po mehurčkih če jih pijem, npr po magneziju, na prazen želodec če nisi nič zaužila pa le pazi, da se tudi tebe kej ne loti, kaka viroza la pa prehlad. ne glede na to, da je spet turobno jutro si ga poskusite narediti lepo. Jest grem naprej se nalivat s čajem in grlobol zdravit.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 10:01:05
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa zdle sem vidla da mam še sam 60 dni joj me je kr mal stisnlo v želodcu kjerkoli ga že mam A sam še tolk mava Zdej mi bo pa res voda v grlo začela tečt ne sam čaj, k še nimam nič pripravljeno.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 10:07:05
|
|
|
|
brkn83
|
Evo, ke je že ravno govora o ležalnikih. Midva bova verejtno tega kupila, ker se da potem v stolček spremeniti
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 10:08:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Katjuša - ti kr ulet na horenjsko se že bašem v avto ja sam še 60 dni to bo tak minlo da vedle ne bomo kdaj.... pa tak fino je bit nosečka pol pa ne bom več... na srečo imamo še kakega v planu če bi pa vedela da je to moja zadnja nosečnost bi pa verjetno jokala ne pradstavljam si da se pol še sam staraš otroci pa rastejo 100/h
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 10:17:52
|
|
|
|
Katjusa
|
Ležalnik: Mi imamo takega od ABC mislim da je bolj navaden, da se fiksirat al pa zibat, in ima več naklonov tak da gre od ležečega do sedečega uporabljali smo ga od 0-1 leta potem smo ga pa posodli drgač bi ga verjetno še uporabljali se je mali rad gor vsedu mi smo ga dobli kupla ga pa verjetno nebi k nisem vedla kok je fino vseeno pa tud zdej nebi dla 100€ zanj ni varjante tok pa spet ni vredno....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 10:38:15
|
|
|
|
glen
|
Jutro punce. Danes mam mojo pupko doma, ker v vrtcu razsaja hud virus, pa sem rekla naj bo doma da kaj nestakneva in valda je začela danes ful kašljat ,tako da glede na to da je vikend, sem kr klicala pediatrinjo in je rekla da naj se pridemo pokazat. Pa še ko sem se malo pogovarjala s sestro, je rekla da bi bilo dobro da razmislimo da bi ko se rodi kakšen mesec dva izpisali Lin iz vrtca ker so imeli lani ful primerov ko so starejši otroci prinesli domov hude viruse in so bili novorojenčki hudo bolni,da je ful nevarno,če staknejo kak tak virus kot je zdaj pri nas v vrtcu (razsaja-bronho respiratorni virus.)da ful prizadane dihala in plučka novorojenčka in so posledice lahko tragične in dolgotrajne) Boooooo,najbrž jo bom pol mela kr marec in april doma?kaj vi pravite? Sem pa prov slabe volje zdaj. Vem pa da je bilo lani pozimi govora na rr o tem morem malo iskalnik uporabit. No zdaj pa grem v napad na kornfleks z mlekom,sem še malo placa pustila ko sem jedla paneton z mlekom . Punce pa še neki,skori bi pozabla. Ko sem bila v sredo na pregledu je bilo vse o.k. razen hemoglobin imam nizek,tako da sem dobila sirup. Moram ga spit vsako jutro na tešče eno žlico ,ampak je takoooooooooo škifo pa še slabo mi je pol cel dan po njemu. Povejte mi katera hrana ima dosti železa,jetrca,rdeča pesa,....?????????????
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 10:45:44
|
|
|
|
Katjusa
|
Glen najbolje bo res da boste nekaj časa skupaj doma upam da ni zdej kej zbolela..... joj ti vrtci sme kr srečna k je naš doma in mu ni treba v vrtec.... za železo so pa suhe fige, suhe slive, suhe marelice... pa po mesnih obrokih je fino da poješ kak citrus (pomaranča)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 10:58:24
|
|
|
|
glen
|
Katjusa Ja res je grave ta vrtec in virusi. Sej naša je zdaj že 3 leta v vrtcu in se ji je imunski sistem kr okrepil je pa bilo hudo 1. leto,nonstop je bla bolna,samo kaj ko to nič ne pomeni. Lahko ona virus lepo samo prenese na in gre ona lišo skozi. Sej smo že razmišljali o tem da bi jo mela kaka dva mes doma ko rodim,zdaj pa mislim da sem se že odločla da BO DOMA. Zakaj pa je dobro po mesnih izdelkih kak citrus pojest?Drugače pa suhe slive,marelice,......obožujem. Ob 12 imamo pregled pri pediatrinji pa vam pol sporočim kako je z Lin.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 11:00:15
|
|
|
|
mala*
|
DOBRO JUTRO!!!!!! Nič vas ne bom komentirala ker vas sploh še nisem prebrala...Včeraj nisem šla nič na forum in zato sploh ne vem kaj dogaja, ste pa naklofale čist preveč strani Jaz sem po zajtrku, neki se ne počutim dobro zadnje dva sni, kašlam, taka zmatrana sm, v glavnem za nikamor...tko da bom šla kr mal še počit...pa še tale turoben vreme... Če bi se kateri dalo, bi prosila za kakšno kratko oobnovo, oz.samo da sporočite če je bilo kaj pomembnega tekom včerajšnjega dneva!!! evo vam pošiljam enega za lepši dan!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 11:03:18
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro! glen in ajvy.........upam da se lin in tarja kmalu pozdravita in da ni hujšega glede .........midva bi ampak ker sem jaz trenutno na svečkah in še mazati se moram pač ne smeva-pa moj se tudi preventivno maže da se potem ko se pocajtam okužba ne vrne ležalniki.....jaz sem ga sicer dobila in če bo mala hotla biti notri bo pač notr sedela....je pa fizioterapevtka rekla da se načeloma ne priporoča,ampak če je vsak dam recimo samo po ene 10 minut v ležalniku da ni panike zwer.....ne sikeri se zarad šefa.....nikoli ne bojo dovolj cenili kar narediš zato je škoda živcem-pomaga da se zjokaš,ga grdo pogledaš in odkorakaš stran no ustalo sem pa pozabila......aja......vsem ki ste zadnji dan v službi želim da čim hitreje mine
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 11:03:38
|
|
|
|
mala*
|
AJA ŠE TO!!! Najlepša hvala vsem, ki ste držale pesti zame v ponedeljek!!!Izpit sem naredila!!!!!Tako da res še enkrat:
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 11:04:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: glen Zakaj pa je dobro po mesnih izdelkih kak citrus pojest?Drugače pa suhe slive,marelice,......obožujem. Ob 12 imamo pregled pri pediatrinji pa vam pol sporočim kako je z Lin. nekje sem brala da se potem železo boljše veže......sporoči kako je z lin
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 11:06:30
|
|
|
|
Čebel@
|
mala*...... za izpit.......pejt počivaš da kej ne fašeš pa hvala za sončka
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 11:49:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: glen Zakaj pa je dobro po mesnih izdelkih kak citrus pojest?Drugače pa suhe slive,marelice,......obožujem. Ob 12 imamo pregled pri pediatrinji pa vam pol sporočim kako je z Lin. nekje sem brala da se potem železo boljše veže......sporoči kako je z lin ja železo se lažje veže in ostane v telesu sicer ga gre pa veliko ven.... točne strokovne razlage ne vem sem pa brala ampak ti kr lepo c vitamin po meseku pa bo... škodit ne more če pa pomaga pa tok lepše
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 11:50:19
|
|
|
|
Deja
|
Dobro jutro so . Kako ste kaj? Meni je končno uspelo zašiti blazino za dojenje. Evo slikice. Aja pa danes sem malo bila v šopingu za . Sem bla v dm-u pa sem malo nakupila vatic, pa krpic, pa škarjice za nohtke... pol pa sem zavila še v lekarno po alkohol, mandlejvo olje in kremo za ritko. Tak da mi smo s kozmetiko že založeni... No se še kaj tipkamo tekom dneva papa
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 11:55:27
|
|
|
|
kayica24
|
Punce, je katera od vas v zadnjem času dajala kri (normalne krvne preiskave-levkociti,hemoglobin,eritrociti,trombociti,sedimentacija,itd....) Če je katera naj mi prosim pove, da jo nekaj vprašam
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 11:58:27
|
|
|
|
rebeka84
|
pozdravljene zdaj sem prišla iz CSD, rekli so da bo denar nakazan do 15.januarja šla sem še na občino, po izpis iz poročne knjige med potjo proti domu sem šla kupit še 2 bodyja, še vedno pa mi manjka nekaj pajackov in žabic aja pa klicali so me iz varne prihodnosti, tak da bom dobila tisti paket
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 12:09:56
|
|
|
|
Čebel@
|
rebeka.....zakaj pa rabiš izpis iz poročne knjige?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 12:36:28
|
|
|
|
timy
|
Glen železo je prisotno tudi v temno zeleni zelenjavi; brstični ohrovt, brokoli, pa tudi v cvetači, zeleni solati, manj v špinači. Sama posegam po tem, pa po suhih slivah, pesi ... ker ne jem mesa, pa imam kri po mnenju ginekologinje in osebnega zdravnika naravnost super no, upam, da bo tako ostalo do konca nosečnosti. Res pa je, da se železo, ki ga pridobiš iz mesnih izdelkov hitreje veže, ampak tako kot so že rekle je še laže, če potem zaužiješ hrano z veliko c-vitamina.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 12:38:22
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Punce, je katera od vas v zadnjem času dajala kri (normalne krvne preiskave-levkociti,hemoglobin,eritrociti,trombociti,sedimentacija,itd....) Če je katera naj mi prosim pove, da jo nekaj vprašam Jaz sem dajala kri prejšnji teden, samo če imaš vprašanje glede izvidov, ti ne morem ničesar povedati, ker je vse obdržala ginekologinja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 12:38:53
|
|
|
|
Čebel@
|
kje pa ste spet grem malo vodoravnoker se mi ne da tuki sedet........se tipkamo ko boste bolj aktivne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 12:43:19
|
|
|
|
kayica24
|
Jaz sem dajala kri prejšnji teden, samo če imaš vprašanje glede izvidov, ti ne morem ničesar povedati, ker je vse obdržala ginekologinja Potem ne veš kakšne vrednosti si kaj imela? No,glede na to,da si zapisala, da imaš super kri, potem si mela vse vrednosti tako kot morajo bit...Nič znižano,povišano, kot se rado zgodi pr nosečkah?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 12:44:25
|
|
|
|
timy
|
Ne, rekla je, da je vse tako kot je treba in da je kri naravnost super za konec nosečnosti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.