|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
11.12.2008 21:08:38   
Čebel@
no jaz vas zapuščam.......grem pod tuš,pa moj mi more še svečko ustavit......potem pa ajat.......pridno čvekejte in se tipkamo jutri-pupki in cvetki pa želim lepa pregleda in bom držale pestke

nočkouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 676
11.12.2008 21:09:40   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

...punce...ne vem al me ti hormoni dajejo k sem nafilana z njimi al kaj...v jok ste me spravile, ker sem mislila da ste že pozabile name, pol pa tako presenečenje...še dobr da sem sama doma...

user posted image user posted image user posted image pol si pa tko kot mi...
mene do zdj niso dajal preveč, ampak učer mi moj spet ni hotu dat ker se boji k sm že tok delč-da ne bi kj pospešu....in me je v jok spravu...sj še sama seb nism mogla verjetuser posted image user posted image user posted image dons mi je pa prou smešnuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 677
11.12.2008 21:09:47   
sunny24
O, to pa je fajn, da se je tvoj tako zmenu!user posted image   Sej moj bo pa pole kej koristu poleg teh 11 dni...A ti pa že kar v 33 teden...Uau! Ti bom jutri čestitala!user posted image

Aja, sem dobila prej ZS, da sm dobila nagrado za un fotonatečaj...neko prehransko dopolnilo za nosečnice in doječe matere. ME prov zanima kaj je to za ena stvar!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 678
11.12.2008 21:10:21   
claud
Majchy-lepo poboži Hano pa nočko!!!!!user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 679
11.12.2008 21:11:34   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

balonchy, kolk daleč pa si ti iz PO? Da se ne boš sam zaradi mene furala tja...Drugače mi pa lahko tudi po pošti pošleš.

Če jo hočeš čimprej met, mi lahk na ZS naslov napišeš... user posted image  pa ti jo že jutri pošljem... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 680
11.12.2008 21:12:50   
sunny24
Jokice!user posted image user posted image user posted image

fargesia, pa dej nehi, ku bi te lahko pozable, no?

claud, a spet ti ni dal al kako? Mislim...Sej jst nism nč na bujšem...suša...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 681
11.12.2008 21:13:35   
claud
Sunny- ja more izkoristit dopust, pa bo men zlo prav pršlo da bo takrat z manoo domauser posted image .

user posted image user posted image user posted image za nagrado.... jst pa nism nč dobila....user posted image

A kj uporabljaš kakšno dopolnilo? Jst mam une elevit...če ti je kj znano...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 682
11.12.2008 21:14:10   
Balonchy
sunny - user posted image user posted image user posted image  za nagrado...

fargi - dej nam zaupi kako podrobnost o poroki... Kdaj, kje, kako te je zaprosil, kolk svatov boš mela, ... Jooooj - sej nism full firbčna, ne??? user posted image user posted image user posted image

majchy - lepo pančkita s Hano... Nočko...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 683
11.12.2008 21:16:00   
claud
Sunny-- ja res mi učer ni blo nč jasn...2 dni nazaj ja, 2 dni kasnej pa spet ne...ma tm ga sodelavci pumpajo da oni nakonc nioso nč več sexal....ma dj sj mala more itak vsaj 5 tednov še počakat....user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 684
11.12.2008 21:16:37   
sunny24
majchy, nočko in lepe sanje!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 685
11.12.2008 21:16:48   
Balonchy

user posted image       FEBRUARČKI 2009     user posted image

PDPIme (starost)(št.user posted image , št.user posted image )Spol-imePreglediPorod.
user posted image  1.2. rebeka84        (1,0)  user posted image - Uroš     17.12.  LJ
user posted image   2.2. smokvica72    (3,0)   user posted image                 ?     LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)   (2,0)   user posted image                  ?      
user posted image   3.2. mamutka        (3,2)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. bara10           (2,0)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. LaraS             (x,x)    user posted image                 ?
user posted image   5.2. Ajvy                (2,1)   user posted image              16.12.  LJ
user posted image   5.2. nina 166         (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)   (2,1)   user posted image                 ?
user posted image    5.2. petrap (24)    (1,0)    user posted image             17.12.  PO
user posted image  5.2. claud (22)        (1,0)   user posted image - Larissa  6.1.
user posted image   6.2. kk85               (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   6.2. RAISA (35)      (2,1)   user posted image                    LJ
user posted image    7.2. witto (29)      (1,0)   user posted image                22.12    IZ 
user posted image   7.2. carmar            (2,1)   user posted image                 ?
user posted image  7.2. suzyto             (2,1)   user posted image - Lora       ?
user posted image   8.2. reckova (24)   (1,0)   user posted image               15.12.  MB 
user posted image   8.2. timy (29)         (1,0)   user posted image - Eva      12.1.  CE
user posted image   8.2. Nea                 (4,2)  user posted image                   ?
user posted image   8.2. diamantina (23) (1,0)  user posted image - Ambrož  
8.1   MB
user posted image  8.2. Pupka (24)       (2,1)  user posted image                12.12.  PT
user posted image  10.2. cati (28)         (3,0)   user posted image                 5.1.   MB
user posted image 10.2. kolumbo          (2,1)   user posted image                 22.12.
user posted image 10.2. Shuka              (3,0)  user posted image                  24.12. KR
user posted image 10.2. Katjusa (27)    (2,1)  user posted image                5.1./19.1. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)      (1,0)  user posted image                     LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)  (3,1)  user posted image                     ?   LJ
user posted image  13.2. izidora            (5,2)  user posted image                     ?
user posted image  14.2. Kranjcanka     (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Maša29          (1,0)  user posted image                    ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)     (1,0)  user posted image                     ?   CE
user posted image  15.2. micamuca       (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  15.2. SALT (23)       (2,0)   user posted image                     CE 
user posted image  16.2. birdy               (2,1)  user posted image                 18.12 (UZ)
user posted image  16.2. kayica24 (24) (1,0)  user posted image  - Marinela   5.1.   PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž       ?    MB
user posted image  16.2. mala* (23)     (1,0)  user posted image                    7.1. KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)  (1,0)  user posted image                      ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)   (2,1)  user posted image                      6.1. 
user posted image  18.2. naia (25)        (1,0)  user posted image                       ?    LJ
user posted image  18.2. Želva             (2,1)   user posted image                     ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)   (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  19.2. zorica (30)     (1,0)  user posted image                      22.12   MB
user posted image  20.2. maja83 (24)   (2,1)  user posted image                      ?   SG
user posted image  20.2. mrka               (x,x)  user posted image                      ?
user posted image  20.2. macka27 (25) (1,0)  user posted image                     ?  KR/LJ
user posted image  20.2. brkn83 (25)     (1,0)  user posted image                  23.12. CE
user posted image  21.2. Cvetka13        (2,1)  user posted image                   12.12.
user posted image  21.2. Maksi1            (1,0)  user posted image                    5.1.
user posted image  21.2. Alter_ego        (2,1)  user posted image                    ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)    (2,0)  user posted image user posted image - Tai,Mai/Tia  23.12. MB
user posted image  22.2. glen (28)        (5,1)  user posted image - Val           18.12./7.1.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)   (4,1)  user posted image                     ?
user posted image  22.2. Deja (25)        (1,0)  user posted image                  12.1. CE
user posted image  23.2. antonia (32)   (3,0)  user posted image                      ?   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)(1,0)  user posted image - Hana     30.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen       (x,x)  user posted image                    ?
user posted image   23.2 Zwer (28)       (1,0)  user posted image                  15.12  LJ/PO
user posted image  24.2. sunny24 (27)  (2,0)  user posted image                     9.1.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)        (1,0)   user posted image                      ?   LJ
user posted image  25.2. delfinkica         (x,x)   user posted image                      ?
user posted image  25.2. boma2 (31)     (2,1)   user posted image                    19.12. LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)        (1,0)   user posted image - Maša         23.12. LJ
user posted image  26.2. sazi (32)         (2,1)   user posted image                     15.12. LJ
user posted image  26.2. piskot (33)      (2,1)   user posted image                          KR
user posted image  26.2. akvalina (27)   (3,1)  user posted image - Lea           5.1.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)(1,0)  user posted image - Elizabeta   18.12.  LJ
user posted image  26.2. Miša99 (34)     (3,2)   user posted image                         ?     LJ
user posted image  28.2. dita7                (x,x)   user posted image                        ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH TREBUŠČKARC = 72   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 20
user posted image  = 14
 user posted image  = 39

Z nami so pot začele:   
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia - 17.12. dela test (držimo pesti za user posted image  user posted image user posted image ), Katyy26, lea88

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 11.12.2008 21:27:13 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 686
11.12.2008 21:20:10   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

fargi - dej nam zaupi kako podrobnost o poroki... Kdaj, kje, kako te je zaprosil, kolk svatov boš mela, ... Jooooj - sej nism full firbčna, ne??? user posted image user posted image user posted image

balonchy, poroka bo 27.6.2009...zaprosil me je v dolenjskih toplicah (je sam naredil prstan iz fimo mase), pol sva pa šla še prave kupit zame in zanj, čeprav če mene vprašaš je tisti iz fimo neprecenljiv...na poroki bo okoli 100 svatov. (cca...kakšen več ali manj)

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 687
11.12.2008 21:20:54   
sunny24
Jst jemljem oz sem kupla ene vitaminčke...centrum materna, spila pa sem v 2 mesecih natanko 2 tableti...user posted image  Drugače pa pijem cedevito...Za te elevit sm slišala ja, sam jih nism pa nikoli jemala.

Sam joj, ku so ti dedci smotani...Moj je tudi govoril s sodelavci in pršu do ugotovitve, da so vozički na 3 kola oh in sploh...Pa sm ga psihično zdriblala in zdej čakamo na 4 kola...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 688
11.12.2008 21:20:57   
Ajvy
oj...naša pupa kuha...zdej smo ji dali Calpol v upanju, da bo lahko spala.....bomo videli, kaj bo noč prinesla....
Hvala vsem za lepe želje.....user posted image user posted image

Shuka....full dobr za plesočega se spidermančka...mene tolk brcne ,da kr na tenk zadiham....
Glede jokanja...zgleda da je bil za njo tak šok, ko sem čuvala dvojčke....
Hvala za lepe želje.....zgleda mamo spet kako virozo....

Sunny...sej se je men zdelo da čaraš....user posted image user posted image

Birdy..a potem je bil za večino čuden dan včeraj...nimaš kej tudi taki pridejo,,,ma sej mi je pasalo iti prej spat....sem se clo mau odpočila....
A kr probleme masta glede imen...če ne prej..bosta pa vedla, ko se rodi......user posted image user posted image
Glede kozmetike se strinjam ...čim manj tem bolje.....

Žal mi je glede nesreče...dobr da je tvoj v redu...vem pa da je smotan glede kazni...mogoče se lahko zmenita za obročno plačilo.user posted image user posted image user posted image ..pa zna bit lažje.....
Čestitke za kolokvij user posted image user posted image user posted image

MAjchy....super za tako pozitiven odnos user posted image user posted image user posted image  to mi je všeč user posted image user posted image user posted image  le tako naprej......user posted image user posted image user posted image

KAtjuša...ma ja..to je najhuje...k nič ne moreš pomagat.....pa naša se še nič ne prtožuje...pol ji pa zmeriš vročino ma pa 39.....mah...sej bomo...vse bomo zvozili.....

MAksi...upam, da bo dananšnja nočka bolj ugodna za vaju in za spanje....
Uh...to pa je lepo slišat....upam, da bo tudi pri nas tako...glede zdravja......user posted image user posted image user posted image user posted image

Kayica....super za avatar user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 689
11.12.2008 21:23:47   
claud
Fargesia-supr!!!!user posted image user posted image Lepo da ma domišljijo tvoj....
Sj moj je pa mene zaroču poleti, pa naju bosta vi2 očitno prehitela s porokouser posted image
Sam z obleko pa počaki jo pa nakonc kupi oz. si sposodi- da ti ne bo junija premajhnauser posted image
Pismo ljudi bo pa kr velik.....kr dober zalogaj....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 690
11.12.2008 21:24:31   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

oj...naša pupa kuha...zdej smo ji dali Calpol v upanju, da bo lahko spala.....bomo videli, kaj bo noč prinesla....

Srčno upam, da se čimprej pozdravite...  user posted image user posted image user posted image
Sam tvoja Tarja pa res nima sreče s tem zdravjem... Skoz se ji neki štuka!?user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 691
11.12.2008 21:25:33   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

balonchy, poroka bo 27.6.2009...zaprosil me je v dolenjskih toplicah (je sam naredil prstan iz fimo mase), pol sva pa šla še prave kupit zame in zanj, čeprav če mene vprašaš je tisti iz fimo neprecenljiv...na poroki bo okoli 100 svatov. (cca...kakšen več ali manj)

Ooooo.... ma ke lepo... user posted image user posted image user posted image

Kje se bosta pa poročila???

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 692
11.12.2008 21:25:34   
sunny24
Oooo Fargesia, to te je pa lepo presenetu, a? Pa še lep čas za poroko sta si zbrala...poletje!user posted image  

ajvy, dober večer...Boga Tarja. Upam, da ji ta vročina čimprej pade! user posted image user posted image user posted image  Pa smili se mi bošček, k je tolko bubana...user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 693
11.12.2008 21:28:03   
claud
sunny-Sj jst sm te elevit kupla na začetko nosečnosti-ker so vsi govoril kok je to fajn skos jest...ampak sm sam eno prvi dan ko sm jih kupla...ker se mi je zdel brez veze glede na to da je bla do zdj kri skos super.... no zdj sm jih pa mal bolj redno začela jest, ker mam železo mal na meji....
Ma sj jst bom mojmu kr prepovedala da se s sodelavci pogovarja!user posted image user posted image

Ajvy- pa kaj s tvojo Tarjo dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 694
11.12.2008 21:32:51   
sunny24
claud, jst sem edino Tifol jemala do 12 tedna...In ogromne količine cedevite...Tko, da vitaminov mi ne manka...user posted image
Ti mu kar prepovej, pa povej mu, da je smotan! Da sm jst rekla...Pa naj ti da!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 695
11.12.2008 21:34:46   
Ajvy
2.del----

petrap...samo še jutri user posted image user posted image  kolk se to dobro slišiuser posted image user posted image user posted image

Claud...bogica...to je najhuje, ko si zaspan , pa ne moreš spat...meni pa ponavadi vse zaspi...user posted image user posted image  sam jst ne user posted image
Super za aktivno LArisso user posted image user posted image user posted image

Kolumbo....super za Maja in predstavo..user posted image user posted image user posted image ..a ni to zanimivo tako majhni pa že tako zainteresirani za določene zadeve....

Urša..ti si pa bila danes orto pridna....zdej moraš pa samo še orto počivčkat user posted image user posted image user posted image

Brkn....bravo za izpit....le tako naprej user posted image user posted image user posted image

kAyica...super za nosečniške privilegije....sej malo jih pa lahko imamo user posted image user posted image

Rebeka...je pa čist poskočen Uroš danes user posted image user posted image user posted image

Balonchy...super za zadnji delovni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BOma....čestitke za zasnji delovni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fargesia.....DRŽIMO PESTI user posted image user posted image user posted image
čestitke za poroko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny...žal ne vem katero firmo ležalnička imam...ma pa lok z igračkami in pa mizico ( menjaš)...tak da je super....
Od PP so pa itak super....pa tile napol pojoči...samo to je meni preveč....

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 696
11.12.2008 21:37:43   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

claud, jst sem edino Tifol jemala do 12 tedna...In ogromne količine cedevite...Tko, da vitaminov mi ne manka...user posted image
Ti mu kar prepovej, pa povej mu, da je smotan! Da sm jst rekla...Pa naj ti da!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Sm mu že rekla da je smotan...ma mu bom še enkrat-da se bo prijelouser posted image user posted image user posted image

Ampak baje pa ni dobr prevelke količine cedevite popit.....Sicer ne vem a je res možno od tega dobit hipervitaminozo...booo...user posted image
Glede na to kok vse pojemo mandarin da nam pa vitaminov res ne bi smel manjkatuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 697
11.12.2008 21:38:50   
Ajvy
Fargesia...nismo pozabile nate...nikakor...še vedno stiskamo pesti user posted image user posted image user posted image
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii..to pa je res neprecenljivo....user posted image user posted image user posted image  čestitke še enkrat

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 698
11.12.2008 21:39:50   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Srčno upam, da se čimprej pozdravite...  user posted image user posted image user posted image
Sam tvoja Tarja pa res nima sreče s tem zdravjem... Skoz se ji neki štuka!?user posted image

sploh  ne ....ampak to je baje tako ko začnejo z vrtcem.....prekuževanje se temu reče in naj bi trajalo pol leta...je rekla P ,da je še med odpornimiuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 699
11.12.2008 21:41:39   
sunny24
Sej vem, da ni fajn tolk cedevite spit...Ma če je dobra. PA sej si jo delam bol švoh...Moj je full vsekan na njo...v enem tednu spije ta velik paket za 13 litrov...Jst ga mam pa za cel mesec...On pije sam limono, jst pa pomarančo...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.