Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 12:57:04
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Kako smo? Sem vas prebrala, sam itak sem vse pozabla... Mi2 sva tle po stanovanju malo pospravlala, en stroj sm zalaufala, vrtiljak smo sestavla, zdej pa moj kosilo kuha...dolgačas je v glavnem! Kaj počnete? Naša se že celo jutro obrača, guzi, preteguje...Ni da ni!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 12:58:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Jaz sem dajala kri prejšnji teden, samo če imaš vprašanje glede izvidov, ti ne morem ničesar povedati, ker je vse obdržala ginekologinja Potem ne veš kakšne vrednosti si kaj imela? No,glede na to,da si zapisala, da imaš super kri, potem si mela vse vrednosti tako kot morajo bit...Nič znižano,povišano, kot se rado zgodi pr nosečkah? zakaj se obremenjuješ z izvidi če bi blo kej narobe bi ti že povedal... jst nikol ne gledam kaj piše na tistih listih niti ne vem če bi se kej spoznala... G reče vredu in je vredu nimam več kej iskat.... raje uživaj in si ne beli glave dokler ne rečejo da je neki narobe... Deja super za blazino.... kaj si pa not natlačla? kak material si uporabla? jst bi si nekaj takega naredla za spat torej kr ravno sma ne vem če se mi splača 2 mesece pred koncem zdej kr mojmu kovter ukradem pa je tud vredu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 13:02:20
|
|
|
|
rebeka84
|
majchy moj mož je redni študent in sedaj ga bom zavarovala preko mene in zahtavaja izpis iz poročne knjige, ki ne sme biti starejši od 1.meseca, pa tudi v porodnišnico ga moreš nest s sabo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 13:23:53
|
|
|
|
kayica24
|
zakaj se obremenjuješ z izvidi če bi blo kej narobe bi ti že povedal... jst nikol ne gledam kaj piše na tistih listih niti ne vem če bi se kej spoznala... G reče vredu in je vredu nimam več kej iskat.... raje uživaj in si ne beli glave dokler ne rečejo da je neki narobe... Hm...Veš...V tem je glih moj problem...Strah pred boleznimi,anksioznost...Celo k psihologu moram... Cele dneve samo razmišljam o bolezni-določeni in iščem znake te bolezni na sebi...pa čeprav mi zdravnik reče da je vse ok,da pač v nosečnosti tako je-ni krvni izvid perfekten kot v nenosečem stanju,jaz razmišljam potem...Ja mogoče pa se bolezen še komaj razvija in bodo te vrednosti v krvni sliki samo še naraščale in naraščale Full je hudo in verjami, da ne bi rada bila taka...Vendar sem..In ne morem si pomagat.. In potem ker je tolko sekiranja nastopijo slabo počutje,nespečnost, potenje, brez energije,bledica,podočnjaki,slabost, nemoč v rokah-nogah...In potem me vse to še bolj prepričuje, da je z mano nekaj narobe... Pri meni so problem ti j******** levkociti...Ki naj bi normalno malo narastli med nosečnostjo...Zgornja meja je 10, jaz jih imam 10,4 in bi najraje kar umrla od strahu... Ker sem jih v 2.mesecu nosečnosti imela nekaj čez 8, pol leta kasneje-torej pred tremi tedni nekje so bili še 9,2-kar je blo še ok...Predpredvčerajšnjim pa so narastli na 10,4...To me ravno skrbi..Zakaj taka porast v samo 3 tednih???? Me je strah, da sedaj rastejo iz dneva v dan in se to ne bo ustavilo...čeprav pravi Pušenjak, pa moj ginekolog da je za nosečnico tudi vrednost do 16 še normalna...Kar je ok...Ampak zakaj nisem imela višjih že prej-skozi nosečnost in so "narastli" zdaj..V kratkem času...In potem so tukaj strahovi in branje vsega živega o levkemiji... Evo,zdaj mi je malo lažje, da sem se izpovedala,mogoče pa mi bo psihologinja pomagala kaj..Jo mam v torek.. Hvala Bogu samo, da naša lepo raste in da je močna, ker namreč moje početje za njo ni najboljše
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 13:34:14
|
|
|
|
boma2
|
dan.. so .. :) Vidim, da ste full pridne v tipkannju... Jaz malo pospravljam čisto malo pa bom konec upam, da bom do nedelje konec.. :) jupi... potem pa vse pregledam in naredim spisek in shoping.. :) sam bom počakala verjetno do januarja.. :) Vidim, da ste vse ok... in d ene še vedno razturajo v šoli in delajo izpite.... :_) dobr se imejte... :)
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 13:41:13
|
|
|
|
Čebel@
|
kayica......če ti je lažje se kar razpiši,samo ne brat toliko okoli zapletov in levkamiji ker že tko lahko useka na psiho,če si pa temu še toliko bolj podvržena pa sploh......res doklier ti zdravniki zatrjujejo da je vse ok,se ne obremenjuj s tem.....valda ni dobr da razmišlaš samo o negativnih stvareh,to sigurno tudi občuti.....konec koncev bo pa kmalu tuki februar in bojo te skrbi izginile-ja sej pridejo nove ampak zato so tuki forumi in zdravniki da ti pomagajo in potolažijo rebeka...aha-sicer se ne spoznam na to kako gre če je eden še študent vem pa da v porodnišnico neseš samo fotokopijo poročnega lista.......jaz ko sem bila v ponedeljek v porodnišnici so me samo vprašali če sem poročena,noben ni rabil videti dokaza pa imam fotokopijo kar v materinski knižci
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 13:48:07
|
|
|
|
zwer
|
joj pupe ... se opravičujem, ker nič ne pišem, samo mam toliko dela, da še ne vem kdaj bom vse nardila, bi pa rade volje bila bolj aktivna in sodelovala pri pogovorih ... sam mi še šef skoz okol mize hodi in pole ne morem nič od nič. Upam da bom pole k pridem domu kej bolj aktivna
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 13:53:29
|
|
|
|
sunny24
|
Aja, neki bi vprašala...Kaj vi boste meli une spalne vreče za ? Jst ne vem, al ja al ne...So lih v akciji v Pikapolonci...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 13:53:41
|
|
|
|
timy
|
Kayica ne se obremenjevati s tem, že sama psiha in stres lahko vplivata na določene vrednosti. Povišani levkociti pa so lahko tudi znak navadnega lažjega prehlada.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 13:54:43
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Aja, neki bi vprašala...Kaj vi boste meli une spalne vreče za ? Jst ne vem, al ja al ne...So lih v akciji v Pikapolonci... Sunny jaz bom imela tiste blazine za dojenčke, sem jih videla na tistem linku, ki si ga prilepila za posteljnino Galeb.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 13:57:11
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny........jaz sicer imam spalno vrečo samo bom najprej probala samo s kovterčkom pokriti
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 13:57:16
|
|
|
|
sunny24
|
timy, a to misliš? http://www.galeb.eu/blazine.html Sej na to sem pa pozabla...Kaj je zdej bol fajn? kayca, res, ne se sekirat tolko. Če bi blo karkoli narobe, bi ti zdravnik oz ginekolog to tudi povedal. Tko da res, ne se obremenjevat s takimi stvarmi!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 14:00:48
|
|
|
|
Maksi1
|
Pupice, pozdravček še z moje strani za danes. Kayica - res ni dobro se s temi stvarmi obremenjevat, bolezni pridejo še tako prehitro in če ti tvoja dr, pa še Pušenjak rečejo, da je ok, potem se malo potolaži. Sigurno bo vse dobro. Za vsek slučaj pa bomo še tu na rr pesti zate držale. Sem prebrala, da ene tako pridno pospravljate, jaz pa danes nimam nobene volje. Še najrajši bi cel dan preležala na kavču.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 14:01:18
|
|
|
|
timy
|
Ja Sunny točno to mislim. Nimam pojma, kaj je boljše, samo bom poskusila s tem, ker se mi zdi tak luštno pa tudi kar ugodno.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 14:03:25
|
|
|
|
Čebel@
|
maksi......tudi jaz danes nimam nobene volje....bi mogla it na pošto pa se mi ne da ker dežuje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 14:03:48
|
|
|
|
BarbaraGS
|
zivjo punce :) ze nekaj casa se nisem oglasila...zal je prislo toliko stvari vmes, da nisem vedela kje zaceti. Pol pa kar pozabis na net al pa si reces, bom jutri...jutri...jutri :) Upam, da ste vse vredu :) kayica24 ne skrbi....jaz imam full povecane levkocite na vsakem drugem pregledu. Naj te nic ne skrbi, to samo kaze na to, da je verjetno prislo do kaksnega vnetja ali da se tvoje telo bori s cem (prehlad, urolosko vnetje, ki je zelo pogosto zaradi pritiska na mehur...). Nazadnje sem imela levkocite 30, pa ni ginekolog nic rekel. Otrok je zelo zasciten tudi pred nami samimi :).
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 14:04:43
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - jaz spalke ne bom nabavla. Sem bolj za klasiko. Sem pa pred pol leta, ko je moja svakinja rodila, ji kupila eno tako vrečo. Pojma nimam, če jo je kaj dosti uporabljala. Zato je ne bom kupovala v naprej. Mogoče mi jo bo pa kdo podaru.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 14:04:53
|
|
|
|
sunny24
|
maksi, sej meni se tudi ni dalo...ma pol se je moj neki lotu popravlat dnevno, pa sm šla jst kopalnico zrihtat. Zdej sm pa tudi jst na kavču, k ni voje... timy, to je res ja, je full poceni ta stvar. Pa še postelnino bom tam naročila...Sam morm še zbrat kiro bi...Jih je preveč na razpolago!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 14:05:04
|
|
|
|
Čebel@
|
barbara res te dolgo ni blo.....no samo da si uredu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 14:07:06
|
|
|
|
Maksi1
|
Barbara pozdravljena. Lepo, da si se oglasila.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 14:07:11
|
|
|
|
timy
|
Sunny ja to zna biti pa res problem, imajo toliko lepih vzorcev, tudi jaz se bom zelo težko odločila. Se že skoraj odločim, potem pa grem spet pogledat in se mi zdi, da je kakšna lepša in potem spet na novo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 14:09:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Sunny ja to zna biti pa res problem, imajo toliko lepih vzorcev, tudi jaz se bom zelo težko odločila. Se že skoraj odločim, potem pa grem spet pogledat in se mi zdi, da je kakšna lepša in potem spet na novo najlažje je če dobiš za darilo......jaz sem toliko časa odlašala s posteljnino za zibko da se me je na koncu miklavž usmilil in mi jo prinesel
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 14:10:39
|
|
|
|
timy
|
Majchy se strinjam, tako bi bilo najlaže, mogoče pa bo božiček prinesel kakšno
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 14:12:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Majchy se strinjam, tako bi bilo najlaže, mogoče pa bo božiček prinesel kakšno samo jamrati moraš dovolj......meni je pomagalo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 14:13:41
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy Majchy se strinjam, tako bi bilo najlaže, mogoče pa bo božiček prinesel kakšno samo jamrati moraš dovolj......meni je pomagalo potem bom pa kar začela jamrat, da bo dosti za božička
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.