Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 20:58:08
|
|
|
|
sunny24
|
Jeee pupka, ratalo! Sam meni je včeri prov lepo kopiralo, tudi s slikcami, danes pa ni šlo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 21:00:03
|
|
|
|
Balonchy
|
Pupka - TI SI ZMAGALA!!! Hvala ti...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 21:00:37
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Birdy, pa ti bo uspelo v 1 tednu to sveto pismo obdelat? Ne, celga valda ne bom mogla prebrat Lohk noč in dan berem pa mogoče lih končam do takrat... Mam kratko sveto pismo pa še eno knjigo ko so notr razložene vse svetopisemske zgodbe... To bi pa šlo mogoče, ma res upam da mi uspe
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 21:01:06
|
|
|
|
Pupka
|
No... kopirat ni šlo! Tak da vesta za drugič... Če ne gre kopirat provaš citirat, pa zbrišeš tist na začetku in koncu Sam da je ratalo! Upam da štima vse
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 21:02:36
|
|
|
|
Maksi1
|
Ma, sej tudi brez slikic je seznam dober. Sunny - malo sva pogledala potem v BC in Pikapolonici, vendar nisva ničesar izbrala. Bom jutri spet malo po netu pogledala.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 21:02:39
|
|
|
|
boma2
|
dober večer.... v glavnem spet ste tolk načvekale, da sem čist vse že pozabila... :) Mjaych23.... bravo , da je vse ok.. :) vse, ki imate jutri pregled držim pesti.. dobr opravite in poročajte.. :) juhuu samo še dva dni v službo.. :) vse ostale pa želim, da imate člimmanj tegob.. :)
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 21:02:40
|
|
|
|
Balonchy
|
No... Saj s skupnimi močmi nam bo uspelo vsaj 1x na dan prpopat seznam in sprotno vpisat spremembe!!! Upam, da mi bo še kdaj kera pomagala...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 21:02:46
|
|
|
|
Pupka
|
No... Mamo pa trikrat seznam na eni strani- To pa tudi ni sam tak Grem zdaj jaz ležat in čakat da me moj pokliče... Lepo klepetajte še naprej in me veseli da sem lahko pomagala
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 21:03:48
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka No... kopirat ni šlo! Tak da vesta za drugič... Če ne gre kopirat provaš citirat, pa zbrišeš tist na začetku in koncu Sam da je ratalo! Upam da štima vse Pupka... Sej sm vedno citirala... Sam na žalost tut to ne gre!!! Zato pa delam mal panike...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 21:09:44
|
|
|
|
kayica24
|
Eeej bejbe 4 del Superca!!!Tak al tak smo zmagovalke!!!! Balonchy, Mala*,Glen
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 21:10:31
|
|
|
|
kayica24
|
....no,nadaljevanje... Jutri pa mamo pregled, a ne??? Jaz že komaj čakam
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 21:10:52
|
|
|
|
sunny24
|
birdy, pol pa sam povzetek preberi pa bo! Bomo držali pestke! maksi, ja upam, da bosta zbrala neki, da vam bo ušeč in da bo šou u avto!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 21:12:20
|
|
|
|
kayica24
|
Punce, kako občutite ve pritisk maternice navzgor na želodec??? A ni to fuuul čuden občutek????
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 21:31:44
|
|
|
|
Vesnozaver
|
kuku, sva prisla iz materinske, sva se prav nasmejala in zgrozila tu in tam....ena cvetka npr. predavateljica pove, da vcasih pac novorojencek pozabi dihat, da to nic ni hudega, da ne rabimo panike zganjat, dokler ne spremeni barve mislim adijo pamet, kdo bo le cakal,ce slucajno opazi, da otrok ne diha, da spremeni barvo? pol pa za namecek en vprasa kaj pa naredimo, ce spremeni barvo? pa rece predavateljica ja potem pa greste k zdravniku....adijo pamet, midva z mozekom sva se samo gledala aha se ene sem se spomnila: je razlagala, kako se otroceku cisti nosek in kako je to pomembno in pravi, veste, novorojencek lahko diha samo skozi nos in ce ima nos zaprt da ne more dihati, bo zelo nesrecen zdaj sva se pice napokala, pa tvjama
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 21:32:44
|
|
|
|
Vesnozaver
|
kayica jaz nic ne obcutim da bi me kaj bolelo navzgor, dol mi vse vlece
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 21:35:39
|
|
|
|
sunny24
|
vesnozaver, kaj pa ta ženska k vam je predavala, je sploh kako šolo nardila? Matr, a tko ona to razlaga? Ma za zjokat se!!!! Dober tek! kayca, jst nič ne čutim, da bi mi gor prtiskalo, sam težko diham če sm na hrbtu, pa prej sm sita, pa pres sm zadihana...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 21:36:29
|
|
|
|
brkn83
|
majchy - lepo se naspi v domači postelji in upam, da se ti bo uspelo naspati in spočiti. Zdej sem pa prevedla, kar sem imela. Zdej pa me čaka še odgovorit na nekaj vprašanj, sam to ne bom danes delala, aja pa še nekaj grafov in tabel moram narediti in potem bo še ena seminarska naloga končana.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 21:44:08
|
|
|
|
kayica24
|
Torej nobena ne čuti pritiska v želodec??? In je feeling taki, kot da bi imela polna pljuča in kar moram zakašljat
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 21:47:54
|
|
|
|
brkn83
|
js vas bom počasi zapustila, ker bom šla sedaj pod tuš potem pa grem spat. Se mi ne da več biti pokonci. Lepo se imejte in pridno čvekajte še naprej. Lahko noč in lepe sanje.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 22:01:41
|
|
|
|
Ajvy
|
oj...večerčič....sem papirologijo urejala po fasciklih....madona je to enga dela.....k je treba v tej moderni dobi vse šparat ne vem kolk let....butast...ampak tako je .....v glavnem urejeno..... cunjice sem tudi pregledala....meni so to tak majhno zdi...da je bilo že kar smešno vse skupaj.....dobr bo...imamo kar dovolj stvari...le pižamice bo treba dokupit.... MAjchy...superca ....sem tako zelo vesela za vaju Kako lepo da sta doma superca...to je zelo lepa novica...zdej pa počivčkat...pa se na RR-ju razvajat Sunny.....full dobr za nakup me veseli, da je bilo ceneje..... Zdej pa ne vem, kam se bolj splača iti po igrače v Avstrijo ali v Italijo?? mala*...lepo opravi na pregledu Rebeka ...super za zvezdico Vesnozaver...ne vse je lepo in prav...pa so lahko 4 lonci na štedilniku...meni je dolgčas ne vem.----zgleda da nisem glih kuhinjski tip..... Pa mori me dejstvo ,da tem eno uro kuhljam, potem pa v petih minutah pojemo Cita...lepo opravi jutri na pregledu Pupka..to pa ni res...sem že jst vprašala...samo ni bilo odgovora...pa sem misnla da nečeš povedat, pol pa nisem več spraševala..... da Galu ni nič.... Birdy....lepo predstavitev jutri Maksi.... žal mi je glede vozička.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 22:08:17
|
|
|
|
Ajvy
|
Majchy...mirno nočko..... Pupka....super za seznam Vesnozaver...ta pa je pojava....upam, da vas ni preveč prestrašila....groza Brkn....lepe sanje .....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 22:11:23
|
|
|
|
kayica24
|
punce...A katera ve..Je normalno,da ima nosečnica rahlo povišane levkocite? Do 10 je normala,jaz imam 10,4...Pred tremi tedni sem jih imela 9,2... Mislite da se višajo z dolžino nosečnosti???? Ostale vrednosti,ki kažejo na kako vnetje(sedimentacija,Crp)imam vredu... pa sem zdaj malo prestrašena...Me je strah kake resne bolezni...levkemije..
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 22:21:03
|
|
|
|
kayica24
|
Pa opravičujem se vam,da vam kazim forum s takimi bedastimi fintami
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 22:27:46
|
|
|
|
sunny24
|
Kayca, pojma nimam o teh stvareh. Pa ne se s takimi obremenjevat! Zdej si srečka nosečka in vse bo v redu! ajvy, ti si pa pridna...mene to delo še čaka...Sam res je smotano, ko je treba vse to shranjevat nevem kolk let...Kolko časa je sploh treba plačane položnce shrant? Za igrače pa greš tja, kamor ti je bližje...K če prideš iz LJ do ITA mislim, da ne pršparaš lih neki...No, je blo pa v tej trgovini na igrače še 20% popusta, tko, da se res splača. Pa otroška oprema je na 10 obrokov, sam ne vem, kako je če nisi taljan...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 9.12.2008 22:31:40
|
|
|
|
kayica24
|
Sunny...Ja,res je..Zdaj bi morala bit najbolj srečna,pa se ubadam s takimi bednimi...Pa je zdravnica rekla da je ok,jaz pa zdaj kar premlevam in premlevam.... Drgač pa sem glih brala nek članek tukaj na internetu, kjer piše, da je normalno, da so levkociti v nosečnosti povečani....No,pa me je malo pomirilo.. Sicer pa mam jutri pregled pri G in mi bo on povedal kaj več o tem...Po moje nas ginekologi poznajo v nosečnosti bolj kot splošni zdravniki,ne??
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Sex pozicijebinyyAli vam je všeč sex pozicija številka 69? da, zelo (
58%)
ne, nikakor (
27%)
ne poznam te pozicije (
14%)
Število vseh glasov: 230Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!